2010. február 26. péntek

febr. 26
7:18
Madonna pasija csak szerepet játszik? (NLCafé)
Régi barátai nem értik Jesus Luz viselkedését.
febr. 26
7:27
iTunes: túl a tízmilliárdon (est.hu)
Az Apple zeneboltja, az iTunes eladta tízmilliárdadik zeneszámát a héten, és a cég ígéretéhez híven a kerek számot elérő letöltő egy 10 ezer dolláros ajándék iTunes-kupont kapott.
febr. 26
8:12
Hamarosan új Kalandpark nyílik a Balaton mellett (NLCafé)
A te gyerkőceidnek is adrenalin túltengése van? Nem kell már sokat aludniuk, hogy megnyisson a Spiderland kalandpark a gyenesdiási strand mellett. Itt garantáltan kitombolhatják magukat!
febr. 26
8:57
Alice Csodaországban: mégsincs bojkott (est.hu)
Mégis megállapodott a korábban bojkottot hirdető Odeon brit mozihálózat és az új Tim Burton-filmet gyártó és forgalmazó Disney. Nagy-Britannia legnagyobb moziláncának főnökei ugyanis tovább tárgyaltak a stúdióval - végül eredményesen.
febr. 26
9:06
Emberszabásúak védőangyalai - akik értettek a majmok nyelvén (NLCafé)
Három nő, aki életét az emberszabásúak megismerésének és megmentésének szentelte, és maga mögött hagyva a civilizációt, otthonául a vadont választotta.
febr. 26
9:08
A szupersztár felépült betegségéből (NLCafé)
Sutherland újra száguld!
febr. 26
9:48
Macskássy Gyula-kiállítás az ÖM Galériában (est.hu)
Új sorozatot indítottak az Örökmozgóban, melynek során születésnapján idézik fel a magyar filmtörténet egy-egy kiemelkedő alakját, fotók és filmplakátok segítségével. A sorozat első tárlatán Macskássy Gyula munkáiból válogatnak.
febr. 26
10:06
Keresd a nőt! a Tabánban (est.hu)
Cherchez la femme! - a XVII. században híressé vált szólás jelentése, hogy mindennek a mozgatórugója a gyengébbik nem, melynek tagjai a háttérből irányítanak. Erre a motívumra fűzi fel a budai Tabán mozi legújabb filmklubját.
febr. 26
10:18
Haladjon együtt test és lélek! - Felkészülés a szülésre (NLCafé)
Régen az asszonyok nem olvastak könyveket, és semmiképpen sem „készülődtek” a szülésre, csak elfogadták, hogy „más” állapotban vannak. De legfőképp, mire várandósok lettek, maguk is látták néhányszor, hogyan jön világra egy kisbaba. Mert a nagycsaládban minden a gyerekek szeme előtt történt. Fogantatás, születés, halál. Ma könyveket olvasunk, újságcikkekben kutatjuk, hogy mi történik majd szülés…
febr. 26
10:20
Hétvégi horoszkóp (február 26-28.) (NLCafé)
A Bikákra vita, a Rákokra aggodalom, a Szüzekre feszültség vár az utolsó februári, teliholdas hétvégén.
febr. 26
10:42
A Nap könnyei (est.hu)
Mint azt a John Rambóból megtanulhattuk, a misszionáriusok védelmezői jobbára olyan arcok, akik csak nagyon elvétve idézgetnek a Bibliából, és egyenesen képtelenség velük teológiai vitákba bonyolódni.
febr. 26
10:44
James Bond: Soha ne mondd, hogy soha (est.hu)
Bármennyire is lelkesedtünk Roger Moore-ért a 007-es szmokingkirály szerepében, be kell látnunk, hogy mindig is Sean Connery volt a James Bond márkanév elsőszámú reklámarca. Még ha a Dr. No óta szolid ráncokat is eresztett.
febr. 26
10:46
The Irrepressibles (est.hu)
Ritka, hogy egy zenekar épp akkor jut el hozzánk, amikor virágkorát éli. A The Irrepressibles-nek nem kell sok ahhoz, hogy 2010 angol felfedezettje legyen: erről mi is meggyőződhetünk március 6-án a Trafóban.
febr. 26
11:12
3x4 ötlet, hogy várandósan is egészségesen étkezz (NLCafé)
Amikor babát vársz, különösen fontos az ésszerű táplálkozás: nemcsak a saját szervezetedet óvod vele, de a terhesség gond nélküli lefolyásáért és a baba egészségéért is sokat tehetsz, ha okosan állítod össze a menüt.
febr. 26
12:06
Nyerd meg életed utolsó fogyókúráját! (NLCafé)
Te is folyton fogyózol? Már annyi diétát kipróbáltál, mint égen a csillag, de még mindig ugyanott tartasz, hogy valahogy le kéne adni a pluszkilókat? Diétázz csak egyszer - de utoljára! A Turbó diétával elérheted, hogy soha többé ne legyen szükséged fogyókúrára!
febr. 26
12:42
Böjtölj velünk! Gombás rakott krumpli (NLCafé)
A klasszikus rakott burgonya is lehet böjtös fogás, csak hús helyett gombával készítsük.
