2010. február 25. csütörtök

febr. 25
0:21
Vancouver 2010: csütörtökre halasztották a női óriás-műlesiklás második futamát (She)
A rossz időjárási körülmények, elsősorban a nagy köd miatt csütörtökre halasztották a női óriás-műlesiklás második futamát a téli olimpián.
febr. 25
0:25
Bajnokok Ligája: megvan Cech első vizsgálata, a vádlija sérült meg (She)
A Chelsea csapatorvosai megvizsgálták Petr Cecht, a londoni együttes Internazionale elleni milánói BL-nyolcaddöntőjén megsérült kapuvédőjét.
febr. 25
2:27
Vancouver 2010: a svédek jutottak az elődöntőbe a férfiaknál curlingben (She)
Svédország jutott Kanada, Norvégia és Svájc mellett a legjobb négy közé a férfi curlingtornán, miután a rájátszásban 7–6-ra legyőzte Nagy-Britanniát. A svéd válogatott a házigazda Kanadával mérkőzik majd csütörtökön a döntőbe jutásért.
febr. 25
2:45
Vancouver 2010: Heidum továbbjutott, Huszárt kizárták 1000 méteren (She)
A női rövid pályás gyorskorcsolyázók 1000 méteres selejtezőit rendezték meg a téli olimpián. Két magyar is érdekelt volt ebben a számban: Heidum Bernadettnek sikerült kivívnia a továbbjutást, Huszár Erikát viszont kizárták.
febr. 25
3:21
Vancouver 2010: Knoch Viktor és Darázs Péter kiesett 500 méteren (She)
A férfi rövid pályás gyorskorcsolyázók 500 méteres selejtezőit rendezték meg a téli olimpián. Két magyar is érdekelt volt ebben a számban, azonban sajnos Darázs Péter és Knoch Viktor is kiesett.
febr. 25
3:57
Vancouver 2010: újabb pontszerzés – ötödik a magyar női váltó (She)
A női rövid pályás gyorskorcsolyázók 3000 méteres váltójának B-döntőjében volt érdekelt a Huszár Erika, Heidum Bernadett, Darázs Rózsa, Keszler Andrea összeállítású magyar válogatott. A mieink a másodikak lettek a futamukban, s mivel az A-döntőben a dél-koreaiakat kizárták, összesítésben az ötödik, azaz pontszerző helyen végeztek.
febr. 25
4:01
Vancouver 2010: kanadai parádé a férfi jégkorongtorna negyeddöntőjében (She)
A vancouveri téli olimpia férfi jégkorongtornájának negyeddöntőjében a házigazda Kanada nagyon simán, 7–3-ra legyőzte Oroszországot, így bejutott az elődöntőbe, amelyben a juharlevelesek a Svédország–Szlovákia találkozó győztesével találkoznak.
febr. 25
4:33
Vancouver 2010: kettős kanadai siker női kettes bobban (She)
Érmeket osztottak a női kettes bobok versenyében a téli olimpián. Az aranyérmet a Kaillie Humphries, Heather Moyse összeállítású kanadai duó szerezte meg honfitársaik, Helen Upperton és Shelley-Ann Brown, illetve az amerikai Erin Pac és Elana Meyers előtt.
febr. 25
4:51
Vancouver 2010: újabb pontszerzés – ötödik a magyar női váltó (She)
A női rövid pályás gyorskorcsolyázók 3000 méteres váltójának B-döntőjében volt érdekelt a Huszár Erika, Heidum Bernadett, Darázs Rózsa, Keszler Andrea összeállítású magyar válogatott. A mieink a másodikak lettek a futamukban, s mivel az A-döntőben a dél-koreaiakat kizárták, összesítésben az ötödik, azaz pontszerző helyen végeztek.
febr. 25
6:03
Tenisz: Szávay kétszettes győzelemmel nyolc között Mexikóban (She)
Szávay Ágnes női egyesben két szettben győzött a cseh Renata Voracová ellen az acapulcói, 220 ezer dollár összdíjazású, salakpályás tenisztorna nyolcaddöntőjében.
febr. 25
6:05
Vancouver 2010: ausztrál aranyérem született női síakroabtikában (She)
Női síakrobatikában az ausztrál Lydia Lassila győzött az ugrás döntőjében két kínai, Nina Li és Csincsin Guo előtt.
febr. 25
6:39
Vancouver 2010: Finnország 2-0-ra győzött a csehek ellen - férfi jégkorong (She)
A férfi jégkorongtorna negyeddöntőjében Finnország Niklas Hagman és Valtteri Filppula góljával 2–0-ra győzött Csehország ellen és bejutott a legjobb négy közé, ahol az Egyesült Államok lesz az ellenfele.
