2010. február 22. hétfő

febr. 22
0:06
Videó: nézze meg, hogy ütötte ki a Real Madrid a Villarrealt! (She)
A Real Madrid együttese hazai pályán jól kitömte a Villarrealt a forduló zárómeccsén. Tekintse meg a királyiak gólgazdag, 6-2-es sikerét videón!
febr. 22
0:42
Férfi kézilabda, nemzetközi kupák: Ilyésék 13 gólos sikere Lisszabonban (She)
A férfi kézilabdázók nemzetközi kupájában a papírformának megfelelően német és spanyol túlsúly figyelhető meg. A Lemgónak azonban így is idegenbeli bravúrra volt szüksége a továbbjutáshoz, nem is akármilyenhez. Az Ilyés Ferencet és Mocsai Tamást is a soraiban tudó német alakulat hazai pályán háromgólos vereséget szenvedett egy héttel ezelőtt a portugál Benficától, a visszavágót azonban…
febr. 22
1:00
Tenisz: Sam Querrey tornagyőzelme Memphisben (She)
A nyolcadik helyen kiemelt amerikai Sam Querrey nyerte meg az 1,1 millió dollár összdíjazású, kemény pályás memphisi ATP-tornát, miután a döntőben szetthátrányból fordított a hatodikként rangsorolt amerikai honfitárs, John Isner ellen.
febr. 22
1:18
Tenisz: Juan Carlos Ferrero legyőzte David Ferrert Buenos Airesben (She)
A második helyen rangsorolt spanyol Juan Carlos Ferrero szetthátrányból fordított és nyert első helyen kiemelt honfitársa, David Ferrer ellen a Buenos Aires-i, 600 ezer dollár összdíjazású salak pályás ATP-torna döntőjében.
febr. 22
1:54
Vancouver 2010: a nőknél is holland siker 1500 méteres gyorskorcsolyázásban (She)
Vasárnap a nők 1500 méteres versenyszámát rendezték meg a gyorskorcsolyázók számára a téli olimpián. Az aranyérmet a holland Ireen Wüst szerezte meg a kanadai Kristina Groves és a cseh Martina Sáblíková előtt.
febr. 22
2:12
Vancouver 2010: a svédek nyerték a skandináv rangadót curlingben (She)
Újabb négy mérkőzést rendeztek a férfi curlingtornán. A házigazda kanadaiak továbbra is őrzik makulátlan mérlegüket: ezúttal Svájcot győzték le. Nagy taktikai csatát hozott a világbajnoki címvédő britek és az amerikaiak összecsapása, amelyen mindössze hat pont született. A dánok viszont simán megverték a németeket, akik az utolsó endet már fel is adták.
febr. 22
3:42
Vancouver 2010: kettős német siker és címvédés kettes bobban (She)
Érmeket osztottak a férfi kettes bobok versenyében, amelyben kettős német siker született. Az aranyat a címvédő André Lange – ő ezzel első bobosként mondhatja magát négyszeres olimpiai bajnoknak – és Kevin Kuske szerezte meg Thomas Florschütz és Richard Adjei előtt, míg a bronz az orosz Alekszandr Zubkov, Alekszej Vojevoda duónak jutott.
febr. 22
4:00
Vancouver 2010: Kanada elbukta az észak-amerikai jégkorongrangadót (She)
A téli olimpia jégkorongtornáján az A-csoport rangadóját az Egyesült Államok nyerte meg 5–3-ra a házigazda kanadai válogatott ellen. Az amerikaiak így százszázalékos teljesítménnyel végeztek az élen a csoportban a kanadaiak előtt, s már a nyolc között vannak.
febr. 22
4:54
Vancouver 2010: Hoffmannék egy helyet visszacsúsztak jégtáncban (She)
Az originál programot mutatták be vasárnap a jégtáncosok a téli olimpián. A magyar színeket képviselő Hoffmann Nóra, Zavozin Maxim páros 51.22 pontot kapott gyakorlatára, s így egy helyet visszacsúszva, a 14. helyről várja a hétfői kűrt.
febr. 22
6:06
Németek a bobtörténelem legnagyobbjai (Infostart)
A vancouveri téli olimpián a német Andre Lange, Kevin Kuske páros tagjai történelmet írtak, ugyanis a sportágban elsőként lettek négyszeres olimpiai bajnokok, miután megnyerték a kettesbobosok küzdelmét. A vezető Lange és társa Salt Lake Cityben négyesek között nyert, míg négy éve Torinóban megvédte címét, továbbá a kettesek között is diadalmaskodott.
febr. 22
6:24
Tenisz: Arn Gréta egy győzelemre az acapulcói főtáblától (She)
Arn Gréta egy győzelemre van attól, hogy a főtáblára jusson az Acapulcóban zajló, 220 000 dollár összdíjazású WTA-tornán, miután a selejtezőben eddigi mindkét meccsét megnyerte.
