2010. február 18. csütörtök

febr. 18
7:54
Drágulhat a fiatal autók kötelező biztosítása (Vezess)
2011-től új szabályozás lép érvénybe a kötelező gépjármű-biztosításoknál, amely régebbi autók tulajdonosait hozhatja kedvezőbb, az újakét előnytelenebb helyzetbe.
febr. 18
8:48
Sportváltozat az új VW Polóból (Vezess)
Sportmodellel bővül a Volkswagen Polo kínálata. A kívül-belül kicsinosított új GTI-be 1,4 literes, kettős feltöltésű motor kerül.
febr. 18
8:50
Kevesebbet fogyaszt az új Suzuki (Vezess)
Még az idei évben bemutatja a Suzuki a Swift utódját! A következő szériából is lesz különösen takarékos dízel, de a megfizethetőbb benzinesek fogyasztását is csökkenti a gyár, és azt is megtudtuk, mit jelent igaziból a Shinkanzen.
febr. 18
9:21
A Toro Rosso száraz időért imádkozik (F1világ)
A Toro Rosso technikai igazgatója, Giorgio Ascanelli bízik abban, hogy javulni fog az időjárás az e heti teszt hátralévő részében, mert a váltakozó időjárási viszonyok miatt egyszerűen képtelenek elvégezni előre kiírt programjukat.
febr. 18
9:42
Kiszivárgott az új Porsche Cayenne fotója (Vezess)
Régóta tudjuk, hogy a Genfi Autószalonon mutatkozik be az új Porsche Cayenne. A sportos szabadidő-autó kinézete titkos volt - eddig.
febr. 18
9:54
Sato az IndyCar-ban folytatja pályafutását (F1világ)
Bár sokáig azon volt, hogy visszatérjen az F1-be, Takum Sato belátta, hogy erre nincsen reális esélye, így az utóbbi időben már az amerikai szériára koncentrált, ahol sikerült szerződést kötnie a KV Racing istállóval.
febr. 18
10:18
F1: Az utolsókat rúgja az amerikai csapat? (Vezess)
Nagyon úgy tűnik, hogy befuccsol az amerikai F1-es projekt, a USF1 nem fog megjelenni a 2010-es rajtrácson.
febr. 18
10:27
Villeneuve a Stefan GP-vel térhet vissza az F1-be (F1világ)
Brit lapértesülések szerint Jacques Villeneuve előrehaladott tárgyalásokat folytat a Stefan GP-vel egy esetleges visszatérésről, amennyiben a szerb csapat indulási jogot kap az idei forma-1-es világbajnoki sorozatra.
febr. 18
11:12
Takarékos autón dolgoznak a magyarok (Vezess)
Négy magyar csapat készül, hogy részt vegyen Európa egyik legnagyobb energiahatékonysági versenyén, ahol 217 másik alakulat is indul. A cél minél kevesebb energiával, minél messzebbre jutni.
febr. 18
11:48
Sato lemondott a Forma-1-ről (Vezess)
Az egykori Jordan-, BAR- és Super Aguri-pilóta, Takuma Sato lemondott a Forma-1-es reményekről, 2010-ben az amerikai IndyCarban indul.
febr. 18
12:06
Áramot termel a Porsche (Vezess)
A Porsche támogatja az újrahasznosítható energia használatát, ezért központi alkatrészraktárának tetejére 2 megawatt összteljesítményű napelemeket telepítenek.
febr. 18
12:42
F1: Győzelmek nélkül kiszállhat a Mercedes (Vezess)
Az idén életre hívott Mercedes GP-nek győzelmekkel kell bizonyítania létjogosultságát, ellenkező esetben a német gyártó inkább másra költi a pénzét, figyelmeztetett a Mercedes-vezér, Dieter Zetsche.
febr. 18
13:12
Tulajdonosváltás előtt áll a Campos istálló (F1világ)
Bár az utóbbi időben egyre inkább úgy tűnt, hogy nem fog tudni rajthoz állni az idei évben, a Campos Meta 1 istálló készen áll a bemutatkozásra, miután napokon belül hivatalosan is megváltozik a csapat tulajdonosi összetétele, értesült a brit Autosport.
febr. 18
13:18
Olcsóbb kötelező biztosítás jövőre? (Vezess)
Reggel még drágább kötelezőről írtunk, most itt egy újabb elemzés, amely árcsökkenést jósol. Nehéz okosnak lenni. Az autósok viszont idén összességében 20 milliárd forintnyi pénzt megspórolnak.
