2010. február 4. csütörtök

febr. 4
0:27
Férfi kosárlabda Euroliga: egy ponttal kikapott a Barcelona Belgrádban (She)
Öt mérkőzést rendeztek a férfi kosárlabda Euroliga szerdai játéknapján, és csupán a G-csoportban született idegenbeli győzelem. A lengyel Asseco Prokom Spanyolországban, a CSZKA Moszkva pedig Litvániában győzött, az E-csoportban a Barcelona szoros mérkőzésen szenvedett vereséget Belgrádban.
febr. 4
0:45
Király-kupa: kétgólos előnyt szerzett a Sevilla a Getafe ellen (She)
A Sevilla 2–0-ra legyőzte a Getafét a spanyol Király-kupa elődöntőjének első mérkőzésén. Az andalúziaiak első gólját Luís Fabiano szerezte a 45. percben, míg a 80. percben Mario a saját kapujába talált be. A visszavágót egy hét múlva rendezik.
febr. 4
1:03
Portugália: a Benfica ismét az élre állt a bajnokságban (She)
A Benfica hazai pályán 3–0-ra legyőzte az Uniao Leiriát a portugál labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának nyitó mérkőzésén, és ezzel a tabella élére ugrott, megelőzve a Bragát.
febr. 4
1:21
Férfi vízilabda LEN-kupa: két olasz csapat is a négy között (She)
Ahogy arról korábban hírt adtunk a Savona egygólos összesítéssel kiejtette a Ferencvárost a férfi vízilabda LEN-kupa negyedöntőjében, a liguriaiak mellett egy másik olasz együttes, a Brescia is továbbjutott a négy közé. Az észak-olasz csapat ugyan 11–7-es vereséget szenvedett Marseille-ben, de összesítésben így is egy góllal jobbnak bizonyult, mint ellenfele.
febr. 4
2:15
Elbúcsúzott az MTK-tól Gosztonyi (Blikk)
Budapest — Elbúcsúzott Gosztonyi András (19) volt csapatától.
febr. 4
2:33
Visszafogadja Terryt a neje (Blikk)
Dubai — Reménykedhet John Terry (29): a Chelsea sztárját lehet, hogy visszafogadja a felesége, Toni Poole (28).
febr. 4
3:09
Schumi két keréken (Blikk)
Valencia ‒ Négyről két kerékre váltott egy rövid időre Michael Schumacher (41).
febr. 4
6:48
Videoton: távirányítású futballklub? (Behaviour)
Az átigazolási szezon slágerét Fehérváron írták a labdarúgó NB I.-ben: a Garancsi István vállalkozó tulajdonolta Videoton FC a sportnapilap információi szerint csak a téli hónapokban háromszázmillió forintot költött játékosvásárlásra.
febr. 4
6:50
Teszt a lelke mindennek (Behaviour)
A valenciai háromnapos F1-es tesztje tegnap véget ért. Noha a nagy attrakció kétségkívül a három év után visszatérő Michael Schumacher volt, a szakemberek szerint azonban nem lehet nem észrevenni a súlyos sérülése után újra autóba ülő Felipe Massa sikeréhségét.
febr. 4
6:52
MiZo Pécs: prémium nélküli csaták (Behaviour)
Elsősorban dekoncentrált, fegyelmezetlen játékának köszönheti krakkói Euroliga-vereségét a MiZo Pécs 2010. Egyetért ebben a kosárcsapat ügyvezetője, Rózsa Gábor és a baranyaiak legrutinosabb játékosa, Iványi Dalma is.
febr. 4
7:03
Spanyolország: a Real Madrid lehet Rafa Benítez következő csapata (She)
Angol lapértesülések szerint a Real Madrid labdarúgócsapatához kerülhet Rafael Benítez, az FC Liverpool vezetőedzője.
febr. 4
7:05
NHL: az utolsó percben ütött gólokkal győzött ismét az Ottawa (She)
Az utolsó percben két gólt szerző Ottawa Senators 4–2-re győzött a Buffalo Sabres otthonában a keleti rangadón az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának 119. játéknapján.
febr. 4
7:21
Női kosárlabda Euroliga: Vajda Annát meghívták az All Star-gálára (She)
Az európai szövetség (FIBA) nyilvánosságra hozta annak a 14 játékosnak a névsorát, aki csereként pályára léphet a női kosárlabda Euroliga idei All Star-gáláján, és a kiválasztottak között egy magyar játékos, Vajda Anna is szerepel.
