2010. február 5. péntek

febr. 5
2:09
Tüdőgyulladás okozta Murphy halálát (est.hu)
A halottkém most elkészült jelentése szerint tüdőgyulladás miatt vesztette életét a 32 éves Brittany Murphy a múlt év decemberében. A színésznő december 20-án összeesett lakásában; a kórházban már csak halála beálltát tudták rögzíteni.
febr. 5
2:13
Varga Katalin balladája: online vetítés (est.hu)
Premier előtti online vetítés során nézhetik meg az érdeklődők a február 8-ig tartó 41. Magyar Filmszemle ideje alatt a Varga Katalin balladája című, számos nemzetközi fesztivált bejárt és díjat elnyert filmet, Peter Strickland művét.
febr. 5
2:17
Bay keres a legjobban Hollywoodban (est.hu)
A Transformers-franchise Hollywood leggazdagabbjává tette Michael Bayt. A direktor olyan kollégáit előzte meg, mint Steven Spielberg vagy James Cameron. Egy felmérés szerint ugyanis Bay kereste a legtöbbet 2009-ben a moziiparban.
febr. 5
6:57
Az összes tökéletes férfi foglalt? (NLCafé)
A jó pasi mind foglalt – véli Isabel Losada. Az elvált írónő riportkönyvet írt párkeresési próbálkozásairól, és a fenti, meglehetősen sarkos megállapításra jutott. Vajon igaza van, vagy csak „speciális” szemüvegen keresztül nézi a világot – és a férfiakat?
febr. 5
7:17
18 ügyes tipp a csábító otthonért (NLCafé)
Pillanatok alatt megvalósítható ötleteket gyűjtöttünk, amelyek segítségével a romantika észrevétlenül otthonodba költözik.
febr. 5
8:45
Hétvégi horoszkóp (február 5-7.) (NLCafé)
Szerelmek, barátok és pihenés – ezek a legfontosabb jellemzői a hétvégének. Még a csillagok is ezt ígérik mindenkinek!
febr. 5
9:03
A Megadeth is koncertezik idén Budapesten (est.hu)
A Metalica után egy másik neves trash metal formáció is ellátogat idén a magyar fővárosba, a Dave Mustaine vezette Megadeth júniusban a Petőfi Csarnokban lép fel.
febr. 5
9:03
13 igaz gondolat a szerelemről (NLCafé)
Közeleg a Valentin-nap – itt az ideje, hogy meglepd a kedvesed pár szerelmes sorral. Adunk hozzá egy kis ihletet!
febr. 5
9:05
Sztárváltó - Pély Barna (NLCafé)
A hetente jelentkező beszélgetéssorozatot a Nők Lapja Cafe olvasói szerkesztik, ők döntik el, kivel készüljön interjú a következő héten. Ezúttal Pély Barnán a sor, aki maga is szívesen megmérkőzne egy tehetségkutató műsorban.
febr. 5
9:07
Budapesten járt a világsztár (NLCafé)
Fergeteges koncertet adott hazánkban Chris Rea.
febr. 5
10:15
Karmahoroszkóp (február 6-12.) (NLCafé)
A Jupiter és a Plútó végre kedvező fényszögbe kerülnek egymással, amitől optimistábban szemléljük a világot, és a Vénusz–Neptunusz-együttállás hozzásegít bennünket ahhoz, hogy romantikus érzések uralják lelkünket.
febr. 5
10:17
Szerelmes vagyok anyába! (NLCafé)
„Csitt! Ne a gyerek előtt!” – halkultak el nagyanyáink, amikor „olyan” téma került terítékre a felnőttek közti eszmecserében. A mai gyerekek sokkal felvilágosultabbak. De mit tudnak a szerelemről?
febr. 5
11:45
Kezdd most: Formás comb és popsi tavaszra! (NLCafé)
Az alábbi öt gyakorlat egy három hónapon át tartó, formába hozó sorozat első része. Azért az alsó részekkel kezdem, mert tapasztalataim szerint a legtöbb nő problémái, főleg az ülő életmódból adódóan, itt a legsúlyosabbak. A következő két hónapban pedig a felsőtest, majd a karok edzésterve következik. Ha rendszeresen elvégzed a gyakorlatokat, tavaszra tökéletes formába hozhatod magad.
