2010. február 21. vasárnap

febr. 21
7:18
Kabaré lesz az Oscar-gála! (NLC)
Nem biztos, hogy jól döntöttek az idei gála szervezői.
febr. 21
9:42
Mire jó a maradék tapéta? 9 kreatív ötlet (NLC)
Nem tudsz mit kezdeni a megmaradt tapétával? Semmiképp se dobd ki, inkább fedd be vele a falat, a tükröt, a bútoraidat vagy a dobozokat. A maradék anyagból egységes stílust teremthetsz az otthonodban!
febr. 21
11:30
Különleges török film kapta az Arany Medvét (NLC)
Török film kapta a berlini nemzetközi filmfesztivál, a Berlinale fődíját, az Arany Medvét szombat este.
febr. 21
12:42
Óriási felelősség: mi legyen a gyerek neve? (NLC)
A névadás témája vicces és érdekes, egészen addig, amíg nincs határidőd, azaz kilenc hónapod, amelynek a végére borítékolnod kell egy remek nevet.
febr. 21
13:54
Böjtölj velünk! Polenta pirított zöldségekkel (NLC)
Böjt idején sem kell lemondanunk a finom ízekről! Annak ellenére laktató, hogy nincs benne hús. Sőt, lisztérzékenyek is ehetik, mert gluténmentes.
febr. 21
16:36
Forgalmas helyen élsz? - Érrendszeri megbetegedésekre számíthatsz! (NLC)
Aki az autópályához közel lakik, korábban számíthat érelmeszesedésre, mint kevesebb kipufogógázt belélegző embertársai. Egy nemzetközi kutatócsoport többéves vizsgálatainak eredményeit a PLoS ONE tudományos folyóirat közölte.
febr. 21
17:30
Rákkeltő teflon - Milyen betegségeket okozhatnak az edények? (NLC)
Egyre többet hallani arról, hogy a teflonedények rákkeltőek, az alumínium edények pedig Alzheimer-kórt okoznak. De vajon mi igaz ezekből a híresztelésekből?
febr. 21
18:06
A mozivászon tíz legemlékezetesebb csókja (NLC)
Majdnem minden filmben akad egy csókjelenet, de évekkel később mégis csak néhány marad meg az emlékezetünkben. A Valentin-nap apropóján összeszedtük a legmaradandóbbakat.
febr. 21
19:19
4 étel, amit soha ne fagyassz le! (NLC)
Nagyon megkönnyíti a dolgunkat, ha egy nagyobb ebéd maradékát, vagy a nagy tételben vásárolt élelmiszereket egyszerűen csak bedobjuk a fagyasztóba, majd amikor szükségünk van rá, kiolvasztjuk. Van azonban négy élelmiszertípus, amelyet nem ajánlatos fagyasztani.
febr. 21
20:48
Pár perces gyakorlatok, hogy visszanyerd a nyugalmadat (NLC)
Nem kell órákig meditálnod ahhoz, hogy ne ártson neked a stressz. Néhány perc alatt visszaszerezheted a nyugalmadat és az életkedvedet.

Keresés