2010. február 6. szombat

febr. 6
0:09
Tenisz: Monfils könnyedén vette az akadályt, elődöntős Johannesburgban (She)
A johannesburgi férfi tenisztorna negyeddöntőjében a verseny első számú kiemeltje, a francia Gaël Monfils könnyedén nyert a tajvani Lu Jen-hszün ellen.
febr. 6
0:12
Kassai is fújhatja a sípot a focivébén (Behaviour)
Kassai Viktor neve is szerepel azon a 30 fős játékvezetői listán, amelyet pénteken jelölt ki a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) illetékes testülete a nyári, dél-afrikai világbajnokságra.
febr. 6
0:13
Női röplabda Extraliga: a Vasas három szettben verte meg a Gödöllőt (She)
A női röplabda Extraliga 1-4. helyéért folytatott összecsapáson a Vasas három szettben győzte le a Gödöllőt.
febr. 6
0:27
Videó: verekedés a Volán Vienna Capitals elleni meccsén (She)
Mint már beszámoltunk róla, sima mérkőzésen szenvedett vereséget a Sapa Fehérvár AV19 a Vienna Capitals otthonában az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) 51. fordulójában. A találkozó végén tömegverekedés alakult ki Tommi Satosaari és Raffael Rotter összecsapása után. Íme, a jelenet videón!
febr. 6
0:31
Női kosár Euroliga: a Pécs-Kraków mellett még két párharc nem zárult le (She)
Öt csapat már biztosította helyét a legjobb nyolc között a női kosárlabda Euroligában. Az egyetlen magyar még versenyben lévő alakulat, a MiZo Pécs 2010 a lengyel Wisla Kraków elleni hazai győzelmével alakította 1–1-re az egyik csapat második győzelméig tartó párharcot. Összeállításunkban megtekintheti a játéknap valamennyi eredményét.
febr. 6
2:33
Nincs kegyelem! (Blikk)
Budapest — Fővárosunk lenyűgöző, a magyar lányoknál pedig nincs szebb széles e világon!
febr. 6
3:27
Siti újra irányít (Blikk)
Székesfehérvár — Az Európa-bajnok, olimpiai és vb-ezüstérmes Siti Beáta (36) lett az első osztályú Fehérép Alcoa FKC egyik edzője.
febr. 6
3:31
Elbúcsúztatták a Vancouverbe utazó sportolókat (Blikk)
Budapest ‒ Tegnap kora reggel, még sötétben indult útnak a SYMA Sport- és Rendezvényközpont elől a vancouveri téli ötkarikás játékokon (február 12–28.) szereplő magyar sportolók első csoportja, amelyben rövid pályás gyorskorcsolyázók és sízők kaptak helyet.
febr. 6
7:03
NHL: hétgólos meccsen nyert a New Jersey, a Washington és a Carolina is (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) 121. játéknapján a New Jersey Devils nagy csatában 4–3-ra győzött a Toronto ellen, a Washington simán megverte otthon az Atlantát, míg idegenben aratott sikert a Carolina, a Calgary és a Phoenix.
febr. 6
7:21
Vancouver 2010: Whitney és Gleason került be az amerikai hokicsapatba (She)
Sérülések miatt két helyen megváltozott a vancouveri téli olimpián részt vevő amerikai férfi jégkorong-válogatott kerete.
febr. 6
7:23
NBA: otthon kapott ki a Lakers, Orlandóban nyert a Wizards (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokág (NBA) 101. játéknapjának rangadóján a Nyugati főcsoportban listavezető Los Angeles Lakers hazai pályán kikapott a második Denvertől. A Washington Wizards egyetlen ponttal győzött Orlandóban, míg a Boston megverte a New Jerseyt.
febr. 6
8:51
MLSZ: márciustól szurkolói kártyával lehet megnézni a válogatottat (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség – a Ferencvároshoz hasonlóan – szurkolói kártya bevezetését tervezi. Információink szerint tavasszal az oroszok elleni válogatott mérkőzésen alkalmaznák először, majd később a bajnokikra is csak a regisztrált drukkereket engednék be.
