2010. február 21. vasárnap

febr. 21
0:06
Vancouver 2010: svéd aranyérem a 30 km-es üldözéses versenyben (She)
A férfi 30 kilométeres üldözéses versennyel folytatódtak a sífutók küzdelmei a téli olimpián. Az aranyérmet a svéd Marcus Hellner szerezte meg a német Tobias Angerer és honfitársa, Johan Olsson előtt.
febr. 21
0:10
Primera División: Sevilla-siker a három piros lapot hozó meccsen (She)
Kétgólos győzelmet aratott a Sevilla a spanyol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában, de mégsem lehet teljesen elégedett.
febr. 21
0:14
Tenisz: két amerikai vívja a férfidöntőt a memphisi tornán (She)
Két amerikai jutott be a döntőbe a Memphisben zajló tenisztornán.
febr. 21
1:54
Vancouver 2010: magabiztos svájci siker Kína ellen női jégkorongban (She)
Megkezdődtek a rájátszás küzdelmei női jégkorongban. Szombaton az alsóház mérkőzéseit (5–8. helyért) rendezik meg, először az A-csoport harmadik helyén végző Svájc csapott össze a B-ben negyedik Kínával. Az európai gárda a papírformának megfelelően magabiztosan győzött.
febr. 21
2:30
Vancouver 2010: a sereghajtó oroszok elvették a svédek veretlenségét (She)
Újabb fordulót játszottak le női curlingben. Talán a torna legnagyobb meglepetését szerezték az oroszok azzal, hogy legyőzték az eddig veretlen, címvédő svéd válogatottat. Ráadásul nem is akárhogyan: a korábbi öt meccsükből csupán egyet megnyerő, utolsó helyezett oroszok az ötödik end után már 7–0-ra vezettek, a skandinávok ezt követően szerezték meg becsületpontjukat. Mivel azonban a hetedikben…
febr. 21
3:06
Vancouver 2010: holland aranyérem 1500 méteres gyorskorcsolyázásban (She)
Szombaton a férfiak 1500 méteres versenyszámát rendezték meg gyorskorcsolyázásban. Az aranyérmet a holland Mark Tuitert szerezte meg az 1000 méteren aranyérmes amerikai Shani Davis és a norvég Havard Bökko előtt.
febr. 21
3:24
Vancouver 2010: Huszár Erika az elődöntőbe jutott 1500 méteren (She)
Szombaton a női rövid pályás gyorskorcsolyázók 1500 méteres versenyét rendezik a téli olimpián. A selejtezőben három magyar versenyző, Huszár Erika, Heidum Bernadett és Darázs Rózsa is indult, s közülük előbbi tovább is jutott az elődöntőbe.
febr. 21
4:00
Vancouver 2010: könnyed szlovák siker Lettország ellen jégkorongban (She)
A szlovák jégkorong-válogatottnak nem okozott gondot a lettek legyőzése a B-csoportban. Északi szomszédaink magabiztos, 6–0-s sikert arattak a balti ország csapata felett.
febr. 21
4:36
Vancouver 2010: Huszár Erika döntős 1500 méteren (She)
Lebonyolították az elődöntőket is a női rövid pályás gyorskorcsolyázók 1500 méteres távján a téli olimpián. Az egyedüli magyarként elődöntős Huszár Erika szerencsés körülmények között, de futamgyőzelemmel jutott a fináléba.
febr. 21
4:54
Vancouver 2010: a két német páros az élen kettes bobban (She)
Két futamot rendeztek meg szombaton a férfi kettes bobok versenyében. Az első nap után két német egység áll az élen az oroszok első számú csapatát megelőzve.
febr. 21
5:30
Vancouver 2010: Huszár Erika hatodik, azaz pontszerző 1500 méteren (She)
A női rövid pályás gyorskorcsolyázók 1500 méteres távján Huszár Erika a hatodik helyen végzett. Az aranyérmet a kínai Csou Jang szerezte meg olimpiai csúccsal, két dél-koreai versenyző, Li Un Bjul és Pak Szung Hi előtt.
febr. 21
5:48
Vancouver 2010: kettős dél-koreai győzelem ezren, Ohno ismét érmes (She)
A férfi rövid pályás gyorskorcsolyázók 1000 méteres távján kettős dél-koreai győzelem született. Az első helyen az 1500 méter olimpiai bajnoka, Li Dzsung Szu végzett olimpiai csúccsal Li Ho Szuk előtt, míg a bronzérmet az amerikai Apolo Anton Ohno szerezte meg.
