2010. február 4. csütörtök

febr. 4
0:21
Elfogták a rendőrök a BKV volt informatikai igazgatóját (HVG)
Elfogta a rendőrség Fuzik Zsoltot, a BKV eddig szökésben lévő volt informatikai igazgatóját szerdán.
febr. 4
1:27
Új korszak küszöbén (fidesz)
febr. 4
5:15
Rajtakapták! Évtizedekkel fiatalabb párja lesz a magyar színésznőnek? (ATV)
Még bármi lehet kettejük között.
febr. 4
5:17
A Kuruc.info szerkesztője a Jobbik-listáról menne a parlamentbe (ATV)
Mivel azonban nem kap helyet, bosszúból megpróbálja összeugrasztani a pártot és Budaházy Györgyöt – állítja a Jobbik alelnöke.
febr. 4
5:18
Kérdés Orbánhoz: folytatódik-e a Jobbikkal való együttműködés? (168 Óra Online)
A szocialisták miniszterelnök-jelöltje a világhálón üzent Orbán Viktornak, aki időközben Németországban tárgyalt arról, milyen változtatásokat eszközölne a választások után.
febr. 4
5:51
A szakértő szerint teljesen őrült a mostani nyugdíjrendszer (Inforádió)
A jelenlegi járulékrendszer nem ösztönzi a munkavállalókat arra, hogy többet fizessenek be a nyugdíjkasszába a tb-n keresztül - mondta az InfoRádióban Mészáros József nyugdíjszakértő, aki szerint rendet kellene rakni a befizetett járulékok ellenőrzése ügyében is. A magánnyugdíj-pénztári rendszerről a szakértő azt mondta: annak létrehozásáért az adófizetők nagy áldozatot hoztak, és a Bajnai-kormány…
febr. 4
6:09
Elfogták a BKV volt informatikai igazgatóját (Inforádió)
Elfogta a rendőrség a BKV eddig szökésben lévő volt informatikai igazgatóját. Fuzik Zsolt Szegeden bujkált, amikor a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság nyomozói és az RRI "Sólyom" bevetési alosztályának munkatársai őrizetbe vették. A tájékoztatás szerint kezdeményezik előzetes letartóztatását.
febr. 4
6:12
Máig nem dolgozta fel az UD-ügy következményeit Almássy Kornél (Népszava)
Május 31-re halasztotta a Fővárosi Bíróság azt a személyiségi jogi pert, amelyet még Almássy Kornél indított Dávid Ibolya ellen, az MDF elnökének őt sértő kijelentései miatt.
febr. 4
6:14
Monokon is alig használják a "monoki kártyát" (Népszava)
Sok helyen be sem vezették, máshol alig használják a szociális kártyát. Van, ahol csak élelmiszert vásárolhatnak, máshol - a tervek szerint - a közüzemi számlák kifizetését is rendezhetik vele az érintettek.
febr. 4
6:16
Ajánlószelvények - előre riogat a Fidesz? (Népszava)
Az MSZP kizárólag saját jelöltjei számára gyűjt majd ajánlószelvényeket. Ezzel reagált Budai Bernadett szóvivő arra a fideszes felvetésre, amely szerint többen arra készülnek, hogy - kihasználva az ellenzéki párt népszerűségét - a választókat megtévesztve, a Fidesz nevében fognak szelvényeket gyűjteni.
febr. 4
6:18
Kiadhatnák Budaházyt is (Népszava)
Nem feltétlen menekül meg Budaházy György az ellene terrorcselekmény és egyéb bűncselekmények miatt indított eljárástól azzal, ha a Jobbik képviselőjelöltje lesz.
febr. 4
6:48
Megsúgták Budaházynak a menekülési útvonalat (168 Óra Online)
A mentelmi jog mögé bújhat Budaházy György: a terrorcselekményekkel gyanúsított előzetes letartóztatásban ülő férfi egyéni képviselőként indulna a következő választásokon.
