2010. február 21. vasárnap

febr. 21
1:54
Ismét nyerhetsz autózz! blog pólót! (autozz.blog.hu)
Legutóbb karácsony táján volt lehetőségetek nyerni egy blogfejléccel díszített pólót, két hónap elteltével most újra itt az esély rá! Ehhez ezúttal sem kell mást tenned, mint beküldeni egy autós közlekedéssel kapcsolatos élményedet, legyen az jó vagy rossz, vicces vagy véres, okító jellegű vagy elrettentő, akár fotóval, videóval kiegészítve! Az anyagokat szokás szerint e-mailben várom, a…
febr. 21
8:48
Videó: Hirvonen útban a győzelem felé (Vezess)
Mikkor Hirvonen nyerte az rali-világbajnokság nyitó versenyét, a svéd ralit. Itt egy belső felvétel, amelyen megnézhetjük, hogyan vezet Sebastien Loeb elsőszámú kihívója.
febr. 21
9:42
Alfát és BMW-t díjaz idén a divatguru (Vezess)
A Louis Vuitton Classic Awards díjátadójára február 28-án kerül sor a müncheni BMW Múzeumban. Idén a bajorok mellett egy Alfa nyert.
febr. 21
10:18
F1: Négy futamot kihagyna az amerikai csapat (Vezess)
Az egyre bizonytalanabb indulású USF1 az első négy nagydíj kihagyása után szeretne csatlakozni a 2010-es Forma-1-es világbajnoksághoz.
febr. 21
11:12
Vízi rakéta lett a Mercedes sportkocsijából (Vezess)
A Cigarette Racing bemutatta új versenyhajóját, amelyet a Mercedes SLS AMG inspirált.
febr. 21
13:18
Németországban visszaesett a Toyoták kereslete (ma.hu)
A többszöri visszahívási akció nem tett jót a Toyotának Németországban sem. A japán vállalat németországi igazgatója a Focus című lapnak elmondta: a megrendelések 20 százalékkal maradnak el a tavalyitól. Valószínűleg nyárig még együtt kell élni ezzel a problémával, utána viszont már élénkülésre számít.
febr. 21
14:30
Három év múlva piacon a BMW elektromos kisautója (ma.hu)
A BMW a tervezettnél két évvel korábban, már 2013-ben megkezdi egy városi elektromos kisautó gyártását - értesült az Automobilwoche című szaklap. Az újság információi szerint az autót Lipcsében gyártanák.
febr. 21
14:42
Alonso: A Ferrari a legjobb autó, amit valaha vezettem (F1világ.hu)
Fernando Alonso az egekbe magasztalta csapatát az e heti teszt után, ugyanis kerek perec kijelentette, hogy a Ferrari F10 a legjobb versenygép, amit valaha vezetett, sőt figyelmeztetett, hogy még nem mutatták meg méregfogukat.
febr. 21
14:48
Halálos baleset az M5-ös kisteleki felhajtóján (HVG)
Ketten meghaltak, egy ember pedig életveszélyesen megsérült abban a balesetben, amely a vasárnap kora délután történt az M5-ös autópálya kisteleki felhajtóján – közölte a rendőrség.
febr. 21
15:06
Házi sportváltozat készült a Ford Transitból (Vezess)
Focus RS-motorral paprikáztak fel egy Ford Transit Connectet Nagy-Britanniában.
febr. 21
15:24
Három év múlva piacon a BMW elektromos kisautója (HVG)
A BMW a tervezettnél két évvel korábban, már 2013-ben megkezdi egy városi elektromos kisautó gyártását – értesült az Automobilwoche című szaklap. Az újság információi szerint az autót Lipcsében gyártanák. A BMW szóvivője nem kommentálta a lap értesülését.
febr. 21
17:24
A Lotus elégedett, de még fejlődnie kell (F1világ.hu)
Jarno Trulli elégedetten nyilatkozott, miután szombaton kipróbálta a Lotus új autóját az e heti teszt zárónapján Jerezben, ahol mindenkinél több kört teljesített, és egyetlen technikai probléma sem hátráltatta a munkában.
febr. 21
17:30
Németországban visszaesett a Toyoták kereslete (HVG)
A többszöri visszahívási akció nem tett jót a Toyotának Németországban sem. A japán vállalat németországi igazgatója a Focus című lapnak elmondta: a megrendelések 20 százalékkal maradnak el a tavalyitól. Valószínűleg nyárig még együtt kell élni ezzel a problémával, utána viszont már élénkülésre számít.
febr. 21
17:48
Kilencmillió dolláros fizetés (totalcar.hu)
A GM majd' megdöglik, de elnöki juttatások azért ott is vannak.
febr. 21
18:42
Négy rendőr kell egy büntetéshez? (autozz.blog.hu)
Cinóber levele félig közlekedéssel, félig közbiztonsággal foglalkozik, de mindenképpen érdekes kérdést boncolgat. Élete párját nemrég megbüntették, de nem is ez verte ki nála a biztosítékot, hanem az, hogy úton-útfélen azt hallani, hogy kevés a rendőr, bírságolni mégis négyesével járnak. Látja valaki ebben a logikát? Kis mennyasszonyom a XI. kerületi Bercsényi utcán át szeretett volna eljutni a…
febr. 21
19:19
Elkészült az új Audi RS5 (Vezess)
Kiszivárogtak az Audi új sportmodelljének fotói. Egyelőre a nemzetközi sajtó találgat az RS5 motorját illetően. A vezess.hu saját kutatása szerint több mint 500 lóerős V10-es kerül a sportkupéba. De időközben megtudtuk, hogy mégsem.

Keresés