2010. február 28. vasárnap

febr. 28
6:39
RapidShare: újabb gyomrost kapott a letöltés (168 Óra Online)
A hamburgi bíróság döntése értelmében a RapidShare üzemeltetői kötelesek eltávolítani a pert indító könyvkiadók portfóliójába tartozó alkotásokra mutató, a honlapon elérhető illegális letöltési lehetőségeket, valamint a szükséges eszközökkel akadályozniuk kell ezek újbóli felbukkanását.
febr. 28
9:03
Miért nem szeretjük és értjük a kortárs klasszikus zenét? (Infostart)
Az emberi agy csak nehezen tudja zeneként felfogni a kortárs klasszikus dallamokat, mivel hiányoznak belőlük azok a hagyományos klasszikus művekre jellemző motívumok, amelyek révén zeneként értelmezzük az egymást követő hangokat - világít rá egy nemrég megjelent könyv.
febr. 28
13:33
Kezdődik Hannoverben az informatikai vásár (Infostart)
Holnap nyílik meg a világ legnagyobb informatikai szakvására Hannoverben. A rendezvényt Angela Merkel német kancellár és José Luis Zapatero spanyol kormányfő nyitja meg.
febr. 28
20:06
Újraindították a nagy hadronütköztetőt (Infostart)
Újraindították vasárnap a világ leghatalmasabb részecskegyorsítóját, az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet (CERN) nagy hadronütköztetőjét (LHC).
febr. 28
21:30
Jobban félnek a hackertől, mint a földrengéstől (168 Óra Online)
A levélszemetek és a számítógépes rendszerek ellen indított kibertámadások az elmúlt évben vállalatonként átlagosan 2 millió dollárt, azaz mintegy 396 millió forintnyi veszteséget okoztak - derül ki egy friss kutatási eredményből. A Symantec szoftveres biztonsági megoldásokkal foglalkozó vállalat jelentése szerint a támadások leggyakoribb célpontjai a szellemi termékek, a pénzügyi információk és…

Keresés