2010. február 28. vasárnap

febr. 28
4:33
Viszlát tavasz! Csütörtökön már havazhat... (168 Óra Online)
Hétfőtől csütörtökig változékony idő várható. Többórás napsütésre inkább csak szerdán számíthatunk, kedden és csütörtökön többfelé valószínű eső, zápor, utóbbi napon nyugaton és északon már havas eső, havazás is lehet.
febr. 28
5:15
Csak egy celeb-barátnővel érné be a magyar énekes (ATV)
A rapper szerint egyébként a nők mindig drámáznak.
febr. 28
5:17
MLSZ-elnök: nem a bundabotrány miatt mondtam le + videó (ATV)
Kisteleki István távozott a labdarúgó-szövetség éléről, de nem zárta ki, hogy még visszatér.
febr. 28
6:57
90 körözött kocsit csíptek meg Budapesten (168 Óra Online)
Gépjármű-felderítési akciót tartott szombaton a fővárosban a Budapesti Rendőr-főkapitányság és több polgárőrszervezet. Az akció szombati eligazításán Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány elmondta: tavaly 20,7 százalékkal kevesebb gépkocsit loptak el a fővárosban, mint az előző évben, tíz év alatt pedig negyedére csökkent az autólopások száma. Tóth Gábor hozzátette, ez többi között a polgárőrség…
febr. 28
7:21
Hat túladagolás a debreceni drogpartin (ATV)
Kábítószer-túladagolás miatt összesen hat fiatalt szállítottak kórházba szombaton egy debreceni szórakozóhelyről, de egyikük sem volt súlyos állapotban; a drogozásban többen is érintettek - közölték a kórházak és a mentőszolgálat az MTI-vel. A rendőrség tájékoztatása szerint a délelőtti akcióban több mint 40 embert állítottak elő.
febr. 28
7:57
Zalatnay Cini nem látta Jimmyben a férfit (ATV)
Éveken át ostromolta Zalatnay Cinit Zámbó Jimmy. „Azt mondta, királynővé tenné maga mellett, még halála előtt is így beszélt” - árulta el az énekesnő a Napi Ásznak. Heves, indulatos természete tetszett Cininek, de nem látta a férfit Jimmy-ben.
febr. 28
8:27
Hétfőtől regisztrációs jegyet kell venniük a díjmentesen utazóknak (Metropol)
Regisztrációs jegyet kell váltaniuk hétfőtől a vasúton és a helyközi autóbuszjáratokon díjmentesen utazóknak - a 6 éven aluliaknak, a 65 éven felülieknek, a hadirokkantaknak, a hadiözvegyeknek, a menekülteknek - a belföldi forgalomban.
febr. 28
8:33
"A természet ereje lecsapott" 300 fölött a chilei áldozatok száma (ATV)
A földrengés után több mint két méter magas szökőár érte el a dél-amerikai országot.
febr. 28
8:45
Megint a sokpártrendszer felé haladunk a választási szakértő szerint (Infostart)
Az Európai Választási Szakértők Szövetségének elnöke szerint már régen változtatni kellett volna a magyar választási törvényen. Tóth Zoltán az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: bár úrrá kellene lenni a meglévő anomáliákon, de a választópolgárok a jelenlegi rendszer keretében is érvényesíteni tudják politikai akaratukat.
febr. 28
8:48
Holnaptól regisztrációs jegyet kell venni (Alternatív Energia)
Regisztrációs jegyet kell váltaniuk holnaptól a vasúton és a helyközi autóbuszjáratokon díjmentesen utazóknak - a 6 éven aluliaknak, a 65 éven felülieknek, a hadirokkantaknak, a hadiözvegyeknek, a menekülteknek.
febr. 28
8:51
A Magyarok Nyilai a Jobbik katonai szárnya? (ATV)
Vajon milyen egyezség van a két szervezet között?
febr. 28
9:03
Ordítozás, botránykönyv – Gyurcsány volt minisztere kitálal (168 Óra Online)
A napokban jelent meg Molnár Lajosnak, a Gyurcsány-kormány egykori egészségügyi miniszterének könyve.
