2010. február 4. csütörtök

febr. 4
2:27
3D-ben jön A titánok harca (est.hu)
A Warner Bros. Pictures és a Legendary Pictures bejelentette, hogy A titánok harca (az 1981-es film remake-je) a hagyományos kétdimenziós kópia mellett digitális 3D formában is kijön, így a hazai mozik műsorán is szerepel majd így is.
febr. 4
2:31
Észak-Amerikában is csúcson az Avatar (est.hu)
James Cameron Avatarja most már tényleg a világ királya, hiszen a Titanic által tartott utolsó rekordot is megdöntötte. A világszerte több mint 2 milliárdos bevételt produkáló mű immár a legjövedelmezőbb film Észak-Amerikában is.
febr. 4
7:15
3 kihagyhatatlan program a hétvégére (NLCafé)
Igaz, az időjárás nem csábít kiruccanásra, mégis érdemes lesz hétvégén kimozdulni, hiszen országszerte jobbnál jobb programok várnak ránk. Íme egy kis kedvcsináló!
febr. 4
7:17
Zsírleszívásra vágyik a színésznő (NLCafé)
A színésznő tennivalóinak listáján zsírleszívás és az angol akcentus elsajátítása áll, mielőtt sor kerül az Oscar-díj átadására.
febr. 4
7:33
Egy gyilkos agya (est.hu)
A minap összeszorult a szívem, mikor egy partra vetett dugongot pillantottam meg egy amerikai bulvár honlapon. Tüzetesebb vizsgálódás után aztán rá kellett jönnöm, hogy csupán Val Kilmer legfrissebb paparazzi-fotóival van dolgom.
febr. 4
7:35
Friss levegő (est.hu)
Gyöngyössy Bence, Sas Tamás vagy Kabai Barna kizárása önmagában nem feltétlenül garancia a jó magyar filmre. Az azonban mindenképpen a Friss levegő javára írandó, hogy reklámokban és ultramodoros párbeszédekben egyaránt hiányt szenved.
febr. 4
7:37
Kokain okozta Jay Reatard halálát (est.hu)
A memphisi rockzenészt január 13-án találták halva otthonában, a halottkém mostanra készítette el jelentését. A halál oka kábítószer-túladagolás volt.
febr. 4
7:39
Sátánfajzat (est.hu)
Mindeddig azt gondoltuk naivan, hogy a Sátán fiának lenni kifizetődő feladat. Leszámítva persze, hogy vörös szemű rottweilerek flangálnak körülötte, és kizárólag szöges buzogányokkal pózoló norvég metál zenekarokat képes megihletni.
febr. 4
7:41
Egy lövés a fejbe, öt a testbe (est.hu)
Minden idők legtenyérbemászóbb problémamegoldójának megszemélyesítője újra bevetésen. Csakhogy a rendezői székben Tarantino helyett a Dredd bíró és a Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron rendezője ül, ami baljós előjel.
febr. 4
7:51
25 tuti szerelmes SMS Valentin-napra (NLCafé)
Neked is gyötrő perceket jelent egy-egy frappáns, szellemes vagy épp megható SMS megszövegezése? Összegyűjtöttük neked a legjobbakat – bogarássz kedvedre, és lepd meg kedvesedet a hozzá legjobban illő üzenettel!
febr. 4
9:57
A pumák támadása - Gazdag nőkre vadásznak a szépfiúk (NLCafé)
Pénzért nem lehet szerelmet venni, tartja a mondás, de mit tegyen az a szerencsétlen nő, akinek – mit ad Isten - sok van belőle? Megtalálhatja vajon az igaz szerelmet az, akinek a bankszámláján szinte megszámlálhatatlanok a nullák?
febr. 4
10:51
8 különleges szerelmi vallomás Valentin-napra (NLCafé)
A szavakkal néha nemcsak hadilábon állunk, hanem nem is tudjuk igazán kifejezni, mit érzünk. Ha ilyen gonddal küzdesz, bízd ránk magad! Megmutatjuk a szerelmi vallomások legegyszerűbb és mégis legkülönlegesebb módjait.
febr. 4
11:27
AXN és Viasat3: amikor a kis csatorna nagyot gondol (NLCafé)
Imádom a Dávid és Góliát meséket – még akkor is, ha Dávid apukája egy külföldi karatebajnok, Góliát pedig csak a nyolcadik bé legerősebb tanulója.
febr. 4
12:03
Hot Chip: One Life Stand (est.hu)
Összeférhet-e a romantika a gagyi szintikkel, az ostoba tuc-tuc a rafkós electropoppal, a túlcicomázott McCartney a minimál Kraftwerkkel? Szerethet-e egy Commodore 64? A Hot Chip szerint igen.
febr. 4
12:21
Segítség, nős férfit szeretek! Elhagyja értem a családját? - Soma Mamagésa válaszol (NLCafé)
Egy nős férfi a szerelmem, aki megígérte: elválik. Nem akarom, hogy megbánja a döntését, hogy a gyerekei ne szeressék, azt szeretném, hogy boldog legyen. De én is a boldogságához tartozom, ez biztos – és nem tudom elképzelni nélküle az életemet.
febr. 4
13:15
Valentin nap (est.hu)
Nem mondhatjuk, hogy Garry Marshall romkomgyáros veterán (A vasmacska kölykei, Micsoda nő!, Oltári nő, Neveletlen hercegnő 1-2.) nem vet be mindent a cél érdekében. Legújabb romantikus vígjátékában 19 (!) sztár kapott helyet.
febr. 4
13:51
Citromos-rozmaringos sertéstarja (NLCafé)
Gyors könnyű fogás tarjából – a titok a citromos pácban rejlik.
