2010. február 22. hétfő

febr. 22
9:06
10 különböző fehérnemű, amely nem hiányozhat a ruhatáradból (NLC)
Vannak olyan dolgok, amelyekre egytől egyig minden nőnek szüksége van. Egy szerető pár, egy jó fodrász, egy kis dugicsoki... és a tökéletes fehérnemű. Ez utóbbiból természetesen nem elégszünk meg egyetlen példánnyal. Összegyűjtöttük a tíz alapdarabot, amelyre minden nőnek szüksége van.
febr. 22
9:08
Eljegyezték a tinisztárt (NLC)
Hilary Duff házasságra készül.
febr. 22
11:48
Túl sokat szexelt másokkal, ezért nem kíván most a pasim? (NLC)
Lehetséges, hogy a párom belecsömörlött a szexbe? Már harmincegy éves, és eddig pár hosszabb kapcsolat mellett inkább futó kalandjai voltak – rengeteg. Ezért nem akar velem szeretkezni?
febr. 22
12:42
Böjtölj velünk! Sütőtökös rizottó (NLC)
Böjt idején sem kell lemondanunk a finom ízekről! A megszokott rizottót például elkészíthetjük sütőtökkel is.
febr. 22
12:44
Baronits Gábor: Kiss Ramóna nem az esetem! (NLC)
Baronits Gábort, a Jóban Rosszban szépfiúját szétszedik a nők. A sorozatban Kristófot alakító srác élvezi a népszerűséget, de mint mondja, a siker nem vette el az eszét, határozott, józan tervei vannak mind szakmai, mind pedig magánéleti fronton.
febr. 22
13:54
„Zoknikampány" a mellrák ellen (NLC)
Az Egészség Hídja Összefogás Egyesület 2010. február 4-től ismét elindítja nagysikerű„Összefogás Zokni" elnevezésű kampányát, azért, hogy minél több nő megismerkedjen a mellrák tüneteivel, kezelésével, és természetesen a korai felismerés fontosságával.
febr. 22
15:42
Könnyű ételek káposztával (NLC)
A jól megszokott, hagyományos ételeinket is elkészíthetjük egészen másként - egy „kis” változtatással.
febr. 22
16:36
Vivienne Westwood: Ne vásároljanak az emberek több ruhát! (NLC)
Vivienne Westwood szolgáltatta a londoni divathét egyik legnagyobb szenzációját, azzal, hogy miután bemutatta következő őszi/téli kollekcióját, arra szólította fel az embereket, hogy ne vegyenek több ruhát.
febr. 22
17:30
Taposva vagy lépkedve? Keleti Hétvége a felelősségteljes turizmus jegyében (NLC)
A Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Művészeti Múzeum februári Keleti Hétvégéjének középpontjában az utazás áll: az ázsiai divatturizmus.
febr. 22
18:42
Design hulladéküvegből (NLC)
Fényüveg, üvegtégla és horgolt üvegből készült térelválasztó: az ÖKO-Pannon és a WAMP vasárnapi kiállításán újrahasznosított üveghulladékból készült alkotásokat mutattak be, és kiosztották a legötletesebb pályaműveknek járó díjakat is.
febr. 22
19:54
Libegőt terveznek az erdélyi Szent Anna-tóhoz (NLC)
A székelyföldi Szent Anna-tóhoz vezető libegő megépítését, több gyógyfürdő és megyei út felújítását ígérte Kovászna megyei látogatásán a román fejlesztési és turisztikai miniszter, Elena Udrea a Krónika című kolozsvári napilap hétfői száma szerint.
febr. 22
20:30
Chopin 2010 - Nemzetközi Chopin Év Magyarországon (NLC)
2010. március 1-én ünnepeljük a romantika korának egyik legnagyobb hatású zeneszerzőjének, Fryderyk Chopin születésének 200. évfordulóját. A Lengyelországban ez alkalomból meghirdetett Nemzetközi Chopin Év keretében világszerte számos koncertet, megemlékezést, konferenciát, kiállítást és egyéb programot rendeznek.
febr. 22
21:06
Kolumbiai lány lett a Top Model of the World idei nyertese - Fotóval! (NLC)
Kolumbiai egyetemista nyerte a németországi Dortmundban a Top Model of the World elnevezésű szépségverseny idei döntőjét.

Keresés