2010. február 2. kedd

febr. 2
0:03
Fekete Pákó az árokba hajtott (HarmoNet)
Mr. Akalamago egyik szilveszterén túlvállalta magát, és két fellépés közötti nagy rohanásban elé vágott egy szarvas. Félrehúzta a kormányt és az útról letérve egy erdő meneti árokban kötött ki. Ebben a videóban megtudhatjuk tőle, hogyan emlékszik vissza az ominózus éjszakára, mennyire súlyos volt fejsérülése és, hogy hogyan mentették ki az árokból.
febr. 2
0:18
Soha nem látott, nagyvonalú akció a Pannontól (Tékozló Homár)
Most nyilván fel fog lángolni a vita, hogy ez Photoshop-e vagy nem, de mi szeretnénk azt hinni, sőt azt is hisszük, hogy a fenti egy valódi, jószándékú ajánlat az ismert mobilszolgáltatótól. 24 hónapra még ezekkel a kondíciókkal sem rossz ez gyorsuló világunkban. Misi46 tényfeltáró levele alant. [...] Bővebben!
febr. 2
0:22
Nem tagadták le az arckrémet az Auchanban (Tékozló Homár)
Gabi boldog, mert majdnem elbukott egy aránylag drága krémet az Auchanban, amit ottfelejtett a pénztárnál. Az áruházba ugyanis már nem tudott visszaszaladni szombaton, csak mailben jelezte, hogy mi történhetett, erre hétfőn elintézték az ügyét. Naná, mi ebben a nagy kaland, kérdezhetné az olvasó, de mi, akik láttunk már karón ügyfélszolgálatot, azért mégis együtt örvendezünk Gabival: Úgy néz ki,…
febr. 2
0:26
Hólapátot a parkolóőröknek, avagy hol vannak ilyenkor a közterületesek? (Tékozló Homár)
MesésKrémes egy az elmúlt napok hóhelyzetén kiborult pesti lakosok közül és az a remek ötlete támadt, hogy a reggelenként lesben álló parkolóőrök kezébe nyomhatna valaki egy hólapátot, hogy hasznuk is legyen. Ugyanis a gazdátlan járdákat nem takarítja le senki és ha nincs elég hómunkás, pótoljuk velük. És ha ott kész, néhány budai villamosmegállóba is átmehetnének, ott sem volt sokkal jobb a…
febr. 2
0:57
Dér Heni nem árulja el, hogy Giorgio a pasija! (HarmoNet)
A Sogarloaf együttes énekesnője egy korábbi nagy hibájából tanulva már csendben boldog csak. Dér Heni bepasizott, máshol már azt is elárulta, hogy ki a szerencsés, de az internetes sztártévének csak minden konkrétum nélkül, sejtetően beszélt új párkapcsolatáról, amelyben nagy valószínűséggel a Barátok közti Giorgiójával, Gyetván Csabával él együtt boldogan. Heni őszintén és részletesen beszélt…
febr. 2
1:01
A Transformers 2 és az Elveszettek földje vezeti az Arany Málna-jelöléseket (HarmoNet)
A Transformers 2 bankot robbantott, Az elveszettek földje elsüllyedt a mozipénztáraknál, ez azonban nem befolyásolta a Hollywood legrosszabbjainak járó Arany Málna-díj jelöléseit, amelyekből mindkét film hetet kapott - jelentették be hétfőn Los Angelesben.
febr. 2
1:33
Lusta postás: tele volt a lakása mások postájával (HarmoNet)
Több mint másfélezer levelet és csomagot nem kézbesített egy postás Skóciában, mert - mint mondta - belefáradt, hogy állandóan változtatják útvonalát.
febr. 2
1:51
Műemlék a Holdon hagyott űrszemét (HarmoNet)
Történelmi műemlékké nyilvánították az Apollo 11 missziója során a Holdon hagyott tárgyakat.
febr. 2
2:27
Bő félmillióért gázolta el a rendőrség egy nő kutyáját (HarmoNet)
Nem elég, hogy elgázolta a rendőrség egy nő kutyáját, még borsos számlát is benyújtott neki a műveletért.
febr. 2
2:45
Haiti: Bonóval és Lady Gagával szól újra a We Are The World (HarmoNet)
A földrengés sújtotta Haiti megsegítésére veszik fel újra a 25 évvel ezelőtt szintén jótékony célt szolgáló We Are The World című dalt, amelyet ezúttal többek közt Bono, Lady Gaga és Usher énekel - derült ki a Grammy-gála másnapján, hétfőn.
febr. 2
4:03
Sztár, vagy celeb? (storyonline)
Gyakran felmerül a kérdés, mi a különbség a celeb és a sztár között? Számos variáció adatik ebben a kérdésben, de talán abban mindenki egyetért, hogy a celebekről leginkább csak azt tudjuk, szeretnek szerepelni - míg igazi teljesítményüket nem igen ismerjük.
