2010. február 17. szerda

febr. 17
0:06
Dublin szerint a Dubajban körözött írek nem léteznek (fidesz)
Írország nem adott ki útlevelet olyan nevekkel, amelyekkel Dubajban egy politikai gyilkosság vélt tetteseit azonosították - közölte kedden az ír külügyminisztérium.
febr. 17
0:10
Clinton a közel-keleti atomfegyverkezésre figyelmeztet (fidesz)
Hillary Clinton amerikai külügyminiszter kedden a szaúd-arábiai Dzsiddában kijelentette: Irán szomszédai is felelősek azért, hogy a perzsa államnak ne legyen atomfegyvere.
febr. 17
0:33
A sportlövők is pszichológiai alkalmasságit akarnak (HVG)
A Magyar Sportlövők Szövetsége azt javasolja, hogy a fegyverhez jutás feltétele legyen egy alkalmasságról szóló pszichológusi szakvélemény - tájékozatta a szövetség kedden az MTI-t.
febr. 17
4:54
Orbán víziója: "egy nagy kormányzó párt" (168 Óra Online)
A Fidesz elnöke szerint van esély, hogy a következő 15-20 év politikáját ne a dualitás jellemezze.
febr. 17
5:12
Kulturális egypártrendszert akar bevezetni Orbán (168 Óra Online)
Vitát kezdeményez a Fidesz kultúrpolitikájáról a Nagyítás című, a Fidesz pártalapítványa által támogatott folyóirat. A lap szerdán megjelenő számában rövidített változatban közlik Orbán Viktor egy ősszel elhangzott előadásának szövegét, mely a szerkesztők szerint a Fidesz kulturális koncepciójának vázlataként értelmezhető – írta az .
febr. 17
5:15
Jimmy-tragédia: az adás alatt majdnem meghalt a szemtanú (ATV)
A 9 éve történtek felidézése túlságosan felzaklatta.
febr. 17
5:17
Szegedi: ezrek lesznek felakasztva a Duna mellett, ha a Jobbik nem tesz békét (ATV)
Plusz patakokban fog folyni a vér az alelnök szerint, de ők azon vannak, hogy ne így legyen.
febr. 17
6:06
A Pénzügyminisztérium államtitkára esélyesnek tartja magát Hagyó helyén (Inforádió)
Nem érzi esélytelennek magát Katona Tamás a főváros XII. kerületében, ahol Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettes visszalépése után az MSZP képviselőjelöltjeként indul az áprilisi országgyűlési választásokon. A Pénzügyminisztérium államtitkára erről az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt.
febr. 17
6:15
Egészségügy a kampányban: melyik párt mit ígér? (HVG)
Pártpolitikát felejtő kompromisszumok, egészségnevelés, jobb színvonalú és hozzáférhető ellátás, egy vagy több biztosító, magzatvédelmi törvény - néhány elképzelés a választásnak nekiinduló pártok egészségügyet érintő elképzeléseiből. A pártok választási programjának kidolgozottsága eltérő, de azért megpróbáltuk kisilabizálni, mit tervez az MSZP, a Fidesz, az MDF, az LMP és a Jobbik.
febr. 17
6:24
Megszorító lesz a főváros idei költségvetése (Népszava)
Budapest ebben az évben 539 milliárd forintból gazdálkodik - a hiányt ezúttal is hitelfelvétellel pótolják. Nem sok jót ígér a fővárosi önkormányzat 2010-es - várhatóan egy hónapon belül a közgyűlésben szavazásig jutó - költségvetése.
febr. 17
6:24
Nem ijedtek meg a Skorpiótól (teol)
Papírforma érvényesült a női futsal NBI 12. fordulójában. A Tolna-Mözs mellett a két rivális csapat is hozta a kötelező győzelmet, így Hodovánék továbbra is harmadikak a bajnokságban.
febr. 17
6:26
A választások után orvosolják a problémát (teol)
Nem csatlakozik az ivóvízproblémák megoldását célzó önkormányzati társuláshoz a szedresi önkormányzat - tájékoztatott a képviselő-testület döntéséről Koleszár Mihály polgármester.
febr. 17
6:42
Házkutatás a nemzetvédelmi egyetemen - Ellenállt a kommandósoknak a rektor (Népszava)
A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem rektora a DHL csomagküldő céget kereshette meg egy törvénytelen ajánlattal - írta az index.hu annak kapcsán, hogy befolyással való üzérkedés miatt a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) kedden több helyen, így Szabó János irodájában is házkutatást tartott. A nol.hu értesülése szerint a rektor megkísérelt ellenállni az őrizetbe vételére küldött kommandósoknak, eközben…
febr. 17
6:45
Gyászos rekord: tavaly 70 újságírót öltek meg (ATV)
Listavezetők: Fülöp-szigetek, Pakisztán, Oroszország.
febr. 17
7:00
Az MSZP és a Jobbik profitál belőle? (168 Óra Online)
A választások után nagy kérdés az, hogy a kormányzati munka, és annak lecsapódása a magyar társadalomban milyen változásokat idéz elő – mondta Giró-Szász András az .