febr. 26
12:44
4 étel a tavaszi fáradtság ellen - Pörgesd fel magad! (NLCafé)
Kimerültek az energiaraktáraid, és utolért a tavaszi fáradtság? Pörgesd fel magad néhány egészséges csemege segítségével!
febr. 26
13:24
Halász Péter - Szellemidézés (est.hu)
Az esemény a négy éve elhunyt színházi rendező, színész, író, III/III.-as leírásában "amatőr színjátszó oktató" Halász Péter előtti tisztelgésként, alkotótársai közreműködésével jön létre.
febr. 26
13:42
Folytatódik A Kelet az Kelet (est.hu)
A Kelet az Kelet című brit komédia folytatására készülnek a független film mögött álló producerek, több mint tíz évvel azután, hogy az első rész sikert aratott a mozikban. A kisköltségvetésű mű annak idején 15 millió dollárt hozott.
febr. 26
13:54
Sztárváltó - Tóth Gabinak elege van! (NLCafé)
A hetente jelentkező beszélgetéssorozatot a Nők Lapja Cafe olvasói szerkesztik, ők döntik el, kivel készüljön interjú a következő héten. Ezúttal Tóth Gabin a sor, aki egyre jobban van, de azért szeretné, ha néhány dolog máshogy lenne körülötte.
febr. 26
14:12
Karmahoroszkóp (február 27. - március 6.) (NLCafé)
A vasárnapi telihold, amikor ráadásul a Nap és a Jupiter is együtt állnak, alkalmassá tehetnek arra, hogy kis túlzásba ess. Viszont a Merkúr átlép a Halak jegyébe, és több esetben ne a józan eszedre, hanem a megérzéseidre hallgass.
febr. 26
14:14
Meglepő akció: tölts egy egész éjszakát az IKEA-ban! (NLCafé)
Ha részt veszel a játékban, egy egész éjszakát tölthetsz el pároddal az általad kiválasztott áruházban.
febr. 26
14:18
Ritkaságokkal spékeli meg klasszikus lemezét a Rolling Stones (est.hu)
Májusban megjelenik a Rolling Stones legjelentősebb lemezének újrakiadása. Az Exile On Main Street anyaga mellé tíz kiadatlan szám is jár.
febr. 26
14:20
John Lennon autót reklámoz, a rajongók tiltakoznak (est.hu)
John Lennon rajongói a néhai zenész özvegyét, Yoko Onót kritizálják, mert úgy vélik, pénzhajhász döntésével meggyalázta az egykori Beatles-tag emlékét
febr. 26
14:48
Miről árulkodnak a számok az álmainkban (NLCafé)
Az álmok fontos üzeneteket rejtegetnek, megfejtésükhöz a számmisztikát is segítségül hívhatjuk. Meg kell különböztetnünk azt, amikor egy szám, és azt, amikor egy egész számsor jelenik meg álmunkban.
febr. 26
16:54
A balkáni legenda a Müpában (NLCafé)
A szófiai születésű Nikola Parov már 6 évesen mandolinon játszott és zenész nagyapjának köszönhetően megismerkedett a balkáni zene sokszínűségével és temperamentumával.
febr. 26
16:56
Haiti árvát fogadna örökbe a magyar mentős (NLCafé)
Először a Baptista Szeretetszolgálat fiatal mentőápolójára, Siklósi Gáborra nézek, aztán a haiti kisfiú fényképére, aki a mobiltelefonja kijelzőjéről pillant rám. Ugyanazok a ragyogó, meleg, barna szemek! Pedig nem is rokonok. Csak lesznek. Feltéve, hogy Gábornak sikerül elintéznie az örökbefogadást...
febr. 26
17:12
Érdekelnek a pécsi programok? Akkor irány a Pécs2010 InfoPont! (NLCafé)
Ismét új távlatok nyílnak a Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosa program kommunikációjában. Miután országossá vált a Pécs2010 InfoPont hálózata, február 25-től Budapest szívében új InfoPont várja az érdeklődőket.
febr. 26
18:24
Nem drogok okozták Brittany Murphy halálát (NLCafé)
Súlyos vérszegénység és légúti fertőzés miatt szedett gyógyszerei gyengítették le annyira Brittany Murphy szervezetét, hogy tüdőgyulladás következtében elhunyt - állapította meg a hivatalos halottkémi jelentés.
febr. 26
19:36
Őrületes összegekért keltek el Chanel ruhái (NLCafé)
A vártnál sokkalta magasabb áron, 35 ezer euróért (9,5 millió forint) kelt el a Chanel-ruhákból és kiegészítőkből rendezett párizsi árverésen egy 1923-as viselet, amelyet maga Coco Chanel tervezett.
febr. 26
19:54
Ez hihetetlen! Luxusutak plüssállatoknak (NLCafé)
Egy nemrég alapított cseh utazási iroda elkényeztetett plüssállatok számára kínál prágai turistautakat.
febr. 26
20:48
Házilag ellenőrizhetik termékenységüket a férfiak (NLCafé)
Hamarosan kapható Európában az a termékenységi teszt, amellyel házilag ellenőrizhetik ondósejtjeik számát a férfiak.

Keresés