2010. február 21. vasárnap

febr. 21
8:48
Videó: Hirvonen útban a győzelem felé (Vezess)
Mikkor Hirvonen nyerte az rali-világbajnokság nyitó versenyét, a svéd ralit. Itt egy belső felvétel, amelyen megnézhetjük, hogyan vezet Sebastien Loeb elsőszámú kihívója.
febr. 21
9:42
Alfát és BMW-t díjaz idén a divatguru (Vezess)
A Louis Vuitton Classic Awards díjátadójára február 28-án kerül sor a müncheni BMW Múzeumban. Idén a bajorok mellett egy Alfa nyert.
febr. 21
10:18
F1: Négy futamot kihagyna az amerikai csapat (Vezess)
Az egyre bizonytalanabb indulású USF1 az első négy nagydíj kihagyása után szeretne csatlakozni a 2010-es Forma-1-es világbajnoksághoz.
febr. 21
11:12
Vízi rakéta lett a Mercedes sportkocsijából (Vezess)
A Cigarette Racing bemutatta új versenyhajóját, amelyet a Mercedes SLS AMG inspirált.
febr. 21
14:42
Alonso: A Ferrari a legjobb autó, amit valaha vezettem (F1világ)
Fernando Alonso az egekbe magasztalta csapatát az e heti teszt után, ugyanis kerek perec kijelentette, hogy a Ferrari F10 a legjobb versenygép, amit valaha vezetett, sőt figyelmeztetett, hogy még nem mutatták meg méregfogukat.
febr. 21
15:06
Házi sportváltozat készült a Ford Transitból (Vezess)
Focus RS-motorral paprikáztak fel egy Ford Transit Connectet Nagy-Britanniában.
febr. 21
17:24
A Lotus elégedett, de még fejlődnie kell (F1világ)
Jarno Trulli elégedetten nyilatkozott, miután szombaton kipróbálta a Lotus új autóját az e heti teszt zárónapján Jerezben, ahol mindenkinél több kört teljesített, és egyetlen technikai probléma sem hátráltatta a munkában.
febr. 21
19:19
Elkészült az új Audi RS5 (Vezess)
Kiszivárogtak az Audi új sportmodelljének fotói. Egyelőre a nemzetközi sajtó találgat az RS5 motorját illetően. A vezess.hu saját kutatása szerint több mint 500 lóerős V10-es kerül a sportkupéba. De időközben megtudtuk, hogy mégsem.

Keresés