febr. 4
14:09
Csángó Bál (est.hu)
A Kisebbségekért - Pro Minoritate Alapítvány és a Moldvahon Csángó Kulturális Közhasznú Egyesület egymással karöltve február 6-án immáron tizennegyedik alkalommal rendezi meg a tradicionális Csángó Bált a budapesti Petőfi Csarnokban.
febr. 4
14:09
Katy Perry romantikus meglepetése Valentin hétvégén (NLCafé)
Az amerikai énekesnő február 13-án és 14-én romantikus hangulatot varázsol a tv képernyőjére.
febr. 4
14:11
Clooney-t megfojtja a barátnője (NLCafé)
George Clooney vajon meddig bírja olasz barátnője állandó féltékenykedését?
febr. 4
14:27
Két díjjal bővül az Európai Filmdíjátadó (est.hu)
Két díjjal bővül 2010-től az Európai Filmdíjátadó: díjat kapnak ezentúl a látványtervezők és a vágók is az Európai Filmakadémia által odaítélendő elismerések gáláján. A bővítést először 2010. december 4-én, Tallinnban alkalmazzák.
febr. 4
15:03
Jack Nicholson lánya igazi bombázó (NLCafé)
Lorraine Nicholson fiatal, gyönyörű, és a filmvilág meghódítására készül.
febr. 4
15:39
Újraindul a Mr. és Mrs. a TV2-n! (est.hu)
Visszatér a képernyőre a TV2 sikerműsora, a Mr. és Mrs. A sztárpár-show, melynek tavalyi első szériáját milliók követték végig, idén minden eddiginél több izgalmat tartogat. A műsorvezetők most is Liptai Claudia és Tilla lesznek.
febr. 4
15:39
5 exkluzív szánkó (NLCafé)
A klasszikus faszánkó, a költségtakarékos műanyag zsák vagy a 90-es években slágernek számító popsisí bizonyos körökben labdába sem rúghat a lengéscsillapítós, alumíniumvázas ródlik mellett. Lássuk az öt csúcsmodellt!
febr. 4
15:57
Botanica a Cökiben (est.hu)
Egy jó kis szerdai lazulással érdemes kiböjtölni a hétvégét: a Cökxpon Ambient Caféban a huszadik század alkonyán alakult punk rock kamarazenekar, a New York-i Botanica zenél. A nemzetközi körökben jól ismert zongorista...
febr. 4
15:59
Euroconnection a Take Five-ban (est.hu)
Jazzben a magyarok mindig is erősek voltak, hogy az osztrákok mennyire, az már fogósabb kérdés, bár a jazz és a rock fúziójára a szomszédéknál is akadnak igen zöld példák.
febr. 4
16:01
Fókatelep a Fonóban (est.hu)
Ahogyan a tenger körülöleli a fókák által lakott szigeteket, úgy vette körbe Oláh Annamária énekesnő a népi dallamok tengerével a Korai Öröm tagjainak örömzenéléseiből kinőtt kis szigetegyüttest.
febr. 4
16:16
Slash sztárparádét hozott össze új lemezére (est.hu)
A Guns N' Roses egykori gitárosa nyilvánosságra hozta új szólólemezének vendégszereplőit, a lista igen meggyőző, tucatnyi közreműködő zenél az albumon.
febr. 4
16:18
Elkészült az új Dead Weather-album (est.hu)
Jack White zenekara csaknem teljesen felvette második albumát, a megjelenés áprilisban várható. Az együttesben dobosként zenélő White szerint a számok keményebbek és bluesosabbak, mint a korábbi szerzemények.
febr. 4
16:33
Erőss Zsolt: Nem érzem magam csonkának, csak mert egy lábam van (NLCafé)
Egy viccet mesél, amit az imént hallott egy barátjától. „Két falábú székely beszélget. – Mondja kigyelmed, miből van a lába? Tán tölgyből? – Nem. – Akkor talán fenyőből? – Nem. – Esetleg bükkből? – Abból bizony! – Az jó, mert legalább nem viszket!”
febr. 4
17:27
Téli pihenés gyerekkel? - Megmutatjuk, milyen egy bababarát szálloda (NLCafé)
A téli időszakban legalább annyira ráfér a családra egy kis kikapcsolódás, mint nyáron – ráadásul jóval olcsóbb is, mint főszezonban. Az utazás mégis gondosabb szervezést igényel, hiszen olyan szállást kell hogy válasszunk, ahol rossz idő esetén is tartalmas szórakozást talál a család.
febr. 4
17:45
Interneten is foglalhatsz asztalt a Torkos Csütörtökre! (NLCafé)
Idén kényelmesen, az interneten foglalhatsz asztalt a Torkos Csütörtökre: elindult a TorkosCsutortok.hu oldal, amelynek térképes keresője azt is megmutatja, hogy melyik étteremben van még szabad hely.
febr. 4
18:39
Mégsem veszélyes vezetés közben mobilozni? (NLCafé)
Egy új tanulmány szerint a vezetés közbeni mobilozást tiltó szabályok eredményeképp nem csökkent az autóbalesetek száma. Szakértők szerint a tanulmány következtetése felelőtlen és megtévesztő.
febr. 4
19:51
Egyetlen dollárért dolgozik a legjobb vezér (NLCafé)
A Sunday Times Alan Mulallyt, a Ford elnök-vezérigazgatóját választotta a 2009-es esztendő legjobb üzletemberének.
febr. 4
20:09
Társadalmi problémákat okoz az önmegtartóztatás (NLCafé)
Kína virágzó gazdaságú Kuangtung tartományában 30 millió olyan munkás dolgozik, akik az ország más részeiről vándoroltak ide: ám a hatóságok szerint megváltozott szexuális szokásaik számos problémát okoznak.

Keresés