2010. február 7. vasárnap

febr. 7
0:09
Primera División: három góllal nyert a Real Madrid az Espanyol ellen (She)
A Real Madrid hazai pályán 3–0-ra legyőzte az Espanyolt a spanyol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén. Az eltiltott Cristiano Ronaldót nélkülöző madridiak már az ötödik percben megszerezték a vezetést Sergio Ramos fejesével, majd még az első félidőben Kaká növelte az előnyt. A végeredményt a 90. percben betaláló Gonzalo Higuaín állította be.
febr. 7
0:45
Videó: a Barcelona emberhátrányban aratott győzelme a Getafe ellen (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Barcelona hazai pályán – a mérkőzés nagy részét emberhátrányban játszva – 2–1-re győzött a Getafe ellen. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
febr. 7
1:03
Videó: Sergio Ramos, Kaká és Higuaín gólja - így nyert a Real Madrid (She)
Nézze meg a három gólt – köztük Gonzalo Higuaín remek találatát –, amellyel a Real Madrid 3–0-ra legyőzte az Espanyolt!
febr. 7
1:21
Portugália: a Benfica nem bírt idegenben a Setúballal (She)
A portugál labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a Benfica idegenben csak 1–1-es döntetlent játszott a Setúballal.
febr. 7
1:39
Női kézilabda BL: a Valcea öt góllal nyert a Hypo otthonában (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 2. csoportjában a román Valcea 31–26-ra győzött az osztrák Hypo NÖ otthoában. A hazai csapatban Kirsner Erika egy gólt dobott.
febr. 7
2:51
Húsz percig tartott a Vasas meccse (Blikk)
ANTALYA - Botrányos körülmények között ért véget a Vasas törökországi edzőtáborozása.
febr. 7
3:09
Kedvező sorsolást vár a magyar fociválogatott (Blikk)
BUDAPEST ‒ Könnyű csoportbeosztással búcsúzna a magyar labdarúgó-válogatottól Kisteleki István (57).
febr. 7
3:13
Komoly dilemma előtt áll Archie Manning (Blikk)
MIAMI ‒ Komoly dilemma előtt áll Archie Manning (60) legendás amerikaifutball-játékos.
febr. 7
3:27
Így étkeznek a bajnokok (Blikk)
Az edzések mellett a helyes táplálkozásra is ügyelniük kell a sportolóknak, hiszen ma már számtalan apró dolgon múlhat a remélt siker
febr. 7
5:33
Labdarúgás: kolozsvári siker a Láza János-emléktornán (She)
Békéscsabán rendezték meg a Békéscsabai Előre és a Budapesti Honvéd egykori kiváló labdarúgója, Láza János emlékére a négycsapatos Láza János-emléktornát a Kórház utcai műfüves pályán. A végső győzelmet a kolozsvári Sanatatea szerezte meg.
febr. 7
7:21
NBA: James majd' ötven pontot szerzett, és klubrekordot állított fel (She)
LeBron James fantasztikusan játszott a New York Knicks ellen hazai pályán: a Cleveland Cavaliers ásza 47 pontjából 35-öt az első félidőben szerzett, ami rekord a franchise történetében, és a kilenc lepattanót és kilenc asszisztot is elérő játékos vezette együttes 113–106-ra nyert.
febr. 7
7:23
Vb 2010: a német szövetség elnöke folytatná a munkát Löwvel (She)
A nyári világbajnokság után is Joachim Löwöt szeretné szövetségi kapitánynak Theo Zwanziger, a Német Labdarúgó-szövetség (DFB) elnöke.
febr. 7
7:39
NHL: háromgólos hátrányból fordított a Kings a Red Wings ellen (She)
Hiába vezetett már az első félidőben 3–0-ra a Detroit Red Wings Los Angelesben, a Kings fordított, és 4–3-as sikerével sorozatban a kilencedik mérkőzését nyerte meg, amivel beállította a franchise korábbi rekordját.
febr. 7
7:57
Tenisz: elbukott az elődöntőben a hazaiak kedvence, González (She)
Az első helyen kiemelt chilei Fernando González három játszmában kikapott a brazil Thomaz Belluccitól a Chilében zajló ATP-tenisztorna elődöntőjében. Bellucci a fináléban a honfitársát, Joao Souzát legyőző argentin Juan Mónacóval találkozik.