febr. 5
12:03
Valentin-napi programkavalkád Noszvajon (NLCafé)
Az Egertől 10 km-re, a Bükki Nemzeti Park déli határán fekvő településen, Noszvajon izgalmas programokkal, és Valentin-napi meglepetésekkel várják a vendégeket.
febr. 5
12:21
Hindi Zahra: Handmade (est.hu)
A marokkói születésű jazzénekesnő állítólag a Louvre-ban lehúzott nappali műszakok után, a párizsi éjszaka végtelenül romantikus óráiban alakítgatta bemutatkozó albumán hallható dalait.
febr. 5
12:39
Sam Hell a Corvintetőn (est.hu)
Temesd el a telet! Partizz, hogy szétessen a ház! Az aktuális lázat most az egyik legjobb brit potitekergető nyomja fel benned. Tuningold a külső és belső hangerőt! Sam Hell, egyenesen a pokolból.
febr. 5
12:41
The Embodied a Ráday Kupolában (est.hu)
A metál szívnek tök mindegy hogy észak, vagy dél, kelet, vagy nyugat. A metál szív szaggat és dobog. Irányít és irányban tart. Most épp Svédországból érkezik, csavarok nélkül, bele a gyomrodba!
febr. 5
12:43
Rage a Dieselben (est.hu)
Germán erő, német precizitás, letaglózó heavy metál, egyenlő Rage. Nagyjából tényleg ennyi, és ez mindennél több is. A trió immár negyed évszázada hirdeti a metál mindenhatóságát.
febr. 5
12:45
New Model Army az A38-on (est.hu)
A New Model Army mindig is magasról tett az elvárásokra, és csak a rakenrollra koncentrált. Aztán szép lassan ikon lett. Harminc év. Tizenegy album. Seregszemle a nyolcvanasoktól napjainkig.
febr. 5
12:57
Egzotikus csodaszer: Zsírt éget, fiatalít, és a vágyat is felébreszti (NLCafé)
Az avokádó itthon még ritkán fogyasztott egzotikumnak számít, pedig érdemes lenne felvenni a kedvenceink listájára.
febr. 5
13:33
Programtipp: Valentin Napi Romantika Illényi Katicával (NLCafé)
Illényi Katica izgalmas előadói esttel örvendezteti meg február 19-én a randevúzó, vagy éppen már beteljesedett szerelemben élő párokat, és azokat is, akik kíváncsiak arra, nő és férfi hogyan talál egymásra!
febr. 5
13:35
Räikkönen fának ment! (NLCafé)
Úgy tűnik, Kimi Räikkönen hiába élvezi a ralizást, a szerencse egyelőre elkerüli ebben a szakágban: a finn pilóta épp csak nekivágott az Arctic Lapland versenynek, de máris balesete volt.
febr. 5
14:09
V. Bálint napi Balassi-fesztivál (est.hu)
Országszerte, 2010. február 13-14. Február 14-e nem csak a szerelmesek, hanem a Bálintok napja is, így a XVI. század magyar költőóriását, Balassi Bálintot is ezen a napon ünnepeljük. Országszerte, sőt még a határokon túl is verssel, zenével és borral emlékezhetünk.
febr. 5
14:11
Mindent bele, fiúk! (est.hu)
Mind a mai napig megmosolyogtam a világvége eljövetelét taglaló jóslatokat, de ma valami olyasmi történt, amit baljós égi jelként értelmezek: egy kereskedelmi csatorna műsorra tűzött egy általam sosem látott Spencer/Hill produkciót.
febr. 5
14:13
James Bond: A kém, aki szeretett engem (est.hu)
Mint azt tudjuk, a peresztrojkát Rocky robbantotta ki, miután egy szürreális hadviselést követően legyőzte a kefefejű Ivan Dragot. Emellett viszont igazságtalanul elsikkad a tény, miszerint ennek előkészületeit James Bond hajtotta végre.
