2010. február 18. csütörtök

febr. 18
9:24
George Clooney 8+1 legnagyobb mozipillanata. Apropónk: az Egek ura (NLC)
Az Egek urában Clooney eljátszhatta élete legtesthezállóbb szerepét, egy jóképű férfit, aki az ötvenhez közel is képtelen az elköteleződésre és a felelősségvállalásra. Karrierje eddigi legjobb alakítása kapcsán számba vettük a sztár kilenc legnagyobb mozipillanatát.
febr. 18
10:00
A legtrendibb frizurák 2010 tavaszára (NLC)
A 2010-es sminktrendek a szerepjátékok jegyében születtek, ami a legújabb frizurákra is jellemző. Igazítsd hajadat a ruhádhoz és a sminkedhez!
febr. 18
10:54
Merészek, újítók és kismamák (NLC)
Design, divat, siker és anyaság. Ez utóbbi kakukktojásnak tűnik, de nem a havonta megrendezett design vásár, a WAMP szervezői számára. A három kismama munkáját gügyögő babák, trendi divattárgyak és a neves Ernst & Young „Az év üzletembere" különdíja szegélyezi.
febr. 18
10:56
Csonthülye? Én semmit nem értek. (NLC)
Most először teszem szét a kezem, teljesen tanácstalanul: nem értem, miért ide kapcsoltatok a legtöbben.
febr. 18
10:58
Csengetett, Mylord? (NLC)
Vannak sorozatok, amelyeket századszor, ezredszer is meg kell nézni. Most épp a Poén! csatorna ismétli – de érdemes megvenni DVD-n is.
febr. 18
11:12
5 kütyü eltökélt zöldeknek (NLC)
Energia virágföldből? Lebomló fűtelefon? Papírból készült környezetvédő laptop? A technika vívmányai között egyre nagyobb teret kapnak a környezetvédő kütyük. Megmutatjuk az öt legérdekesebbet.
febr. 18
12:06
Böjtölj velünk! Villámtészta egyszerű alapanyagokból (NLC)
Ha épp nincs kedvünk sokat ácsorogni a konyhában, a fűszeres morzsás penne gyorsan elkészül. Böjtös időszakban is remek, hiszen nincs benne hús, csak egy kis hal...
febr. 18
13:00
Egészség és finomság - fokhagymás receptek (NLC)
Télen és nyáron, gyógyításra és megelőzésre az egyik legtökéletesebb fűszernövény. Csodát tesz a krémlevesekkel, húsokkal, szószokkal, de azért figyeljünk oda, hogy a kisebb fejeket vásároljuk belőlük, mert azok az igaziak.
febr. 18
13:02
Milliókért köpködte az RTL Klub sztárja az ismert színészt (NLC)
Nem kell megijedni, a Reggeli csinos műsorvezetője nem nemtetszését akarta kinyilvánítani a színművész felé, csak a szerencsés játék érdekében játszotta el vele a színházi babonát.
febr. 18
13:18
Segítség! A szerelmet vagy a fantasztikus szexet válasszam? - Soma Mamagésa válaszol (NLC)
Két pasi közül melyiket válasszam? Az egyikkel csodás az összhang, de nem működik semmi sem az ágyban. A másikkal fergeteges a szex, de nincs semmi más… Te mit tennél?
febr. 18
15:06
Gasztronómiai kiállítások a Hungexpón (NLC)
Idén először rendezi együtt a HUNGEXPO Zrt. az UKBA és a FOODAPEST kiállításait. A február 21-24. között sorra kerülő rendezvényeken ebben az évben két jelentős gasztronómiai világverseny is zajlik.
febr. 18
15:08
A színésznek extra igényei vannak (NLC)
Nem mindegy, hogy mekkora lakásban él egy világsztár.
febr. 18
17:30
Négyszobás jégkunyhó az udvarban (NLC)
Egy munkanélküli amerikai férfi fantáziáját alaposan beindította az idei kemény tél: a háza udvarában négyszobás, minden luxussal felszerelt jégkunyhót húzott fel.
febr. 18
17:48
Anorexia testközelből - A 29 kilós lány igaz története (NLC)
Okos és csinos. Ma már örülni is tud ennek. De pár éve épp a tökéletességre való törekvése volt az egyik ok, amely megbetegítette. Eszter anorexiával küzdött – ahogy ő fogalmaz: tudatosan éhségsztrájkba kezdett –, és huszonkilenc kilóra lefogyva kezdett harcolni az életéért.
febr. 18
18:42
A "Raboljon ki, kérem!" weboldal listázza az éppen üres lakásokat (NLC)
Egy holland fejlesztő a PleaseRobMe azaz a Raboljon ki, kérem! kissé szatirikus címet adta annak a honlapjának, amelyen a Twitter, és az ehhez hasonló, helyzetmeghatározó szolgáltatással egybekötött közösségi portálok, alkalmazások veszélyeire hívja fel a figyelmet.
febr. 18
18:44
Egyre elfogadottabb az online társkeresés (NLC)
Egy új brit kutatás szerint minden harmadik internet-felhasználó a társkeresés kiváló terepének tartja a világhálót.
febr. 18
20:12
Lista a legbiztonságosabb autókról (NLC)
Rangsort közölt az Euro NCAP a törésteszt-feltételek szigorítása óra elért eredményekről. A legjobb minősítést egy nem is túl nagy autó kapta, remekeltek a hibridek és egy koreai kisautó is nagyon elöl végzett.
febr. 18
21:06
Autómosás: elég az olcsó vagy megéri a drágább? (NLC)
Terjeszkedik a magyar hátterű autómosó-hálózat. Az EZ Wash módszere szokatlan: gőzzel tisztítanak, minimális vízfelhasználással. Felmértük a különféle mosók árait és a gőzös módszer előnyeit illetve hátrányait.
febr. 18
23:30
Drágán spórol a dízel (NLC)
Pár éve ámulva vezettük a 315 lóerős S80-at, a V8-as motorral a Volvo felzárkózott a német konkurensekhez. A világ nagyot változott, most a minél alacsonyabb szén-dioxid-emisszióval lehet villogni. De nem lehet, hogy a Volvo túl messzire ment az 1,6 literes dízellel?
febr. 18
23:32
Teszten a kicsi, de drága Suzuki (NLC)
Kívül alig változott, belül épphogy módosult, motorikusan viszont fejlődött a Suzuki SX4 nemrég. A tesztautó nem tehet róla, hogy nem itthonra találták ki: az ezerhatos motor, a GS kivitel és az összkerékhajtás majdnem ötmillió forintos árral jár együtt.

Keresés