febr. 7
7:59
Ferencváros: még két játékos átigazolását tervezi a klub (She)
Noha öt játékost – Csizmadia Csaba, Tommy Doherty, Anthony Elding, Justin Haber, Sam Stockley – már szerződtetett a télen a Ferencváros, a vezetőség további két labdarúgó igazolását tervezi.
febr. 7
8:33
ZTE: Artjoms Rudnevs triplázott a második csapat elleni meccsen (She)
A bécsújhelyi együttest fogadta volna felkészülési mérkőzésen tegnap a ZTE, az osztrák labdarúgócsapat azonban lemondta a mérkőzést.
febr. 7
8:35
MTK: Szentpéteri Viktor az idény végéig a kék-fehéreknél folytatja (She)
Eldőlt a sorsa Szentpéteri Viktornak, aki a bajnoki szezon végéig az MTK labdarúgója lesz.
febr. 7
8:37
Pécs: Koplárovics Béla az iráni másodosztályban folytatja (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott Koplárovics Béla a PMFC-vel, és Iránba igazolt. A kétszeres válogatott labdarúgó legutóbb a szlovén Nafta Lendavában szerepelt kölcsönjátékosként, míg idén május huszadikáig a Teherán melletti Arak város másodosztályú csapatát erősíti.
febr. 7
8:51
A negyedik kalapból vár ellenfelet a Koeman-csapat (Infostart)
Vasárnap délben a varsói Kultúrpalotában sorsolják ki a 2012-es lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőcsoportjait.
febr. 7
8:51
Olaszország: Lippi nem tervezi Amauri behívását a vb-re készülő keretbe (She)
Hozzá közel álló források szerint Marcello Lippi olasz szövetségi kapitány nem tervezi Amauri behívását a nyári világbajnokságra készülő válogatottba.
febr. 7
8:53
Inter: Roberto Mancini átigazolná Balotellit a Manchester Cityhez (She)
Szívesen átigazolná Mario Balotellit a Manchester Cityhez Roberto Mancini – nyilatkozta a menedzser a La Repubblicában.
febr. 7
9:09
Ökölvívás: megállíthatatlan a K.O.-király - 27 meccs, 27 kiütés (She)
Karrierje legnagyobb győzelmét aratta a WBC (Bokszvilágtanács) könnyűsúlyú világbajnoka, Edwin Valero.
febr. 7
9:45
Pontzuhatagot hozhat a Super Bowl (Infostart)
Az Indianapolis Colts és a New Orleans Saints, vagyis az idény két legjobb támadóegysége találkozik egymással a tengerentúli amerikaifutball-liga, az NFL döntőjében, a magyar idő szerint hétfő kora hajnalban kezdődő 44. Super Bowlon.
febr. 7
9:45
Brazília: Pelé szerint Ronaldinhónak helye van a válogatottban (She)
Pelé szerint Ronaldinhónak helye van a világbajnokságon szereplő brazil labdarúgó-válogatottban, hiszen Kakával és Robinhóval gyümölcsöző hármast alkotnak. Dunga szövetségi kapitány a Milan támadóját 2009 eleje óta nem hívta be együttesébe.
febr. 7
10:03
Kajak-kenu: Kolonics Györgyre emlékeznek Győrben is (She)
A szombat esti megnyitó után mától Győrben is látható a Kolonics, a Sportlegenda című kiállítás, amelyet a Kolonics György Alapítvány szervezett a pekingi olimpia előtt tragikus hirtelenséggel elhunyt kétszeres olimpiai és tizenötszörös világbajnok kenus emlékére. A tárlat március 6-ig tart nyitva a győri Árkádban.
febr. 7
10:05
Labdarúgás: Chelsea-Arsenal rangadó a vasárnapi programban (She)
Minnd a négy európai topligában rendeznek mérkőzéseket vasárnap. Az egyik legérdekesebbnek ígérkező találkozót a Premier League-ben játsszák: a Chelsea és az Arsenal csap össze.
febr. 7
10:21
Birkózás: a londoni olimpián is Hegedüs Csaba vezényel (She)
Hegedüs Csaba, a Nemzetközi Birkózószövetség (FILA) elnökségi tagja, a magyar szövetség elnöke lesz a 2012-es londoni olimpia birkózóversenyének technikai igazgatója. Pekingben is az ő vezényletével zajlottak a sportág ötkarikás eseményei.
