2010. február 17. szerda

febr. 17
0:51
Bajnokok Ligája: Beckham a vereség ellenére élvezte az MU elleni meccset (She)
Az AC Milan középpályása, David Beckham remekül érezte magát a pályán egykori csapata, a Manchester United ellen. Az angol játékos szerint még nem dőlt el a továbbjutás.
febr. 17
0:55
Bajnokok Ligája: Miért ne nyerhetnénk az Old Traffordon? - Seedorf (She)
Az AC Milan holland középpályása, Clarence Seedorf szerint az olasz csapatnak minden esélye megvan arra, hogy kiharcolja a továbbjutást a Manchester United ellen a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjében. Csak éppen jobb helyzetkihasználásra lesz szükség, mint a 3–2-re elveszített első mérkőzésen.
febr. 17
2:39
Tenisz: Ferrer és Ferrero is a második körbe jutott Buenos Airesben (She)
Az első helyen kiemelt spanyol David Ferrer és honfitársa, a másodikként rangsorolt Juan Carlos Ferrero is magabiztos győzelemmel jutott tovább a 475 300 dollár összdíjazású Buenos Aires-i salakpályás férfi tenisztorna második fordulójába.
febr. 17
2:48
Fábregasért is játszik az Arsenal (Blikk)
PORTO – Kettős diadalt remél az Arsenal a labdarúgó-Bajnokok Ligájában. Az angol sztárcsapat a Porto ellen idegenben kezd ma (Digi Sport, 23.45, felvételről) a nyolcaddöntőben, s a szurkolók nemcsak azt remélik, hogy kedvenceik sikerrel vívják meg a csatát, de azt is, hogy az esetleges BL-meneteléssel maradásra lehet bírni Cesc Fábregast (22).
febr. 17
5:21
Vb 2010: Messi, Agüero, Tévez, Milito és Higuaín is Maradona keretében (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Diego Maradona kijelölte keretét a Németország elleni, március 3-i felkészülési találkozóra.
febr. 17
6:51
Vancouver 2010: a finn női hokisok egy góllal megverték Kínát (She)
A finn női jégkorong-válogatott 2–1-re legyőzte Kínát a B-csoportban a vancouveri téli olimpián, magyar idő szerint szerda hajnalban.
febr. 17
7:18
Rooney kivégezte a Milant (Blikk)
A Manchester United kedden a két gólt szerző Wayne Rooney vezetésével 3-2-re győzött az AC Milan otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
febr. 17
7:18
MLSZ: érkezik-e Csányi Sándor? (Behaviour)
Habár a Magyar Labdarúgó Szövetség előzetes tájékoztatása szerint a hétfői elnökségi ülés legfontosabb feladata a február 27-i rendkívül közgyűlés előkészületei voltak, a tegnapi összejövetel után sem tudni, a távozását decemberben bejelentő Kisteleki Istvánnak mikor, s ki lesz az utóda. S ha lesz egyáltalán, az illetőt valóban Csányi Sándornak hívják-e majd. Ön szerint ki legyen az elnök? Írjon…
febr. 17
7:20
Letaszították a műkorcsolya trónjáról Oroszországot (Behaviour)
Hozzászokhattunk, hogy az ötkarikás játékok ontják a sportági történelmet átíró eseményeket, gyakran dőlnek meg a csúcsok, legendás sorozatok zárulnak le. Vancouverben is volt: a legfrissebb "historikus" bejegyzést a műkorcsolya-verseny, a párosok viadala szolgáltatta. Negyvenhat év után fordult elő ugyanis, hogy nem szovjet vagy orosz kettős nyakába akaszthatták az aranyérmet! A győztes egy kínai…
febr. 17
7:27
Vancouver 2010: a házigazda megverte a németeket férfi curlingben (She)
A házigazda Kanada férfi curlingválogatottja 9–4-re megverte Németországot magyar idő szerint szerda hajnalban a Vancouverben zajló téli olimpián.
febr. 17
7:29
NBA: a Dallas sem tudta megállítani a remek formában lévő Oklahomát (She)
Az NBA legutóbbi játéknapján az Oklahoma City Thunder folytatta jó szereplését, sorozatban hetedik győzelmét aratta, ezúttal a Dallas volt az áldozata.