febr. 25
7:00
Anglia legjobbjait irányíthatta volna Mourinho (Behaviour)
José Mourinho, az olasz Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője elárulta, hogy ő lehetett volna az angol válogatott szövetségi kapitánya.
febr. 25
7:02
Sport Tv: válogatott közvetítések (Behaviour)
A tegnap bejelentett szerződés értelmében 2012-ig a Sport Tv közvetíti a magyar labdarúgó-válogatott Eb-selejtezőit és barátságos mérkőzéseit.
febr. 25
7:04
Kéziválogatott: kéz a kézben a veszprémi duóval (Behaviour)
A gyenge Európa-bajnoki szereplés ellenére is marad a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya Csoknyai István. Igaz, ezentúl veszprémi "főnökével", a szövetség szerdai elnökségi ülésén szakmai igazgatónak kinevezett Mocsai Lajossal együtt irányítja a nemzeti csapatot.
febr. 25
7:06
Berényi, a magyar sport szupersztárja (Behaviour)
A napi szinten elszenvedett értelmetlen gáncsoskodással indokolta némiképp váratlan lemondását Berényi János, a kosárlabda szövetség elnöke. Szerinte amit vállalt, teljesítette, "helyemet tiszta lelkiismerettel adom át" - írta állásfoglalásában. A kép persze ennél sokkal árnyaltabb. A kérdés az: veszítetett vagy nyert a sportág az elnök távozásával?
febr. 25
7:18
Huszár harmadszor pontszerző (Metropol)
Huszár Erika a női váltóval az ötödik helyen végzett a rövidpályás gyorskorcsolyázók 3000 méteres számában a vancouveri téli olimpián, ezzel első magyarként, harmadszor tudott pontot szerezni téli olimpián.
febr. 25
7:33
Tenisz: Venus Williams két szettben jutott a legjobb nyolc közé (She)
Az acapulcói, 220 ezer dollár összdíjazású, salakpályás tenisztorna nyolcaddöntőjében az 1. helyen kiemelt amerikai Venus Williams két szettben győzött az észt Kaia Kanepi ellen, és bejutott a legjobb nyolc közé.
febr. 25
7:36
Szávay negyeddöntős (Metropol)
Szávay Ágnes bejutott a negyeddöntőbe az acapulcói, 220 ezer dollár összdíjazású, salakpályás női tenisztornán, miután két szettben nyert a cseh Renata Voracova ellen.
febr. 25
7:36
Kramer kontra Kemkers (Behaviour)
A grúz szánkós, Nodar Kumaritasvili halálát követően, a síelők megannyi bukása után újabb súlyos baleset történt Vancouverben: a szlovák Bartecko a norvégok elleni hokimeccsen agyrázkódást és vállsérülést szenvedett, vérző fejjel, hordágyon vitték le a jégről.
febr. 25
7:51
Viharba kerülhet az olimpiai bajnok kenus (Infostart)
Új hajómodellel vág neki az idei év fő versenyeinek Vajda Attila. A Szeged olimpiai bajnok kenusa szerint erre azért lesz szükség, mert ebben az évben a világ- és az Európa-bajnokságot is a szokottnál viharosabb pályán rendezik.
febr. 25
7:51
NBA: a Dallas a 31 pontos Nowitzki vezetésével nyert a Lakers ellen (She)
Az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság 116. játéknapján a Dallas a 31 pontos Dirk Nowitzki vezetésével 101–96-ra győzött a bajnok Los Angeles Lakers ellen. Houstonban nyert az Orlando, az Atlanta otthon verte meg a Minnesotát, míg a Utah a Charlotte ellen győzött.
febr. 25
7:51
Verhetetlen a BL-ben a Bordeaux (Blikk)
Folytatta remeklését a Bajnokok Ligában a Bordeaux, kedd este a nyolc közé jutásért vívott első mérkőzésen a görög Olympiakoszt verte idegenben 1-0-ra.
febr. 25
7:54
Lebilincselő hokimeccseket játszottak (Metropol)
A kanadai válogatott parádés játékkal 7-3-ra nyert a világbajnoki címvédő oroszok ellen a vancouveri téli olimpiai férfi jégkorongtornájának negyeddöntőjében.
febr. 25
8:09
Tenisz: Verdasco és Fernando González is továbbjutott Mexikóban (She)
Az első négy kiemelt kivétel nélkül bejutott a legjobb nyolc közé az acapulcói férfi tenisztornán. Az első kiemelt spanyol Fernando Verdasco a lengyel Lukasz Kubot ellen nyert két szettben, míg a másodikként rangsorolt chilei Fernando González a román Victor Hanescut verte meg három játszmában.