febr. 7
10:21
Kolonics Györgyre emlékeznek Győrben is (Behaviour)
A kiállítást a Kolonics György Alapítvány szervezte a pekingi olimpia előtt tragikus hirtelenséggel elhunyt kétszeres olimpiai és tizenötszörös világbajnok kenus emlékére. A tárlat március 6-ig tart nyitva a győri Árkádban.
febr. 7
10:23
DVSC: nem lesz edzés vagy meccs, bóklászás a mai program (She)
A szombat kivételével mindig két gyakorláson, csütörtökön pedig tréningen és meccsen is részt vevő DVSC-labdarúgók vasárnapra szabadnapot kaptak a szakmai stábtól a törökországi edzőtáborban.
febr. 7
10:39
Győr: Marko Dinjar továbbra sem csatlakozhat a többiekhez (She)
Marko Dinjar, a Győr horvát légiósa apró sérüléssel utazott el az ETO törökországi edzőtáborába, és most ismét kisebb sérüléssel bajlódik, így nem léphet pályára a mai meccsen – adta hírül a labdarúgóklub hivatalos honlapja.
febr. 7
10:41
DVTK: Tornyi Barnabás szerint rettenetes állapotban van a csapata (She)
Tornyi Barnabás, a DVTK vezetőedzője a klub honlapjának, a dvtk.eu-nak elmondta, rettenetes állapotban van a csapata a fáradtság miatt, mivel az elmúlt időszakban nagyon sok felkészülési mérkőzést játszottak.
febr. 7
10:43
Ökölvívás: Kótai Mihály negyedszer is győzött a visszatérése óta (She)
Visszatérése óta a negyedik bokszmérkőzését nyerte meg az egyre jobb formába lendülő Kótai Mihály.
febr. 7
10:57
Asztalitenisz: Tóth Krisztina bronzérmes lett az Európa Top 12-n (She)
Tóth Krisztina bronzérmet szerzett az asztaliteniszezők Düsseldorfban zajló Európa Top 12-bajnokságán, miután a vasárnap délelőtti elődöntőben kikapott a tornát 2007-ben és 2008-ban is megnyerő, holland színekben versenyző Li Jiaótól.
febr. 7
10:57
Tóth Krisztina bronzérmesként zárt (Metropol)
Tóth Krisztina bronzérmet szerzett az asztaliteniszezők Düsseldorfban zajló Európa TOP 12-bajnokságán, miután a vasárnap délelőtti elődöntőben kikapott a tornát 2007-ben és 2008-ban megnyerő, holland színekben versenyző Li Jiaótól.
febr. 7
10:57
Kótai: ismét megy a bal! (Behaviour)
Pazar gálára, fantasztikus csatákra és kőkemény ütésekre, rúgásokra számíthat holnap este a Papp László Sportaréna nézőközönsége a ColliZion K-1 MAX Európa-döntő köré épített küzdősport rendezvényen. Külön érdekesség, hogy a K-1-es meccsek mellett az MMA és a profiboksz is helyet kap a programban. Utóbbinak a korábbi világbajnok, az egy év alatt 35 kilót lefogyó Kótai Mihály (35-3-1) lesz a…
febr. 7
10:59
Londonban is Hegedűs lesz a főnök (Behaviour)
Hegedüs Csaba, a Nemzetközi Birkózószövetség (FILA) elnökségi tagja, a magyar szövetség (MBSZ) elnöke lesz a 2012-es londoni olimpia birkózóversenyének technikai igazgatója.
febr. 7
11:33
Európa TOP 12 - Tóth Krisztina bronzérmesként zárt (Behaviour)
Tóth Krisztina bronzérmet szerzett az asztaliteniszezők Düsseldorfban zajló Európa TOP 12-bajnokságán, miután az elődöntőben kikapott a kínai származású riválistól.
febr. 7
11:51
Makó: Podonyi Norbert rövid ausztriai légióskodás után visszatért (She)
Befejeződött az átigazolási szezon az NB II Keleti csoportjában szereplő Makó FC-nél.
