2010. február 18. csütörtök

febr. 18
8:09
Az ország legnagyobb házibulija: indul a KlubNeo (est.hu)
Február 27-én nyílik meg az ország legnagyobb házibulijának otthont adó új szórakozóhely a budapesti Hajógyári szigeten: a KlubNeo. A klub minden szombat este 22 órától hajnal 4 óráig új dimenziót nyújt a kulturált szórakozásra vágyó felnőttek számára.
febr. 18
8:45
11. Pécsi Diákfilmfesztivál (est.hu)
Várják a magyarországi és a külföldi, magyar nyelvet ismerő tanulók jelentkezését a pécsi filmkészítő versenyre. A diákfilmfesztivál szervezői a fesztivál részeként meghirdetnek egy filmplakát-, DVD-borító- és képregénypályázatot is.
febr. 18
8:47
Szerzői estek a BBS-kiállításon (est.hu)
Két izgalmas kísérőprogramot is kínál utolsó hetében a BBS 50 kiállítás. Február 19-én Dárday István szerzői estjére kerül sor, másnap, 20-án pedig Női alkotók a BBS-ben címmel vehetünk részt beszélgetésen, amit koncert követ.
febr. 18
9:24
George Clooney 8+1 legnagyobb mozipillanata. Apropónk: az Egek ura (NLCafé)
Az Egek urában Clooney eljátszhatta élete legtesthezállóbb szerepét, egy jóképű férfit, aki az ötvenhez közel is képtelen az elköteleződésre és a felelősségvállalásra. Karrierje eddigi legjobb alakítása kapcsán számba vettük a sztár kilenc legnagyobb mozipillanatát.
febr. 18
10:00
A legtrendibb frizurák 2010 tavaszára (NLCafé)
A 2010-es sminktrendek a szerepjátékok jegyében születtek, ami a legújabb frizurákra is jellemző. Igazítsd hajadat a ruhádhoz és a sminkedhez!
febr. 18
10:51
Fedőneve: Takarító (est.hu)
Egy rutinos tévénéző vélhetően semmi jót nem remél főműsoridős vasárnap esti filmtől, melyet előzőleg a vígjáték titulussal láttak el. Pláne, ha mindennek tetejében a sarokban ott virít a vészjósló tizenkettes karika.
febr. 18
10:54
Merészek, újítók és kismamák (NLCafé)
Design, divat, siker és anyaság. Ez utóbbi kakukktojásnak tűnik, de nem a havonta megrendezett design vásár, a WAMP szervezői számára. A három kismama munkáját gügyögő babák, trendi divattárgyak és a neves Ernst & Young „Az év üzletembere" különdíja szegélyezi.
febr. 18
10:56
Csonthülye? Én semmit nem értek. (NLCafé)
Most először teszem szét a kezem, teljesen tanácstalanul: nem értem, miért ide kapcsoltatok a legtöbben.
febr. 18
10:58
Csengetett, Mylord? (NLCafé)
Vannak sorozatok, amelyeket századszor, ezredszer is meg kell nézni. Most épp a Poén! csatorna ismétli – de érdemes megvenni DVD-n is.
febr. 18
11:12
5 kütyü eltökélt zöldeknek (NLCafé)
Energia virágföldből? Lebomló fűtelefon? Papírból készült környezetvédő laptop? A technika vívmányai között egyre nagyobb teret kapnak a környezetvédő kütyük. Megmutatjuk az öt legérdekesebbet.
febr. 18
12:03
Hajrá Bliss! (est.hu)
Bliss 17 éves fiatal, aki egy poros texasi kisvárosban unja halálra magát. Édesanyja egyfolytában gejl szépségversenyekre kényszeríti az inkább bakancsban és rockegyüttesek képével díszített pólókban járkáló lányt.
febr. 18
12:06
Böjtölj velünk! Villámtészta egyszerű alapanyagokból (NLCafé)
Ha épp nincs kedvünk sokat ácsorogni a konyhában, a fűszeres morzsás penne gyorsan elkészül. Böjtös időszakban is remek, hiszen nincs benne hús, csak egy kis hal...