febr. 17
7:00
Ma van hamvazószerda (boon)
Február 17-ére esik idén a hamvazószerda, ezzel pedig elkezdõdik a húsvétot megelõzõ negyvennapos böjt.
febr. 17
7:03
„Orbánék bűne a lakosság eladósodása” + videó (ATV)
A kancelláriaminiszter szerint most jobban áll a gazdaság mint 2002-ben.
febr. 17
7:18
Ujjlenyomat nélkül csak egy évre adnak útlevelet - lapszemle (Inforádió)
Csak egy évig érvényes útlevelet kaphatnak az uniós szabályozás szerint tavaly nyár óta azok, akiknek az ujjnyomatát nem lehet rögzíteni - írja a Népszabadság.
febr. 17
7:18
Ma dönt Hagyó közgyűlési utódáról a fővárosi MSZP (ma.hu)
Az MSZP budapesti párttanács ma dönt arról, ki kerüljön Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettes helyére a Fővárosi Közgyűlés szocialista frakciójában.
febr. 17
7:18
Öböl-vita: az alapügy lezárva (Népszava)
Bűncselekmény hiányában megszűntette a nyomozást a BRFK a XI. kerületi Lágymányosi-öböl fejlesztésekor történt önkormányzati ingtalanügylet kapcsán - erősítette meg a Népszabadság hírét Tafferner Éva, a BRFK szóvivője.
febr. 17
7:21
Kiakadt az RTL Klub sztárja! Hazudoznak róla az újságok (ATV)
Ezért már el sem olvassa a róla szóló cikkeket.
febr. 17
7:36
Kövér: mindenki jól járna, ha az állam megvehetné a voksokat (168 Óra Online)
– Egy nagy rezervátum lesz egész Békés megye – vizionálja Kövér László egy hangfelvételen, amelyet az Egyenlítő TV tett közzé. A baloldali fiatalokból szerveződött internetes tévé a Youtube-ra töltötte fel a felvételt, amin Kövér László azt mondja: ”Megint el kell árasztani a Tiszával, meg kell szüntetni a szabályozást és akkor legalább lehet nemzeti parkokat csinálni”.
febr. 17
7:36
Kirúgták a választási műsorok felelősét a köztévében (Népszava)
Az fn.hu hírportál szerint Kardos Ernő helyett Feledy Péter a felelős az MTV-ben az április 11-ei és 25-ei élő adások szerkesztői feladataiért.
febr. 17
7:36
Fruzsi, szerda szépe (szon)
Fruzsina a képekkel és a videóval a párjának szeretne kedveskedni.
febr. 17
7:38
Segítség! Elátkozott a szomszédom! (szon)
Ezotéria rovatunk mai részében az átkokról lesz szó. Spiritiszta szakértőnk, Noémi válaszol egy kedves olvasónk levelére. Ha Ön is kérdezne portálunk spirituális nagyasszonyától, akkor írjon levelet a szon.ezoteria@gmail.com e-mail címre.
febr. 17
7:39
Válságban élelmiszerre és gyógyszerre többet költünk + videó (ATV)
Átalakultak a fogyasztói szokások.
febr. 17
7:54
15-20 évre bebetonozná a Fideszt Orbán Viktor (Népszava)
A pártelnök a Nagyítás című lapban azt írja, hogy a mai kétpólusú erőtér helyett egy nagy centrális kormányzó erő legyen Magyarországon a következő 20 évben.
febr. 17
7:54
Lejtõn a biztosítási piac - Világgazdaság (boon)
A három évvel ezelõtti szintre, 826 milliárd forintra esett tavaly a biztosítók díjbevétele.
febr. 17
7:56
Csődbe mehetnek a kis patikák (Népszava)
Akár 400 patika húzhatja le végleg a rolót, mivel az idei költségvetésből törölték a számukra korábban nyújtott állami támogatást - írja a Világgazdaság.
febr. 17
8:12
Magolják a bírák az új Ptk.-t (ma.hu)
A bíráknak szükségük lett volna egy évre ahhoz, hogy alaposan felkészüljenek az új civil kódex alkalmazására - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Baka András, a Legfelsőbb Bíróság és az Országos Igazságszolgáltatási Tanács elnöke.
febr. 17
8:12
Ma délutánig lehet betekinteni a névjegyzékbe (Népszava)
A névjegyzék segítségével ellenőrizhetik a választási szervek a szavazók választójogosultságát, és az esetleg többször szavazni próbálókat is ennek alapján tudják kiszűrni.
febr. 17
8:12
Fizetni és megfizetni (fidesz)
Sokba került nekünk Gyurcsány Ferenc. Nemhiába bökött kifordított üres zsebeire első fellépései egyikén. Nincs pénz, mutatta a népnek, mintha egy miniszterelnöknek a zsebében kellene hordania az államháztartási kassza bevételét. Lehet, hogy később oda is került? Az őszödi hazugságbeszéd után több mint száz magánszemély pert indított a kormányfő ellen, a közvélemény nem megfelelő tájékoztatása,…
febr. 17
8:14
Eredetiségvizsgálat: ismét csak eladáskor (Népszava)
Visszavonták a szabályt, mától ismét csak az eladáskor lesz szükség ilyen vizsgálatra - értesült kormányzati forrásból az MTI.
