2010. február 9. kedd

febr. 9
0:21
Tenisz: Nieminen és Szela győzelme San Joséban (She)
A finn Nieminen és az izraeli Szela is továbbjutott a San Joséban zajló tenisztorna első fordulójából.
febr. 9
0:39
Tenisz: a második helyen kiemelt Montanés sikere Brazíliában (She)
Sikerrel vette az első fordulót a spanyol Montanés a Sao Paulóban zajló férfi tenisztornán.
febr. 9
3:03
Drogba az Arsenal veszte (Blikk)
A londoni „Kékek" futballistája összesen már 12 gólt szerzett az „Ágyúsok" ellen
febr. 9
3:07
A New Orleans nyerte a Super Bowlt (Blikk)
A Katrina hurrikán 2005-ben letarolta a várost, ám a „Szentek" tegnap történelmet írtak
febr. 9
3:11
Török fürdőben lazított a Debrecen (Blikk)
Fürdőzéssel pihenték ki az elmúlt hét fáradalmait a bajnoki címvédő DVSCTEVA labdarúgócsapatának tagjai
febr. 9
3:15
A jég szerelmesei (Blikk)
Az Újpest hokikapusa és a gyorskorcsolyázónő már négy éve alkot egy párt
febr. 9
6:27
Vancouver: minden van, csak hó nincsen (Behaviour)
Változatlanul gondot jelent a hóhiány a pénteken rajtoló vancouveri téli olimpia több helyszínén, így a tájakat nem a fehér, hanem a zöldes barna szín jellemzi.
febr. 9
6:45
Magyarok a doppingvizsgálaton (Behaviour)
A mintavétel zökkenő nélkül, simán ment.
febr. 9
6:47
Hemingway: a rend a legfontosabb! (Behaviour)
A múlt hét egyik legfontosabb híre volt, hogy a Ferencváros vezetői szurkolói kártya bevezetésével szeretnék a lelátót megtisztítani a rendbontó elemektől. Gerorge F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa ugyan üdvözli a kezdeményezést, ám szerinte egy tökéletesen működő biztonsági cég jelenti a megoldást. Legalábbis egyelőre...
febr. 9
7:15
NHL: Anaheim volt a végállomás a Los Angeles Kings számára (She)
Az Anaheim Ducks véget vetett a Los Angeles Kings klubrekordot jelentő, kilenc mérkőzés óta tartó győzelmi sorozatának, miután 4–2-re győzött hazai pályán az NHL 124. játéknapján.
febr. 9
7:17
Euro 2016: jövő héten nyújtja be jelentkezését a három pályázó ország (She)
Jövő hétfőn adja át hivatalosan pályázati anyagát az Európai Labdarúgó-szövetségnek (UEFA) az a három ország, amely szeretne házigazdája lenni a 2016-os kontinensviadalnak.
febr. 9
7:33
DVTK: a diósgyőriek két védője, Jeknics és Horváth Gábor kidőlt a sorból (She)
Részleges bokaszalag-szakadást szenvedett Vlado Jeknics, a Diósgyőr játékosa a Turda elleni felkészülési meccsen, a huszonhat esztendős hátvéd több hetet kénytelen kihagyni.
febr. 9
7:35
NBA: Kobe Bryant nélkül nyert a Los Angeles Lakers a Spurs ellen (She)
Bár a Lakers legnagyobb ásza, Kobe Bryant nem lépett pályára, a Los Angeles-iek a 21 pontot és 19 lepattanót szerző Pau Gasol vezetésével 101–89-re legyőzték a San Antonio Spurst az NBA 104. játéknapján.
febr. 9
8:09
Real Madrid: Kaká cáfolta, hogy már nem játszhat a megfelelő szinten (She)
Saját bevallása szerint „sokba került” a formába lendülés Kakának, a Real Madrid brazil labdarúgójának, aki ágyéksérülés miatt másfél hónapig nem játszhatott.
febr. 9
9:45
Schwarzenegger és Coe is fut a fáklyával (Metropol)
Valódi sztárparádéval készülnek a fáklyaváltó hajrájára a pénteken kezdődő vancouveri téli olimpia szervezői (VANOC): a megnyitó napján például Arnold Schwarzenegger és Sebastian Coe is fut majd a lánggal.