febr. 25
8:27
Újpest: Szokol Zsolt mintegy hétmillió forintért érkezik Békéscsabáról (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy az Újpest FC igényt tart a próbajátékon tesztelt fiatal békéscsabai játékosra, Szokol Zsoltra. A két klub között azóta megszületett az egyezség, a 20 éves védő 6 700 000 forintért kerül a fővárosi gárdához.
febr. 25
8:29
Vancouver 2010: meglepetés, a szlovákok kiejtették a címvédő svédeket (She)
A Vancouverben zajló téli olimpia férfi jégkorongtornáján az utolsó negyeddöntőben elbuktak a címvédő svédek, akik a szlovákoktól szenvedtek egygólos vereséget. Utóbbiak ellenfele az elődöntőben a házigazda kanadai válogatott lesz.
febr. 25
8:48
Vancouver: ötödik lett a magyar női váltó (Behaviour)
A vancouveri téli olimpia szerdai versenynapján a magyar küldöttség másodszor szerzett pontot, miután a rövidpályás gyorskorcsolyázóknál a Darázs Rózsa, Heidum Bernadett, Huszár Erika, Keszler Andrea összeállítású női váltó 3000 méteren az ötödik lett.
febr. 25
9:03
Nyíregyháza: a Pápáról távozó brazil Alexet teszteli Szentes Lázár (She)
A korábbi Honvéd-, Haladás- és Pápa-játékos, a 28 esztendős brazil Alex José de Paula a Nyíregyháza labdarúgócsapatánál vesz részt próbajátékon.
febr. 25
9:06
A lányok ezt az eredményt jósolták (Behaviour)
Alapvetően elégedettek a vancouveri olimpiai ötödik hellyel a magyar női rövidpályás gyorskorcsolya váltó tagjai, akik - mint utóbb nyilatkozták - előre aláírták volna ezt az eredményt.
febr. 25
9:21
Vb 2010: az amerikaiak nehezen, a mexikóiak könnyedén nyertek (She)
A 2010-es világbajnokságra készülő amerikai válogatott egy góllal nyert El Salvador ellen, Mexikó viszont kiütötte Bolíviát. Utóbbi találkozón a közép-amerikaiak már a 20. percben négy góllal vezettek.
febr. 25
9:39
Tenisz: a Mayerek csatáját Leonardo nyerte meg Florian ellen Delray Beachen (She)
Az egyesült államokbeli Delray Beachen zajló, 442 500 dollár összdíjazású, kemény pályás ATP-tornán a második fordulóban az argentin Leonardo Mayer kétjátszmás mérkőzésen nyert a hatodik helyen rangsorolt német Florian Mayer ellen.
febr. 25
9:41
Férfi kosárlabda Euroliga: vendégként kapott ki a Maccabi és a CSZKA (She)
A férfi kosárlabda Euroliga középdöntőjének negyedik fordulójában első vereségét szenvedte el az előző kiírásban döntős, azelőtt pedig győztes orosz CSZKA Moszkva, amely a lengyel Asseco Prokom Gdynia vendégeként kapott ki hét ponttal.
febr. 25
9:42
Újabb izgalmas meccs: a szlovákok ütötték ki a címvédő svédeket (Metropol)
A szlovák férfi jégkorong-válogatott nagy küzdelemben, egy góllal jobbnak bizonyult a címvédő svéd csapatnál a vancouveri téli játékok szerdai játéknapján, ezzel története során először olimpiai elődöntőbe jutott. Korábban az USA, Kanada és Finnország verekedte magát a négy közé.
febr. 25
9:42
Szávay negyeddöntős az acapulcói tornán (Behaviour)
Szávay Ágnes bejutott a negyeddöntőbe az acapulcói, 220 ezer dollár összdíjazású, salakpályás női tenisztornán, miután szerdán két szettben nyert a cseh Renata Voracova ellen.
febr. 25
9:57
Női kézilabda: Zácsik Szandra még egy évig Ljubljanában marad (She)
A várakozásokkal ellentétben a nyáron a Krim Ljubljanában töltött idény végén mégsem térhet vissza a Ferencváros női kézilabdacsapatához a válogatott átlövő, Zácsik Szandra. Erről a népligetiek ügyvezetője, Kökény Beatrix tájékoztatta a handball.hu-t.
febr. 25
10:15
Újabb pontokat szereztek a magyarok Vancouverben (Infostart)
A magyar küldöttség másodszor szerzett pontot a vancouveri téli olimpia szerdai versenynapján, miután a rövidpályás gyorskorcsolyázóknál a Darázs Rózsa, Heidum Bernadett, Huszár Erika, Keszler Andrea összeállítású női váltó 3000 méteren az ötödik lett.
febr. 25
10:15
Profi ökölvívás: Klicskóék szerint a Valujev elleni meccs halott ügy (She)
Internetes hírforrások szerint gyakorlatilag teljesen bizonyos, hogy Vitalij Klicsko következő meccsén nem a 213 centiméter magas óriás, Nyikolaj Valujev ellen lép majd kötelek közé. Az ukrán világbajnok menedzsere, Bernd Boente a következőt nyilatkozta erről: „Valujev halott ügy”.
