2010. február 12. péntek

febr. 12
6:39
Megdöbbentő! Öngyilkos lett a sztártervező (NLCafé)
Alexander McQueen brit divattervezőt holtan találták londoni otthonában.
febr. 12
7:15
Újra együtt a hajdani szerelmesek!? (NLCafé)
Létay Dóra és Szanitter Dávid közös produkcióval lepi meg a közönséget.
febr. 12
8:09
Véres forgatás Újpesten: megkorbácsolt lányok (NLCafé)
Nemrégiben szexmentes filmforgatásra hivatkozva lányokat, asszonyokat vert össze néhány férfi Újpesten. Az élesben felvett szado-mazo felvételeket internetes oldalakon forgalmazták. A bűncselekmények állítólag másfél-két éve folytak, de csak most mert jelentkezni valaki az áldozatok közül a rendőrségen. A Nők Lapja csapata megpróbált utánajárni a történteknek.
febr. 12
8:11
Miért gyűlöli egymást a két színésznő? (NLCafé)
Idén talán lezárult a két díva évtizedek óta tartó viszálya.
febr. 12
8:21
Daft Punk-beütésű lemezt készít a Limp Bizkit (est.hu)
Wes Borland, a Limp Bizkit gitárosa az új album kiadása előtt kijelentette: senki se várjon okos lemezt a zenekartól, de remélhetőleg azért szórakoztató lesz az anyag.
febr. 12
8:57
Országos Diákzsűri Díjkiosztó (est.hu)
Idén is díjazott a Szemlén a film szakos egyetemi és és főiskolai hallgatókból álló Országos Diákzsűri. A február 8-án zárult 41. Magyar Filmszemlén általuk odaítélt díjakat február 13-án, szombaton adják át az Odeon-Lloyd moziban.
febr. 12
9:03
Nyomtass egyedi teafiltercímkét Valentin-napra! (NLCafé)
Lepd meg a kedvesed egy csésze forró teával az ágyban! Egy kedves vallomás a teafilteren még forróbb hangulatot varázsol a hálószobátokba. Íme hét letölthető sablon.
febr. 12
9:21
23 millió eurós üzlet a Valentin nap Bécsben (NLCafé)
Egy felmérés szerint a bécsiek 51 százaléka tervezi, hogy ezen a napon valamilyen ajándékkal - virággal, édességgel vagy egy romantikus meghívással - lepi meg szeretteit.
febr. 12
9:33
Újabb Berényi érkezik (est.hu)
Claudia és Attila áldozatos munkája meghozta gyümölcsét, és megtalálták Miklós örökbeadott fiát. Bár már maguk sem tudják, vajon jól tették-e, hogy megkezdték a kutatást, de olyan folyamatokat indítottak el, amelyek visszafordíthatatlanok.
febr. 12
9:35
Riporter drótszamáron a Toldiban (est.hu)
Kresalek Dávid Riporter drótszamáron című dokumentumfilmjét mutatják be február 12-én, 19.30-tól a Toldi moziban. A mű témája a a budapesti biciklis közlekedés mindennapjai, a Critical Mass és más bringás civil szervezetek küzdelme.
febr. 12
10:09
Nolan: Batman után Superman (est.hu)
Úgy tűnik, amihez Christopher Nolan nyúl, az teljesen újjászületik. A sötét lovag elképesztő sikert aratott, és a tesztvetítéseken látott reakciók alapján a producerek az új Nolan-filmtől, az Eredet című thrillertől is ugyanezt várják.
febr. 12
10:15
Hétvégi horoszkóp (február 12-14.) (NLCafé)
A hétvégi újhold jó alkalom a kezdéshez, az újításhoz, az utazáshoz, a változáshoz. Minden jegynek lesz rá lehetősége!
febr. 12
11:09
Bántják a gyerekem az oviban! (NLCafé)
A televízió szinte mindennap hírt ad egy újabb iskolai erőszakról, és az óvónők a megmondhatói, hogy az oviscsoportok mindegyikére jut egy-egy agresszív gyerek. De mit tehetsz, ha épp a te gyerekedet pécézi ki magának az agresszor?
febr. 12
11:18
Sonny (est.hu)
Mint azt Ben Affleck példája is ragyogóan demonstrálja, egy-egy színművészeti Atlantisz nem feltétlenül tehetségtelen rendező. Legfeljebb középszerű. Ez utóbbiról nem más, mint Nicholas Cage igyekszik meggyőzni minket.
febr. 12
11:20
Életfogytig (est.hu)
A gettólakó vicces feka karakterét ugyebár senkinek nem kell bemutatni. Ő az, akinek akkor is tréfálkozni támad kedve, ha borítékolható, hogy fél percen belül egy gigászi meteor csapódik Brooklyn kellős közepébe, és letarol mindent.
