2010. február 19. péntek

febr. 19
0:06
Topmodell és sportkocsi Haitiért (NLCafé)
Naomi Campbell és a Lotus összefognak Haiti áldozataiért. Nyolc sportkocsit árvereznek el, hogy támogassák a természeti katasztrófát túlélő rászorulókat és az újjáépítést.
febr. 19
6:24
Nem kötelező a műszakis eredetvizsgálat (NLCafé)
Csütörtöktől az eredetvizsgálatot illetően visszaáll a korábbi állapot, ismét csak eladáskor kell ilyen ellenőrzést végezni, azaz mégsem kötelező a megléte a műszaki vizsgához.
febr. 19
8:27
Kislemez is jár az új Jimi Hendrix-album mellé (est.hu)
Jimi Hendrix rajongói még évekig számíthatnak új, eddig kiadatlan dalokra a gitárlegendától, március elején egy új album és egy 1969-es stúdiófelvételt tartalmazó kislemez jelenik meg a zenésztől.
febr. 19
8:29
Doku készül a Comic-Conról (est.hu)
Dokumentumfilmet készít a Comic-Conról két képregényrajongó filmes: Joss Whedon, a Buffy, a vámpírok réme ötletgazdája és Morgan Spurlock, olyan hírhedt dokuk, mint a Super Size Me és a Hol az ördögben van Oszama bin Laden? rendezője.
febr. 19
8:30
21 rafinált fortély az otthonos kuckóért (NLCafé)
Hogy milyen a pihentető otthon? Meghitt kuckó, ahova jó hazatérni egy fárasztó nap után, ahova elbújhatsz a világ elől, ahol relaxálhatsz, feltöltődhetsz vagy akár kedvedre szórakozhatsz. Megmutatjuk, hogyan hozd tető alá.
febr. 19
8:45
Animánia Mozimaraton (est.hu)
Rekordra készülnek a mániákus rajzfilmrajongók. Az Animánia Mozimaraton során ugyanis a filmnézés világrekordját szeretné megdönteni március 4-től néhány fiatal a Cinema Csepel egyik termében. Az akcióhoz még lehet csatlakozni.
febr. 19
8:48
Ruhák másodkézből - Top 10 turkáló az országban (NLCafé)
Anyagi megfontolásból, divat iránti szenvedélyből, a feléledt vadászösztön miatt… – sokan, sokféle okból járnak turkálóba. Annak jártunk utána, hol és hogyan érdemes szétnéznünk a bálás butikok kínálatában.
febr. 19
8:50
A híres divattervező szeretője volt Freddie Mercury? (NLCafé)
Yves Saint Laurent néhai divattervező eddig be nem mutatott rajzait - többek közt Freddie Mercury-aktot - közöl lapjain a német art magazin.
febr. 19
9:24
Sztárváltó - Galambos Dorina - Columbo felesége (NLCafé)
A hetente jelentkező beszélgetéssorozatot a Nők Lapja Cafe olvasói szerkesztik, ők döntik el, kivel készüljön interjú a következő héten. Ezúttal Galambos Dorinán a sor, aki jelenleg egy női zenekarban énekel.
febr. 19
10:00
3 tuti trend, amely meghatározza a tavaszi divatot (NLCafé)
A tavaszi kulcsdarabokon, divatszíneken és mintákon túl ismerkedj meg azokkal a trendekkel, amelyek meghatározzák a 2010-es tavaszi divatot.
febr. 19
10:54
Karmahoroszkóp (február 20-26.) (NLCafé)
A Plútó és a Szaturnusz még mindig nehéz fényszöget alkotnak, de felmentésként az élet könnyebbé tevését a Nap szextilje garantálja, amelytől mégis sikeresnek érezzük magunkat, és a kedvünk is sokkal jobb lesz.
febr. 19
10:56
Jézus Mária, mindjárt szülünk! (NLCafé)
Van, aki szorongással, van, aki türelmetlenül várja kisbabája megszületését. Érdemes tudnunk, mi az, amiről dönthetünk, amibe beleszólhatunk. Légy tisztában a szülés körülményeivel!
febr. 19
11:12
Böjtölj velünk! Parmezán alatt sült kecskesajtos póréhagyma (NLCafé)
Böjt idején sem kell lemondanunk a finom ízekről! Sőt, a húsmentes étel is lehet igen laktató.