febr. 4
6:48
Almássy nem tudott az UD Zrt. létezéséről? (Népszava)
Május 31-re halasztotta a Fővárosi Bíróság azt a személyiségi jogi pert, amelyet még Almássy Kornél indított Dávid Ibolya ellen, az MDF elnökének őt sértő kijelentései miatt. Almássy a többi között azokat a kijelentéseket kifogásolta, amelyek szerint ő érintett a megfigyelési ügyben, valamint ő állhat annak hátterében, hogy az MDF elnökét megfigyeljék, lehallgassák és lejárassák.
febr. 4
7:03
Tenerifén mindent visz a víz + videó (ATV)
Németországban a havazás okoz komoly gondokat.
febr. 4
7:15
Ma zárnak az oltópontok (boon)
Csütörtökön bezárnak az oltópontok. Az ország hét pontján ezután is lehet majd kérni a vírus elleni vakcinát. Ezek az ÁNTSZ regionális intézetei, ahol a külföldi utazásokhoz szükséges egyéb oltások is megkaphatók.
febr. 4
7:17
Elbocsátaná az alkalmatlannak ítélt tanárokat a Fidesz - Népszava (boon)
Minõsítési rendszert vezetne be és aszerint osztályozná a pedagógusokat kormányra kerülése esetén a Fidesz - írja a Népszava..
febr. 4
7:19
Elfogták a BKV informatikai igazgatóját (boon)
Elfogták a rendõrök a BKV volt informatikai igazgatóját. A férfi Szegeden bujkált, szerdán a Repülõtéri Rendõri Igazgatóság (RRI) nyomozói és az RRI Sólyom bevetési alosztály kommandósai fogták el.
febr. 4
7:21
Nem építtetett, de fizettetni akar az önkormányzat - lapszemle (Inforádió)
A Népszabadság arról ír, hogy el nem végzett munka megtérítése miatt fenyeget végrehajtással több tucat ingatlantulajdonost Pomáz önkormányzata.
febr. 4
7:21
Megcsalás, szakítások: sose volt szerelmes az RTL 27 éves sztárja (ATV)
Pedig többször azt hitte, de rájött, hogy az csak fellángolás.
febr. 4
7:23
Ma folytatják a Visegrádnál léket kapott hajó mentését - képek (Inforádió)
Csütörtökön reggel folytatják a szakemberek a Visegrádnál léket kapott hajó mentését, amely a parttól mintegy ötven méterre, stabil helyzetben van, a vízi jármű a hajóforgalmat nem akadályozza - közölte a Közlekedésbiztonsági Szervezet.
febr. 4
7:33
Megyénk művészei a neten (teol)
A TolnaArt.hu-t, megyénk legnagyobb művészeti portálját önerőből hozták létre és működtetik már tíz éve.
febr. 4
7:39
Választás 2010: A kisebb pártok a támogatásért hajtanak! (ma.hu)
Nem csak a parlamentbe jutás a tétje az áprilisi országgyűlési választásnak: a kisebb pártoknak azért is fontos a megmérettetés, mert csak akkor kaphatnak állami támogatást a következő négy évben, ha legalább egy százalékot sikerül elérniük.
febr. 4
7:39
Mesterházy évértékelő tanácsokat osztogat Orbánnak + videó (ATV)
Közösségi portálon kampányolnak a nagypártok miniszterelnök-jelöltjei.
febr. 4
7:42
Remény (fidesz)
Nem először írom le, hogy a mostani választási kampány a legfurcsább az eddigiek közül. Hiszen már jóval a voksolás időpontjának kitűzése előtt mindenki tudta - tudni vélte - a választ az alapkérdésre: ki fog kormányozni a következő négy évben Magyarországon? A latolgatások pusztán olyan fontos, ám ehhez képest mégiscsak mellékes kérdésekről folynak, mint hogy szerez-e kétharmados többséget a…
febr. 4
7:51
Enikő, csütörtök szépe (szon)
Enikő a képekkel barátjának szeretne kedveskedni kapcsolatuk évfordulójának alkalmából.