febr. 4
7:39
NBA: a Boston Pierce nélkül is nagy falat volt a Miaminek (She)
A Boston Celtics Paul Pierce nélkül is legyőzte a Miami Heatet az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 99. játéknapján. A hazaiak 107–102-es sikeréből oroszlánrészt vállalt Rajon Rondo és Kevin Garnett. A Los Angeles Lakers szoros meccsen verte meg a Charlotte Bobcatst (99–97).
febr. 4
7:57
Videoton: az újpesti Pollák Zoltánnal erősítenének a fehérváriak (She)
A Videoton FC két bal oldali védője, Présinger Ádám és Varga Róbert is megsérült az FC Nitra elleni felkészülési mérkőzésen.
febr. 4
8:33
NFL: robotok és kutyák vigyáznak a biztonságra a Super Bowlon (She)
Robbanószerek keresésére kiképzett több tucat kutya és bombahatástalanító robot ügyel majd a nézők biztonságára a profi amerikaifutball-liga (NFL) vasárnapi döntőjén, a XLIV. Super Bowlon, Miamiban.
febr. 4
8:51
Francia Ligakupa: a Marseille jutott be elsőként a sorozat döntőjébe (She)
Az élvonalbeli Marseille jutott be elsőként a Francia Ligakupa fináléjába, az elődöntőben hosszabbítás után 2–1-re legyőzte a szintén a Ligue 1-ben szereplő Toulouse-t.
febr. 4
8:51
Kétgólos előnyt szerzett a Sevilla a Király Kupán (Metropol)
A Sevilla szerda este hazai környezetben 2-0-ra legyőzte a Getafe együttesét a labdarúgó spanyol Király Kupa elődöntőjének első mérkőzésén.
febr. 4
8:53
Tenisz: az első helyen kiemelt González bejutott a 3. fordulóba Chilében (She)
A saját közönsége előtt versenyző Fernando González két szettben aratott győzelemmel biztosította helyét a Chilében zajló ATP-torna 3. fordulójában: az első helyen kiemelt játékos 6:4, 6:3-ra verte meg a spanyol Ramírez Hidalgót.
febr. 4
8:54
A Real Madridhoz kerülhet Benítez (Behaviour)
Angol lapértesülések szerint a Real Madrid labdarúgócsapatához kerülhet Rafael Benítez, az FC Liverpool vezetőedzője.
febr. 4
8:56
NBA - Bryant "nélkül" győzött a bajnok Lakers (Behaviour)
A címvédő Los Angeles Lakers meglepően nagy csatában győzött a vendég Charlotte Bobcats ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.
febr. 4
9:27
Argentína: megszerezte első győzelmét a Boca Juniors a Clausurában (She)
Megszerezte első győzelmét az argentin labdarúgó-bajnokság tavaszi szezonjában (Clausura) a Boca Juniors: a Buenos Aires-i klub 3–1-re győzte le a Lanust a második fordulóban.
febr. 4
9:45
Formula-1: Bernie Ecclestone rajtengedélyt adna a Stefan GP-nek (She)
A Formula–1 első számú vezetője, Bernie Ecclestone továbbra sem hisz abban, hogy a Campos és az USF1 elkészül az idény elejére, ezért azt szeretné, ha a Toyota „romjaira" épülő Stefan GP rajtengedélyt kapna.
febr. 4
10:03
Klubvilágranglista: a Barcelona áll az élen, a Chelsea és az MU előtt (She)
A spanyol bajnok és Bajnokok Ligája-győztes Barcelona vezeti a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS aktuális klubvilágranglistáját, amelyen a Debrecen tovább őrzi előző pozícióját (97.).
febr. 4
10:05
ZTE: Todorovics, Schultz, Magasföldi és Sluka sem egészséges (She)
A ZTE FC labdarúgócsapatának vezetőedzője, Csank János a Zalai Hírlapnak adott nyilatkozatában elmondta, elégedett az eddig elvégzett munkával, elvégezték, amit eltervezett. A szakvezetőnek egyedül a hiányzók miatt fájhat a feje.