febr. 2
4:21
Nóra a szokásosnál is gyönyörűbb (storyonline)
Nagyon szexi ruhában jelent meg Ördög Nóra a legutóbbi Fábry showban. Az RTL Klub műsorvezetője láthatóan ragyog a boldogságtól és megerősítette, hogy jól van.
febr. 2
4:39
Patrícia fogszabályzót kap (storyonline)
Kovács Patrícia férjhez megy. A színésznő azt szeretné, ha fogai is tökéletesek lennének a nagy napon, ezért fogorvoshoz fordult.
febr. 2
6:09
Gregor Berni szexi fotója (storyonline)
Gregor Bernadettről mindig is tudtuk, hogy nagyon vonzó jelenség, de most egy olyan felvétel került a birtokunkban, amin talán még szexibb, mint amikor egyáltalán nincs rajta ruha.
febr. 2
6:39
Minden negyvenedik autót érint a vagyonadó (Híradó)
Körülbelül 75 ezer autót, a hazai gépkocsipark 2,5 százalékát érinti a vagyonadó, melynek kiszámításához nemcsak a vonatkozó, most elfogadott törvényt, hanem az annak alapját adó, a gépjárműadóról szóló 1991-es törvényt is fel kell lapozni - írja a Népszabadság
febr. 2
6:45
Meghökkentő képek: Pink megint meztelenül énekelt! (ma.hu)
Okozott már egy-két meglepetést az extrém énekesnő - Pink nem az a típus, aki egyszerű holmiban állna a közönség elé. Most sem tette. De nem is állt, hanem lógott.
febr. 2
6:57
Újabb ingatlanpanama? Több mint száz ingatlan ügyében nyomoznak (Híradó)
Példátlan ingatlanvisszaélés-sorozatra derülhet fény - állítja a Magyar Hírlap
febr. 2
7:03
Cseke Katinka különös öltözéke (storyonline)
A TV2 Hal a tortánjának pénteki vacsoráján megdöbbentő öltözékben vett részt Cseke Katinka. A színésznőnek ezúttal nem sikerült az alkatának megfelelően felöltöznie.
febr. 2
7:15
Több vonalon is késnek a vonatok (Híradó)
10-15 percet késnek síntörés miatt a vonatok a Budapest-Cegléd-Debrecen-Nyíregyháza vonalon. Gödöllő és Aszód között váltóállítási gondok vannak, így a Hatvan-Budapest vonalon 10-20 perces késésre kell számítani
febr. 2
7:15
Sarka Kata újra terhes (NLCafé)
A fiatal anyuka nyárra várja második gyermekét.
febr. 2
7:33
Mákja lehet a szikszóiaknak (Híradó)
18 hónap alatt építené gyógyszeripari célra mákot termelő üzemét Szikszón egy cég, mely évi 5 milliárd forintos forgalommal és 140 fős dolgozói létszámmal számol
febr. 2
7:35
Amerika inkább kék, mint piros (Híradó)
A demokrata pártiak megőrizték előnyüket a republikánusokkal szemben
febr. 2
7:37
Peking: kemény üzenet Tibetnek (Híradó)
Peking csak a dalai láma és a körülötte csoportosulók jövőjéről hajlandó tárgyalni
febr. 2
7:39
Kiderült - Újra kisbabát vár Sarka Kata! (ma.hu)
Nem akarta még világgá kürtölni a gólyahírt a csinos modell - Az egyik főzőműsor forgatásán azonban Sarka Kata visszautasította a röviditalt, és nem akarta, hogy azt mondják: nem jó fej.
febr. 2
7:39
Lepottyant lováról Harry herceg! Fotókkal! (Habostorta)
A 26 éves herceg egy barbadosi jótékonysági lovaspólómeccsen esett le a lóról
febr. 2
7:51
Hatott a 3 milliós váltságdíj: szabadon engedték a kalózok a görög hajót (Híradó)
Miután megkapták a 3 millió dolláros váltságdíjat, szabadon engedték a szomáliai kalózok a Filitsát. A Dél-Afrikába tartó görög teherhajót tavaly novemberben rabolták el
febr. 2
8:09
Ismét babát vár Sarka Kata (Híradó)
Kata már a 12. hétben jár, pocakja gömbölyödik
febr. 2
8:09
Kinevették az ájult énekesnőt (NLCafé)
Lily Allen a Perthben adott koncertje után ájult el félúton az autója és a színpad között.
febr. 2
8:11
Ma nyílik a 41. Magyar Filmszemle (Híradó)
Garas Dezső nyitja meg a filmes seregszemlét, melyen majdnem száz alkotás száll versenybe
febr. 2
8:15
Ciki: Piros lap helyett bugyit rántott elő a bíró (ma.hu)
Lap helyett bugyit rántott elő zsebéből egy futballbíró Brazíliában egy amatőr mérkőzésen, amikor kiállított egy játékost.
febr. 2
8:27
A világ legnagyobb virága (HarmoNet)
Melyik lehet most a világ legnagyobb virága? Nemrég a képen látható kétméteres, 75 kilós mexikói példány volt az aktuális csúcstartó, de három nap után már elvirágzott.