febr. 12
11:45
7 szuper télűző program hétvégére (NLCafé)
Ha idén te is részese szeretnél lenni egy igazán vidám farsangi forgatagnak, az alábbi összeállításból megtudhatod, hol csöppenhetsz vidám télűző mulatozásba.
febr. 12
12:12
James Bond - Holdkelte (est.hu)
Talán ez a 007-es sorozat egyetlen klasszikus epizódja, melyhez mindeddig nem volt szerencsém. Pedig a Csak kétszer élsz rendezőjének kvalitásai iránt bizalommal viseltethetünk. Mint ahogy Roger Moore személye iránt is.
febr. 12
12:21
Mit hoz a Fém Tigris Éve? (NLCafé)
A kínai holdkalendárium szerint most (február 14.) kezdődik a Fém Tigris (Geng Yin) éve! Mire számíthatnak a kínai zodiákus jegyek szülöttei? Most megtudhatod!
febr. 12
13:15
Karmahoroszkóp (február 13-19.) (NLCafé)
Újhold lesz, valamint a Mars és a Szaturnusz kedvező fényszögekben, a Jupiter és a Vénusz pedig együttállásba kerülnek. Ez azt mutatja, hogy amit elhatározol, azt végre tudod hajtani, amire a szerencse is áldását adja.
febr. 12
13:17
8 lecke az állatoktól - Tanulj tőlük! (NLCafé)
A kutyád vagy a macskád nemcsak a szeretetével segíthet kiegyensúlyozottabbá válni: ha nyitott szemmel figyeled a viselkedését, sokat tanulhatsz tőle!
febr. 12
13:33
Előzzük meg a szexuális fertőzéseket! (NLCafé)
A mai napig vannak tabunak számító egészségügyi témák. Még a legjobb barátnőjének sem meséli el az ember az intim gondjait, pedig a hüvelyfolyás nagyon sok nőt érintő probléma.
febr. 12
14:09
Megvan Berényi Miklós örökbe adott fia! (NLCafé)
Új szereplő a Barátok köztben!
febr. 12
14:18
Eric Clapton fesztivált szervez a gitáristeneknek (est.hu)
Eric Clapton 2004 és 2007 után idén is megszervezi a Crossroads Guitar Festivalt, amelyre kedvenc előadóit - döntő többségében kedvenc gitárvirtuózait - invitálta meg.
febr. 12
14:36
Tízmilliárd eladott dalhoz közelít az iTunes (est.hu)
Az Apple érdekeltségébe tartozó iTunes Music Store rövidesen átlépi a tízmilliárd zeneszámos eladást. A jubileum alkalmából visszaszámlálással egybekötött kampány indult, a kerek szám elérője 10 ezer dolláros ajándékot kap.
febr. 12
15:39
Demi Moore mindent elnéz a párjának (NLCafé)
Kiderült a pár titka!
febr. 12
16:16
Szívecskés vasárnap a város tetején - ha nincs még programod (NLCafé)
Töltsük el ezt a vasárnapot egy kicsit másképp, mint az év többi napját, és ünnepeljünk gyönyörű hóborította környezetben, a Normafánál.
febr. 12
16:33
Nem is szakítottak Madonnáék! (NLCafé)
Madonna cáfolja a szakításról szóló híreket.
febr. 12
17:45
9 tuti karcsúsító mozgásforma tavaszra (NLCafé)
Reméljük, lassan vége a télnek, a lustálkodásnak, itt az ideje, hogy elkezdjük felkészülésünket a tavaszra. Ha kiválasztjuk a megfelelő mozgást, és rendszeresen végezzük, a jó idő beköszöntére a legjobb formában leszünk.
febr. 12
17:47
Király Linda nagyágyúkkal dolgozik együtt! (NLCafé)
Üstökösként tűnt fel az égen, és éveken át az egyik legfoglalkoztatottabb hazai énekesnőként ünnepeltük Király Lindát. Aztán ő a világkarrier reményében visszaköltözött Amerikába, de a nagy áttörés egyelőre még várat magára.
febr. 12
19:33
5 vágykeltő ajándék nem csak Valentin-napra (NLCafé)
A szokásos hancúrozást érdekesebbé, emlékezetesebbé és izgalmasabbá teheti néhány szellemes-szerelmes kellék, amelyeket nem csak Valentin-napon érdemes bevetni.
febr. 12
21:21
Sportkocsigarázs a luxusjachton (NLCafé)
A Caterham segítségével népszerűsíti új luxusjachtját a Sunseeker International a londoni hajóshow-n.
febr. 12
22:33
Kátyúkedvezmény a Fiatnál (NLCafé)
A Fiat ugyancsak eredeti ötlettel próbál ügyfeleket szerezni gumisműhelyeinek. A kátyúban megsérült Fiatot, Lanciát, Alfát a kátyú fényképével együtt begurítva 20 vagy 25% kedvezmény jár a javítás mellé.

Keresés