febr. 4
7:53
Kit akarnak megszólítani a tüntetők? (szon)
Bejelentett és engedélyezett demonstrációt tartanak február 5-én 15 órától a nyíregyházi Kossuth téren az EDDSZ szervezésében a megyei egészségügyi holding dolgozói.
febr. 4
7:57
Veres is feljelent mindenkit, akit csak lehet (ma.hu)
A Népszava információi szerint nagy nyilvánosság előtt, aljas indokból elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás miatt tesz feljelentést Veres János volt pénzügyminiszter Navracsics Tibor és Balsai István fideszes országgyűlési képviselők ellen.
febr. 4
8:00
Elfogták a rendőrök a BKV volt informatikai igazgatóját (fidesz)
Elfogta a rendőrség Fuzik Zsoltot, a BKV eddig szökésben lévő volt informatikai igazgatóját szerdán.
febr. 4
8:09
Ők tartoznak milliárdos adókkal - Lista! (boon)
Az APEH közzétette a jelentős összegű adóhiánnyal érintett adózók listáját.
febr. 4
8:09
Áramszedőtörés miatt késnek a vonatok (szon)
Háromnegyed hétkor, Karcag és Kisújszállás állomások között egy Nyíregyházáról Ceglédre tartó személyvonat áramszedője letört, a vonat nem tud továbbközlekedni.
febr. 4
8:15
Kiborul a MÁV-bili is? (orientpress)
Hűtlen kezelés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a rendőrség a MÁV Informatika Zrt. jelenlegi vezetője ellen - értesült a Magyar Nemzet. Vizsgálják a cégnél kötött munkaszerződéseket, a tanácsadói szerződéseket és a végkielégítéseket. Eközben a Legfőbb Ügyészség áprilisig meghosszabbította a MÁV Cargo Zrt. privatizációját vizsgáló nyomozás határidejét.
febr. 4
8:15
Hűtlen kezelés- most a MÁV Informatika Zrt.-nél bukik ki valami? (ma.hu)
A Magyar Nemzet információi szerint hűtlen kezelés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a rendőrség a MÁV Informatika Zrt. jelenlegi vezetője ellen.
febr. 4
8:15
Válságban a bérautósok: felére csökkent az állomány (ATV)
Egyes vállalkozásoktól több száz autót vettek vissza.
febr. 4
8:17
Hagyó elmegy, összedől a kártyavár is? (ma.hu)
Hagyó Miklós politikai értelemben vett megsemmisülésével alapjaiban meginoghat az az MSZP-n belül évek alatt kiépített rendszer, amelyet a Mozaik klubra alapozva fiktív párttagok beléptetésével hozott létre a volt főpolgármester-helyettes - véli a Magyar Nemzet szocialista informátora.
febr. 4
8:17
Leütötte az őrt, majd szökni próbált a kecskeméti börtönből (ATV)
A bejárati ajtó azonban útját állta.
febr. 4
8:18
Kövér: megtisztítjuk a politikát (fidesz)
Véget ér az a nem is húsz, hanem 1948-tól számolva több mint hatvanéves korszak, amikor az esetek nagyobb részében semmilyen következménye nem volt a politikával összekapcsolódó bűncselekményeknek - mondta a Demokratának Kövér László, a Fidesz választmányi elnöke.
febr. 4
8:19
Magára robbantotta házát egy mezőtúri férfi + videó (ATV)
Kinyitotta a gázcsapot, begyújtott, majd felakasztotta magát.
febr. 4
8:27
Haiti földrengés: jótékonysági koncert Szegeden a túlélők javára (HVG)
A haiti földrengés áldozatainak emlékére, a túlélők megsegítésére rendeznek jótékonysági koncertet a Szegedi Nemzeti Színházban; a város szimfonikus zenekara vasárnap Mozart Requiemjét adja elő.