febr. 18
12:21
Szélesvásznú lett a Magyar Televízió (est.hu)
A Magyar Televízió a hagyományos 4:3-mas képformátumú műsorgyártásról és sugárzásról áttért a szélesvásznú, a 16:9-es formátumra. A Híradó, Az Este és a sportműsorok immár a legújabb, szélesvásznú tévéken is torzításmentesen láthatók.
febr. 18
13:00
Egészség és finomság - fokhagymás receptek (NLCafé)
Télen és nyáron, gyógyításra és megelőzésre az egyik legtökéletesebb fűszernövény. Csodát tesz a krémlevesekkel, húsokkal, szószokkal, de azért figyeljünk oda, hogy a kisebb fejeket vásároljuk belőlük, mert azok az igaziak.
febr. 18
13:02
Milliókért köpködte az RTL Klub sztárja az ismert színészt (NLCafé)
Nem kell megijedni, a Reggeli csinos műsorvezetője nem nemtetszését akarta kinyilvánítani a színművész felé, csak a szerencsés játék érdekében játszotta el vele a színházi babonát.
febr. 18
13:18
Segítség! A szerelmet vagy a fantasztikus szexet válasszam? - Soma Mamagésa válaszol (NLCafé)
Két pasi közül melyiket válasszam? Az egyikkel csodás az összhang, de nem működik semmi sem az ágyban. A másikkal fergeteges a szex, de nincs semmi más… Te mit tennél?
febr. 18
14:09
Mindenki megvan (est.hu)
Frank Goode felesége halála után nem találja a helyét a világban. Idült betegségére kapott javaslatként tesz-vesz a kertben és mindennél jobban várja, hogy négy, az Államok négy vidékére szakadt gyermeke végre meglátogassa...
febr. 18
15:03
Varga Katalin balladája (est.hu)
Egy fiatalasszony egy székely faluból egy szekéren elindul kisfiával. Azt állítja, a beteg nagymamához mennek, de a néző tudja, hogy a nőt, Varga Katalint férje űzte el (aki gyereküket fattyúnak, őt pedig kurvának nevezi),...
febr. 18
15:06
Gasztronómiai kiállítások a Hungexpón (NLCafé)
Idén először rendezi együtt a HUNGEXPO Zrt. az UKBA és a FOODAPEST kiállításait. A február 21-24. között sorra kerülő rendezvényeken ebben az évben két jelentős gasztronómiai világverseny is zajlik.
febr. 18
15:08
A színésznek extra igényei vannak (NLCafé)
Nem mindegy, hogy mekkora lakásban él egy világsztár.
febr. 18
16:33
Pacinóval helyettesítik De Nirót (est.hu)
A Son of No One című zsaruthrillerben Robert De Niro helyett Al Pacino fog játszani. A film egy fiatal rendőrről szól, akit arra a környékre helyeznek, ahol felnőtt, de egy családi titok miatt összeomolhat saját és családja élete.
febr. 18
16:51
Elüldözte Várpalota a Pannónia Fesztivált (est.hu)
Irreális követeléseket támasztott Várpalota képviselőtestülete a Pannónia Fesztivál szervezőivel szemben, ezért a szervezők úgy döntöttek, a 4 napos könnyűzenei rendezvényt elköltöztetik. Jelenleg két Veszprém megyei város vezetésével tárgyalnak.
febr. 18
16:53
A nyolcvanas évek rossz zenéiből válogat a No Doubt (est.hu)
Gwen Stefani, a zenekar énekesnője elárulta: a készülő lemezt a nyolcvanas évek rossz zenéi inspirálták, ezért az utóbbi időben az egyslágeres előadókat "tanulmányozták".
febr. 18
17:30
Négyszobás jégkunyhó az udvarban (NLCafé)
Egy munkanélküli amerikai férfi fantáziáját alaposan beindította az idei kemény tél: a háza udvarában négyszobás, minden luxussal felszerelt jégkunyhót húzott fel.