febr. 4
10:06
Női európai kézilabdakupák - Magyar csapatok "magyar" csapatok ellen (Behaviour)
A Győr a Zácsik Szandrával felálló Ljubljanával, a Debrecen pedig Szamoránsky Piroska és Kindl Gabriella együttesével, a Podgoricával mérkőzik szombaton az európai kézilabdakupák következő körében.
febr. 4
10:21
NS Magazin: megjelent a februári szám, keresse az újságárusoknál! (She)
A Nemzeti Sport Magazin februári számából megtudhatják, milyen esélyekkel tér vissza Michael Schumacher a Formula-1-be, és hogyan él Németh Krisztián Athénban. A havilapban új rovattal is jelentkezünk: sztársportolót, ezúttal Dzsudzsák Balázst kérdezi a magyar közélet 25 ismert alakja. Olvashatnak továbbá David Beckham titkáról, illetve a Videotonról, amely 25 év után ismét felejthetetlen dobásra…
febr. 4
10:23
Real Madrid: a kapitányok kialkudták a győzelmi prémiumokat (She)
A Real Madrid labdarúgócsapatának négy csapatkapitánya, Iker Casillas, Raúl, Guti és Sergio Ramos szerdán a klubvezetőknél járt, ahol megegyeztek az együttes idei győzelmi prémiumának nagyságáról.
febr. 4
10:25
Videó: íme, Juhász Roland fejes gólja a belga rangadón! (She)
Mint már beszámoltunk róla, az Anderlecht hazai pályán 3–2-re győzte le közvetlen üldözőjét, az FC Brugest a belga bajnokság 23. fordulójának rangadóján. A változatos összecsapáson Juhász Roland szerzett vezetést először az Anderlechtnek, míg a vendégektől betalált a korábbi tatabányai és debreceni támadó, Dorge Rostand Kouemaha is. Nézze meg a találkozó góljait videón!
febr. 4
10:39
Ökölvívás: Mayweather aláírta a Mosley elleni meccs szerződését (She)
Immár az utolsó hivatalos akadály is elhárult a május 1-jei Shane Mosley–Floyd Mayweather Jr. a Bokszvilágszövetség (WBA) váltósúlyú címmérkőzése elől, ugyanis a kihívó Mayweather is hitelesítette kézjegyével a kontraktust.
febr. 4
10:41
Bayern München: 2014-ig hosszabbított a bajorok két fiatal tehetsége (She)
A tekintélyes Kicker című szaklap szerint a Bayern München 2014. június 30-ig meghosszabbította két fiatal tehetsége, Holger Badstuber és Thomas Müller szerződését.
febr. 4
10:57
Vancouver 2010: Komisarek sérülés miatt nem hokizik az olimpián (She)
Mike Komisarek sérülés miatt nem lesz ott a jövő héten kezdődő téli olimpián az amerikai jégkorong-válogatottal.
febr. 4
10:59
NHL: a gyengélkedő Columbus Blue Jackets menesztette vezetőedzőjét (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Columbus Blue Jackets szerdán kirúgta vezetőedzőjét, Ken Hitchcockot. A szakember helyét ideiglenesen az eddigi másodedző, Claude Noel vette át.
febr. 4
11:15
Portsmouth: a szezonban már negyedik alkalommal cserélt gazdát a klub (She)
Újabb tulajdonosváltáson esett át a Portsmouth: az angol élvonal utolsó helyén szerénykedő klub a szezonban immár negyedik alkalommal cserélt gazdát, új tulajdonosa Balram Chainrai hongkongi üzletember.
febr. 4
11:15
Felakasztva találták az egykori manchesteri csatár lányát (Blikk)
febr. 4
11:17
Női kézilabda NB I: a Fradi a békéscsabai eset kivizsgálását kéri (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapata a szerdai, békéscsabai bajnoki mérkőzés után történt „pénzdobálós" eset kivizsgálást kéri a magyar szövetség versenybizottságától, ha netán a találkozó ellenőre jelentésében erre nem tért volna ki.
febr. 4
11:19
Paks: Bohner könnyebb, Urbán súlyosabb sérülést szenvedett (She)
A Horvátországban edzőtáborozó Paksi FC tegnapi edzőmeccsén (a tolnaiak 2–0-ra győztek az NK Rovinj ellen) Bohner Rolandnak és Urbán Gábornak is kiújult a korábbi sérülése. Előbbié nem súlyos, viszont a csatárra részletes kivizsgálás vár – adta hírül a paksifc.hu.
