2010. február 28. vasárnap

febr. 28
8:45
Lipcséből jön a kis elektromos BMW (Vezess)
Lipcsei üzemébe telepíti elektromos modelljei gyártását a BMW, 2013-ban érkezik a Megacity kódnéven fejlesztett városi kisautó.
febr. 28
9:39
Folyik az üzemanyag a Suzuki Altóból (Vezess)
Százezres visszahívást jelentett be az indiai Maruti Suzuki, az akcióban az Alto és testvérmodellje, a Nissan Pixo érintett.
febr. 28
11:09
Cipősdobozokból készült F1-es autó - videó (Vezess)
Különleges alkotást rendelt új chicagói üzlete megnyitójára a Puma. Forma-1-es autó készült cipősdobozokból.
febr. 28
15:03
Igazi sportkupé lett a Honda CR-Z (Vezess)
A Honda házi tuningcége bemutatta a CR-Z-hez készített kiegészítőit, a Mugen-csomagtól végre valóban sportkupénak néz ki a hibrid.
febr. 28
15:05
Bevetés előtt a betűbrigád az Eco Cup-on (Vezess)
Így készül a magyar csapat a Peugeot fogyasztási versenyére.
febr. 28
15:07
Bevetés előtt a betűbrigád az Eco Cup-on (Vezess)
Így készül a magyar csapat a Peugeot fogyasztási versenyére.
febr. 28
17:00
Brawn: Lőtávon belül van a Mercedes (F1világ)
Ross Brawn szerint az új Mercedes már az első futamoktól kezdve ütőképes lesz, habár tisztában van azzal, hogy csapata nincsen akkora előnyben, mint a tavalyi évben volt, mikor hat győzelmet aratott a szezon első hét versenyén.
febr. 28
17:33
Hamilton győzelmével ért véget a téli tesztelés (F1világ)
Lewis Hamilton volt a leggyorsabb az e heti teszt zárónapján Barcelonában, ahol véget is ért a téli felkészülési időszak, és legközelebb már csak a két hét múlva megrendezésre kerülő szezonnyitó Bahreini Nagydíjon csaphatnak össze a versenyzők.
febr. 28
18:21
Amikor a 4 literes fogyasztás is sok (Vezess)
Eldurvultak a szélviszonyok Franciaországban: a Peugeot Eco Cup mezőnyét eső és orkánszerű szél fogadta Párizsban. A versenyzőknek így nehezebb lesz beállítani vagy megjavítani a mérceként szolgáló 3,7-3,9 literes fogyasztási értéket.
febr. 28
18:39
A Stefan GP bízik az FIA korrekt döntésében (F1világ)
A Stefan GP vasárnapi közleményében utoljára nyomatékosította, hogy készen áll elrajtolni a két hét múlva megrendezésre kerülő szezonnyitó Bahreini Nagydíjon, és nagyon bízik az irányító testület helyes döntésében.
febr. 28
19:15
F1: A McLaren a leggyorsabb az utolsó teszten (Vezess)
Ahogy az elmúlt két teszten Jerezben, a barcelonai zárónapon is a McLaren végzett az élen. A vasárnapi teszten az élcsapatok mind kvalifikációs szimulációt végeztek, így a köridők végre összemérhetők - a kép azonban most sem sokkal tisztább.
febr. 28
20:09
Nemesacél pedálok és kormányfűtés az E osztályban (Vezess)
A Genfi Autószalonon mutatkozik be a MercedesSport névre keresztelt kollekció, elsőként az E osztályhoz lesznek rendelhetőek az új elemek.

Keresés