2010. február 24. szerda

febr. 24
7:18
Whitney Houston csak krákogott a koncerten (NLCafé)
Az énekesnő ausztrál koncertjén szinte csak rekedt hangokat tudott kicsikarni magából.
febr. 24
8:09
Névtelen énekest keres a Velvet Revolver (est.hu)
Az amerikai rockzenekar továbbra sem találta meg Scott Weiland utódját, Slash szerint azonban hamarosan újra elkezdi a munkát az együttes, ezért közeleg az új énekes kinevezése.
febr. 24
8:11
The Circus Maximus pres. Aphrodite (est.hu)
A drum and bass és jungle immár húsz éve a szcénában mozgó, meghatározó szerepet belöltő öregje cipeli magával tű- és falrengető tört ütemeit és kígyózó basszusait egy kis izzadt együttlét reményében a Corvintetőre.
febr. 24
8:12
Angelina Jolie-t szemmel tartják (NLCafé)
A színésznő káprázatosan nézett ki új filmje első forgatási napján. Nem csoda, hogy Brad Pitt szemmel tartja.
febr. 24
8:27
Die Hard: ötödjére is (est.hu)
Bruce Willis úgy tervezi, ismét visszatér John McClane-ként a Die Hard-filmek egy újabb folytatásában, szám szerint az ötödik részben. A munkálatok állítólag már meg is kezdődtek, Willis pedig Len Wisemant szeretné rendezőnek.
febr. 24
8:29
Virrasztás a Toldiban (est.hu)
Bódis Kriszta Virrasztás című, az Inforgnál készült 45 perces kisjátékfilmjét február 26-án, pénteken este 6-tól mutatják be a fővárosi Toldi moziban. A vetítés után beszélgetésen is részt vehetünk a film alkotóival és szereplőivel.
febr. 24
8:48
Gesztiéknél hamarosan jön a második baba? (NLCafé)
Egy tárgyalóasztalnál ülünk hármasban Geszti Péterrel és feleségével, Ditz Edittel. Ám a beszélgetésünk minduntalan visszakanyarodik egy negyedik személyhez, aki nincs itt, hisz épp otthon alszik. Ő Sára Lujza, a házaspár egyéves kislánya, aki megváltoztatta szülei pörgős, sikerorientált életvitelét és gondolkozásmódját.
febr. 24
8:50
Kőbe vésett romantika - 5 káprázatos épület, amit látnod kell (NLCafé)
Vannak épületek, amelyek már puszta megjelenésükkel is a mesék birodalmába röpítenek, mások legendás szerelmek tanúi voltak, és akad olyan is, ami egy filmtörténeti klasszikusnak köszönheti azt, hogy ma a világ legromantikusabb épületei közt emlegetik. Nézd meg a legszebbeket!
febr. 24
10:18
Vigyázat, vámpír! 8 kérdés + 8 válasz (NLCafé)
Napjainkban óriási sikere van a vámpírokról szóló filmeknek, könyveknek, musicaleknek. De vajon felismerjük-e a környezetünkben azokat a hétköznapi embereket, akik szintén vámpírok, ám nem vért, hanem az energiáinkat szívják el?
febr. 24
10:33
Rékasi Károly egy időre eltűnik a Mátyás király térről (est.hu)
Rékasi Károly egy időre távozik a Barátok köztből, amíg az általa megformált karakter megérdemelt büntetését tölti. Bartha Zsolt ugyanis addig kísértette jó sorsát, míg a végzet benyújtotta a számlát és a saját esküvőjén letartóztatták.
febr. 24
10:36
Lady Gaga újabb botrányra készül (NLCafé)
Péniszt szeretne a botrányos fellépéseiről elhíresült énekesnő.
febr. 24
10:51
Backpackers' Spring Fesztivál a Gödörben (est.hu)
A fagyálló hónapok után végre itt az idő a rajzásra. Az immár tizedik etapjába lépett feszten ott lesz majdnem mindenki, aki él és mozog. Föld alatti tavaszi zsongás a Gödörben, március idusán.
febr. 24
11:12
Két szuper koncert, ha nincs még programod (NLCafé)
Ma este egy nálunk kevésbé ismert, de annál ütősebb, fúvósokkal erősen megtámogatott produkció érkezik a Hajóra, holnap pedig a PUF zenél a Corvintetőn. Mindkettő jó bulinak ígérkezik, ne hagyd ki!
febr. 24
12:21
Peter Strickland - interjú (est.hu)
A brit rendező 1992 óta észrevétlenül és elismerések nélkül készített filmeket, az Erdélyben forgatott Varga Katalin balladája azonban egy évvel ezelőtt, Berlinben meghozta számára a várva várt figyelmet.
febr. 24
12:24
D. Tóth Kriszta - Buli helyett baj – 1. (NLCafé)
„Tündérbuli, mama, hallod, tündérbuli!” – lelkesedett, és átkarolta a combomat. Majd listát készített, hogy mi mindenre van szüksége. Tündérszoknyára, tündérszárnyakra, varázspálcára, virágokra a hajába... Egyikünk sem sejtette, hogy tündérbuli helyett valami egészen mással töltjük majd a következő hét napot.
febr. 24
12:26
Trendi színek a tavaszi sminkben (NLCafé)
A nagy sminkmárkák minden szezonban újdonságokkal lepnek meg minket, követve és egyben diktálva a trendeket. Lesd el a titkaikat!
febr. 24
12:42
Böjtölj velünk! Kecskesajtos-paradicsomos lepény (NLCafé)
Gyorsan elkészíthető, hidegen és melegen is fogyaszthatjuk.
febr. 24
13:36
Válassz egészségesen a munkahelyi büféből! (NLCafé)
Közel s távol csak a munkahelyi büfé ételkínálatára támaszkodhatsz? Megmutatjuk, mit válassz!