febr. 4
8:27
Fogolyszökés Kecskeméten - bilinccsel ütötte le a börtönõrt (boon)
Leütötte a büntetés-végrehajtási õrt és megpróbált elszökni a Kecskeméti Városi Bíróságról egy elõzetes letartóztatásban lévõ férfi szerdán. Az õr a földre zuhant, a férfi kitépte a kezébõl a vezetõszárat, majd elszaladt. A bejárati ajtó kilincse ejtette foglyul: beleakadt a vezetõszár.
febr. 4
8:27
Az ország legnagyobb egyeteme várja őket - fotók! (teol)
Az ország legnagyobb egyetemének hallgatói lehetnek, akik a szekszárdi főiskolai karra jelentkeznek. Fusz György, a kar főigazgatója mondta ezt, kedvcsinálóként, az intézmény szerdai nyílt napján.
febr. 4
8:29
Magasan maradtak a devizahitel-kamatok - Világgazdaság (boon)
Hiába csökken a jegybanki kamat a magyar hitelintézetek változatlanul drágán adják a devizahiteleket, sõt olyan konstrukció is van, amely drágult az utóbbi idõben - derül ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) legfrissebb, év végi statisztikájából, amelyet a Világgazdaság idéz.
febr. 4
8:31
Ózdi kettős gyilkosság: vádemelés történt (boon)
Miskolc, Ózd - Benyújotta vádat a megyei főügyészég az ózdi kettős gyilkosság három vádlottja ellen
febr. 4
8:33
Fizetett az MDF, de miből? (orientpress)
Váratlanul pénzhez jutott a nemrég még fizetési gondokkal küszködő MDF. Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy a párt átutalta azt a kamataival együtt több tízmillió forintra rúgó kártérítést, amelyet még tavaly ősszel ítélt meg jogerősen a Fővárosi Ítélőtábla a demokrata fórumból 2004-ben törvénytelenül, Herényi Károly hamis nyilatkozattételével eltávolított politikusoknak.
febr. 4
8:33
Folytatják a Dunán megfeneklett hajó mentését (ATV)
A 80 méteres áruszállító orrán másfél méteres lyuk tátong.
febr. 4
8:36
Az MDF kifizette a milliós kártérítést (Népszava)
Az MDF kifizette azt a több tízmillió forintos kártérítést, amelyet a Fővárosi Ítélőtábla jogerősen megítélt a pártból és a frakcióból 2004-ben kizárt politikusoknak - közölte a Magyar Hírlappal Varga István ügyvéd.
febr. 4
8:36
Az MSZP a hiperteret is kezeli (fidesz)
febr. 4
8:38
Lecsapott a "Sólyom" a BKV-s Fuzik Zsoltra (Népszava)
Külsejét megváltoztatva bujkált Szegeden a BKV hónapok óta körözött volt informatikai igazgatója. Fuzik Zsolt szakállt növesztett és befestette haját. Épp egy német rendszámú terepjáróba ült volna, mikor lerohanták a kommandósok. Már Budapesten van.
febr. 4
8:38
Kevés a lakások hőszigetelésére az évi 28 milliárd forint (fidesz)
A mostani évi 28 milliárd forint állami támogatás felhasználásával 30 év alatt lehetne a jelenlegi követelményeknek megfelelően hőszigetelni a lakásokat, viszont ha minden lakás már ilyen lenne, akkor évi 472 milliárd forintnyi földgázt lehetne megtakarítani, a mai árakkal kalkulálva - közölte a Knauf Insulation Kft.
febr. 4
8:45
Traktor a Balatonban - Beszakadt a jég a gép alatt - naplo-online.hu (boon)
A munkagéppel a jég felületét akarták megtisztítani.
febr. 4
8:51
63 ezerszer vonultak a tűzoltók + videó (ATV)
Az eszközbeszerzések után új fejlesztési program indul.

Keresés