febr. 19
11:27
Rendhagyó Reggeli Csonka András otthonából (est.hu)
Különleges adást láthattak ma az RTL Klub nézői. Csonka András ugyanis egy ideig az otthonában fogadta a vendégeket. A műsor sok éves története alatt ez az első eset, hogy nem a stúdióból köszöntötte a nézőket a műsorvezető.
febr. 19
11:45
Gardenexpo, Greenexpo és orchideák (est.hu)
Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet - tartja a mondás, és minden bizonnyal igaz ez a globális kert-kedvelőkre is. A Gardenexpo kerti életmód kiállítás idén márciusban immáron negyedszerre nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt.
febr. 19
11:47
Éli könyve (est.hu)
A Mad Max-filmek óta nem volt ilyen szép és vidám kínálat az apokalipszis utáni földünkről, és a Will Smith főszereplésével készült Legenda vagyok után Denzel Washington is megmutatja, hogy mit tud hozzátenni a vallásos színezetű témához egy színes bőrű sztár.
febr. 19
11:48
Hétvégi horoszkóp (február 19-21.) (NLCafé)
A Bika csupa jóra számíthat, az Oroszlánra ráfér a pihenés, a Szűz pedig harmonikus napoknak néz elébe.
febr. 19
12:03
Éhség (est.hu)
Akinek már semmi eszköze nincs az ellenállásra, az csak azt az egyetlen dolgot tudja fegyverként használni, ami bármikor a rendelkezésére áll - ez pedig a saját teste, minden mocskával, szennyével és sérülékenységével együtt.
febr. 19
12:06
Britney mindenkinél bátrabb? (NLCafé)
Britney Spears nagyon bátor lépésre szánta el magát.
febr. 19
12:21
Tavasszal beindul a sorozatszezon a TV2-n (est.hu)
A TV2 márciustól befejezi az ismétléseket, és minden nap újdonságokkal várja a nézőket. Újabb évaddal folytatódnak a csatorna népszerű szériái, valamint új sorozatokat is műsorra tűznek (NCIS Los Angeles, A férjem védelmében).
febr. 19
12:23
MC DC a Kész átverés show új műsorvezetője (est.hu)
A Csillag születik döntőse, Veres Robi eddig csak csípős poénjaival és szabadszájú freestyle rapjével feszegette a honi celebek tűréshatárát, ám most újabb feladatot kapott: ő lesz a műsorvezetője az RTL Klub műsorának, a Kész átverésnek.
febr. 19
12:57
VA: Saw VI Soundtrack (est.hu)
Bár Jigsaw szellemi utódja előzőleg pépesre passzírozta áldozatai agyvelejét, gyomrukból tarisznyát varrt, légcsövükből pedig dugós-sípos tilinkót faragott, a pedagógiai célzatú fenyítésnek korántsincs vége.
febr. 19
13:15
Red Bull Thermal Dual - Wakeboard verseny (est.hu)
Közeleg a tavasz, és ezt a hazai wakeboard populáció is érzi, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a tél végi szunnyadás helyett pénzdíjas versenyt rendeznek a mindenképpen különleges helyszínnek számító Széchenyi Fürdő medencéiben.
febr. 19
13:36
Ötéves blogger hülyíti a divatvilágot (NLCafé)
Agyő, Tavi Gevinson! Itt az új sztár-divatblogger, az ötéves Katie!
febr. 19
13:38
Tatár Csilla: Cetliházasságban élek (NLCafé)
Már kisgyermekként eldöntötte, hogy tévés lesz. Tatár Csilla meg is dolgozik a szakmai sikerért, mint mondja, nem az a típusú nő, aki számára fontosabb a szájfény, mint a mondanivaló. Persze arra is figyel, hogy mindig ápolt és sportos legyen, mert ettől érzi jól magát a bőrében.
febr. 19
14:09
Michael Jackson's This Is It (est.hu)
A Michael Jackson's This Is It mozi soundtrack-je messze nem olyan érdekes, mint a film - egy újabb jó kis válogatás, és annál valóban nem sokkal több. Talán csak a dalok sorrendje lehet érdekes, mely teljességgel mellőz mindenféle kronológiát...
febr. 19
14:11
Christopher Young: Drag Me To Hell (est.hu)
Eszedbe ne jusson csak úgy megvenni és meghallgatni ezt a lemezt, hacsak nem akarsz egy jó órán át a pokróc alá bújva rettegni. Sok elképesztően hatásos filmzene létezik; ezek egyik fele simán alkalmas arra...
