2010. február 21. vasárnap

febr. 21
0:06
Nyilvánosan kért elnézést Tiger Woods (Habostorta)
"Meggondolatlanul és önzőn" viselkedett a golfsztár
febr. 21
4:18
Kiss Ramóna lovagja szakított (Blikk)
BUDAPEST — Még mindig a csipkelődések célpontja a modern „Rómeó és Júlia", azaz Baronits Gábor, a TV2-n futó Jóban Rosszban, és közt színésze, pedig két hét telt el azóta, hogy megfeledkezve a külvilágról, erotikus táncott lejtettek egy bálban.
febr. 21
4:18
Talmácsi Gábor: Alig várom a rajtot! (Blikk)
BARCELONA ‒ Elszántan készül Talmácsi Gábor (28) a gyorsasági motoros világbajnokság áprilisban kezdődő 2010-es szezonjára.
febr. 21
4:22
Világhír helyett a Barátok köztöt választotta (Blikk)
BUDAPEST — Világhíres gyorskorcsolyázó is lehetett volna Aradi Balázs, de ő inkább a színjátszást választotta. Így lett Berényi Miklós örökbeadott gyermeke a Barátok köztben.
febr. 21
4:22
Kolumbusz után hajóztak (Blikk)
febr. 21
4:30
Három titok a zöld teáról (Blikk)
febr. 21
4:34
SugárTímea új élete (Blikk)
BUDAÖRS ‒ Új életében is megtalálta számításait az Európa-bajnok, vb-ezüstérmes Sugár Tímea (32). A három éve sérülés miatt visszavonuló kézilabdázó szeptember óta irodavezetőként dolgozik egy vasúti sorompókat és biztosítóberendezéseket tervező budaörsi cégnél.
febr. 21
4:36
Ganxsta megitta a vendégek borát (Blikk)
BUDAPEST — Közösen főzött Ganxsta Zolee és felesége, Moncsi, de közben csak egyikük ivott. Igen, kitalálták, Zoli volt az!
febr. 21
4:36
Békának öltözött az államtitkár (Blikk)
MISKOLC — Békának öltözött be a tizedik kocsonyafesztiválon dr. Kovács Miklós turisztikai szakállamtitkár.
febr. 21
4:38
Ki küldte Verest Kínába? (Blikk)
BUDAPEST — Veres János és Dobolyi Alexandra nem válaszol a kérdésekre, telefonjuk kicsöng, így csak egy dolog biztos: mint a Blikk megírta, a páros Makaó városának főutcáján sétálgatott édes kettesben.
febr. 21
4:40
Boros Lajos: 2 év múlva vége (Blikk)
BUDAPEST ‒ Hangulatos kávézóban találkoztunk a Boros–Bochkor páros idősebb tagjával. Lali király őszintén vallott a konkurenciáról, műsorvezető-társáról, a minden lében kanál Bocsiról, és azt is elárulta, hamarosan véget vet bumerángos korszakának.
febr. 21
4:40
Mindenkit elvarászolt a magyar bűvész (Blikk)
BUDAPEST — Egy kártya itt, egy kártya ott, csiribí-csiribá, és a lapok eltűntek! De vajon hogy csinálta? – teszik fel sokan a kérdést, akik szemtanúi lehetnek egy igazi bűvészmutatványnak.
febr. 21
4:42
Nagy bukások olimpiája (Blikk)
A szép sikerek mellett a nagy bukások miatt is emlékezetes marad a vancouveri téli olimpia
febr. 21
4:44
Átlátnak a hamisságon a Kristálygyerekek (Blikk)
Indigó-, vagy kristálygyerek. Egyre gyakrabban hallani ezeket a kifejezéseket, és az ezoterikus irodalom is kiemelten foglalkozik ezzel a kérdéssel. De mit is jelentenek ezek a szavak? Kik ezek a különleges apróságok?
febr. 21
4:54
Gallusz Niki keresi az igazit (Blikk)
BUDAPEST — Gallusz Nikit jó ideje elkerüli a szerelem. De vajon miért nem talál egy szerető társat a csinos színésznő?
febr. 21
4:58
Álnéven csajozik Kozso a neten (Blikk)
BUDAPEST — Interneten keres társat Kozso. A zenésznek tavaly, négy évi ismeretség után ért véget kapcsolata kedvesével, most pedig úgy érzi, eljött az ideje, hogy újra ismerkedjen. Habár néhány hónappal ezelőtt még úgy nyilatkozott, hogy nem hajlandó a „neten csajozni", most mégis a világhálót választotta az ismerkedésre.
febr. 21
4:58
Döntsön a sportról olimpiai lottóval! (Blikk)
Közgazdászok csoportja különleges elképzelést dolgozott ki: olimpiai lottót hoznának létre, s a bevételéből a sportágak részesednének.