febr. 9
9:45
Rogge az orosz elnökhöz fordult doppingügyben (Behaviour)
Jacque Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke azzal a kéréssel fordult Dmitrij Medvegyev orosz államfőhöz és Vitalij Mutko sportminiszterhez, hogy igyekezzenek elérni a doppingolás elleni küzdelem hatékonyabbá tételét Oroszországban.
febr. 9
9:57
Gallipoli: felfordulás Filkor csapatánál, megy az edző, tombol az elnök (She)
Teljes a káosz az olasz labdarúgó másodosztályban szereplő, Filkor Attilát foglalkoztató Gallipoli labdarúgócsapatánál: a játékosok késedelmes kifizetése és a vezetőkkel folytatott vitái miatt lemondott Giuseppe Giannini, a csapat trénere.
febr. 9
9:59
F1: bemutatták a Force India új autóját, amely szerdán már Jerezben köröz (She)
A Force India is előrukkolt új autójával a 2010-es Formula–1-es világbajnokságra: a VJM03-at kedd reggel mutatták be a nagyközönségnek, és szerdán már a jerezi aszfaltcsíkon teszteli a kocsit az istálló két pilótája, Adrian Sutil és Vitantonio Liuzzi.
febr. 9
10:16
Bayern München: Kroos ne jöjjön, Ribéry menjen, ha akar - Effenberg (She)
Stefan Effenberg, a Bayern München korábbi középpályása nem sűrűn rejti véka alá véleményét. A balhéiról is elhíresült korábbi német válogatott játékos ezúttal Toni Kroos és Franck Ribéry kapcsán nyilatkozott a Bild című napilapnak.
febr. 9
10:51
Hertha BSC: Dárdai hosszú idő után ismét ott lesz a berliniek keretében (She)
Több mint három hónapot hagyott ki Dárdai Pál, a Hertha rutinos magyar középpályása, de a berlini szurkolók nagy örömére a hétvégi bajnokin már ismét ott lesz a kiesés ellen küzdő csapat keretében.
febr. 9
11:09
Vancouver 2010: ma reggel elutaztak a magyar műkorcsolyázók (She)
Kedd reggel elutaztak a pénteken kezdődő vancouveri téli olimpiára a magyar műkorcsolyázók, Sebestyén Júlia és a Hoffmann Nóra, Zavozin Maxim jégtáncpáros.
febr. 9
11:11
Póker: a szupersztár négyszázmilliót bukott a Super Bowlon (She)
Phil Ivey az Indianapolis Colts sikerére fogadott a vasárnapi amerikaifoci-döntő kapcsán, az amerikai pókeres Peyton Manningékkel együtt bukott és szomorkodott.
febr. 9
11:13
Görögország: Németh teljes értékű edzésmunkát végez, visszatérhet (She)
Görög sajtóbeszámolók szerint kifejezetten jó állapotban van Németh Krisztián, az AEK-hoz bokasérülése után visszatérő magyar támadó. Az utánpótlás-válogatott csatár már teljes értékű edzésmunkát végez, és reméli, a Panthrakikosz elleni bajnokin szombaton már játszik.
febr. 9
11:27
DVSC: elvonultak a viharfelhők az edzőtáborozó Loki fölül (She)
Mint beszámoltunk róla, a Debrecen hétfőn nem tudott a szabadban edzeni a törökországi edzőtáborban a Belekben uralkodó rendkívül rossz időjárási körülmények miatt, így a Loki kétszer is konditeremben készült tegnap, délelőtt erősítettek, délután állóképességi feladatokat hajtottak végre a játékosok.
febr. 9
11:29
Labdarúgás: a Premier League, a Német és a Francia Kupa programja (She)
Angliában bajnoki mérkőzéseket, Németországban és Franciaországban kupatalálkozókat rendeznek kedden, míg a magyar élvonalbeli csapatok folytatják felkészülésüket. Tekintse meg a mai futballprogramot!
febr. 9
11:45
AS Roma: ügynöke szerint Cicinho a Sao Paulóban folytatja (She)
Ügynöke, Ricardo Sarti szerint közel áll a megegyezéshez az AS Roma és a Sao Paulo Cicinho kölcsönadásáról.