febr. 17
7:45
Kanadai és német sikerek, Pljuscsenko az élen (Infostart)
Két aranyérmet is nyert Németország a vancouveri téli olimpia keddi versenynapján. Magyar sportolók ezúttal nem voltak érdekeltek. A kanadai jégkorong-válogatott fölényes sikerrel kezdett, míg a férfi műkorcsolyázóknál a címvédő és három év szünet után visszatért Jevgenyij Pljuscsenko vezet.
febr. 17
8:12
Két német arany, hazai boldogság (Metropol)
Két aranyérmet is nyert Németország a vancouveri téli olimpia keddi - magyar érdekeltség nélkül lezajlott - versenynapján, amelyen azért a hazai szurkolók is ünnepelhettek. A németek új ötkarikás bajnokai a szánkós Tatjana Hüfner és a 10 km-es üldözéses sílövészetet megnyerő Magdalena Neuner lettek.
febr. 17
8:48
Vancouver -Pljuscsenko az élen (Behaviour)
A címvédő Jevgenyij Pljuscsenko áll az élen a férfi műkorcsolyázók rövid programja után.
febr. 17
8:57
Vancouver 2010: a 4. versenynap összefoglalója (She)
A németek napja volt a keddi a Vancouverben zajló téli olimpián: két arany-, valamint egy ezüst- és egy bronzérmet szereztek, amellyel nem csak az éremtáblázat, hanem a téli játékok örökranglistájának is élére ugrottak. A kanadai és az orosz férfi jégkorongozók sima győzelemmel kezdtek.
febr. 17
9:06
7-szeres bajnok szeretne lenni (Metropol)
Jevgenyij Pljuscsenko akkor tért vissza a mű­kor­cso­lya világába, amikor már úgy tűnt, hogy többé nem az oroszok lesznek a legjobbak e sportágban
febr. 17
10:09
Vancouver 2010: a kanadai hokikapitány nem teljesen elégedett (She)
Hiába győzött fölényesen, 8–0-ra Kanada férfi jégkorong-válogatottja Norvégia ellen a vancouveri téli olimpián, Mike Babcock edző a meccs utáni sajtótájékoztatón nem volt teljesen elégedett.
febr. 17
10:27
Túraautó-vb: magyar csapat, magyar versenyzővel a WTCC-ben (She)
Újabb fejezet nyílik a Zengő Dension Team és Michelisz Norbert életében. Eddig „csak" jutalomjáték lehetett egy WTCC-s indulás, de 2010-ben egy magyar csapat magyar versenyzővel vághat neki a túraautó-világbajnokságnak.
febr. 17
10:29
Kazincbarcika: nem kap szerződést a három ukrán labdarúgó (She)
Eldőlt, hogy nem marad Kazincbarcikán a napokban tesztelt három ukrán labdarúgó.
febr. 17
10:31
Vancouver 2010: Huszár Erika a legjobb tízbe akar kerülni 1500-on (She)
A torinói téli olimpián a 4. helyen végzett Huszár Erika a legjobb tízbe kerülést tűzte ki célul. A magyar rövid pályás gyorskorcsolyázó úgy véli, a mezőny négy év alatt sokat erősödött.
febr. 17
11:48
Vancouver - két magyar rajthoz áll (Behaviour)
Berecz Anna lesiklásban, Knoch Viktor rövidpályás gyorskorcsolyázásban érdekelt.
febr. 17
11:57
Hiddink lett a török kapitány (Infostart)
A holland Guus Hiddink lesz a török labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A 63 éves szakvezető a nyáron veszi át a török együttes irányítását, és két éves szerződést írt alá.
febr. 17
12:51
Póker: két magyar játékos az EPT Koppenhága második napján (She)
Az európai versenysorozat dán állomásán Zsuffa Miklós és Tóth Csaba is továbbjutott az első selejtezőnapról.
febr. 17
12:53
Vancouver 2010: a nézők 22-50 dollárt fizetnek az eredményhirdetésért (She)
A nézőkön semmi nem múlik a vancouveri téli játékokon – derül ki a Magyar Olimpiai Bizottság honlapján olvasható helyszíni beszámolóból, amely kiemeli, hogy eddig szinte minden eseményen, így a speciális, belvárosi eredményhirdetéseken is telt ház volt.