febr. 28
9:06
Szigorúbb adóellenőrzések várhatók (Alternatív Energia)
Az idén várhatóan az eddigieknél is szélesebb körűek lesznek az adóhatósági ellenőrzések - hívja fel a figyelmet a PricewaterhouseCoopers.
febr. 28
9:09
Feszülettel verték a diákokat egy nyíregyházi kollégiumban (ATV)
A mentők három fiatalt szállítottak a nyíregyházi kórház sürgősségi osztályára, sérüléseik nem súlyosak.
febr. 28
9:21
Öt családot kiköltöztettek egy újpesti házból (Infostart)
Öt családot költöztettek ki az este egy budapesti házból, miután a csatornarendszer felújításakor megrepedtek az épület falai.
febr. 28
9:23
Ma a Kiskunságban zárja Sólyom László az országjáró sorozatát (Infostart)
Ma keresi fel a Kiskunsági Nemzeti Parkot a köztársasági elnök; Sólyom László ezzel a túrával zárja a 2007 januárjában kezdett, Értékőrző Tájak és Emberek Magyarországon elnevezésű országjáró sorozatát. Kumin Ferenc, az államfői hivatal főosztályvezetője korábban elmondta: a látogatás központi témái a természetvédelem és a vízgazdálkodás összefüggései, valamint a tanyai életmód és gazdálkodás…
febr. 28
9:25
Holnaptól: regisztrációs jegy a belföldi közlekedésben (Infostart)
Holnaptól regisztrációs jegyet kell váltaniuk a vasúton és a helyközi autóbuszjáratokon díjmentesen utazóknak a belföldi forgalomban. Hónig Péter közlekedési miniszter korábban azt mondta: a változtatás célja, hogy nyomon követhetők legyenek a közösségi közlekedéshez kapcsolódó díjmentes utazások, amelyekről jelenleg csak becslések vannak.
febr. 28
9:45
Gondolkodik az MSZP, hogy mikor lép vissza a Fidesz javára + videó (ATV)
Ha a Fidesz bizonyítja, hogy demokratikus párt, akkor az MSZP esetleg vissza lép a javára, ha így megtudja akadályozni a Jobbik győzelmét egy választókerületben. De ez a jövő zenéje, most Mesterházy Attila az országot járja, és miniszterelnöki vitát sürget.
febr. 28
9:47
Újra szerepel! Legyőzte a szörnyű betegséget a magyar sztárénekes! (ATV)
A műtét után hamar lábra állt.
febr. 28
10:00
Három párt helye biztos a parlamentben - Heti belföldi összefoglaló (Alternatív Energia)
Bajnai szerint adó- és járulékcsökkentést kell tervezni a következő kormánynak, választási honlapot indított a Fidesz, már 42 párt regisztrálta magát az OVB-nél, Bajnai szerint 2014-ben már euró lehet, Budapesten találkoztak a visegrádi országok.
febr. 28
10:15
Ez kiverte a biztosítékot Bokros Lajosnál (168 Óra Online)
Kinyitná az emberek szemét Dávid Ibolya. Az MDF elnöke szerint Magyarországon a hazugsággal, a cinizmussal mindent tönkre lehet tenni. Pártja éppen ezért szembemegy a közhangulattal. Emellett saját házuk táján is igyekeznek rendet rakni. Bokros Lajosnál a háztáji perpatvarok már kiverték a biztosítékot. PUNGOR ANDRÁS interjúja.
febr. 28
10:33
Mi köze a Jobbiknak Budaházyhoz és Toroczkaihoz? (Infostart)
Debreczeni József választ vár a Jobbiktól több, Budaházy Györgyre vonatkozó kérdésre.
febr. 28
10:36
Ez a kormány már nem nevez ki új vezetőket (Alternatív Energia)
Március 1-jén lép életbe a kormány által meghirdetett és önkéntesen vállalt döntési moratórium személyi kinevezéseket érintő része - közölte a kormányszóvivő.
febr. 28
10:39
Nem lesz még tavasz: mínuszok és havazás jön! (ATV)
A Kisalföldön ma is viharos szélre lehet számítani.