febr. 9
11:47
Videó: kacagtató köténygólt kapott a korábbi Inter-kapus (She)
Az uruguayi válogatott kapusa, Fabián Carini elképesztő gólt kapott a lába között. Brazíliában az Atlético Mineiro az Ipatingával játszott (1–1), a második félidő elején Jaja szánta el lövésre magát jó 30 méterről, a labda pedig a lassan hajoló hálóőr lábai között gurult a kapuba. Nézze meg a mókás gólt videón!
febr. 9
11:49
Vb 2018/2022: Gullitot nevezték ki a holland-belga pályázat élére (She)
Ruud Gullitot nevezték ki a 2018-as vagy a 2022-es labdarúgó-világbajnokság rendezési jogának elnyeréséért versengő holland-belga közös pályázat vezetőjévé.
febr. 9
12:03
Paks: a Horvátországban megsérülő Urbán két hét múlva pályára léphet (She)
Két hét múlva ismét pályára léphet a Soproni Ligában szereplő Paksi FC 25 éves támadója, Urbán Gábor, aki a horvátországi edzőtáborozás alatt sérült meg – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
febr. 9
12:21
Ferencváros: játékra alkalmas a pálya, 13 órás kezdés a Szolnok ellen (She)
A Soproni Ligában szereplő Ferencváros kedden 13 órakor – első hazai felkészülési mérkőzésén – lép pályára a Szolnoki MÁV FC ellen, miután sikerült játékra alkalmassá tenni a játékteret – adta hírül a 100% Fradi.
febr. 9
12:23
Real Madrid: 2016-ig hosszabbítanának a legrosszabbul kereső Higuaínnal (She)
A spanyol Marca napilap keddi számának beszámolója szerint a Real Madrid vezetői 2016-ig szóló új szerződést ajánlottak a csapat támadójának, Gonzalo Higuaínnak.
febr. 9
12:39
Női kosárlabda MK: az OSC-Győr párharc győztesével játszik a címvédő (She)
Az OSC–Győr párharc továbbjutója lesz a címvédő Pécs ellenfele a női kosárlabda Magyar Kupa negyeddöntőjében – derült ki a keddi sorsoláson.
febr. 9
12:41
Ökölvívás: Klicskóék esélytelen dagadékokkal bokszolnak - Haye (She)
A WBA nehézsúlyú bajnoka, David Haye ismét erős kritikával illette a nehézsúlyt uraló ukrán Klicsko testvérpárt.
febr. 9
12:43
Póker: a holland kormány az online játék ellen (She)
A holland hatóságok jelzésértékű eljárást tartottak egy hazai profi ellen, aki százezer eurós nagyságrendet felejtett el adó formájában befizetni.
febr. 9
13:30
Kétségbeesett versenyt fut Fabregasért az Arsenal és a Barcelona (Infostart)
Az Arsenal elkeseredetten próbálja megakadályozni, hogy a Barcelona magához csábítsa klasszisát, Cesc Fabregast. A katalán klub akár 40 millió fontot is kifizetne a középpályásért.
febr. 9
13:33
Manchester United: Van der Sar egy évvel hosszabbít - lapértesülés (She)
A holland Voetbal International értesülései szerint Edwin van der Sar hamarosan egy évvel meghosszabbítja szerződését az angol bajnok Manchester Uniteddel.
febr. 9
14:09
Videoton: már csak két poszton nem dőlt el a tavaszi kezdő (She)
Mezey György, a Soproni Ligában listavezető Videoton vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában a tavaszi várható kezdőcsapatról is beszámolt, szerinte a mai CFR Cluj elleni mérkőzéshez hasonló együttessel játszanak majd a bajnokikon, és már csak két poszt van, amelyről még nem döntött.
febr. 9
14:11
Arsenal: Eduardo csak a Porto elleni BL-mérkőzésen tér vissza (She)
Csak az FC Porto elleni Bajnokok Ligája-összecsapáson térhet vissza Eduardo da Silva, az „ágyúsok" horvát válogatott labdarúgója – jelentette a klub hivatalos honlapja.