febr. 17
8:30
Romák gyűjtik a Jobbik kopogtatócéduláit (ma.hu)
Jobbik programon dolgozó fideszes szakértők, kopogtatócédulát gyűjtő cigányszimpatizánsok és a pártot támogató exszoci szavazók. Egyebek mellett mindezekről kaptunk tájékoztatást Szegedi Csanádtól, a párt alelnökétől egy lakossági fórumon.
febr. 17
8:30
Ma döntenek Hagyó utódáról (Népszava)
A fővárosi MSZP ma dönt arról, ki kerüljön Hagyó Miklós helyére a közgyűlés szocialista frakciójában.
febr. 17
8:30
Al Capone köztünk jár (szon)
Zsebpénz volt, nincs. A szülők tajtékoznak a dühtől, de nem csemetéikre mérgesek. Palicz István jegyzete
febr. 17
8:30
Aki eladja, az a jövőjét bocsátja áruba (teol)
Minél több életerős agrárgazdaságra, kisvállalkozásra lenne szükség ahhoz, hogy a vidéki emberek helyben maradjanak. Ezt a falvak, kisebb települések polgármesterei állítják.
febr. 17
8:32
Az anyanyelv erejéről szólt az emlékverseny (teol)
Heten részesültek elismerésben a 22. megyei Géza-napi szavalóversenyen, Bátaszéken.
febr. 17
8:33
Akár 400 patika is csődbe mehet (ATV)
A költségvetésből törölték a számukra korábban nyújtott állami támogatást.
febr. 17
8:39
Bíróság elé állt Mór fideszes polgármestere (HVG)
Megkezdődött Fenyves Péter, Mór fideszes polgármesterének büntetőpere, akit az ügyészség nagyobb vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel vádol - számol be a Székesfehérváron kezdődött perről szerdai számában a Népszabadság.
febr. 17
8:48
Újabb BKV-s feljelentések várhatóak (orientpress)
Szerdán újabb gyanúsnak ítélt szerződések ügyében tesz rendőrségi feljelentést a BKV Zrt. - tudta meg a Magyar Nemzet. Az érintettek között található többek között két tanácsadó cég is.
febr. 17
8:48
Gyorsan gyűlnek a Jobbik-cetlik (Népszava)
A legtöbb egyéni képviselőjelölt nyilvántartásba vételi kérelmet - és az ehhez szükséges legalább 750 ajánlószelvényt - eddig a Jobbik adta le - derül ki az Országos Választási Iroda honlapjáról.
febr. 17
8:48
Gyógyszertárak a csőd szélén (fidesz)
Akár 400 patika húzhatja le végleg a rolót, mivel az idei költségvetésből törölték a számukra korábban nyújtott állami támogatást - írja a Világgazdaság.
febr. 17
8:48
Ez történt kedden Szabolcsban (szon)
Nézze meg, melyek voltak a keddi nap legfontosabb eseményei Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében!
febr. 17
8:50
Katona: Van esélyem (orientpress)
A Pémzügyminisztérium államtitkára szerint igenis van esélye Hagyó Miklós helyén, a közelgő választásokon - hangzott el az InfoRádióban. Két hónappal ezelőtt Katona Tamás szocialista képviselő és pénzügyminisztériumi államtitkár még úgy nyilatkozott: nem izgatja a pártpolitika.
febr. 17
8:50
"Por vagy és porrá leszel!" (fidesz)
Mindennek eljön az ideje. Ideje van a születésnek és ideje van a meghalásnak. Ideje van a sírásnak és ideje a nevetésnek, ideje a jajgatásnak és ideje a szökdelésnek. Ideje van a szaggatásnak és ideje a megvarrásnak. Ideje a hallgatásnak és ideje a szólásnak. Ideje van a szeretésnek és ideje van a gyűlölésnek. Ideje a hadakozásnak és ideje a békességnek. Most a csend ideje jön. A megbánásé, az…
febr. 17
8:51
Márciustól szigorítják az autóhitelezés feltételeit (ATV)
Tovább csökken a futamidő és nő a kezdőrészlet.
febr. 17
8:53
Heroint árult: bíróság előtt a 85 éves nagymama + videó (ATV)
Tettéért akár 15 évet is kaphat.
febr. 17
8:55
Telefonáltak, majd robbantottak Athénban (ATV)
A bomba a JP Morgan nevű banknál robbant.
febr. 17
9:06
BKV-s pénzek és pedagógusszigor a lapszemlében (orientpress)
A BKV megpróbálja visszaszerezni pénzét, akár a bíróságon is - írja a Népszabadság. Azonnali hatállyal meg akarja fosztani tisztségétől a Pedagógusok Szakszervezetének országos vezetése az érdekvédelmi csoport alelnökét - számol be róla a Magyar Nemzet. Azt is megtudhatjuk, hogy három évvel ezelőtti szintre esett tavaly a biztosítók díjbevétele és hogy csak egy évig érvényes útlevelet kaphatnak…

Keresés