2010. február 5. péntek

febr. 5
6:57
Az összes tökéletes férfi foglalt? (NLC)
A jó pasi mind foglalt – véli Isabel Losada. Az elvált írónő riportkönyvet írt párkeresési próbálkozásairól, és a fenti, meglehetősen sarkos megállapításra jutott. Vajon igaza van, vagy csak „speciális” szemüvegen keresztül nézi a világot – és a férfiakat?
febr. 5
7:17
18 ügyes tipp a csábító otthonért (NLC)
Pillanatok alatt megvalósítható ötleteket gyűjtöttünk, amelyek segítségével a romantika észrevétlenül otthonodba költözik.
febr. 5
8:45
Hétvégi horoszkóp (február 5-7.) (NLC)
Szerelmek, barátok és pihenés – ezek a legfontosabb jellemzői a hétvégének. Még a csillagok is ezt ígérik mindenkinek!
febr. 5
9:03
13 igaz gondolat a szerelemről (NLC)
Közeleg a Valentin-nap – itt az ideje, hogy meglepd a kedvesed pár szerelmes sorral. Adunk hozzá egy kis ihletet!
febr. 5
9:05
Sztárváltó - Pély Barna (NLC)
A hetente jelentkező beszélgetéssorozatot a Nők Lapja Cafe olvasói szerkesztik, ők döntik el, kivel készüljön interjú a következő héten. Ezúttal Pély Barnán a sor, aki maga is szívesen megmérkőzne egy tehetségkutató műsorban.
febr. 5
9:07
Budapesten járt a világsztár (NLC)
Fergeteges koncertet adott hazánkban Chris Rea.
febr. 5
10:15
Karmahoroszkóp (február 6-12.) (NLC)
A Jupiter és a Plútó végre kedvező fényszögbe kerülnek egymással, amitől optimistábban szemléljük a világot, és a Vénusz–Neptunusz-együttállás hozzásegít bennünket ahhoz, hogy romantikus érzések uralják lelkünket.
febr. 5
10:17
Szerelmes vagyok anyába! (NLC)
„Csitt! Ne a gyerek előtt!” – halkultak el nagyanyáink, amikor „olyan” téma került terítékre a felnőttek közti eszmecserében. A mai gyerekek sokkal felvilágosultabbak. De mit tudnak a szerelemről?
febr. 5
11:45
Kezdd most: Formás comb és popsi tavaszra! (NLC)
Az alábbi öt gyakorlat egy három hónapon át tartó, formába hozó sorozat első része. Azért az alsó részekkel kezdem, mert tapasztalataim szerint a legtöbb nő problémái, főleg az ülő életmódból adódóan, itt a legsúlyosabbak. A következő két hónapban pedig a felsőtest, majd a karok edzésterve következik. Ha rendszeresen elvégzed a gyakorlatokat, tavaszra tökéletes formába hozhatod magad.
febr. 5
12:03
Valentin-napi programkavalkád Noszvajon (NLC)
Az Egertől 10 km-re, a Bükki Nemzeti Park déli határán fekvő településen, Noszvajon izgalmas programokkal, és Valentin-napi meglepetésekkel várják a vendégeket.
febr. 5
12:57
Egzotikus csodaszer: Zsírt éget, fiatalít, és a vágyat is felébreszti (NLC)
Az avokádó itthon még ritkán fogyasztott egzotikumnak számít, pedig érdemes lenne felvenni a kedvenceink listájára.
febr. 5
13:33
Programtipp: Valentin Napi Romantika Illényi Katicával (NLC)
Illényi Katica izgalmas előadói esttel örvendezteti meg február 19-én a randevúzó, vagy éppen már beteljesedett szerelemben élő párokat, és azokat is, akik kíváncsiak arra, nő és férfi hogyan talál egymásra!
febr. 5
13:35
Räikkönen fának ment! (NLC)
Úgy tűnik, Kimi Räikkönen hiába élvezi a ralizást, a szerencse egyelőre elkerüli ebben a szakágban: a finn pilóta épp csak nekivágott az Arctic Lapland versenynek, de máris balesete volt.
febr. 5
14:27
Diós-májas töltött dagadó (NLC)
A vasárnapi ebéd vagy egy ünnepi asztal méltó főfogása lehet ez a húsimádók számára kihagyhatalan fogás.
febr. 5
15:03
Lecsúsztak a TV2 sztárjai (NLC)
Deszkára pattantak a Jóban Rosszban lányai.
febr. 5
15:57
A vonzás törvénye: csak akarni kell (NLC)
„A TITOK végre feltárul az egész világ számára! Ez a Titok, a mindenség Titka – titok a végtelen boldogsághoz, egészséghez, pénzhez, kapcsolatokhoz, szerelemhez, fiatalsághoz: mindenhez, amire vágysz. A Titok nem más, mint a vonzás törvénye!” A fenti idézet az internetről való, csak be kell ütni a keresőbe, hogy „a vonzás törvénye”, és a legördülő linkeken átfutva máris úgy érezhetjük, útban…
febr. 5
17:09
Popcorn helyett osztriga - a szegények csemegéje volt (NLC)
Ahogy a mai mozinézők pattogatott kukoricát ropogtatnak, úgy Shakespeare korának színházlátogatói nem ültek üres kézzel a nézőtérre: a legújabb bizonyítékok szerint a színházi étlap az osztrigától a süteményekig terjedt.
febr. 5
17:11
Semmi különös a mostani hó (NLC)
Bár az autósoknak vezetés közben és megállás után is meggyűlik a baja az amúgy gyönyörű hóval, a nemrég leesett mennyiség nem rendkívüli.
febr. 5
18:39
Több BMW fogyott, mint Suzuki (NLC)
Kemény visszaeséssel indult az év a magyar autópiacon. A kisautók visszaszorulása folytatódik, a prémiummárkák viszont jól teljesítenek.
febr. 5
19:16
3 meglepő antioxidáns-forrás - Gondoltad volna? (NLC)
Mindannyian tudjuk, hogy a bogyós gyümölcsök és a vörösbor tele van a szabad gyökök ártalmait semlegesítő antioxidánsokkal. Ám szép számmal vannak olyan élelmiszerek, amelyekről kevesen gondolnák, hogy szintén kiváló antioxidáns-források. Megmutatjuk a három leggazdagabbat.
febr. 5
21:57
Itthon is lesz Toyota-visszahívás (NLC)
Balesetről nincs hír, de az összeurópai visszahívás keretében hazánkban is szervizakcióra kényszerül a Toyota importőre az esetleg beragadó gázpedál miatt.

Keresés