febr. 28
10:51
A fővárosban évente 2000 halálért felelős a részecskeszennyezés (Alternatív Energia)
A Levegő Munkacsoport mérése szerint pénteken volt a 35. olyan nap a fővárosban, amikor a részecskeszennyezés a levegőben túllépte az egészségügyi határértéket
febr. 28
11:09
"Hunok Nagy Szövetsége" – Döbbenet, mennyien készülnek (168 Óra Online)
Száznyolcvanhárom pártot tartanak hivatalosan nyilván a bíróságokon, ezek közül 55 a legutóbbi parlamenti választások óta alakult az Országos Igazságszolgáltatási Tanács (OIT) adatai szerint. Hasonló pártalapítási hullám az 1990-es évek első felében volt jellemző. Bár sok, az 1990-es évek első felében alakult párt azóta megszűnt, 31 még ma is működik közülük. A mai parlamenti pártok közül a Magyar…
febr. 28
11:09
Megszűnik az árvízvédelmi készültség a Körösökön (Metropol)
Hétfő reggelre megszüntetik az árvízvédelmi készültséget a Körösökön - közölte a Körös-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság vasárnap.
febr. 28
11:09
140 éves a budai Sikló (Alternatív Energia)
A sikló a második világháborúban súlyos károkat szenvedett és használhatatlanná vált, a megmaradt berendezéseket elbontották, a Várba a közlekedést buszokkal oldották meg.
febr. 28
11:27
Az ország több pontján gondot okoz a belvíz (Infostart)
Továbbra is főként a belvíz okoz gondot az ország nagy részén, miközben kisebb áradások indultak el a Tisza mellékfolyóin. Szentiványi Árpád, a Vízügyi és Környezetvédelmi Központi Igazgatóság főosztályvezetője az InfoRádióban elmondta: jelenleg a 91 belvízvédelmi szakaszból 58-ban készültség, két helyen, Tiszadobnál és a Körösök vidékén harmadfokú a védekezés.
febr. 28
11:33
Nehéz lesz hitelhez jutni: hétfőtől hitelplafon, júniustól szigorúbb vizsgálat (ATV)
Nem csak ingatlanoknál, járműveknél is változnak a szabályok.
febr. 28
11:51
Disznót vágtak a Heti Hetes sztárjai. Nézze meg a fotókat! (ATV)
Teddyék Bikalon ölték le a sertést.
febr. 28
11:53
Megrengette az al-Kaidát a gazdasági válság (ATV)
A "szponzoroknak" is kevesebb a pénzük.
febr. 28
12:03
Még 20 nap – egyelőre durván vezet a Jobbik (168 Óra Online)
Húsz napjuk maradt a pártoknak, hogy jelölteket állítsanak az áprilisi országgyűlési választásra, eddig az Országos Választási Iroda (OVI) nyilvántartása szerint hat jelölőszervezet összesen csaknem 300 jelöltjét vették nyilvántartásba a választási bizottságok.
febr. 28
12:09
Hajnali razzia Tóásónál: 20 katona és titkosszolga lepte el a celláját (ATV)
Gyanúsított társainál is bizonyítékokat kerestek a jogtalan akció során.
febr. 28
12:21
Nyilvánosságra kerülhet az őszödi beszéd vizsgálata? (Metropol)
Szili Katalin azt kérte az MSZP elnökségétől, illetve frakcióvezetőjétől, hogy kezdeményezzék a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) balatonőszödi beszédről készült vizsgálatának teljes nyilvánosságra hozatalát - értesült az MTI. Az MTI információi szerint a volt házelnök erről két hónapja írt levelet Lendvai Ildikó pártelnöknek.
febr. 28
12:39
MSZP cáfolat: nem akarnak vizitdíjat (Alternatív Energia)
Az MSZP nem akarja újrabevezetni a vizitdíjat, tiszteletben tartja a népszavazás eredményét; de fenntartja: a vizitdíj a Fidesz populizmusának áldozata lett.
