2010. február 11. csütörtök

febr. 11
7:15
Becsiccsentett a magyar celeblady (NLC)
Bíró Ica felöntött a garatra!
febr. 11
8:09
Átalakulhat a parkolás Budapesten (NLC)
A főváros a tervek szerint hamarosan kilép a Budapesti Önkormányzati Parkolási Társulásból, ezt követően a BÖPT által eddig üzemeltetett parkolóhelyek kezelését a főváros tulajdonában álló Parking Kft. látná el. Így a parkolási díjak nem a céghez, hanem közvetlenül az önkormányzathoz folynak be.
febr. 11
9:21
Használt rágó, megrágott kenyér - A legfurcsább sztárrelikviák (NLC)
Barbra Streisand ledob a színpadról egy rózsát, még jó, hogy a szerencsés rajongó kiszárítja. Na de Justin Timberlake félig megrágott kenyérhéját tényleg megveszi és bekeretezi valaki? Hát igen! Egy amerikai magazin összegyűjtötte a legmegdöbbentőbb modern relikviákat – olyan tárgyakat, testrészeket, amelyekre – azt hinnénk – épeszű ember nem lenne hajlandó pénz kiadni…
febr. 11
9:23
Segítség, hova tűntek az igazi férfiak? - Soma Mamagésa válaszol (NLC)
Nem hiszem, hogy túl sokat kérek! Szerintem nem irreális elvárás például az, hogy ha én tudok időt szakítani a sportra, akkor a hasonló korú társam se legyen sörpocakos.
febr. 11
9:25
Édes, mint a szerelem - Valentin napi desszert lépésről lépésre (NLC)
Szivecskéből áll a világ! Készíts egy bűbájos könnyű, csábító édességet Valentin napra a szerelmednek, a barátaidnak, vagy magadnak vigasztalásul!
febr. 11
10:33
Szakíts az egyedülléttel! 4 könyv, ami segíthet megtalálni az Igazit (NLC)
Egyáltalán nem katasztrófa, ha pár nélkül talál a Valentin-nap: amint eljön az ideje, úgyis rád köszönt a boldogság. És hogy mikor jön el az ideje? Ez elsősorban rajtad múlik, ahogy az az itt bemutatott könyvekből is kiderül. Egy dolog mindenképpen biztos: ha jóban vagy saját magaddal, sokkal nagyobb az esélyed egy szerető párkapcsolatra.
febr. 11
10:35
Ezt is utáljuk a tévében (NLC)
Mérgesen elkapcsolok, rezignáltan legyintek, vagy épp a hajamat tépem a tévé előtt. Felsorolok pár okot, ti is tegyétek hozzá a magatokét!
febr. 11
11:27
Negyedszer is apa lett a világsztár! (NLC)
Kedden megszületett Boris Becker kisfia, aki állítólag nagyon hasonlít az édesapjára.
febr. 11
13:51
Magyarok a bécsi Operabálon! (NLC)
Egy fiatal magyar táncospár az egyike azoknak a fellépőknek, akiknek keringőjével ma kezdetét veszi a híres bécsi Operabál!
febr. 11
14:45
Világsztár a Ludwig Múzeumban: Glenn Brown kiállítás (NLC)
A fiatal brit festő-generáció egyik leghíresebb alakja a művészettörténet ismert és kevésbé ismert alkotásait reprodukálja - merészen keverve korokat, stílusokat. Nézd meg Glenn Brownt a Lumúban!
febr. 11
16:51
Már biztos! Michael Jacksont megölték! (NLC)
Emberölés okozta Michael Jackson halálát - állítja a Los Angeles-i halottkém részletes jelentése, amelyet a CNN.com ismertetett szerdán. Az 51-oldalas dokumentum alátámasztja a tavaly augusztusi vizsgálati eredményt, miszerint Jackson "akut propofolmérgezés" miatt halt meg.
febr. 11
17:27
5 anti-Valentin-meglepetés (NLC)
A szerelmesek napja előtt azokra is gondoltunk, akik épp nem rózsaszín felhők felett lebegnek, vagy elhatárolják magukat a kötelezően szíves ajándékoktól. Összegyűjtöttünk néhány furcsa, bizarr alternatív meglepetést.
febr. 11
18:21
14 napos boldogságterápia - ha unod a hideget (NLC)
Tél végén már mindent és mindenkit ununk. Legfőképpen magunkat. De mi volna, ha hét hétig kicsit bevállalósabbak lennénk, és úton-útfélen új helyzeteket teremtenénk megszokott életünkben? Rögtön boldogabban várnánk a tavaszt!
febr. 11
18:57
Tuningolt Ladával nyomul Putyin (NLC)
Vlagyimir Putyin ütőképesebbé tette Lada Niváját. A terepjárót erősebb motorral vértezte fel az orosz miniszterelnök.
febr. 11
19:33
Miért okoznak függőséget a nyugtatók? (NLC)
A benzodiazepinek csoportjába tartozó szerek - például a Xanax - ugyanazokat a potenciálisan függőséget okozó agyi "jutalmazási útvonalakat" használják, mint a heroin vagy a kannabisz - közölték svájci kutatók eredményüket a Nature tudományos magazin csütörtökön megjelent számában.
febr. 11
20:45
Jogsi nélkül autókázik Tabáni (NLC)
Megkapta jogos jutalmát a Csillag Születik nyertese, Tabáni István, bár jogosítvány híján egyelőre nem vezetheti a kocsit, csak üldögélhet benne.
febr. 11
22:16
Rekorddrága a benzin (NLC)
Szerdától emelkedik a 95-ös benzin ára Magyarországon. A gázolajért ugyanannyit kell fizetni, mint eddig.

Keresés