febr. 21
5:02
Borítója elátkozta a könyvet (Blikk)
febr. 21
5:06
Keserédes kupadöntő (Blikk)
KECSKEMÉT ‒ Talán soha nem „ízlett" még ennyire a vereség Tóth II Gábornak (31), a Kalo-Méh Kecskemét férfi röplabdaegyüttese csapatkapitányának.
febr. 21
5:10
Az angolok szerint a németek a legrondábbak (Blikk)
BERLIN — „Valóban ennyire rondák vagyunk?" – tette fel a kérdést a Bild újság. Való igaz, hogy a németek zömét felháborította a húsz legszebb nemzetet rangsorba állító brit közvéleménykutatás, amelyben ők végeztek az utolsó helyen.
febr. 21
5:12
Tünetmentesek a szembetegségek? (Blikk)
A szemüveget vagy kontaktlencsét viselők közül csak minden ötödik ember keresi fel két éven belül a szakorvosát, hogy újravizsgáltassa a látásromlást. Akik azonban nem használnak ilyesmit, csak akkor fordulnak szakemberhez, amikor már többnyire nagy bajban vannak.
febr. 21
5:14
Pókermilliomosok (Blikk)
BUDAPEST — Ma a legnagyobb internetes pókerterem negyvenmilliárdodik leosztása alkalmából valaki a világon akár 200 millió forinttal is gazdagabb lehet, ennyi jár a vasárnapi ünnepi torna győztesének.
febr. 21
5:14
Nők az egyéjszakás kalandokról (Blikk)
Kiderül a titok: mit gondolnak a nők az egyéjszakás kalandról? Talán furcsa, de a lányok nem ítélik el az ilyesmit Felejthetetlen élmény, ami persze nagyvárosi legenda, hiszen a nők ilyesmibe sosem mennek bele. De ha mégis, azt a csajok csak a szaunában mesélik el.
febr. 21
5:16
Készülhet a film a Viszkisről (Blikk)
BUDAPEST — Mégis megismerheti a világ Ambrus Attila történetét: április 12-től gőzerővel készül a Viszkis című film. Több mint ötéves huzavona előzi meg az első forgatási napot, hiszen Dobray György rendező még 2004-ben írt alá szerződést a bankrablóval a börtönben, miszerint őt illetik a megfilmesítési jogok.
febr. 21
5:18
Ki lesz a legjobb focista? (Blikk)
BUDAPEST ‒ Ma végre kiderül, hogy kik lettek 2009 legjobb focistái a Blikk szavazásán.
febr. 21
5:22
Anyja is elhagyta a lyukas szívvel született kisfiút (Blikk)
HÓDMEZŐVÁSÁRHELY — A tizenkét éves kisfiún pontosan egy hónappal ezelőtt életmentő műtétet hajtottak végre. Horváth Dávid aortaszűkülettel és lyukas szívvel született. Két hónaposan derült ki ritka és a legtöbb esetben halálos betegsége.
febr. 21
6:42
Kozsó: biszexuális nőt keresek! (BorsOnline)
Fantom néven, de saját fényképpel adott fel az interneten társkereső hirdetést Kozsó. A zenész szerint a világhálón remekül lehet ismerkedni, bár senki sem hiszi el, hogy valóban ő hirdet.
febr. 21
6:44
Borsdaráló Fejes Gábor rovata (BorsOnline)
A hét mondása: „Izgalmas ám énekelni, miközben egy ócska zongorán úgy kísér valaki, hogy egyik kezében a cigi, a másikkal meg írja a számlát.” Szűcs Judith
febr. 21
7:00
Jockey haldoklik (BorsOnline)
Larry Hagman belebetegszik felesége egyre romló egészségi állapotába. A Dallas egykori sztárja miatt aggódnak a barátok, úgy vélik, egyre zavarodottabb és gyengébb, már csak hónapjai vannak hátra.
febr. 21
7:18
Soma kerítőnőnek állt - képgalériával (BorsOnline)
Somára sok mindet lehet mondani, de azt nem, hogy prűd lenne. Péntek esti ismerkedési estjén nemcsak a hangját eresztette ki, hanem bizony a madám szerepét is magára vállalta.
febr. 21
7:20
Macsót faragtak Tabániból (BorsOnline)
Tabáni István éveket fiatalodott, legalábbis a napokban megjelent lemezének borítóján. Most leleplezzük a turpisságot!
febr. 21
7:22
Hatalmas fekete lufik mentik meg az emberiséget? (BorsOnline)
Egy évvel ezelőtt arról cikkezett a világsajtó, hogy a kínaiak miként kívánják elhárítani az esőt az olimpia idején. Most pedig arról, hogy előbb-utóbb megvalósulhat az emberiség ősi álma: ott és akkor csinálhatunk majd esőt, ahol és amikor csak akarunk.