febr. 18
17:48
Anorexia testközelből - A 29 kilós lány igaz története (NLCafé)
Okos és csinos. Ma már örülni is tud ennek. De pár éve épp a tökéletességre való törekvése volt az egyik ok, amely megbetegítette. Eszter anorexiával küzdött – ahogy ő fogalmaz: tudatosan éhségsztrájkba kezdett –, és huszonkilenc kilóra lefogyva kezdett harcolni az életéért.
febr. 18
18:21
RJD2: The Colossus (est.hu)
A rögtön az indulásnál a sivatagi hadviselés minden keménységét fúvósok és vonósok elektronikával kezelt funkjába oltó RJD2 Colossus című negyedik albuma gyakori téma- és tempóváltásokkal operál.
febr. 18
18:42
A "Raboljon ki, kérem!" weboldal listázza az éppen üres lakásokat (NLCafé)
Egy holland fejlesztő a PleaseRobMe azaz a Raboljon ki, kérem! kissé szatirikus címet adta annak a honlapjának, amelyen a Twitter, és az ehhez hasonló, helyzetmeghatározó szolgáltatással egybekötött közösségi portálok, alkalmazások veszélyeire hívja fel a figyelmet.
febr. 18
18:44
Egyre elfogadottabb az online társkeresés (NLCafé)
Egy új brit kutatás szerint minden harmadik internet-felhasználó a társkeresés kiváló terepének tartja a világhálót.
febr. 18
20:12
Lista a legbiztonságosabb autókról (NLCafé)
Rangsort közölt az Euro NCAP a törésteszt-feltételek szigorítása óra elért eredményekről. A legjobb minősítést egy nem is túl nagy autó kapta, remekeltek a hibridek és egy koreai kisautó is nagyon elöl végzett.
febr. 18
21:03
KMFDM az A38-on (est.hu)
A Sascha Konietzko vezetésével 1984-ben született zenekar az ezredforduló környékén pihent egy kicsit, hogy utána újult erővel hat új lemezt tegyen az indusztriális rock kenőolajos hordójának tetejére.
febr. 18
21:05
Irie Maffia születésnap az A38-on (est.hu)
Ötödik éve, hogy megalakult az Irie Maffia, és ennek örömére, igazi koncertzenekartól elvárható módon fel is lép a reggae alapokról induló, később aztán funkot, rockot és hiphopot is dalaiba építő együttes.
febr. 18
21:06
Autómosás: elég az olcsó vagy megéri a drágább? (NLCafé)
Terjeszkedik a magyar hátterű autómosó-hálózat. Az EZ Wash módszere szokatlan: gőzzel tisztítanak, minimális vízfelhasználással. Felmértük a különféle mosók árait és a gőzös módszer előnyeit illetve hátrányait.
febr. 18
21:07
Kyle Eastwood a Millenárison (est.hu)
A nu-jazz környékén zenélő Kyle Eastwood zenei ambícióit már fiatal korától támogatták szülei. Apja a filmezés mellett fiával együtt játszotta a boogie woogie-t a zongorán, ami végül a bőgőhöz és a basszusgitárhoz vezetett.
febr. 18
23:30
Drágán spórol a dízel (NLCafé)
Pár éve ámulva vezettük a 315 lóerős S80-at, a V8-as motorral a Volvo felzárkózott a német konkurensekhez. A világ nagyot változott, most a minél alacsonyabb szén-dioxid-emisszióval lehet villogni. De nem lehet, hogy a Volvo túl messzire ment az 1,6 literes dízellel?
febr. 18
23:32
Teszten a kicsi, de drága Suzuki (NLCafé)
Kívül alig változott, belül épphogy módosult, motorikusan viszont fejlődött a Suzuki SX4 nemrég. A tesztautó nem tehet róla, hogy nem itthonra találták ki: az ezerhatos motor, a GS kivitel és az összkerékhajtás majdnem ötmillió forintos árral jár együtt.

Keresés