febr. 24
14:30
Válassz egészséges ételeket a munkahelyi büféből! (NLCafé)
Közel s távol csak a munkahelyi büfé ételkínálatára támaszkodhatsz? Megmutatjuk, mit válassz!
febr. 24
15:24
Így főztök ti! - Receptpályázat a Facebook-on! (NLCafé)
Nemrég receptpályázatot hirdettünk a Facebook NLC rajongói oldalán.
febr. 24
15:42
Béka, pulyka, nyúl - Combos receptek (NLCafé)
Bár tornagyakorlatokat is bemutatunk ebben a lapszámban, most mégsem erről lesz szó. Ha húsételt eszünk, akkor sem mindegy, mennyire egészséges és mennyire változatos ételek kerülnek a család asztalára. Tamás azt vallja, hogy a csirkecombon kívül is van élet.
febr. 24
16:12
Lengyel-Magyar Barátság Napja az A38-on (est.hu)
Legszentebb dolog a barátság. A lengyelekkel a történelem során nem egyszer nyújtottunk egymásnak segítő kezet. Most együtt is mulatunk. És akik barátkoznak: a Zakopower, a Zuboly és a Folk Error.
febr. 24
16:14
Smoove and Turrell a West Balkában (est.hu)
Írd tele az utcákat, fogalmazd át a térképet, de ne röhögj a falkán, inkább csatlakozz. Költözött, megújult. Startol a West-Balkán, tömény elektronikával. Kapunyitás előtti pánik március közepén.
febr. 24
16:16
Ceux Qui Marchent Debout a Gödörben (est.hu)
A franciákat valahogy pont úgy képzeljük el, ahogy azt a Ceux Qui Marchent Debout kollektíva kínálja. Bohémnak, elegánsnak és sármosnak. Mindez most a Gödörben, egy nappal nemzeti ügyünk után.
febr. 24
16:18
Asszisztense ölte meg a Ramones-menedzsert (est.hu)
Egy New York-i bíróság bűnösnek találta Linda Stein meggyilkolásában a néhai menedzser asszisztensét, Natavia Loweryt.
febr. 24
16:18
Közszolgálatért rajong a magyar nő? (NLCafé)
Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy az elmúlt héten a 18-49 év közötti tévénéző magyar hölgyek körében a legnézettebb műsor az RTL Klub Fókusz című közszolgálati műsora volt.
febr. 24
16:20
A Muse csalódott kiadójában (est.hu)
A brit zenekar szerint csak vállalati érdekek mozgatták a Warner Musicot, mikor úgy döntött, hogy a jövőben nem engedélyezi az ingyenes streamelést az internetes oldalakon.
febr. 24
16:22
Alice Csodaországban: mozis bojkott (est.hu)
Csak szűk körben mutatják be az Alice Csodaországbant Nagy-Britanniában, mivel a legnagyobb brit mozihálózat bojkottálja. Az Odeon azért száműzi vásznairól a filmet, mert a forgalmazó a mozipremierhez képest túl hamar akarja kiadni DVD-n.
febr. 24
16:36
Így főztök ti! (NLCafé)
Nemrég receptpályázatot hirdettünk a Facebook NLC rajongói oldalán.
febr. 24
17:12
122 karátos gyémánttal jótékonykodik a szupermodell (NLCafé)
A divatvilág legnevesebb képviselői gyűltek össze Londonban, hogy Natalia Vodianova szupermodell alapítványát támogassák.
febr. 24
17:14
Teljesen lepukkant az énekesnő (NLCafé)
Britney Spears már köszönő viszonyban sincs néhány hónappal korábbi önmagával.
febr. 24
17:30
A munkahelyi kapcsolatok élnek és virulnak (NLCafé)
Bár az elmúlt egy évben sokan veszítették el munkahelyüket a gazdasági válság hatására, egy friss felmérés eredményei szerint úgy tűnik, az emberek, ha a szerelemről van szó, nem féltik az állásukat.
febr. 24
18:24
122 karátos gyémántnyaklánccal jótékonykodik a szupermodell (NLCafé)
A divatvilág legnevesebb képviselői gyűltek össze Londonban, hogy a Natalia Vodianova által tervezett, szerelem ihlette nyakláncra licitáljanak.
febr. 24
18:26
Tedd ízletesebbé a zöldségeket! - 4 egyszerű tipp (NLCafé)
Ízetlennek találod a zöldségeket? Mostantól nincs mentség arra, hogy kihagyd őket az étrendedből: íme 4 ötlet, amivel ízesebbé teheted őket.
febr. 24
19:36
Királyi temetés a bálnának (NLCafé)
Több ezer vietnami halász vett részt kedden egy 15 tonnás bálna temetésén, „akit" főúri pompával kísértek utolsó útjára egy dél-vietnami faluban.
febr. 24
19:54
Udvaros Dorottya pikáns szerepet kapott (NLCafé)
Ha a rendező úgy kívánja, vetkőzni is fog a színpadon.
febr. 24
20:24
Polar Bear: Peepers (est.hu)
Bár 2005-ben az Antony And The Johnsons hozta el a Mercury-t az I Am A Bird Now-val, a jelöltek között ott feszített a brit Polar Bear Held On The Tips Of Fingers című lemeze is. A Peepers további dimenzióugrást hajt végre. Jazz, és mégsem az. Hajmeresztő rafting két szaxofonra.
febr. 24
23:12
Csirkesaláta ropogós tésztával (NLCafé)
Ilyenkor tavasz tájékán jól jön pár ízletes, ámde zsírszegény étel receptje, hogy a nyári ruhák előkerülésekor ne vigyen el minket a mentő.

Keresés