2010. február 17. szerda

febr. 17
0:06
Szűcs Judith: Itthon én vetkőztem először a színpadon (NLC)
Két gyönyörű énekesnő forgolódik előttem gimis korom szerelmeinek ruháiban. A helyszín egy Nők Lapja-fotózás, ahol a látvány alapján eszembe se jutna, hogy egyikük már akkor is sztár volt, mikor a másiknak még csak randiztak a szülei. Mielőtt az egykori Ki mit tud?-győztes, Szűcs Judith és az első Megasztáron megismert Dér Heni rászabadult volna a fogasra, elárulták, szerintük miért imádjuk ma a…
febr. 17
7:18
Barátnője letiltotta a szexről a sztárt (NLC)
Matthew McConaughey negyven napig nem szeretkezhetett a barátnőjével.
febr. 17
9:06
7 különleges étterem, ahol a vacsora mellé kalandot is szervíroznak (NLC)
Vannak, akik az étterembe járást ugyanolyan kalandnak szeretnék megélni, mint egy raftingtúrát vagy egy londoni kiruccanást. Az alábbi éttermektől nekünk is tátva maradt a szánk, még ha nem is mindig a várható kulináris élménytől...
febr. 17
9:42
Itt a tavasz, újulj meg böjtöléssel! - 40 nap, 40 ötlet (NLC)
Ki tudja, hogy az elmúlt hónapokban hányszor kerestük a boldogságot egy bögre forró csokiban, vagy nyertünk kéjes élvezetet egy szelet sütemény társaságában. A közelgő tavasz arra ingerel bennünket, hogy a télikabáttal együtt ledobjuk magunkról a pluszkilókat. A böjt azonban sokkal több, mint fogyókúra.
febr. 17
10:36
A legtrendibb sminkek a tavaszi-nyári szezonra (NLC)
Ez a szezon a szerepjátékokról szól. Lehetsz szende kis pásztorlányka vagy vadító cafka, esetleg független, aktív nő, de akár katonás is, ha szereted a fegyelmet. Játszik még a letisztult formákat kedvelő természetes és a mintákkal játszó tarkabarka.
febr. 17
10:38
A testelhagyás művészete (NLC)
Minden éjjel öntudatlanul kilépsz a testedből és asztrálutazásra indulsz. Számos módszerrel azonban tudatosan elhagyhatod a testedet. Most bemutatunk néhány bevált gyakorlatot.
febr. 17
10:40
Egy onkológus, egy belgyógyász-hematológus és egy sebész lett az Év Orvosa 2009-ben (NLC)
A Tegyünk az Egészségünkért Alapítvány által tavaly szeptemberben meghirdetett Az Év Orvosa 2009 pályázat február 7-én lezárult. A díjátadó ünnepség a Magyar Tudományos Akadémián került megrendezésre 2010. február 16-án. A neves közéleti és szakmai személyekből álló zsűri döntése, valamint a közönségszavazatok alapján Astellas Díjat vehetett át Dr. Fábián Ferenc, debreceni onkológus, Dr. Németh…
febr. 17
11:48
Magyar találmány városi közlekedéshez (NLC)
Érdekes újdonsággal jelent meg egy magyar vállalkozás. Új típusú egykerekű kerékpárt találtak ki. A Huni-rex minden eddiginél nagyobb sebességet kínál az egy keréken járók számára.
febr. 17
11:50
Amikor minden „NEM” (NLC)
Újságíróink, Szigeti Hajni és Dobray Sarolta, illetve szerkesztőnk, Szekeres P. Mónika kisbabáikat nevelik otthon, s kéthetente megosztják olvasóinkkal tapasztalataikat. A következő hetekben a két-három éves kor körül tomboló dackorszak hiszti-eseteiben merülnek el – elsőként Saci.
febr. 17
13:54
Dráma! Akinek az anyja volt az ellensége (NLC)
Ki gondolná, hogy gróf Batthyány Lajosnak az édesanyja volt a karmikus ellensége? Rossz viszonyuk olyan cselekedetekre ösztönözte a grófot, amivel Magyarország sorsát befolyásolta, életfeladatát teljesíteni tudta.
febr. 17
13:56
Valóban léteznek ártalmas ételek? (NLC)
A szervezet bonyolult, ám precíz rendszer, amelyben a „vegykonyha” működése a bevitt tápanyagok függvénye. A legtöbb kövér ember nem mennyiségi, hanem minőségi szempontból rosszul táplált, s nem csupán a kövérség, hanem a túlzott soványság is vezethet szervi bajokhoz és pszichés problémák egyaránt.
febr. 17
15:24
Ruhásszekrényében akasztotta fel magát a divattervező (NLC)
A boncolás megerősítette, hogy a múlt héten a lakásán holtan talált Alexander McQueen világhírű divattervező felakasztotta magát.
febr. 17
15:42
Velencébe költözött a Jolie-Pitt család (NLC)
Angelina Jolie és Brad Pitt hat gyermekükkel együtt Velencében töltik az időt, ahol a színésznő új filmjének előkészületei zajlanak.
febr. 17
16:54
Imázsváltás ala WAMP - újra wasárnapi művészpiac (NLC)
Változó arculattal, újonnan debütáló magyar tehetségekkel jelentkezik az évtized első, és a tél utolsó WAMP-ja. Ami marad: a magyar designerek színe-java és a megszokott WAMP-hangulat.
febr. 17
16:56
Hírességek fodrászai mutatták be a 2010-es tavasz-nyári hajtrendeket (NLC)
Csodálatos hajszínek, elképesztő hajformák és sztárfodrászok érkeztek a Budapesti Kongresszusi központba, ahol a Schwarzkopf Világkörüli turnéjának showműsora került megrendezésre.
febr. 17
17:30
Híres magyar lovakról - hétvégi program lóbarátoknak (NLC)
Ha szereted a lovakat és kíváncsi vagy a magyar lóversenyzés történelmére, a Mezőgazdasági Múzeum hétvégi rendezvényén a helyed.
febr. 17
17:48
Mutasd a szemeted, megmondom ki vagy! (NLC)
Tisztított hulladékkal feldíszített kukákból álló, rendhagyó kiállítással Mutasd a szemeted, megmondom ki vagy címmel ismeretterjesztő rendezvénysorozat kezdődik Keszthelyen a Csány-Szendrey művelődési központban csütörtökön.
febr. 17
18:24
Aszpirinnel a mellrák ellen? (NLC)
Azok a mellrákjukból egyszer már sikeresen felgyógyult nők, akik aszpirint szedtek, kisebb valószínűséggel estek vissza vagy haltak meg, közölték amerikai kutatók kedden a Journal of Clinical Oncology című szaklapban megjelent tanulmányukban.
febr. 17
19:18
Négy nőből egy soha nem szeretkezik (NLC)
Egy új brit felmérés szerint a 35 feletti brit nők több mint egynegyede soha nem szeretkezik, vagyis gyakorlatilag nem él nemi életet.

Keresés