febr. 22
6:24
Rövidpályás gyorskorcsolya: Huszár hatodik 1500 méteren (Behaviour)
Huszár Erika hatodik, azaz pontszerző helyen végzett a rövidpályás gyorskorcsolyázók női 1500 méteres számában szombaton a vancouveri téli olimpián.
febr. 22
6:26
Björndalen a puskájával alszik (Behaviour)
Ha felesége nem kíséri el az adott viadalra, a fegyverével alszik.
febr. 22
6:28
A nap embere (Behaviour)
Huszár Erika hatodik, azaz pontszerző helyen végzett a rövidpályás gyorskorcsolyázók női 1500 méteres számában a vancouveri téli olimpia szombati versenynapján. A legjobb európainak bizonyult Huszár 2:19.251 perc alatt ért célba a fináléban, ez az idő jobb volt, mint a korábbi ötkarikás csúcs.
febr. 22
7:00
Vancouver 2010: Hoffmann Nóra majdnem elsírta magát az arénában (She)
Ugyan becsúszott néhány apró hiba (Zavozin Maximé volt a „látványos"), mindazonáltal előadásával, szépségével szó szerint elkápráztatta a publikumot a magyar jégtánckettős az oroginál programok bemutatása alkalmával. A csárdás összességében remekül sikerült, a magyar virtus rendkívül tetszett a nézőknek, bizony, ha ők pontoztak volna, sokkal, sokkal előbbre volna párosunk.
febr. 22
7:36
NBA: Kobe Bryant szerdán, a Memphis ellen térhet vissza (She)
Ismét elkezdte az edzéseket Kobe Bryant, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) címvédő Los Angeles Lakers legnagyobb sztárja.
febr. 22
7:36
Hoffmannék a 14. helyen, Lange történelmet írt (Metropol)
A Hoffmann Nóra, Zavozin Maxim duó a 23 induló között a 14. helyen áll a jégtáncosok vasárnapi original programját követően a vancouveri téli olimpián. Az élen a kanadai Tessa Virtue, Scott Moir kettős áll.
febr. 22
7:54
Gyász! Elhunyt Kriston Attila felesége, Ilona (Blikk)
Gárdony — Ünnepelnie kellett volna szerdán Kriston Attilának (34) és családjának, hiszen a Ferencváros volt labdarúgójának a felesége február 17-én töltötte be 37. életévét. A sors azonban kegyetlen volt: a focista felesége a születésnapja éjszakáján hunyt el.
febr. 22
7:54
NBA: sorozatban harmadik meccsén kapott ki a Cavs, ezúttal Orlandóban (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 113. játéknapján a Cleveland Cavaliers sorozatban a harmadik vereségét szenvedte el: a LeBron James vezette Lovagokat a Dwight Howard fémjelezte Orlando Magic verte meg 101–95-re. A Denver pontgazdag meccsen győzte le a Bostont, a Detroit hosszabbításban múlta felül a San Antoniót.
febr. 22
7:56
Vancouver 2010: Kanada elveszítette veretlenségét a női curlingtornán (She)
A vancouveri téli olimpia női curlingtornáján a 9. forduló mérkőzéseit rendezték magyar idő szerint kora reggel, és Kanada hatalmas küzdelemben elveszítette százszázalékos mérlegét. A házigazdát a világbajnok Kína verte meg 6–5-re, az Európa-bajnok németek pedig 7–6-ra győztek Japán ellen.
febr. 22
8:30
Vancouver 2010: Svédország legyőzte Finnországot a csoportrangadón (She)
Svédország 3–0-ra legyőzte Finnországot az olimpiai jégkorongtorna utolsó fordulójában, így a svédek nyerték meg a C-csoportot. Két győzelmükkel a finnek is rögtön a negyeddöntőbe jutottak.
febr. 22
8:30
Curling: elvesztette veretlenségét Kanada női csapata (Behaviour)
Elvesztette veretlenségét Kanada női csapata a vancouveri téli olimpia curlingtonáján, miután vasárnap kikapott Kína együttesétől.
febr. 22
8:32
Vancouver: Hoffmannék a 14. helyen (Behaviour)
A Hoffmann Nóra, Zavozin Maxim duó a 23 induló között a 14. helyen áll a jégtáncosok vasárnapi original programját követően a vancouveri téli olimpián. Az élen a kanadai Tessa Virtue, Scott Moir kettős áll.