febr. 21
6:42
Vancouver 2010: az orosz női jégkorongozók játszhatnak az 5. helyért (She)
Az orosz női jégkorong-válogatott 4–2-re legyőzte Szlovákiát a Vancouverben zajló téli olimpián, így az ötödik hely megszerzéséért küzdhet meg Svájccal. A szlovákok a hetedik helyért mérkőznek meg Kínával.
febr. 21
6:44
Vancouver 2010: Huszár Erika nagyon büszke eredményére (She)
Huszár Erika a hatodik, pontszerző helyen végzett a rövid pályás gyorskorcsolyázók 1500 méteres számában a Vancouverben zajló téli olimpián. A magyar sportoló nagyon büszke eredményére.
febr. 21
7:36
Huszár Erika hatodik a téli olimpián (Infostart)
Huszár Erika hatodik, vagyis pontszerző helyen végzett a rövidpályás gyorskorcsolyázók női 1500 méteres számában a vancouveri téli olimpián.
febr. 21
7:36
NBA: vesztes meccsen, 26 ponttal mutatkozott be McGrady New Yorkban (She)
Felemásra sikerült Tracy McGrady bemutatkozása a New York Knicksnél: a kosaras 26 pontot szerzett, ám új csapata 121–118-ra kikapott a hosszabbításban az Oklahoma City Thundertől. A vendégek ásza ezúttal is Kevin Durant volt, aki 36 pontot szerzett, és már sorozatban 27. meccsén ért el legalább 25 pontot.
febr. 21
7:54
Vancouver 2010: a házigazda legyőzte Nagy-Britanniát, és vezet curlingben (She)
A házigazda Kanada 7–6-re legyőzte Nagy-Britanniát a férfi curling hatodik fordulójában, és hibátlan mérleggel vezeti a csoportot a Vancouverben zajló téli olimián.
febr. 21
8:12
Tenisz: Arvidssonnak nem volt esélye Sarapova ellen a memphisi döntőben (She)
Az első helyen kiemelt orosz Marija Sarapova nem adott esélyt a svéd Sofia Arvidssonnak a memphisi WTA-torna döntőjében, és nagyon magabiztosan, két játszmában nyerte meg a finálét.
febr. 21
8:14
Tenisz: a spanyol Ferrer honfitársával, Ferreróval csap össze a döntőben (She)
Az első és a második helyen kiemelt teniszező is bejutott a döntőbe a Buenos Airesben zajló ATP-tornán: a spanyol David Ferrer honfitársával, Juan Carlos Ferreróval csap össze a fináléban.
febr. 21
8:30
Vancouver 2010: a fehérorosz hokisok legyőzték Németországot (She)
A fehérorosz férfi jégkorong-válogatott izgalmas mérkőzésen verte meg 5–3-ra Németországot a C-csoport 3. fordulójában a Vancouverben zajló téli olimpián.
febr. 21
8:30
Vancouver 2010 - A NOB eddig elégedett (Behaviour)
A grúz szánkós tragikus halálesete ellenére a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) "féltávnál" elégedett a vancouveri téli olimpiával.
febr. 21
9:24
Ökölvívás: Elio Rojas megvédte címét a latin rangadón (She)
Megvédte WBC pehelysúlyú világbajnoki címét Elio Rojas. A dominikai bunyós első címvédésén a veterán Guty Espadasszal találkozott, aki 10 évvel ezelőtt ugyanezt a címet birtokolta.
febr. 21
9:24
Huszár Erika hatodik Vancouverben (Metropol)
Huszár Erika hatodik helyen végzett a rövidpályás gyorskorcsolyázók 1500 méteres számában a vancouveri téli olimpián, ezzel pályafutása során másodszor zárt pontszerző helyen, miután négy éve Torinóban ugyanezen a távon negyedik lett.
febr. 21
9:42
Fölényesen nyert a Barcelona (Metropol)
A listavezető FC Barcelona hazai pályán 4-0-ra nyert a Racing Santander ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szombati második mérkőzésén.
