2010. február 2. kedd

febr. 2
6:21
Jégtábláról menekült meg a kutya (NLC)
Egy lengyel hajó mentett ki egy kutyát egy jégtábláról: az állat már kisodródott a Visztuláról a Balti-tengerre.
febr. 2
7:33
Pártolnák az ír nők az abortusz-szabályok enyhítését (NLC)
Egy friss ír felmérés szerint a leginkább érintett korosztályba tartozó nők jelentős része támogatná az abortusz legalizálását hazájában. Bár a művi terhesség-megszakítás csak nagyon kivételes esetekben engedélyezett az országban, meglepően sokan vannak, akik így vagy úgy, de elvetették nem kívánt magzatukat.
febr. 2
9:03
Indulás, érkezés (NLC)
Megcsördül a telefonom. Mire az ágyból érte nyúlok, már teljesen éber vagyok, és tudom, hogy mennem kell. Az ébresztőórára pillantok: éjjel fél kettő.
febr. 2
9:05
Valentin-nap a pasi szemével - A tiéd vajon melyik csoportba tartozik? (NLC)
Kifaggattuk az ellenkező nem képviselőit, hányadán is állnak tulajdonképpen a közelgő Valentin-nappal. Nos, a helyzet nem túl biztató, de azért nem is reménytelen.
febr. 2
10:15
13 Oscar-tipp. Mit nézzünk a díjszezonban? (NLC)
Február eleje a mozikedvelők körében mindig az Oscar-jelölések jegyében telik. A Nők Lapja Cafe utánajárt, kik is lehetnek a nagy esemény befutói, magunk is tippelünk, valamint bemutatjuk azokat a filmeket, amelyek a magyar mozikba csak az elkövetkező hónapokban futnak be.
febr. 2
11:09
Mindenkinek megvan a saját titka a Valentin napban (NLC)
Los Angeles-i párok és szinglik; szerelmek, szakítások és nagy újrakezdések a Valentin nap című mozi forgatagában.
febr. 2
12:03
Kettős életet él a Barátok közt csinos sztárja? (NLC)
Burokban született, meg nem is. Váltott országot és többször lakóhelyet, de Varga Izabella mindig megtalálja azt a védőburkot, ami átsegíti a megpróbáltatásokon. Közben pedig őrzi kamaszos lendületét.
febr. 2
13:51
10 ok, amiért imádjuk az haute-couture-t (NLC)
Az haute-couture divatházak a múlt héten mutatták be kollekcióikat a nagyközönségnek. A legtöbben ismét a Dior ruhákat várták, de a többi ház kollekciójában is volt mit felfedezni. Megmutatjuk a mi kedvenceinket.
febr. 2
14:45
Veszélyben a prágai Arany utcácska, ezért májusban legalább egy évre lezárják (NLC)
Veszélyben a prágai Arany utcácska, a száztornyú Moldva-parti cseh metropolis egyik legvonzóbb és legfestőibb idegenforgalmi látványossága, ezért májusban lezárják és elkezdik felújítását. A rekonstrukció tervezett időtartama legalább egy év.
febr. 2
15:39
Szerelmi varázslatok kezdő boszorkányoknak (NLC)
Ideje tenni is valamit, nem csak sóhajtozni az áhított szerelem után! Néhány boszorkányos ötletünk azoknak szól, akik kicsit hisznek benne, és szeretnek játszani!
febr. 2
15:41
Dér Heni még mindig titkolózik (NLC)
Az énekesnő nem szívesen nevezi nevén azt a férfit, akivel boldog párkapcsolatban él.
febr. 2
15:43
Csülök burgonyagombóccal és mustárszósszal (NLC)
Télen jól esnek a táplálóbb ételek, különösen ha ropogós csülök kerül az asztalra, amihez remekül illik a mustár pikáns íze… Lelkiismeret-furdalásunk se legyen, ebéd után irány a szabadba, és remekül hasznosulnak a plusz kalóriák.
febr. 2
16:51
Lillát baleset érte (NLC)
Akár nagyobb baj is történhetett volna, amikor balesetet szenvedett Vincze Lilla. Az énekesnő azonban megúszta az ütközést.
febr. 2
16:53
Madonna lesz a riói karnevál sztárvendége (NLC)
Madonna lesz az idei riói karnevál sztárvendége - erősítette meg a hírt Rio de Janeiro város kormányzójának szóvivője.
febr. 2
18:03
5 apró, saját készítésű ajándék Valentin-napra (NLC)
Hogyan lehet bájos és személyes az év azon ünnepe, amelyet a gyanú szerint a kereskedők hívtak életre? Például ha saját készítésű ajándékkal lepjük meg párunkat. Öt apró ajándékot készítettünk, nagy szerelemmel.
febr. 2
18:05
Az Avatar és A bombák földjén vezeti az Oscar-jelöléseket (NLC)
Az Akadémia megszavazta az idei Oscar-jelölteket: James Cameron Avatar című sci-fije és Kathryn Bigelow A bombák földjén című iraki háborús mozija kapta a legtöbb, kilenc-kilenc jelölést az Amerikai Filmakadémia díjára.
febr. 2
18:07
Kezdődik a 41. Magyar Filmszemle (NLC)
Kedden elkezdődik a 41. Magyar Filmszemle. A rangos filmes eseményt Balázs Béla emlékének ajánlják, s külön vetítés tiszteleg a 100 éve született Major Tamás előtt.
febr. 2
18:21
Asterix visszatér a filmvászonra (NLC)
Visszatér a mozivászonra Asterix, a legyőzhetetlen gall; a film rendezője, egyben forgatókönyvírója Laurent Tirard lesz.
febr. 2
19:33
A pasik is szeretik a virágokat! (NLC)
A virágkötészet japán művészete az utóbbi évtizedekben női időtöltésnek számított: mostanában azonban egyre több férfi űzi el vele a munkahelyi feszültséget.
febr. 2
20:45
Parkolási bírság a nagykövetnek (NLC)
Eddig pár millió magyar autós hiába vartyogta, hogy a Mikulás-csomag nem bombabiztos módszer a parkolási bírságokkal kapcsolatos értesítésre. Most, hogy egy nagyköveten csattant az ostor, talán elindul valami.
febr. 2
21:03
Akár 640 forint is lehet egy óra parkolás Budapesten (NLC)
A BKV megemelte a jegyárakat a fővárosban. Mivel pedig tavaly április óta a parkolási díjakat a BKV-jegy árához kötötték, szegény parkolási társaságok is kénytelenek voltak díjat emelni.

Keresés