febr. 22
9:24
Nem lesz hokiban álomdöntő az olimpián (Infostart)
Már a negyeddöntőben létrejöhet az előzetesen sokak által a fináléba várt két csapat, a kanadai és az orosz válogatott összecsapása a vancouveri téli olimpia férfi jégkorongtornáján, így az egyik együttes még érmet sem szerezhet a játékokon.
febr. 22
9:42
Olaszország: Miccoli nőként licitált Maradona fülbevalójára (She)
„Az a nő én vagyok, nálam vannak a fülbevalók" – jelentette ki a tízszeres olasz válogatott Fabrizio Miccoli az olasz Dahlia TV-ben, elismerve: inkognitóban ő vásárolta meg Diego Maradona fülbevalóit 25 ezer euróért januárban.
febr. 22
9:44
Bundaügy: McCabe kínai csapatát és a Kuangcsut is kizárhatják (She)
A Kínai Labdarúgóliga bejelentette: bundázás miatt még a héten kizárhatják az élvonalbeli bajnokságból a Kevin McCabe tulajdonába tartozó Csengtu Bladest, valamint a Kuangcsu GPC-t. A másodosztályú Csingtao együttesét valószínűleg kizárják a kínai ligarendszerből.
febr. 22
10:00
Lombard Pápa: Le a kalappal Véber György előtt - Orosz (She)
Orosz Péter, a Lombard Pápa csatára jó formában várhatja a tavaszi rajtot, hiszen négy gólt szerzett a Répcelak elleni felkészülési mérkőzésen. A támadó a klub honlapjának elmondta, bizakodva várja az MTK elleni meccset, mert remek felkészülésen van túl a csapat.
febr. 22
10:00
Nem lesz orosz-kanadai jégkorong álomdöntő (Behaviour)
Már a negyeddöntőben létrejöhet az előzetesen sokak által a fináléba várt két csapat, a kanadai és az orosz válogatott összecsapása a vancouveri téli olimpia férfi jégkorongtornáján, így az egyik együttes még érmet sem szerezhet a játékokon.
febr. 22
10:02
Barcelona: nem kizárt a sérült Xavi és Dani Alves keddi játéka (She)
A nem teljesen egészséges Xavi és Dani Alves is elutazik a Barcelonával a keddi, Stuttgart elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőre.
febr. 22
10:18
Vancouver 2010: Carl Lewis a helyszínen, a legendát a tévében a curling hozza lázba (She)
Illusztris vendége volt a vancouveri téli olimpia curlingtornájának: a korábbi kilencszeres olimpiai bajnok amerikai atléta, Carl Lewis tette tiszteletét a helyszínen, a Vancouveri Olimpiai Központban.
febr. 22
10:18
Nagy felháborodást keltett az ausztrál riporterek "melegező" utalása (Behaviour)
Hatalmas felháborodást váltott ki Ausztráliában, hogy a vancouveri téli olimpiáról tudósító két tévériporter utalásokat tett a férfi műkorcsolyázók állítólagos homoszexualitására.
febr. 22
10:20
Tenisz: Federer vezeti a világranglistát, nincs változás az élmezőnyben (She)
Nincsen változás a közvetlen élmezőnyben, így továbbra is a svájci Roger Federer vezeti a férfi vezetők legfrissebb világranglistáját a szerb Novak Djokovics és a spanyol Rafael Nadal előtt. A svéd Robin Söderling egy helyet javítva már a hetedik, míg a francia Jo-Wilfried Tsonga két helyet visszacsúszva jelenleg a 11. pozícióban áll.
febr. 22
10:22
Vancouver 2010: aktivisták tiltakoznak a „melegező" riporterek ellen (She)
Hatalmas felháborodást váltott ki Ausztráliában, hogy a vancouveri téli olimpiáról tudósító két tévériporter utalásokat tett a férfi műkorcsolyázók állítólagos homoszexualitására.
febr. 22
10:36
Anglia: Owen nem hisz, Zamora bízhat a válogatottságban (She)
Michael Owen nem hisz abban, hogy Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya számítana rá a közeljövőben, és nevezné a nyári világbajnokságra utazó keretbe.
febr. 22
10:54
Bundesliga 2.: Király szégyelli magát a beszedett potya után - videó! (She)
Nagyon elégedetlen volt saját teljesítményével Király Gábor, az 1860 München magyar kapusa az Alemannia Aachen elleni, 3–2-re megnyert német másodosztályú mérkőzésen. A rutinos kapusvédő elég csúnya potyát szedett be...
febr. 22
10:56
Golf: majdnem másfél millió dollárt ért az első győzelem (She)
Ian Poulter nyerte meg a golfozók világbajnoki sorozatának idei első versenyét: az angol játékos honfitársát, Paul Caseyt győzte le az arizonai meccsjátékos bajnokság (Accenture Match Play Championship) 36 szakaszos fináléjában.
