2010. február 14. vasárnap

febr. 14
8:09
Hófúvás? Ugyan már, bolhacsípés! (Vezess)
A rádiók méteres hóakadályokról tudósítanak, a rendőrség mindenkit lebeszél az autózásról. Mi mást tehettünk volna, másfél méternyi kolbásszal, teli tankkal nekivágtunk a Dunántúlnak. Meg sem álltunk Ausztriáig.
febr. 14
8:45
Szülinapi különkiadás a Renault Clióból (Vezess)
Húsz éve kapható a Renault Clio, a francia gyár ebből az apropóból különkiadást készített a modellből.
febr. 14
8:47
Videó a svéd rali szombati napjáról (Vezess)
febr. 14
9:39
Repülőgépek versenyezhetnek az IndyCarban (Vezess)
Furcsa koncepciót készített a Chicagói Autószalonra a Delta Wing Racing, ha elfogadják a cég elképzelését, radikális formájú versenyautók szerepelhetnek az IndyCar-sorozatban.
febr. 14
11:09
1200 kilométert megy a Kia konnektoros hibridje (Vezess)
Chicagóban rántotta le a leplet új konnektoros hibridjéről a Kia, a modell a Ray nevet kapta.
febr. 14
11:42
Gascoyne: A Lotus készen áll a meglepetésre (F1világ.hu)
A Lotus technikai igazgatója, Mike Gascoyne ugyan bevallotta, hogy az idő szűke miatt némely területen kompromisszumokat kellett kötniük az új autó tervezése során, ám egy kiváló fejlesztési programmal vágnak neki az idei évnek, mikor véleménye szerint akár pontokat is szerezhetnek.
febr. 14
12:24
A szerelem életveszélyes! (autozz.blog.hu)
Mikor megkaptam Mb3r Gyűlölő levelét nagyjából két hete, már tudtam, hogy ez tökéletes poszt lesz a virágkereskedők, bizsuárusok és parfümériák nemzetközi örömünnepére, Valentin-napra. Épp Tiszaújvárosból értem vissza Miskolcra kilenc óra környékén, elkönyvelve, hogy a friss hótakaró és a rossz látási viszonyok ellenére sem akart senki az úton kinyírni, mikor a HCM-nél megálltam a lámpánál, hogy…
febr. 14
12:30
Az Öreg hölgy kihívói (autohistory.blog.hu)
A londoni taxi, másnéven "Öreg hölgy" régies, kicsit esetlen, mégis barátságos formája ismerős lehet szinte mindenkinek. Ez az autó, ami a Mann and Overton taxivállalat, a Carbodies karosszériagyártó cég és az Austin közreműködésével FX4 - később Fairway - néven mutatkozott be 1958-ban, jó fél évszázadig alakította London utcaképét, akárcsak a híres emeletes busz. Gyártását 1982-től a Carbodies,…
febr. 14
12:45
Massa elégedett a maratoni teszt után (F1világ.hu)
Felipe Massa elmondta, hogy a vártnál sokkal jobban bírta szombati maratoni tesztjét, mikor nem kevesebb, mint 160 kört teljesített Jerezben. A Ferrari brazil pilótája elégedett volt az elvégzett munkával, és már alig várja a bajnokság kezdetét.
febr. 14
14:12
Összefoglaló a svéd rali második napjáról - videó (Vezess)
febr. 14
14:48
Mikko Hirvonen nyerte a svéd ralit (Vezess)
A Ford pilótája, Mikko Hirvonen nyerte a svéd ralit, a 2010-es rali-világbajnokság nyitó versenyét. Mögötte a címvédő, a hatszoros bajnok Sebastien Loeb és saját csapattársa Jari-Matti Latvala volt a legjobb.
febr. 14
15:06
WRC-kiadás a Ford Focus RS-ből (Vezess)
A Ford svájci divíziója WRC-különkiadást készített a Focus RS-ből, a végső festésre az interneten lehetett szavazni.
febr. 14
15:42
Hirvonen további győzelmeket akar (Vezess)
A svéd rali legjobbjai elmondják, hogyan látták a 2010-es WRC-sorozat első versenyét.
febr. 14
16:18
Idén 4 százalékkal nőhet a világ autópiaca a német gyártók szerint (ma.hu)
Az idei visszaesés után jövőre körülbelül 4 százalékkal bővülhet a világ autópiaca, várhatóan mintegy 52 millió jármű találhat vevőre. A német autógyártók szövetségének (VDA) elnöke, Matthias Wissmann jóslatát a Hamburger Abendblatt című német lap idézte vasárnap.
febr. 14
18:42
Vértesboglár felszabadítása (Vezess)
Minden télen van egy-két nap, amikor Vértesboglár lakói - köztük jómagam - vagy belül, vagy kívül rekednek a falu határain a hó miatt. Most is így jártunk. Nem jó érzés.
febr. 14
20:12
Elektromos Transit és alternatív taxi a Fordtól (Vezess)
A Chicagói Autószalonon jelentette be a Ford, hogy még idén elkezdi az elektromos Transit gyártását. Bemutatkozott egy alternatív taxi is.
febr. 14
21:24
A rali-világbajnokság állása a svéd rali után (Vezess)
Mikko Hirvonen nyerte a 13 futamos 2010-es rali-világbajnokság első versenyét, Svédországban. Az idén bevezetett új pontszabályok okán Hirvone előnye 7 pont.
febr. 14
22:36
Loeb kicsúszik, Hirvonen nyer - videó a svéd raliról (Vezess)

Keresés