febr. 21
10:00
Magyar válogatott: Koeman Mainzban nézte meg Szalai bajnokiját (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapjának beszámolója szerint Erwin Koeman, a magyar válogatott szövetségi kapitánya szombaton Mainzban tett látogatást, hogy bajnoki mérkőzésen nézze meg a bő keretbe nevezett Szalai Ádámot – a támadó csereként lépett pályára, és 23 percet játszott.
febr. 21
10:00
Sarapova diadala Memphisben (Metropol)
A volt világelső orosz Marija Sarapova nyerte az egyesült államokbeli Memphisben zajló, keménypályás tenisztorna női versenyét, miután a szombati fináléban két sima szettben megverte a selejtezőből indult svéd Sofia Arvidssont.
febr. 21
10:02
Döme örül, hogy leért (Metropol)
Döme Zsófia összességében elégedetten, Berecz Anna pedig némi szomorúsággal értékelte teljesítményét a vancouveri téli olimpia szombati szuperóriás-műlesikló száma után.
febr. 21
10:18
Vancouver 2010: ismét jégre lép a Hoffmann, Zavozin duó - a program (She)
Vasárnap hat számban hirdetnek győztest a vancouveri téli olimpiai játékokon. Ami a magyar indulókat illeti, ma Bene Márton, illetve a Hoffmann Nóra, Zavozin Maxim jégtáncduó révén vagyunk érdekeltek. Tekintse meg a mai programot!
febr. 21
10:36
MTK: Garami reméli, hogy Kulcsár és Zsidai felépül az idénynyitóra (She)
Garami József elsősorban az első félidei játékkal volt elégedett a KTE-Ereco ellen 2–2-es döntetlenre végződő felkészülési mérkőzésen, és bízik benne, hogy a sérült Kulcsár Tamás és Zsidai László felépül az idénynyitóra.
febr. 21
10:38
Labdarúgás: hétfőig még igazolhatnak játékost a magyar klubok (She)
Hivatalosan szombaton lejárt az átigazolási időszak, ám vasárnap és hétfőn még csapatot válthat néhány futballista Magyarországon.
febr. 21
10:40
Pécs: visszatért a Lokival szerződést bontó Varga Zoltán (She)
Másfél évre szerződtette Varga Zoltánt a Pécsi MFC. A 27 éves középpályás ugyan a DVSC játékosa volt, ám a REAC-ban futballozott, s mivel szerződést bontott a Lokival, végleg Pécsre került.
febr. 21
10:54
Hévíz: Miski Zoltán és Kállai Norbert a másodosztályú csapatnál folytatja (She)
Újabb játékosokkal bővült az NB II Nyugati csoportjában szereplő Hévíz FC kerete.
febr. 21
10:56
Bilbao: kitiltották az Anderlecht szurkolóira vizelő drukkert (She)
Az Athletic Bilbaónál azonosították és kitiltották azt a szurkolót, aki az Anderlecht elleni csütörtöki Európa-liga-mérkőzés alatt az egyik felső tribünről az alatta ülő belga drukkerek közé vizelt.
febr. 21
11:12
Téli olimpia: Huszár Erika történelmi sikere (Infostart)
Huszár Erika hatodik, azaz pontszerző helyen végzett a rövidpályás gyorskorcsolyázók női 1500 méteres számában szombaton a vancouveri téli olimpián.
febr. 21
11:12
Labdarúgás: Komanék a Milan ellen - a topligák mai programja (She)
Mind a négy európai topligában rendeznek ma mérkőzéseket. Koman Vladimir csapata, a Bari a Milannal csap össze a Serie A-ban. Tekintse meg a mai programot!
febr. 21
11:14
Tenisz: Czink ötödik kiemeltként Jen Ce ellen kezd Malajziában (She)
Czink Melinda ötödik kiemeltként a szabadkártyás Jen Ce ellen kezd Kuala Lumpurban, a Malaysian Openen.
febr. 21
11:30
Udinese: De Biasi „nem élte túl” a szombati zakót, elődje az utódja (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) a várakozásoknál gyengébben szereplő Udinese vezetői megköszönték Gianni De Biasi munkáját, és azonnali hatállyal Pasquale Marinót nevezték ki a csapat vezetőedzőjének.
febr. 21
11:30
Czink az ötödik kiemelt (Metropol)
Czink Melindát az ötödik helyen emelték ki a hétfőn kezdődő, Kuala Lumpur-i, 220 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna szervezői.