febr. 6
8:53
Ökölvívás: a veterán Johnson elsöpörte a szájhős Yusaf Macket (She)
Glen Johnson csattanós választ adott a szájhős Yusaf Mack meccs előtti fenyegetéseire a két félnehézsúlyú ökölvívó Fort Lauderdale-i összecsapásán.
febr. 6
9:27
Floorball: egy győzelemre vagyunk a világbajnoki részvételtől (She)
Lengyelországban zajlanak a floorball férfi világbajnoki selejtezősorozat európai 1. csoportjának küzdelmei. A nyolccsapatos torna együtteseit két kvartettbe sorsolták, majd az első két-két helyezett keresztbe játszik egymással, és a győztesek jutnak ki a világbajnokságra. Magyarország a 3. fordulóban győzött Szerbia ellen, így a másik négyest megnyerő Dániával küzdhet a vb-részvételért.
febr. 6
9:45
Óriási a tét a londoni és a liverpooli derbin (Infostart)
A címvédő Manchester Unitedtől elszenvedett 3-1-es vereség után újabb rangadó előtt áll az Arsenal, amely vasárnap a listavezető Chelsea vendége lesz az angol labdarúgó Premier League 25. fordulójában.
febr. 6
9:45
Spanyolország: Sergio Canales már a Real Madridé - lapértesülés (She)
Canales már a Real Madridé címmel tudatta internetes kiadásában a népszerű spanyol sportnapilap, a Marca, hogy elkelt a legkeresettebb spanyol futballígéret.
febr. 6
10:21
Elfogytak a jegyek a foci-vb döntőjére (Infostart)
Az összes jegy elfogyott a nyári, dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság fináléjára és a két elődöntőre - jelentette be pénteken a nemzetközi szövetség (FIFA).
febr. 6
10:21
Tenisz: a chilei González hazai közönség előtt már elődöntős (She)
A Chilében zajló ATP-tenisztornán az első három kiemelt bejutott a legjobb négy közé. A negyeddöntőben a hazaiak kedvence, az elsőként rangsorolt Ferando González két szettben győzött a spanyol Marcel Granollers ellen.
febr. 6
10:39
MLSZ: májustól szurkolói kártyával lehet megnézni a válogatottat (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség szurkolói kártya bevezetését tervezi. Információink szerint tavasszal a németek elleni válogatott mérkőzésen alkalmaznák először, és a törvényi előírások szerint 2011-től a klubok a bajnokikra is csak a regisztrált drukkereket engedhetik be.
febr. 6
10:41
Soproni Liga: a szombati felkészülési meccsek programja (She)
Összeállításunkban megtekintheti a labdarúgó Soproni Ligában szereplő csapatok mára tervezett felkészülési mérkőzéseinek programját. Az időjárás kedvezőtlen alakulása esetén előfordulhat, hogy bizonyos meccseket törölnek vagy más időpontra tesznek át – ahogy a halasztásokról értesülünk, azt jelezzük táblázatunkban.
febr. 6
10:57
Nigéria: kísért a múlt, kirúgták a kapitányt - Hiddink érkezhet (She)
Az Afrikai Nemzetek Kupáján elért harmadik helyezést követően a Nigériai Labdarúgó-szövetség kirúgta a szövetségi kapitányt, Shaibu Amodut.
febr. 6
11:15
Premier League: Rooney és Moyes január hónap legjobbjai (She)
A Manchester United angol válogatott csatárát, Wayne Rooneyt választották meg január hónap legjobb labdarúgójának a Premier League-ben. A legjobb menedzser az Everton szakvezetője, David Moyes lett.
febr. 6
11:33
Labdarúgás: a topligák szombati mérkőzéseinek programja (She)
Számos érdekesnek ígérkező mérkőzést rendeznek ma az európai topligákban, köztük a Liverpool–Everton és a Wolfsburg–Bayern München rangadót. Rajtuk kívül pályára lép a Manchester United, a Juventus, a Real Madrid és a Barcelona is. Tekintse meg a mai programot!
febr. 6
11:35
NB II: Ködöböcz és Somogyi a REAC-ban folytatja a pályafutását (She)
Megállapodást kötött Ködöböcz Csaba a REAC vezetőivel: a szintén az NB II Keleti csoportjában szereplő Vecsési FC-nél futballozó 24 éves középpályás másfél évre kötelezte el magát.