febr. 18
13:36
F1: Villeneuve a Stefan GP-vel jönne vissza? (Vezess)
Sajtóértesülés szerint az F1-es visszatérésre készülő 1997-es világbajnok, Jacques Villeneuve a szerb Stefan GP-nél kaphat lehetőséget, ha a csapat elindul az idei bajnokságban.
febr. 18
14:12
Mindenki Räikkönent akarta (Vezess)
Örülhetnek a rali-világbajnokság versenyeinek szervezői, Kimi Räikkönen érkezése az egekbe emelte az érdeklődést a WRC iránt.
febr. 18
14:48
Megkapták az F1-es jogsit a tartalékosok (Vezess)
Paul di Resta és Fairuz Fauzy is megkapta az FIA szuperlicencét, a Force India és a Lotus tartalékosa így hivatalosan is vezethet a nagydíjakon.
febr. 18
15:42
A gyalogosok sem használhatják a Margit hidat (Vezess)
Többféle forgalomkorlátozásra kell számítani a hétvégén a Margit hídhoz köthetően. Gyalogosoknak és autósoknak is változik a helyzet.
febr. 18
16:00
A Virgin szerződést bontott tesztpilótájával (F1világ)
Alvaro Parente még csak ki sem próbálhatta a Virgin Racing új versenygépét, csapata máris megvált tőle, ugyanis fő támogatója nem teljesítette fizetési kötelezettségeit, így a portugálnak mennie kellett.
febr. 18
16:18
F1: Megvan a McLaren új tesztpilótája? (Vezess)
Osztrák sajtóértesülés szerint a volt Jaguar- és Red Bull-versenyző, a tavalyig a BMW tartalékosaként dolgozott Christian Klien lehet a McLaren tartalékosa. A Forma-2-es bajnok Andy Soucek a Virgin Racingnél kaphat hasonló szerepet.
febr. 18
16:20
Továbbra is lehúzzák az autósokat a műszaki vizsgán (Vezess)
A Nemzeti Közlekedési Hatóság egyelőre nem hajtja végre a kormány tegnap bejelentett változtatását, amely szerint a műszaki vizsga mellé kötelezően eredetvizsgát is végeznek a 2006 előtt vásárolt első gazdás autóknál.
febr. 18
16:33
Összeomlás szélén a Team US F1 (F1világ)
Egyre inkább úgy tűnik, hogy még mielőtt megvalósulhatott volna, máris véget ér az amerikai álom, ugyanis az US F1 istálló egyre nagyobb gondokkal küzd, és minden jel arra utal, hogy nem csak az első versenyeket, hanem az egész bajnokságot bukja.
febr. 18
16:36
F1: Webber majdnem visszavonult (Vezess)
A Red Bull-os Mark Webber elárulta, hogy a 2009-es idény sikerei híján valószínűleg abbahagyta volna a Forma-1-es versenyzést.
febr. 18
17:12
Álomautót rejteget az Opel (Vezess)
Tolongás lehet az Opel genfi standján, mert az autószalonon az új Meriva mellett a Flextreme GT/E tanulmányautót is kiállítják. A kupés ötajtós kétszázat megy és átlagosan még két liter benzint sem fogyaszt, mert villanymotoros.
febr. 18
17:39
Barrichello diktálta a tempót az esős Jerezben (F1világ)
Rubens Barrichello végzett az élen az e heti teszt második napján Jerezben, ahol továbbra is vizes pályán készültek a csapatok az előttük álló idényre. A Williams brazilja mögött a Renault pilótája Vitaly Petrov végzett, akit Sebastian Vettel követett a Red Bullal.
febr. 18
19:16
F1: A Williams a leggyorsabb az újabb esőnapon (Vezess)
Ma újra csapadék tette lehetetlenné a normális tesztprogramok végigvitelét Jerezben. Az F1-esek 5-6 másodperccel voltak lassabbak, mint tegnap, a legjobb Rubens Barrichello volt a Williamsszel.
febr. 18
19:51
A Ferrari nem tudott érdemi munkát végezni (F1világ)
Felipe Massa elárulta, hogy csapata egyhelyben toporog, és csak a mérföldek számát tudta növelni az elmúlt két nap, a beállításokkal ugyanis egyáltalán nem tudott foglalkozni a spanyol ringen a folyamatosan változó időjárási viszonyok miatt.

Keresés