febr. 9
14:13
Liverpool: India leggazdagabb embere megveheti a „vörösöket" (She)
A mértékadó The Times brit napilap értesülései szerint az India leggazdagabb embere, Mukesh Ambani fémjelezte vállalat megveheti a nem túl rózsás anyagi helyzetben lévő Liverpoolt.
febr. 9
14:17
Bemutatták a Force India idei Forma-1-es autóját (Metropol)
Leleplezték kedden a Forma-1-es Force India istálló idei versenyautóját, amelyet a tavalyihoz hasonlóan ebben a szezonban is Mercedes-motorral és McLaren-sebességváltóval szerelnek fel.
febr. 9
14:17
Több ezer újabb jegyet dobnak piacra a pénteken kezdődő, vancouveri téli olimpia szervezői (Behaviour)
"Eseményenként várhatóan még legalább száz belépőhöz lehet majd hozzájutni" - nyilatkozta Caley Denton, a szervezőbizottság (VANOC) illetékes igazgatója. Az extra jegyek az eredetileg kameráknak fenntartott, de végül mégsem erre a célra használt helyekre szólnak majd, és a mostani, illetve a jövő héten értékesítik őket.
febr. 9
14:27
Ferencváros: valószínűleg eltört Dragóner Attila orra (She)
Az első diagnózis szerint eltört a Ferencváros–Szolnok felkészülési mérkőzésen ellenfelével összefejelő Dragóner Attila orra – adta hírül a 100% Fradi.
febr. 9
14:33
Sinka László kézilabdás elnök a válogatottról, a címeres mez értékéről (Behaviour)
Elfogadhatatlan morális ügyek terhelték a magyar kézilabdázást az utóbbi hónapokban, aminek az lett a vége, hogy a férfi Európa-bajnokságra már egy nehezen motiválható válogatott utazott ki, értékelte a 14. helyet Sinka László. A kézilabda szövetség elnöke kijelentette, akinek a címeres mez nem fontos, az ne menjen a válogatott közelébe!
febr. 9
14:35
Tizennégy versenyen indul az idén Szalay Balázs (Behaviour)
A tervek szerint az idén 14 hazai és nemzetközi tereprali viadalon áll majd rajthoz Szalay Balázs, aki - kilenc év óta először - kénytelen volt kihagyni a Dakar-ralit.
febr. 9
14:45
Felkészülés: a Bp. Honvéd szerdán 14 órától játszik a Siófokkal (She)
A Soproni Ligában szereplő Budapest Honvéd szerdán 14 órától felkészülési mérkőzést játszik az NB II Nyugati csoportjának második helyén álló BFC Siófokkal.
febr. 9
15:03
Vízilabda: döntetlen született a Szolnok-Honvéd jótékonysági meccsen (She)
4–4-es döntetlent játszott egymással a Szolnok és a Honvéd, a Haitit ért földrengés károsultjainak megsegítésére rendezett jótékonysági vízilabda-mérkőzésen – adta hírül férfiválogatottunk hivatalos honlapja, a vlv.hu.
febr. 9
15:21
Nyíregyháza: három felkészülési mérkőzés szerepel a heti programban (She)
A Soproni Ligában szereplő Nyíregyháza Spartacus a héten három felkészülési mérkőzésen lép pályára – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
febr. 9
15:23
Vancouver 2010: valamennyi magyar doppingtesztje negatív (She)
A Nemzeti Doppingellenes Koordinációs Testület tájékoztatása szerint a Magyar Antidopping Csoport (MACS) a kiutazást megelőzően valamennyi, a vancouveri téli olimpián induló versenyző doppingellenőrzését elvégezte.
febr. 9
15:27
Vancouver: minden magyar doppingtesztje negatív (Metropol)
Valamennyi magyar induló doppingellenőrzése negatív eredménnyel zárult - közölte a pénteken kezdődő, vancouveri téli olimpiával kapcsolatban a sportot felügyelő Önkormányzati Minisztérium.
febr. 9
15:27
Minden magyar doppingtesztje negatív (Behaviour)
Valamennyi magyar induló doppingellenőrzése negatív eredménnyel zárult - közölte a pénteken kezdődő vancouveri téli olimpiával kapcsolatban a sportot felügyelő Önkormányzati Minisztérium.

Keresés