febr. 22
11:30
Törökországban komolyan felszámolják a futballbundát (Infostart)
Hetvenhét személyt vettek őrizetbe Törökországban, akiket a közelmúltbeli bundabotrányban való részvétellel gyanúsítanak.
febr. 22
11:30
Autósport: Räikkönen jövőre újra az F1-ben - sajtóértesülés (She)
Az egyik Red Bull volánjánál ülő Mark Webber év végén várhatóan megüresedő helyére ugrana be Kimi Räikkönen, aki tavaly hagyta el Formula–1-et, és jelenleg a rali-világbajnokságban versenyez.
febr. 22
11:30
Futball bundabotrány: hetvenhét őrizetbe vétel Törökországban (Metropol)
Hetvenhét személyt vettek őrizetbe Törökországban, akiket a közelmúltbeli bundabotrányban való részvétellel gyanúsítanak.
febr. 22
11:30
Dárdaiék nehéz, Juhászék kedvező helyzetben (Behaviour)
Dárdai Pál csapatának, a Hertha BSC-nek a Benfica elleni keddi vendégjátékával kezdődnek meg a héten a labdarúgó Európa Liga legjobb 16 közé jutásért zajló körének visszavágói.
febr. 22
11:32
Görögország: edzőjének fogalma sincs arról, mikor tér vissza Németh (She)
Dusan Bajevics, az AEK Athén labdarúgócsapatának trénere vasárnapi sajtótájékoztatóján bevallotta: fogalma sincs, mikor lesz ismét hadra fogható Németh Krisztián, a sárga-feketék magyar csatára.
febr. 22
11:48
Fulham: Gera szerint Bobby Zamora lenne Rooney ideális társa (She)
A Fulham labdarúgócsapatának menedzsere, Roy Hodgson után a gárda magyar légiósa, Gera Zoltán is Fabio Capello angol szövetségi kapitány figyelmébe ajánlotta a szenzációs formában játszó Bobby Zamorát.
febr. 22
11:48
Győr, Veszprém: bravúros hétvége (Behaviour)
A Veszprém óriási, a Győr pedig hatalmas lépést tett áhított célja felé a kézilabda Bajnokok Ligájában: mindkét egylet nyert, amivel a bakonyiak alighanem megnyerik csoportjukat, míg a kisalföldiek bemasíroznak az elődöntőbe.
febr. 22
11:50
Jótékonyság: a Porto összefog Cristiano Ronaldóval Madeiráért (She)
A Porto honlapján adott hírt a jótékonysági labdarúgó-mérkőzés megrendezésének szándékáról, és jelezte, hogy a természeti csapás sújtotta Madeirán született Cristiano Ronaldo nyitott az ötletre.
febr. 22
11:52
Blog: folyamatosan ünneplő kanadaiak - beszámoló Vancouverből (She)
Újabb érdekes írással jelentkezett blogjában a Vancouverben élő Répási Zsuzsa, aki ezúttal a kanadiak olimpiai hangulatával kapcsolatban osztja meg az élményeit.
febr. 22
11:54
Vancouver 2010: négy aranyérem talál gazdára - a hétfői program (She)
Hétfőn négy számban hirdetnek győztest a vancouveri téli olimpiai játékokon. Ami a magyar indulókat illeti, ma a Hoffmann Nóra, Zavozin Makszim jégtáncduó révén vagyunk érdekeltek. Tekintse meg a mai programot!
febr. 22
12:24
Póker: túl a 40 milliárdodik leosztáson a PokerStars (She)
A piacvezető online pókerteremben a hétvégén került leosztásra a mérföldkőnek számító 40 milliárdodik parti.
febr. 22
12:26
Manchester City: Mancini ideges, visszarendelte Tévezt (She)
Roberto Mancini, a Manchester City labdarúgócsapatának menedzsere úgy véli, a koraszülött kislányát meglátogatni hazatérő Carlos Téveznek sürgősen vissza kell térnie klubjához, amelynek égetően szüksége van rá.
febr. 22
12:28
Ghána: a korábbi Marseille-csillag saját fiait ajánlja a vb-keretbe (She)
A korábbi ghánai csillag, Abedi Pelé kevésbé burkolt formában, interjúban ajánlotta Milovan Rajevac szövetségi kapitány figyelmébe fiait, André és Ibrahim Ayewet.
febr. 22
12:42
Kerékpár: győzelemmel tért vissza a tavalyi Tour de France győztese (She)
Alberto Contador Luis León-Sánchez mögött a második helyen végzett a Volta ao Algarve utolsó szakaszán, a 17.2 kilométeres időfutamon, ám a spanyol így is megőrizte első helyét a portugáliai viadalon – szakaszgyőztes honfitársa a második helyre jött fel.

Keresés