febr. 17
13:27
Bayern München: Ribéry maradása főleg a BL-től függ (She)
A Sport Bildnek nyilatkozva Franck Ribéry, a Bayern München francia középpályása kijelentette: nem a pénz, hanem a szakmai indokok, elsősorban a jó BL-szereplés marasztalhatja Münchenben.
febr. 17
13:45
Ligakupa: megváltozott a Paks-Haladás mérkőzés időpontja (She)
A paksifc.hu információja szerint a Tolna megyeiek február 24. helyett 19-én, pénteken 14 órakor fogadják a Haladást.
febr. 17
14:21
Kecskemét: szerb hátvéd érkezett tesztelésre a csapathoz (She)
Milos Milovanovics személyében újabb játékost néz meg a KTE-Ereco szakmai stábja – adta hírül a klub hivatalos honlapja, a kecskemetite.hu.
febr. 17
14:23
Blog: A jég mindenkinek csúszik - helyszíni beszámoló Vancouverből (She)
Újabb érdekes beszámoló érkezett Vancouverből. Kanadában élő bloggerünk, Répási Zsuzsa ezúttal a férfi műkorcsolyázók rövid programjáról ír az NSO blogzónájában vezetett naplójában.
febr. 17
14:39
Tenisz: az első és a második kiemelt is kiesett Dubaiban (She)
Vaskos meglepetéseket hozott a Dubaiban zajló női tenisztorna nyolcaddöntője, ugyanis az első, illetve a második helyen kiemelt Caroline Wozniacki és Szvetlana Kuznyecova is kiesett.
febr. 17
14:41
MLSZ: a Videoton és a Győr főnöke kerülhet be az elnökségbe (She)
Február 27-én a telki edzőközpontban tartják a Magyar Labdarúgó-szövetség rendkívüli közgyűlését, amelyen két új elnökségi tagot, illetve komplett felügyelő bizottságot választanak.
febr. 17
14:57
Japán: a Jokohama Marinos hazahozhatja az Espanyol klasszisát (She)
A Jokohama Marinos labdarúgócsapata japán sajtóértesülések szerint mindent megtesz, hogy szerződtesse az Espanyol középpályását, Nakamura Sunszukét.
febr. 17
15:15
NBA: torokrákja van a Denver Nuggets rutinos mesterének (She)
A Denver Nuggets kosárlabdacsapata bejelentette, hogy torokrákja miatt nem számíthat egy ideig vezetőedzőjére, George Karlra.
febr. 17
16:09
Magyar válogatott: bombaerős kerettel érkeznek az oroszok (She)
Bombaerős kerettel érkezik a magyarok ellen március 3-án sorra kerülő felkészülési mérkőzésre az orosz labdarúgó-válogatott.
febr. 17
16:27
Fulham: Gera Zoltán a Sahtar elleni El-meccsen térhet vissza (She)
Gera Zoltán a Fulham Sahtar Doneck elleni csütörtöki Európa-liga-mérkőzésén térhet vissza térdsérülését követően.
febr. 17
16:45
Győri ETO: miután a fegyencek letakarították, ismét fűtik a pályát (She)
Az idén egyszer már bekapcsolták a szakemberek a Győri ETO FC centerpályája alatti fűtési rendszert, és most, miután a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lakói teljesen megtisztították a gyepet, ismét fűtik a pályát. Erről az eto.hu adott tájékoztatást.
febr. 17
17:03
U19-es válogatott: táborzáró siker a Szigetszentmiklós ellen (She)
A hazai rendezésű, májusi Eb-elitkörre készülő U19-es labdarúgó-válogatott szerdán a Szigetszentmiklós elleni előkészületi mérkőzéssel fejezte be négynapos telki edzőtáborozását. A Szapor Gábor által irányított együttes 2–1-re győzött, a korosztályos gárda góljait Tischler Patrik és Márkus Gábor szerezte.
febr. 17
17:21
Férfi kézilabda: Sótonyi László a Balatonfüred új edzője (She)
A bajnoki évad végéig a 39 éves, 180-szoros válogatott Sótonyi Lászlót nevezték ki a Balatonfüred férfi kézilabdacsapatának edzőjévé.
febr. 17
17:23
Formula-1: Vettel volt a leggyorsabb a szerdai jerezi tesztnapon (She)
Sebastian Vettel autózta a leggyorsabb kört a második jerezi Formula-1-es teszthét első napján. A Red Bull német pilótáját a mclarenes brit Lewis Hamilton és a Ferrarit erősítő Felipe Massa követi a sorban.