febr. 5
14:27
Diós-májas töltött dagadó (NLCafé)
A vasárnapi ebéd vagy egy ünnepi asztal méltó főfogása lehet ez a húsimádók számára kihagyhatalan fogás.
febr. 5
15:03
Lecsúsztak a TV2 sztárjai (NLCafé)
Deszkára pattantak a Jóban Rosszban lányai.
febr. 5
15:21
Csőd szélén az EMI (est.hu)
A lemezkiadó az elmúlt üzleti évben 1,6 milliárd fontos veszteséget halmozott föl, és 100 millió fontos plusz tőkére van szüksége a fennmaradáshoz.
febr. 5
15:23
Jótékony zenészeket kritizál az AC/DC frontembere (est.hu)
Bonót és Bob Geldofot is kritizálta Brian Johnson, az AC/DC énekese, aki úgy véli, az adakozást népszerűsítő kollégái képmutatóak, és ők maguk nem jótékonykodnak annyit, amennyit kellene.
febr. 5
15:25
A LifeNetwork és az OzoneNetwork a UPC kínálatában (est.hu)
Megszületett a megállapodás az Origo Zrt. televíziós csatornái és a UPC műsorterjesztő között, így 2010 februárjától már közel egymillió háztartásban fogható Magyarország két új tematikus csatornája, a LifeNetwork és az OzoneNetwork.
febr. 5
15:39
Valentin hétvége (est.hu)
Szerelmesek és szerelmet keresők hétvégéjére készül a VAM Design Center a tavaszhírnök Valentin naphoz kapcsolódva. Rengeteg gyönyörű virág, szemrevaló ajándéktárgyak és ínycsiklandó csokoládék között válogathatnak majd a látogatók.
febr. 5
15:57
A vonzás törvénye: csak akarni kell (NLCafé)
„A TITOK végre feltárul az egész világ számára! Ez a Titok, a mindenség Titka – titok a végtelen boldogsághoz, egészséghez, pénzhez, kapcsolatokhoz, szerelemhez, fiatalsághoz: mindenhez, amire vágysz. A Titok nem más, mint a vonzás törvénye!” A fenti idézet az internetről való, csak be kell ütni a keresőbe, hogy „a vonzás törvénye”, és a legördülő linkeken átfutva máris úgy érezhetjük, útban…
febr. 5
17:09
Popcorn helyett osztriga - a szegények csemegéje volt (NLCafé)
Ahogy a mai mozinézők pattogatott kukoricát ropogtatnak, úgy Shakespeare korának színházlátogatói nem ültek üres kézzel a nézőtérre: a legújabb bizonyítékok szerint a színházi étlap az osztrigától a süteményekig terjedt.
febr. 5
17:11
Semmi különös a mostani hó (NLCafé)
Bár az autósoknak vezetés közben és megállás után is meggyűlik a baja az amúgy gyönyörű hóval, a nemrég leesett mennyiség nem rendkívüli.
febr. 5
18:39
Több BMW fogyott, mint Suzuki (NLCafé)
Kemény visszaeséssel indult az év a magyar autópiacon. A kisautók visszaszorulása folytatódik, a prémiummárkák viszont jól teljesítenek.
febr. 5
19:16
3 meglepő antioxidáns-forrás - Gondoltad volna? (NLCafé)
Mindannyian tudjuk, hogy a bogyós gyümölcsök és a vörösbor tele van a szabad gyökök ártalmait semlegesítő antioxidánsokkal. Ám szép számmal vannak olyan élelmiszerek, amelyekről kevesen gondolnák, hogy szintén kiváló antioxidáns-források. Megmutatjuk a három leggazdagabbat.
febr. 5
21:57
Itthon is lesz Toyota-visszahívás (NLCafé)
Balesetről nincs hír, de az összeurópai visszahívás keretében hazánkban is szervizakcióra kényszerül a Toyota importőre az esetleg beragadó gázpedál miatt.

Keresés