2010. február 26. péntek

febr. 26
7:18
Madonna pasija csak szerepet játszik? (NLC)
Régi barátai nem értik Jesus Luz viselkedését.
febr. 26
8:12
Hamarosan új Kalandpark nyílik a Balaton mellett (NLC)
A te gyerkőceidnek is adrenalin túltengése van? Nem kell már sokat aludniuk, hogy megnyisson a Spiderland kalandpark a gyenesdiási strand mellett. Itt garantáltan kitombolhatják magukat!
febr. 26
9:06
Emberszabásúak védőangyalai - akik értettek a majmok nyelvén (NLC)
Három nő, aki életét az emberszabásúak megismerésének és megmentésének szentelte, és maga mögött hagyva a civilizációt, otthonául a vadont választotta.
febr. 26
9:08
A szupersztár felépült betegségéből (NLC)
Sutherland újra száguld!
febr. 26
10:18
Haladjon együtt test és lélek! - Felkészülés a szülésre (NLC)
Régen az asszonyok nem olvastak könyveket, és semmiképpen sem „készülődtek” a szülésre, csak elfogadták, hogy „más” állapotban vannak. De legfőképp, mire várandósok lettek, maguk is látták néhányszor, hogyan jön világra egy kisbaba. Mert a nagycsaládban minden a gyerekek szeme előtt történt. Fogantatás, születés, halál. Ma könyveket olvasunk, újságcikkekben kutatjuk, hogy mi történik majd szülés…
febr. 26
10:20
Hétvégi horoszkóp (február 26-28.) (NLC)
A Bikákra vita, a Rákokra aggodalom, a Szüzekre feszültség vár az utolsó februári, teliholdas hétvégén.
febr. 26
11:12
3x4 ötlet, hogy várandósan is egészségesen étkezz (NLC)
Amikor babát vársz, különösen fontos az ésszerű táplálkozás: nemcsak a saját szervezetedet óvod vele, de a terhesség gond nélküli lefolyásáért és a baba egészségéért is sokat tehetsz, ha okosan állítod össze a menüt.
febr. 26
12:06
Nyerd meg életed utolsó fogyókúráját! (NLC)
Te is folyton fogyózol? Már annyi diétát kipróbáltál, mint égen a csillag, de még mindig ugyanott tartasz, hogy valahogy le kéne adni a pluszkilókat? Diétázz csak egyszer - de utoljára! A Turbó diétával elérheted, hogy soha többé ne legyen szükséged fogyókúrára!
febr. 26
12:42
Böjtölj velünk! Gombás rakott krumpli (NLC)
A klasszikus rakott burgonya is lehet böjtös fogás, csak hús helyett gombával készítsük.
febr. 26
12:44
4 étel a tavaszi fáradtság ellen - Pörgesd fel magad! (NLC)
Kimerültek az energiaraktáraid, és utolért a tavaszi fáradtság? Pörgesd fel magad néhány egészséges csemege segítségével!
febr. 26
13:54
Sztárváltó - Tóth Gabinak elege van! (NLC)
A hetente jelentkező beszélgetéssorozatot a Nők Lapja Cafe olvasói szerkesztik, ők döntik el, kivel készüljön interjú a következő héten. Ezúttal Tóth Gabin a sor, aki egyre jobban van, de azért szeretné, ha néhány dolog máshogy lenne körülötte.
febr. 26
14:12
Karmahoroszkóp (február 27. - március 6.) (NLC)
A vasárnapi telihold, amikor ráadásul a Nap és a Jupiter is együtt állnak, alkalmassá tehetnek arra, hogy kis túlzásba ess. Viszont a Merkúr átlép a Halak jegyébe, és több esetben ne a józan eszedre, hanem a megérzéseidre hallgass.
febr. 26
14:14
Meglepő akció: tölts egy egész éjszakát az IKEA-ban! (NLC)
Ha részt veszel a játékban, egy egész éjszakát tölthetsz el pároddal az általad kiválasztott áruházban.
febr. 26
14:48
Miről árulkodnak a számok az álmainkban (NLC)
Az álmok fontos üzeneteket rejtegetnek, megfejtésükhöz a számmisztikát is segítségül hívhatjuk. Meg kell különböztetnünk azt, amikor egy szám, és azt, amikor egy egész számsor jelenik meg álmunkban.
febr. 26
16:54
A balkáni legenda a Müpában (NLC)
A szófiai születésű Nikola Parov már 6 évesen mandolinon játszott és zenész nagyapjának köszönhetően megismerkedett a balkáni zene sokszínűségével és temperamentumával.
febr. 26
16:56
Haiti árvát fogadna örökbe a magyar mentős (NLC)
Először a Baptista Szeretetszolgálat fiatal mentőápolójára, Siklósi Gáborra nézek, aztán a haiti kisfiú fényképére, aki a mobiltelefonja kijelzőjéről pillant rám. Ugyanazok a ragyogó, meleg, barna szemek! Pedig nem is rokonok. Csak lesznek. Feltéve, hogy Gábornak sikerül elintéznie az örökbefogadást...
febr. 26
17:12
Érdekelnek a pécsi programok? Akkor irány a Pécs2010 InfoPont! (NLC)
Ismét új távlatok nyílnak a Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosa program kommunikációjában. Miután országossá vált a Pécs2010 InfoPont hálózata, február 25-től Budapest szívében új InfoPont várja az érdeklődőket.
febr. 26
18:24
Nem drogok okozták Brittany Murphy halálát (NLC)
Súlyos vérszegénység és légúti fertőzés miatt szedett gyógyszerei gyengítették le annyira Brittany Murphy szervezetét, hogy tüdőgyulladás következtében elhunyt - állapította meg a hivatalos halottkémi jelentés.
febr. 26
19:36
Őrületes összegekért keltek el Chanel ruhái (NLC)
A vártnál sokkalta magasabb áron, 35 ezer euróért (9,5 millió forint) kelt el a Chanel-ruhákból és kiegészítőkből rendezett párizsi árverésen egy 1923-as viselet, amelyet maga Coco Chanel tervezett.
febr. 26
19:54
Ez hihetetlen! Luxusutak plüssállatoknak (NLC)
Egy nemrég alapított cseh utazási iroda elkényeztetett plüssállatok számára kínál prágai turistautakat.
febr. 26
20:48
Házilag ellenőrizhetik termékenységüket a férfiak (NLC)
Hamarosan kapható Európában az a termékenységi teszt, amellyel házilag ellenőrizhetik ondósejtjeik számát a férfiak.

Keresés