febr. 19
14:27
Clint Mansell: Moon (est.hu)
A Pi, a Rekviem egy álomért, A forrás és A pankrátor című filmeket jegyző Darren Aronofsky házi zeneszerzője, Clint Mansell legújabb munkájával David Bowie fia, Duncan Jones filmrendezői debütálását segíti a Hold című sci-fi zenéjének elkészítésével.
febr. 19
14:29
Nem lesz énekescsere, Steven Tylerrel turnézik az Aerosmith (est.hu)
Énekese nélkül a zenekar nem különösebben érdekelte a koncertszervezőket, ezért az Aerosmith-nél lekerült a napirendről Steven Tyler lecserélése. Az első európai dátumokat már be is jelentette a menedzsment.
febr. 19
14:42
Andrew Lloyd Webber felvásárolná az Abbey Road stúdiót (est.hu)
A neves zeneszerző ezer szállal kötődik a londoni Abbey Road stúdióhoz, ezért az EMI érdekeltségébe tartozó, de az anyagi nehézségekkel küzdő kiadó által eladásra kijelölt legendás hely felvásárlását tervezi.
febr. 19
15:06
Suri Cruise-ból szörnyeteget nevelnek a szülei! (NLCafé)
Suri Cruise lassan igazi kis hárpiává növi ki magát – amiben bizony a szülei hibásak.
febr. 19
15:54
Danny Elfman & Deborah Lurie: 9 (est.hu)
Bár a régi cimbora, Danny Elfman is nevét adta a Tim Burton produceri segédletével készült 9 című Shane Acker-féle kompjúteranimációs mozi zenéjéhez, a soundtrack nagy része mégis egy feltörekvő zeneszerző hölgy, Deborah Lurie munkája...
febr. 19
16:00
Élet és halál premier plánban - Annie Leibovitz híres fotói (NLCafé)
Ő fotózta le meztelenül a várandós Demi Moore-t. S halála előtt pár órával John Lennont. Három lánya születése mellett – ikreit ötvenöt éves korában hozta világra – megörökítette édesapja, valamint leszbikus szerelme, Susan Sontag haldoklását és halálát is. A világ egyik legjobb portréfotósának tartott Annie Leibovitz családi albumából és híres képeiből összeállított kiállítása február 21-éig még…
febr. 19
16:30
A Nemzeti Filharmonikus Zenekar hangversenye (est.hu)
Mozart halála évében komponált alkotása a versenymű-irodalom egyik legjelentősebb darabja. Előadására a harminchat éves Jörg Widmann vállalkozik, aki klarinétművészként és zeneszerzőként is egyaránt sikeresnek mondhatja magát.
febr. 19
16:36
Diófélék az egészségért - Melyiket válasszam? (NLCafé)
Sokat hallhatunk arról, hogy a diófélék egészséges zsírsavai és ásványi anyagai támogatják a szervezet működését, sőt, még a fogyásban is segítenek. Arról azonban keveset beszélünk, melyiket válasszuk közülük.
febr. 19
17:09
Nagy zűr kis Kínában (est.hu)
Ehhez a filmhez valamikor nyolcéves korom környékén volt szerencsém egy düledező kistérségi moziban. Ekkoriban a Technokol Rapid számított a legnépszerűbb tudatmódosítónak, azt pedig garantáltan nem osztogattak a bejáratnál.
febr. 19
17:11
Meghalt Kathryn Grayson (est.hu)
88 éves korában elhunyt Kathryn Grayson, a Csókolj meg, Katám! sztárja. Az MGM híres musicaleiben (A revühajó, Halászlegény frakkban, A csókos bandita) tündöklő színésznő és egykori szopránénekesnő Los Angelesben vesztette életét.
febr. 19
17:13
Tökéletlenek (est.hu)
Christopher Walken és Dennis Leary neve látatlanban is okot ad reménykedésre, továbbá a számomra ismeretlen rendező filmográfiájában sem található mutáns sárkánygyíkos film. Szerintem nyugodt szívvel bizalmat szavazhatunk neki.
febr. 19
20:48
5 egyperces tipp, hogy fogyj egy kicsit (NLCafé)
Akár egyetlen perc is elég ahhoz, hogy sokat tegyél a fogyásért. Íme a tippjeink!
febr. 19
21:42
Flitter: új divat, technikafüggő szingliknek (NLCafé)
Kanadában a Valentin-napot megelőző héten tartották az első Flitter-partikat, amelyek egyesítik a társkereső rendezvények és az internetes társkeresés előnyeit.

Keresés