febr. 21
11:48
Mainz: Még igyekszem hozzászokni a német élvonalhoz - Szalai (She)
Mivel csapata, a Mainz szombaton csak gól nélküli döntetlent játszott a Bundesliga 23. fordulójában, Szalai Ádám érthetően csalódottan nyilatkozott a Nemzeti Sportnak – azonban hozzátette, összességében elégedett, és nem bánta meg a klubcserét.
febr. 21
12:42
Hollandia: Ruud van Nistelrooy visszatér a válogatottba? (She)
Elképzelhető, hogy Ruud van Nistelrooy, a Hamburg csatára ott lesz a holland válogatott tagjaként a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon.
febr. 21
13:54
Barcelona: a tegnap nem játszó Ibrahimovic ma külön edzett társaitól (She)
Zlatan Ibrahimovic, a Barcelona támadója nem vett részt tegnap a katalán együttes Racing Santander elleni bajnokiján (3–0), és ma reggel külön edzett társaitól, mivel nem volt teljesen rendben a bokája.
febr. 21
13:56
Vancouver 2010: Björndalen ha teheti, a puskájával alszik (She)
Legszívesebben az ágyba is magával viszi a versenyeken használt puskáját Ole Einar Björndalen, a téli olimpiák történetének egyik legeredményesebb résztvevője, aki már Vancouverben is szerzett egy ezüstérmet.
febr. 21
13:58
Formula-1: az USF1 kihagyná a szezon első négy versenyét (She)
Az USF1 istálló a jelek szerint nem lesz ott a szezon első versenyén, a március 14-i Bahreini Nagydíjon – legalábbis erre lehet következtetni Ken Anderson csapatfőnök szavaiból.
febr. 21
14:12
Videó: a japán középpályás sarokkal szerzett brazilos gólt (She)
Az ázsiai Bajnokok Ligájára készülő csapatok felkészülési meccsén a Sanfrecce Hirosima-Toyama Kataller találkozón (3–0) a hirosimaiak japán középpályása, Szato Hiszato szerzett egészen elképesztő gólt (a meccsen duplázott, s még egy gólpasszt is kiosztott). Sarokkal, a háta mögül húzta a kapuba a labdát, amolyan brazilos mozdulattal. Nézze meg a találatot videón!
febr. 21
14:48
Diósgyőr: Ivancsics Kecskemét helyett a másodosztályban folytatja (She)
Ivancsics Gellért a tavaszi szezonban a másodosztály Nyugati csoportjában szereplő Szigetszentmiklós csapatában folytatja pályafutását – adta hírül a Diósgyőr hivatalos honlapja.
febr. 21
14:50
Benfica: Kenyon Lisszabonban tárgyal Di María Chelsea-be igazolásáról (She)
Bár Peter Kenyon már távozott a Chelsea ügyvezető elnöki székéből, most mégis a volt elöljáró utazott Lisszabonba tárgyalni a Benficával az argentin Ángel di María szerződtetése ügyében.
febr. 21
15:06
Vancouver 2010: Pljuscsenko Szocsi nagykövete lett (She)
A 2014-es szocsi téli olimpia nagykövete lett Jevgenyij Pljuscsenko, aki címvédőként indult a férfiak műkorcsolya-versenyében, végül azonban be kellett érnie a második hellyel az amerikai Evan Lysacek mögött a vancouveri ötkarikás játékokon.
febr. 21
15:08
Hollandia: a Feyenoord a hajrában veszített két pontot a Den Haag ellen (She)
A hazai pályán játszó Feyenoord a hajrában veszített két pontot a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 24. fordulójában. A rotterdamiak az utolsó percekig vezettek a Den Haag ellen, de a 90. percben Danny Buijs egyenlített.
febr. 21
15:24
Vívás: Pető Réka hatodik lett a budapesti női kard vk-n (She)
Legjobb magyarként Pető Réka a hatodik helyen végzett vasárnap a női kardozók budapesti világkupaversenyén, melyet a görög Vasziliki Vugiuka nyert meg.
febr. 21
15:42
Tenisz: Roger Federer nem vesz részt a dubai tornán (She)
A világelső Roger Federer kihagyja a hétfőn kezdődő dubai férfi tenisztornát.

Keresés