febr. 2
8:27
Roma ösztöndíjak helyett milliós tanulmányok (Híradó)
Eredetileg 15 ezer hazai tanuló kapott volna ösztöndíjat abból a 85 millió forintból, melyet a budapesti székhelyű Roma Education Fund külföldi munkatársainak adó- és járulékterhére, tanulmányaira fordítanak - tudta meg a Magyar Nemzet
febr. 2
8:33
Vásáry André szörnyű balesete (storyonline)
Elképesztő sztorit elevenített fel Vásáry André a StoryOnline-nek. Az RTL Klub Csillag Születik című műsorának felfedezettjét korábban olyan súlyos baleset érte, amelyben majdnem elvérzett.
febr. 2
8:33
Liptai Claudia volt Kozsó múzsája? (ma.hu)
Talán hihetetlen, de az ismert zenész és a népszerű műsorvezető tíz évvel ezelőtt egy párt alkotott - ezt maga Kozsó fedte fel Afrikában a társainak, amikor arról érdeklődtek, hogyhogy barátok Liptai Claudiával.
febr. 2
8:45
Csikorgó fagyok! Mínusz 50 fokos hideg kedd reggel! (Híradó)
A sarkvidéki hideget a Bajkálon túl mérték Irkutszktól északra
febr. 2
8:47
Szeretetre áhitozó, szenvedő, könyörgő kigyerek a reflektorfényben: Árvácska (Híradó)
A Móricz Zsigmond regény motívumainak felhasználásával, a Karinthy Színház és a Nemes Nagy Ágnes Humán Szakközépiskola együttműködésében született előadás premierje február 10-én lesz
febr. 2
9:03
Kivégezték egy mexikói drogkartell hét tagját (Híradó)
A drogbanda tagjai túszokat ejtettek egy bevásárlóközpontban; a rendőrök kiszabadították a túszokat és a bűnband hét tagját kiszabadították
febr. 2
9:05
Meghosszabbították az Év Orvosa pályázat szavazását (Híradó)
A dijazorvosokert.hu weboldalon február 7-ig várják az orvos-beteg történeteket
febr. 2
9:07
Beavató színház a Karinthyban (Híradó)
Buda népszerű színházában öt előadás után a nézők megvitathatják a látottakat az alkotókkal
febr. 2
9:09
Hihetetlen: Sandra Bullock a világ legrosszabbjai között! (Híradó)
Hétfőn bejelentették a Hollywood leggyengébbjeinek járó Arany Málna-díj jelöléseit - a lista több meglepetéssel is szolgál
febr. 2
9:11
Kíváncsi? Kukkantson be a pártelnökök vagyoni helyzetébe! (Híradó)
Az Országgyűlés honlapján minden képviselő vagyonnyilatkozatát megtalálja
febr. 2
9:21
Piros lap helyett bugyit rántott elő a bíró (HarmoNet)
Lap helyett bugyit rántott elő zsebéből egy futballbíró Brazíliában egy amatőr mérkőzésen, amikor kiállított egy játékost.
febr. 2
9:21
Híradó, 2010. február 2. 8:00 (Híradó)
Hírek röviden
febr. 2
9:23
Obama törölte a Hold-programot (Híradó)
A költségvetési javaslat, melyet hétfőn ismertetett az amerikai elnök, törli a NASA Constellation programját
febr. 2
9:25
Kihűlt egy mindszenti férfi (Híradó)
Testvére találta meg a 60 éves férfit mindszenti házának az udvarán
febr. 2
9:27
Schobert Norbit korábban is megfenyegették (storyonline)
A múlt hét legnagyobb botránya Schobert Norbi megverése volt. Mint már megírtuk, az életmód-tanácsadó középsúlyos agyrázkódást szenvedett, ám a vizsgálatok után saját felelősségére távozott a kórházból, és másnap már előadást is tartott a fogyni vágyóknak.
febr. 2
9:39
Antik festményre bukkantak a pénzügyőrök Ferihegyen (Híradó)
A lefoglalt festmény eszmei értéke több százezer forint
febr. 2
9:41
Pokolgépes merénylet Szentpétervárott (Híradó)
A robbanás a Lenyinszkij Proszpekt vasútállomásnál történt, a város határában
febr. 2
9:43
Meghökkentő Pink-show a Grammy-gálán - Képgaléria! (Híradó)
Az énekesnő szinte meztelenül, bronzszínű táncosokkal emelkedett a magasba
febr. 2
9:45
Pachmann neje nem hiszi el, hogy Péter megcsalta (ma.hu)
A híradós felesége abban bízott: férje betartja megállapodásukat, miszerint mindenben őszinték lesznek egymáshoz, azt is elmondják, ha mást szeretnek. Marcsi hónapokkal ezelőtt álmában sem gondolta volna, hogy Pachmann megcsalja.

Keresés