febr. 6
11:51
Vancouver 2010: ingyen étkezhetnek a versenyzők a játékok alatt (She)
Nem kell fizetniük a versenyzőknek az ennivalóért a vancouveri téli olimpiai játékokon.
febr. 6
12:09
Dortmund: Klopp nem szeretné kihagyni Hajnalt, a Frankfurt rémét (She)
Bár Hajnal Tamás még nincsen százszázalékos állapotban, a magyar középpályás minden bizonnyal szerepet kap a Dortmund vasárnapi, Frankfurt elleni Bundesliga-bajnokiján. Az Eintracht drukkerei aligha örülnek ennek, ugyanis Hajnal a BVB legutóbbi hét, Frankfurtnak lőtt góljában egyaránt szerepet vállalt...
febr. 6
12:27
Liverpool: a Twentének adták el a bolgár szövetség elnökének fiát (She)
A holland labdarúgó-bajnokságban szereplő Twente leigazolta a Liverpool bolgár kapusát, Nikolaj Mihajlovot.
febr. 6
12:27
A kerékpáros sztár is szívén viseli a gyerekek sorsát (Behaviour)
Márciusban, egy jótékonysági akció keretében a Dél-afrikai Köztársaságba utazik Lance Armstrong, hétszeres Tour de France-győztes amerikai kerékpáros.
febr. 6
12:45
Felkészülés: a Nyíregyháza 2-0-ra legyőzte a Nagyhalász csapatát (She)
A Nyíregyháza a Stadion Diner-kupa felkészülési torna keretében 2–0-ra legyőzte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei első osztályban szereplő Nagyhalász csapatát.
febr. 6
12:47
Vancouver 2010: a legeredményesebb amerikai téli olimpikon lehet Ohno (She)
Apolo Anton Ohno minden idők legeredményesebb amerikai téli olimpikonjává válhat Vancouverben.
febr. 6
13:03
Felkészülés: a Paks legyőzte horvát élvonalbeli ellenfelét (She)
A Paksi FC nemzetközi felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte Rovinjban a horvát első osztályban szereplő Lokomotiv Zagrebet. A találkozó góljait Tököli Attila és Sipeki István szerezték.
febr. 6
13:21
Vb 2010: az Arsenal veterán védője nem tett le arról, hogy ott lesz a tornán (She)
Sol Campbell, az Arsenal veterán hátvéde nem tett le arról, hogy az angol labdarúgó-válogatott játékosaként szerepeljen az idei dél-afrikai világbajnokságon.
febr. 6
13:39
Röplabda: a sportág történetében először használtak sólyomszemet (She)
A Lengyel Kupa bydgoszczi négyes döntője volt az első olyan röplabdaesemény, amelyen sólyomszemrendszer működött.
febr. 6
13:57
Férfi röplabda: a Szeged 3:1-re győzött az Extraligában a Dág ellen (She)
A férfi röplabda Extraliga középszakaszában az 5–9. helyért zajló meccsen a 7. fordulóban a Szeged 3:1-re győzött a Dág ellen.
febr. 6
13:59
Ökölvívás: 28 másodpercig tartott a kubai olimpiai bajnok meccse (She)
Tovább folytatja menetelését a profik között Guillermo Rigondeaux. A kétszeres olimpiai bajnok kubai ökölvívóklasszis mindössze 28 másodperc alatt nyerte meg az ötödik hivatásos mérkőzését.
febr. 6
14:33
Olaszország: Gosztonyi ma utazik, hétfőn már edz Bariban (She)
Ma utazik Olaszországba Gosztonyi András; a 19 éves középpályást hétfőn szerződtette a Koman Vladimirt is foglalkoztató élvonalbeli Bari labdarúgócsapata.
febr. 6
14:51
Gyász: 76 éves korában elhunyt Frenkl Róbert professzor (She)
Életének 76. évében szombaton elhunyt Frenkl Róbert professzor – tájékoztatta a család az MTI-t.
febr. 6
15:09
Felkészülés: a Pápa hátrányból fordítva legyőzte az Újpestet (She)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Soproni Ligában szereplő Lombard FC Pápa hazai pályán 3–1-re legyőzte az élvonal harmadik helyén álló Újpestet.