febr. 21
8:12
Vesztükbe rohannak a színészek (Blikk)
Egyetlen hónap alatt négy színész került kórházba szervezetük végső kizsákmányolása miatt. Gregor Bernadett, Détár Enikő, Bajor Imre és legutóbb Eperjes Károly is öszszeomlott.
febr. 21
8:30
Édesszájúak a piás szülők utódai (BorsOnline)
DIABÉTESZ - Philadelphiai tudósok megállapították, hogy az alkoholista szülőknek édesszájú lesz a gyermeke.
febr. 21
8:30
Lady Gaga kihúzta a gyufát (NLC)
Túllő a célon az énekesnő.
febr. 21
9:24
Melleket fogdos a női sztársíelő - fotóval (BorsOnline)
A korábbi olasz síklasszis, Alberto Tomba telefonon zaklatja az idei téli olimpiai játékok egyik üdvöskéjét, a Vancouverben eddig két ezüstérmet szerzett Julia Mancusót.
febr. 21
9:42
Gyógyteától is meghalhatunk (Metropol)
Sokan használnak gyógyszerek helyett természetgyógyászati készítményeket, mert azt hiszik, hogy azok hatékonyak mellékhatások nélkül.
febr. 21
10:18
Koporsójában szült meg az asszony (BorsOnline)
Az ember félelmekkel teli. Sokakat kínoz például tafofóbia, a sírtól és az élve történő eltemetéstől való rettegés. A téma morbid, ám mit lehessen tudni, mi vár ránk "odaát"? Kivéve a hamvasztásos megoldást, ott aztán nincs helye tafofóbiának.
febr. 21
11:30
Lady Gaga sokkolta a nézőket (BorsOnline)
Páncélos Rolls Royce csodaautóval és lángoló zongorával kápráztatja el rajongóit az extrém külsejű világsztár, Lady Gaga, akinek napokkal ezelőtt indult el kilencállomásos brit turnéja.
febr. 21
11:48
Így néz ki a lefogyott Kelly Osbourne (Blikk)
LONDON — Mit tesz a tánc, és a szerelem! Nyolc évvel ezelőtt duciként ismerte meg a világ a világhírű rocksztár lányát a The Osbournes című és így mindenki láthatta, hogy éveken át küzdött a súlyfelesleggel.
febr. 21
12:06
Dráma! Földcsuszamlás Madeirán (Blikk)
febr. 21
12:24
John Lennon ’68-ban eljátszotta a halálát - sosem látott fotók! (BorsOnline)
John Lennon élettelenül terül el a földön, miközben a Beatles többi tagja szomorú arccal figyeli őt. A fotók 1968-ban készültek, az énekes halála előtt 12 évvel, de csak most kerültek nyilvánosságra.
febr. 21
12:42
Elszabadult lovak sétálgattak a kocsik között (Blikk)
febr. 21
13:18
Mesterházy Attila új világot ígér (BorsOnline)
Mesterházy Attila szerint az MSZP programja konkrét, reális, megvalósítható.
febr. 21
13:20
Tízezer perc (BorsOnline)
febr. 21
13:54
Tom Cruise olvasni sem tudna az egyháza nélkül (NLC)
Neve hallatán a legtöbb mozirajongónak az a kamaszos félmosoly rémlik fel, amilyet utoljára a Koktélban villantott. Nem lehetett nem beleszeretni. Ő a szerencse fia, amihez nyúlt, abból pénz, siker lett. Akár szeretjük, akár piszkáljuk, egy biztos, Tom Cruise a világ egyik legismertebb és legnépszerűbb embere.
febr. 21
14:27
Kinyírja a szabadtéri bulikat a pénzéhség (BorsOnline)
Több hazai fesztivál és szabadtéri nyári rendezvény került veszélybe, mert az önkormányzatok irreálisan magas bérleti díjakat kérnek a területekért. A Pannónia Fesztivál biztosan költözik.
febr. 21
14:27
Dühében felöklelte a rendőrautót a markológéppel! (Blikk)
Vasárnap délelőtt 11 óra körül nem mindennapi látványban részesülhetett az, aki Sárvár belvárosában sétálgatott.
febr. 21
14:30
Eltemették a tragikus sorsú grúz szánkóst (Habostorta)
Nodar Kumaritashvili temetésén ezrek vettek részt
febr. 21
15:39
Bálint Antónia elkapta lányától a náthát (BorsOnline)
Bálint Antónia jó anyuka módján végigasszisztálta kislánya, Babika megfázását, olyannyira, hogy a betegség visszaütött. A csinos édesanya most maga nyomja az ágyat, néhány percig is csak alig bír kikelni belőle.

Keresés