febr. 7
11:51
Lemondott a címvédő Atomerőmű edzője (Metropol)
Lemondott posztjáról Dzunics Braniszlav, a bajnoki címvédő Atomerőmű SE férfi kosárlabdacsapatának vezetőedzője.
febr. 7
12:09
Lombard: fél évet kell kihagynia a Pápa pénteken megsérülő játékosának (She)
A Pápa labdarúgócsapatának hivatalos honlapjának beszámolója szerint várhatóan fél évet kell kihagynia a maximális gyógyulás érdekében a pénteken megsérülő Gahwabi Nebilnek.
febr. 7
12:11
Haladás: Nagy Gábor megfelelő kezeléssel elkerülheti a műtétet (She)
A Haladás hivatalos honlapjának beszámolója szerint Nagy Gábornak, a szombathelyiek labdarúgójának az egyik délelőtti edzésen „kattant" a térde. Igaz, a délutáni pihenője alatt elmúlt a fájdalom, ennek ellenére elment vele orvoshoz.
febr. 7
12:13
Juventus: Fabio Cannavaro újabb kihagyásra számíthat (She)
Ismételten sérülést szenvedett a Juventus és az olasz labdarúgó-válogatott középhátvédje, Fabio Cannavaro. A Livorno elleni szombati döntetlen (1–1) alkalmával a védőt az 51. percben le kellett cserélni, mert fájlalta a combját. Az orvosok csak a vasárnapi vizsgálatok után tudják megmondani, hogy a játékos mennyi kihagyásra kényszerül.
febr. 7
12:15
Euro 2012: a selejtezőcsoportok sorsolása élőben az NSO-n (She)
Varsóban 12 órakor kezdődött meg a ceremónia, amelynek keretében kisorsolják a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőinek csoportjait. A magyar válogatott a negyedik kalapból várja a húzást.
febr. 7
12:27
Magyar Eb-ellenfelek: San Marino, Moldova, Finnország, Svédország, Hollandia (Infostart)
San Marino, Moldova, Finnország, Svédország és Hollandia válogatottját kapta a magyar labdarúgó-válogatott a 2012-es Európa-bajnokság csoportsorsolásán. Erwin Koeman, a hivatalban lévő magyar szövetségi kapitány a honfitársai ellen készülhet.
febr. 7
12:27
Kerékpár: ralibalesetben elhunyt az olasz szövetségi kapitány (She)
Tragikus körülmények között elhunyt Franco Ballerini, az olasz kerékpár-válogatott szövetségi kapitánya.
febr. 7
12:27
Kótai és a magyar K-1-es válogatott is nyert (Metropol)
Teltház előtt, közönségsikert aratva nyerte a nemzetek közötti K-1-es csapatmérkőzést a magyar válogatott az olaszok ellen, és győzött a Papp László Budapest Sportarénában rendezett szombati küzdősportgálán az exvilágbajnok bokszoló, Kótai Mihály is.
febr. 7
12:27
Taroltak a magyarok a budapesti K-1 gálán (Behaviour)
Teltház előtt, közönségsikert aratva nyerte a nemzetek közötti K-1-es csapatmérkőzést a magyar válogatott az olaszok ellen, és győzött a Papp László Budapest Sportarénában rendezett szombati küzdősportgálán az exvilágbajnok bokszoló, Kótai Mihály is.
febr. 7
13:00
Euro 2012: a hollandokkal és a svédekkel is egy csoportban (She)
Megvannak a magyar válogatott ellenfelei a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőire: a mieink Hollandiával, Svédországgal, Finnországgal, Moldovával és San Marinóval találkoznak az E-csoportban.
febr. 7
13:18
EURO-2012 - Magyarország együtt Svédországgal (Blikk)
A magyar válogatott San Marino, Moldova, Finnország, Svédország és Hollandia nemzeti együttesével került egy csoportba a 2012-es, lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének vasárnapi, varsói sorsolásán.
febr. 7
13:21
Foci Eb: A svédeket és a hollandokat kéne legyűrnünk a selejtezőkön (Behaviour)
A magyar válogatott San Marino, Moldova, Finnország, Svédország és Hollandia nemzeti együttesével került egy csoportba a 2012-es, lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének vasárnapi, varsói sorsolásán.

Keresés