2010. február 19. péntek

febr. 19
0:06
Topmodell és sportkocsi Haitiért (NLC)
Naomi Campbell és a Lotus összefognak Haiti áldozataiért. Nyolc sportkocsit árvereznek el, hogy támogassák a természeti katasztrófát túlélő rászorulókat és az újjáépítést.
febr. 19
6:24
Nem kötelező a műszakis eredetvizsgálat (NLC)
Csütörtöktől az eredetvizsgálatot illetően visszaáll a korábbi állapot, ismét csak eladáskor kell ilyen ellenőrzést végezni, azaz mégsem kötelező a megléte a műszaki vizsgához.
febr. 19
8:30
21 rafinált fortély az otthonos kuckóért (NLC)
Hogy milyen a pihentető otthon? Meghitt kuckó, ahova jó hazatérni egy fárasztó nap után, ahova elbújhatsz a világ elől, ahol relaxálhatsz, feltöltődhetsz vagy akár kedvedre szórakozhatsz. Megmutatjuk, hogyan hozd tető alá.
febr. 19
8:48
Ruhák másodkézből - Top 10 turkáló az országban (NLC)
Anyagi megfontolásból, divat iránti szenvedélyből, a feléledt vadászösztön miatt… – sokan, sokféle okból járnak turkálóba. Annak jártunk utána, hol és hogyan érdemes szétnéznünk a bálás butikok kínálatában.
febr. 19
8:50
A híres divattervező szeretője volt Freddie Mercury? (NLC)
Yves Saint Laurent néhai divattervező eddig be nem mutatott rajzait - többek közt Freddie Mercury-aktot - közöl lapjain a német art magazin.
febr. 19
9:24
Sztárváltó - Galambos Dorina - Columbo felesége (NLC)
A hetente jelentkező beszélgetéssorozatot a Nők Lapja Cafe olvasói szerkesztik, ők döntik el, kivel készüljön interjú a következő héten. Ezúttal Galambos Dorinán a sor, aki jelenleg egy női zenekarban énekel.
febr. 19
10:00
3 tuti trend, amely meghatározza a tavaszi divatot (NLC)
A tavaszi kulcsdarabokon, divatszíneken és mintákon túl ismerkedj meg azokkal a trendekkel, amelyek meghatározzák a 2010-es tavaszi divatot.
febr. 19
10:54
Karmahoroszkóp (február 20-26.) (NLC)
A Plútó és a Szaturnusz még mindig nehéz fényszöget alkotnak, de felmentésként az élet könnyebbé tevését a Nap szextilje garantálja, amelytől mégis sikeresnek érezzük magunkat, és a kedvünk is sokkal jobb lesz.
febr. 19
10:56
Jézus Mária, mindjárt szülünk! (NLC)
Van, aki szorongással, van, aki türelmetlenül várja kisbabája megszületését. Érdemes tudnunk, mi az, amiről dönthetünk, amibe beleszólhatunk. Légy tisztában a szülés körülményeivel!
febr. 19
11:12
Böjtölj velünk! Parmezán alatt sült kecskesajtos póréhagyma (NLC)
Böjt idején sem kell lemondanunk a finom ízekről! Sőt, a húsmentes étel is lehet igen laktató.
febr. 19
11:48
Hétvégi horoszkóp (február 19-21.) (NLC)
A Bika csupa jóra számíthat, az Oroszlánra ráfér a pihenés, a Szűz pedig harmonikus napoknak néz elébe.
febr. 19
12:06
Britney mindenkinél bátrabb? (NLC)
Britney Spears nagyon bátor lépésre szánta el magát.
febr. 19
13:36
Ötéves blogger hülyíti a divatvilágot (NLC)
Agyő, Tavi Gevinson! Itt az új sztár-divatblogger, az ötéves Katie!
febr. 19
13:38
Tatár Csilla: Cetliházasságban élek (NLC)
Már kisgyermekként eldöntötte, hogy tévés lesz. Tatár Csilla meg is dolgozik a szakmai sikerért, mint mondja, nem az a típusú nő, aki számára fontosabb a szájfény, mint a mondanivaló. Persze arra is figyel, hogy mindig ápolt és sportos legyen, mert ettől érzi jól magát a bőrében.
febr. 19
15:06
Suri Cruise-ból szörnyeteget nevelnek a szülei! (NLC)
Suri Cruise lassan igazi kis hárpiává növi ki magát – amiben bizony a szülei hibásak.
febr. 19
16:00
Élet és halál premier plánban - Annie Leibovitz híres fotói (NLC)
Ő fotózta le meztelenül a várandós Demi Moore-t. S halála előtt pár órával John Lennont. Három lánya születése mellett – ikreit ötvenöt éves korában hozta világra – megörökítette édesapja, valamint leszbikus szerelme, Susan Sontag haldoklását és halálát is. A világ egyik legjobb portréfotósának tartott Annie Leibovitz családi albumából és híres képeiből összeállított kiállítása február 21-éig még…
febr. 19
16:36
Diófélék az egészségért - Melyiket válasszam? (NLC)
Sokat hallhatunk arról, hogy a diófélék egészséges zsírsavai és ásványi anyagai támogatják a szervezet működését, sőt, még a fogyásban is segítenek. Arról azonban keveset beszélünk, melyiket válasszuk közülük.
febr. 19
20:48
5 egyperces tipp, hogy fogyj egy kicsit (NLC)
Akár egyetlen perc is elég ahhoz, hogy sokat tegyél a fogyásért. Íme a tippjeink!
febr. 19
21:42
Flitter: új divat, technikafüggő szingliknek (NLC)
Kanadában a Valentin-napot megelőző héten tartották az első Flitter-partikat, amelyek egyesítik a társkereső rendezvények és az internetes társkeresés előnyeit.

Keresés