febr. 4
11:33
Ferencváros: megvan a hazai felkészülési meccsek időpontja (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata a Sliema Wanderers elleni meccsel befejezte a felkészülési találkozók sorát Máltán. A 100% Fradi ma már a hazai edzőmeccsek időpontjáról számolt be.
febr. 4
11:35
Real Madrid: nyáron érkezhet a legújabb kiszemelt, Alves (She)
Kapust igazolna a nyáron a Real Madrid labdarúgócsapata: a kiszemelt portás az Almería kiválósága, Diego Alves.
febr. 4
11:51
Ausztria: kirúgták a Szélesit szerződtetni kivánó edzőt (She)
Az osztrák labdarúgó-bajnokságban szereplő Linzer ASK menesztette Matthias Hamann vezetőedzőt.
febr. 4
12:09
Juventus: Alessandro Del Piero újabb klubrekord előtt áll (She)
A Juventus labdarúgócsapatának még aktív legendája, Alessandro Del Piero újabb klubrekord előtt áll. A 35 éves csatár a hétvégén 444. alkalommal léphet pályára bajnoki meccsen a torinóiak színeiben.
febr. 4
12:09
Diákfocival köszöntötték Grosics Gyulát (Metropol)
A születésnapi ünnepségen a Grosics Gyula osztály tagjai verset szavaltak a legendás labdarúgónak, akit köszöntött Molnár Gyula polgármester, kiemelve, hogy hálás, amiért ilyen díszpolgára lehet a XI. kerületnek.
febr. 4
12:11
Franciaország: cáfolják, hogy titkos egyezség köttetett az új kapitányról (She)
Mind a Francia Labdarúgó-szövetség (FFF), mind a Girondins Bordeaux vezetői tagadják, hogy megegyeztek Laurent Blanc nyári szövetségi kapitányi kinevezéséről.
febr. 4
12:12
Jöhet a "nyugdíjasok álommeccse"! (Behaviour)
Ha valaki azt állítja Bernard Hopkinsról, hogy türelmetlen lenne, az hatalmasat téved. Korunk egyik legnagyobb bokszlegendája ugyanis nem kevesebb, mint 17 évet várt, reménykedett abban, hogy egyszer eljön az a pillanat, és visszavághat a másik korszakos zseninek, Roy Jones Jr-nek. Nos, az álmok néha valóra válnak, és majd két évtized után létrejön április 3-án a Las Vegas-i ringben a Bernard…
febr. 4
12:13
Bajnokok Ligája: Hargreaves nincs az MU keretében térdproblémái miatt (She)
Térdproblémái miatt nem nevezték a BL-keretbe a Manchester United labdarúgócsapatának középpályását, Owen Hargrevaest.
febr. 4
12:15
Jégkorong: nem utazik el a válogatott a litvániai tornára (She)
Nem tud elutazni a magyar jégkorong-válogatott a litvániai nemzetközi tornára, mert a rendezés anyagi hátterét biztosító főszponzor visszalépett, így a házigazdák kénytelenek voltak lemondani a megmérettetést. A magyar szövetség vezetői alternatív megoldásokat keresnek a jövő hétvégén szabaddá váló napokra.
febr. 4
12:27
Formula-1: tiszta német felállás a Mercedesnél, Heidfeld a tesztpilóta (She)
Színtiszta német felállással indul a 2010-es Formula–1-es szezonban a Mercedes, ugyanis a Michael Schumachert és Nico Rosberget foglalkoztató istálló hivatalosan is megerősítette, hogy Nick Heidfeld lesz a tesztpilótája.
febr. 4
12:27
Elmarad a jégkorong-válogatott jövő heti tornája (Metropol)
Elmarad a magyar jégkorong-válogatott jövő heti vilniusi tornája. A litván szervezők azt közölték az MJSZ-szel, hogy a főszponzor visszalépett.
febr. 4
12:29
Argentína: keretet hirdetett Maradona, hét újoncot avathat (She)
Kihirdette keretét a Jamaica elleni, február 10-i felkészülési mérkőzésre Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
febr. 4
12:45
Anderlecht: dél-afrikai fiatal lehet Juhász Roland utóda (She)
Dél-afrikai sajtóértesülések szerint a genki Calvin Anele Ngcongca jó eséllyel pályázik arra, hogy Juhász Roland nyári távozása esetén az Anderlecht védelmét erősítse.

Keresés