febr. 25
10:33
A címvédő és a világbajnok is kiesett az olimpiai hokitornán (Infostart)
A házigazda kanadai jégkorong-válogatott parádét bemutatva 7-3-re győzött a világbajnok oroszok ellen a vancouveri téli olimpia negyeddöntőjében. A juharlevelesek a fináléba kerülésért a címvédő svédeket búcsúztató szlovák együttessel találkoznak.
febr. 25
10:33
Tenisz: a Mayerek csatáját Leonardo nyerte meg Florian ellen (She)
Az egyesült államokbeli Delray Beachen zajló, 442 500 dollár összdíjazású, kemény pályás ATP-tornán a második fordulóban az argentin Leonardo Mayer kétjátszmás mérkőzésen nyert a hatodik helyen rangsorolt német Florian Mayer ellen.
febr. 25
10:51
Anglia: majdnem 40 ezer fontot értek Stanley Matthews FA-kupa-győztes cipői (She)
Egy gyűjtő 38 400 fontot (körülbelül 11.9 millió forintot) fizetett azért a pár futballcipőért, amelyben Stanley Matthews játszott az 1953-as angol FA Kupa-döntőben.
febr. 25
10:54
Vonn törött ujjal folytatja (Metropol)
Eltörte a kisujját Lindsey Vonn, az amerikaiak alpesi síelője, aki a vancouveri téli olimpia szerdai versenynapján az óriás-műlesiklás első futamában bukott.
febr. 25
11:09
Vancouver 2010: Lindsey Vonn az ujját törte, de indul műlesiklásban is (She)
Eltörte a kisujját Lindsey Vonn, az amerikaiak alpesi síelője, aki a vancouveri téli olimpia szerdai versenynapján az óriás-műlesiklás első futamában bukott.
febr. 25
11:11
Vancouver 2010: Telegdi Attila kalapot emel tanítványai előtt (She)
A rövid pályás gyorskorcsolya-válogatott szövetségi kapitánya, Telegdi Attila a Magyar Olimpiai Bizottság honlapjának elmondta, a 3000 méteres női váltóban 5. helyet szerző Huszár Erika, Heidum Bernadett, Darázs Rózsa, Keszler Andrea összeállítású magyar csapattól azt kapta, amire számított.
febr. 25
11:12
Közel 40 ezer fontért kelt el Stanley Matthews cipője (Behaviour)
Egy gyűjtő 38.400 fontot (körülbelül 11,9 millió forintot) fizetett azért a pár futballcipőért, amelyben Stanley Matthews játszott az 1953-as angol FA Kupa-döntőben.
febr. 25
11:27
A fél világ az olimpiára figyel - szó szerint (Infostart)
A köztes felmérések adatai alapján több mint 3,5 milliárd ember, azaz a Föld lakosságának mintegy fele követte vagy követi a televízióban, az interneten, illetve mobil készülékeken a vancouveri téli játékok eseményeit.
febr. 25
11:45
Vancouver 2010: a csütörtöki program, két magyar indulóval (She)
A vancouveri téli olimpia csütörtöki versenynapján a magyar színeket Sebestyén Júlia műkorcsolyázó és Berecz Anna alpesi síző képviseli. A nap folyamán a női műkorcsolyázók és az alpesi sízők versenye mellett további négy számban osztanak érmeket. A sífutók női váltóversenyében, a férfi síakrobaták ugrás számában, a női jégkorongtornán és az északi összetett – nagysáncból és 10 km-es sífutásból…
febr. 25
11:47
NB II: 20 éves győri kapussal erősített a nyugati listavezető Gyirmót (She)
A Győri ETO labdarúgócsapata kölcsönadta tehetséges kapusát, Filipánics Bálintot az NB II Nyugati csoportjában listavezető Gyirmótnak.
febr. 25
12:06
Mourinho nyerte a stratégák csatáját (Behaviour)
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első körében a Manchester United és a Bordeaux volt csak képes idegenben előnyt szerezni a visszavágóra: szerdán a Sevilla Moszkvából 1-1-gyel, a Chelsea az Internazionale otthonából 2-1-es vereséggel távozott.
febr. 25
12:21
Játékossors: „Kaposváron három-négy emberen múlott a játék” – Jovánczai (She)
A Lombard FC Pápa szurkolói ankét keretében mutatta be téli szerzeményeit. Az eseményen jelen volt a Kaposvártól érkező Jovánczai Zoltán is, aki elmondta, korábbi együttesével ellentétben Pápán nem csak 3-4 emberen múlik a csapat teljesítménye.

Keresés