febr. 6
15:11
Bundesliga 2.: Torghelléék és Stieberék is döntetlent játszottak (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 21. fordulójában Torghelle Sándor és Szabics Imre együttese, az Augsburg gól nélküli döntetlent játszott az Union Berlin otthonában, így továbbra is a harmadik helyen áll a tabellán.
febr. 6
15:45
Vívás: Iliász Nikolász bronzérmet szerzett a budapesti Grand Prix-n (She)
Bronzérmet szerzett szombaton Iliász Nikolász a budapesti Gerevich-Kovács-Kárpáti férfi kard Grand Prix-n.
febr. 6
16:03
Premier League: egy órán keresztül emberhátrányban játszva nyert a Pool (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 25. fordulójának nyitó mérkőzésén a Szotirisz Kirjakosz piros lapja miatt több mint egy órán keresztül emberhátrányban játszó házigazda Liverpool Dirk Kuyt 55. percben szerzett találatával legyőzte a városi rivális Evertont. A meccs krónikájához tartozik még, hogy Steven Pienaart a 96. percben szintén kiállította a játékvezető. Sikerükkel a „vörösök”…
febr. 6
16:05
Videó: nézze meg Kuyt Everton elleni győztes gólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 25. fordulójának nyitó mérkőzésén a Liverpool Dirk Kuyt 55. percben szerzett találatával legyőzte a városi rivális Evertont. Most megmutatjuk a városi derbit eldöntő gólt videón!
febr. 6
16:07
Felkészülés: a Debrecen egy góllal kikapott a szlovén listavezetőtől (She)
A Törökországban edzőtáborozó DVSC-TEVA felkészülési mérkőzésen 2–1-es vereséget szenvedett a szlovén labdarúgó-élvonalban listavezető Koper csapatától. A magyar bajnok gólját Rudolf Gergely szerezte tizenegyesből.
febr. 6
16:21
Felavatták Marian Cozma emlékművét (Infostart)
Felavatták Marian Cozma emlékművét a Veszprém Aréna előtti parkban; Mihály Gábor szobrászművész bronz mellszobra a tavaly februárban meggyilkolt román sportoló arcvonásait őrzi és kézilabdás dobómozdulatot ábrázol.
febr. 6
16:21
Felkészülés: a Kecskemét kétgólos vereséget szenvedett Aradon (She)
Nemzetközi felkészülési labdarúgó-mérkőzésen 4–2-es vereséget szenvedett Aradon a Kecskemét a helyi másodosztályú együttestől.
febr. 6
16:39
Kuyt döntötte el a liverpooli derbit, háron öngól segítette a Man Unitedet (Infostart)
A házigazda Liverpool Dirk Kuyt góljával 1-0-ra legyőzte a városi rivális Evertont az angol labdarúgó Premier League 25. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
febr. 6
16:39
Felkészülés: a 100. születésnapján szenvedett vereséget a Diósgyőr (She)
A 100. születésnapját ünneplő Diósgyőri VTK nemzetközi felkészülési labdarúgó-mérkőzésen 1–0-s vereséget szenvedett a román Ariesul Turdától.
febr. 6
16:41
Felkészülés: a Honvéd 1-0-ra kapott ki Waltner Róbert csapatától (She)
Nemzetközi felkészülési mérkőzésen 1–0-s vereséget szenvedett idegenben a Budapest Honvéd az osztrák élvonalban szereplő Mattersburg csapatától.
febr. 6
16:43
FTC: nem kell a klubnak az etióp válogatott próbajátékos (She)
Vélhetően nem lesz a Ferencváros futballistája Michael Ghebru. A 100%Fradi tájékoztatása szerint az etióp válogatott labdarúgóra nem tart igényt a szakmai stáb.
febr. 6
16:57
Felavatták Marian Cozma emlékművét Veszprémben (Behaviour)
Felavatták Marian Cozma emlékművét szombaton, a Veszprém Aréna előtti parkban; Mihály Gábor szobrászművész bronz mellszobra a tavaly februárban meggyilkolt román sportoló arcvonásait őrzi és kézilabdás dobómozdulatot ábrázol.

Keresés