febr. 17
17:48
BL: bódít majd a bajor balett? (Behaviour)
Noha első blikkre olybá tűnhet, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében ma nem lesznek akkora rangadók, mint amilyen a tegnapi Lyon-Real Madrid és AC Milan-Manchester United volt, ám a körülmények nyomán biztosak lehetünk benne, újabb parázs meccsek következnek.
febr. 17
18:06
Venus Williams a nyolc között (Behaviour)
A címvédő amerikai Venus Williams bejutott a legjobb nyolc közé az 1,47 millió euró összdíjazású, dubaji keménypályás női tenisztornán, miután szerdán két szettben nyert a fehérorosz Olga Govorcova ellen.
febr. 17
18:15
Premier League: Benítez szerint nevetséges ötlet a playoff (She)
Rafa Benítez, a Liverpool spanyol menedzsere a zsúfolt versenynaptárra és a párosítás esetlegességére is utalt, amikor abszurdnak nevezte az angol labdarúgó-bajnokságban tervezett rájátszást.
febr. 17
18:42
Dárdai Pál bízik a visszatérésben (Behaviour)
Négy hónapos kihagyás után a visszatérésben bízik Dárdai Pál, a Hertha BSC magyar válogatott labdarúgója.
febr. 17
18:51
Euro 2012: Magyarország a svédek ellen kezdi az Eb-selejtezőt (She)
Szerdán Amszterdamban elkészítették a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság E-selejtezőcsoportjának menetrendjét: ennek értelmében a magyar válogatott Svédország ellen, idegenben kezdi meg a sorozatot 2010. szeptember 3-án. Az idén ősszel összesen négy Eb-selejtezőt játszik Erwin Koeman csapata, 2011-ben további hatot. A csoportból az első helyezett jut ki a lengyel-ukrán közös rendezésű 16-os…
febr. 17
18:53
Fulham: Hodgson szerint Dempsey már a bajnoki hajrára is beszálllhat (She)
Január 17-én, a Blackburn ellen 2–0-ra elvesztett angol bajnoki mérkőzésen szenvedett súlyos térdsérülést a Fulham labdarúgócsapatának amerikai légiósa, Clint Dempsey, akinek felépülése a reméltnél is gyorsabban halad. Így az angol klub menedzsere, Roy Hodgson szerint akár már a bajnoki szezon hajrájára is visszatérhet, ez pedig azt jelentheti esetében, hogy mégsem lesz akadálya a világbajnoki…
febr. 17
19:09
Euro 2012: Erwin Koeman elégedett a válogatott menetrendjével (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott 2010. szeptember 3-án Svédország ellen, idegenben kezdi meg a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőit. A mieink szövetségi kapitánya, Erwin Koeman elégedetten nyugtázta, hogy előzetes terveinek megfelelően alakult a beosztás.
febr. 17
19:27
Vancouver 2010: leomlott egy kordon, 19 sérült egy ingyenes koncerten (She)
Tizenkilencen megsérültek, amikor a téli olimpia betétprogramjában szereplő ingyenes koncerten a közönség hullámzása közben leomlott egy kordon Vancouverben.
febr. 17
19:29
Vancouver 2010: Petra Majdic szakadékba esett a bemelegítés közben (She)
A szerdai női sífutósprintverseny egyik fő esélyese, a tavalyi sprintvilágkupa győztese, a szlovén Petra Majdic súlyos balesetet szenvedett a selejtező bemelegítésekor.
febr. 17
19:31
Manchester City: Patrick Vieira ellen sportszerűtlenség miatt eljárás indul (She)
Az Angol Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága eljárást indít Patrick Vieira, a Manchester City francia labdarúgója ellen.
febr. 17
19:36
Lágyékon rúgásért tilthatják el Vieirát (Behaviour)
Az angol szövetség fegyelmi bizottsága eljárást indít Patrick Vieira, a Manchester City francia labdarúgója ellen.
febr. 17
19:45
Eb-selejtezők - Svédországban kezd a magyar válogatott (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott szeptember 3-án Svédországban kezdi meg a 2012-es Európa-bajnokság selejtezősorozatát.

Keresés