febr. 28
12:57
"Azt is le kéne lőni, aki csak bélyeget gyűjtött nekik" (168 Óra Online)
Az elemzők jelentős része nagy várakozással tekint az áprilisi országgyűlési választások elé. Van, aki egyenesen korszakosnak nevezi. De vajon hogyan vélekedik a nép? A kispesti Lehet Más a Politika (LMP) jelöltjének kíséretében, magát kopogtatócédula-gyűjtőnek álcázva készített pillanatfelvételt a közhangulatról GERI ÁDÁM.
febr. 28
13:03
Napi 40 tonna ürüléket nyomnak a kutyák a flaszterre + videó (ATV)
És a gazdáik mindössze 8 tonnát szednek össze, nem véletlen, hogy az ebeket kitiltották a parkokból.
febr. 28
13:15
Romsics Ignác: Magyarország színvonalban közel lehetne Ausztriához (Infostart)
Az elmúlt 20 évben szétroncsolták a magyar oktatási rendszert - mondta az InfoRádiónak a Bibó István Közéleti Társaság szombati rendezvényét követően Romsics Ignác történész. A Magyar Tudományos Akadémia levelező tagja szerint Magyarország a rendszerváltás óta nem közeledett, hanem inkább távolodott az európai főirányoktól.
febr. 28
13:21
Rekord! Egymillió magyar látta a sikerfilmet (ATV)
Az Avatart többen láták, mint a Harry Pottert.
febr. 28
13:39
Már ötévesen tévében szerepelt a riporter, süti volt a gázsija (ATV)
Akkor még csak táncolnia kellett.
febr. 28
13:51
A Fidesz áldozata lett (168 Óra Online)
Azzal, hogy Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke egy tévéműsorban elismerte, hogy jó döntés volt 2007-ben a vizitdíj bevezetése, többek között nem kevesebbet állít, minthogy a díj megtartása lényegesen segítette volna az egészségügyi finanszírozását - mondta Pesti Imre, a Fidesz országgyűlési képviselője. Mint hozzátette: ez a kijelentés egyben azt is jelzi, hogy a szocialisták, ha módjukban állna, újra…
febr. 28
13:51
Legyen nyilvános az őszödi beszéd körüli nemzetbiztonsági vizsgálat (Alternatív Energia)
Szili Katalin azt kérte az MSZP elnökségétől, illetve frakcióvezetőjétől, hogy kezdeményezzék a Nemzetbiztonsági Hivatal balatonőszödi beszédről készült vizsgálatának teljes nyilvánosságra hozatalát.
febr. 28
13:57
LMP: súlyos uniós büntetésre számíthat Magyarország (ATV)
Hazánk képtelen megfelelni a levegőminőségi előírásoknak – írj közleményében a párt.
febr. 28
13:59
Ítéletidő Európában: 13 halott, egymillióan áram nélkül (ATV)
Egyes francia falvakat több mint másfél méter magas árhullám öntött el.
febr. 28
15:03
Bokros Lajos országjáró kampányba kezd (Alternatív Energia)
Az MDF miniszterelnök-jelöltje hétfőn Békéscsabán és Szegeden tart előadásokat, s egy öthetes országjárást indít el ezzel a programmal.
febr. 28
15:27
„Erről vagyok híres” Az RTL-sztár életébe sose köszönt be a szerelem? (ATV)
Már annyira nyitott szemmel próbál járni, hogy így sem vesz észre senkit.
febr. 28
15:45
Jön fel a Munkáspárt: mégis marad Gordon Brown? (ATV)
Újabb két százalékot hoztak az eredményen.
febr. 28
15:47
Bármilyen kormány Molotov-koktélt kapott volna a Magyarok Nyilaitól + videó (ATV)
Nem egy elnyomó hatalom ellen lázadtak a Magyarok Nyilai szervezet tagjai, a mindenkori hatalmat akarták megfélemlíteni, állítja Benkő György, aki nyíltan vállalta, hogy ő buktatta le a politikai terrorizmussal vádolt szervezetet.
febr. 28
16:15
Keddtől visszatér a tél (Metropol)
Hétfőn még kellemes tavaszi idő lesz, majd keddtől visszaesik a hőmérséklet, vasárnap ismét fagyni fog.

Keresés