2010. február 25. csütörtök

febr. 25
6:24
Az éhség ünnepei - Anyám könyve (NLC)
A Nobel-díjas francia író édesanyjának állít emléket könyvében, miközben feltámaszt egy letűnt kort: lenyűgöző érzékletességgel eleveníti fel a háború előtti Párizs alakjait, színeit, hangulatát.
febr. 25
7:18
A legvidámabb tavaszváró holmik (NLC)
A téli szürkeség, a szottyos idő, a végtelennek tűnő cidrizés után testünk-lelkünk, de legfőképpen a szemünk van kiéhezve a vidámságokra. Jókedvű holmik közül válogattunk.
febr. 25
7:54
A túlsúly mentette meg az életem! (NLC)
Egy floridai nő saját bevallása szerint a deréktáji zsírpárnáinak köszönheti, hogy még él: a máskor utált „úszógumi" ugyanis felfogott egy lövedéket.
febr. 25
8:12
Kiderült a világsztár fogyásának titka! (NLC)
Ne irigykedjünk a karcsú sztárokra!
febr. 25
9:24
A házasság illúzió? - Egyre több nő adja be a válókeresetet (NLC)
Válni rossz. Olyan, mintha meghalna egy rész az életünkből. Válni olykor mégis kell. A statisztikák szerint másfélszer annyi nő adja be a válást, mint ahány férfi. És legalább annyival több nő keresi a párját (hiába). Mintha a válásokkal „fölszabaduló” hímneműek eltűnnének valami fekete lyukban. A férfiakat keressük, még mindig. Lehet, hogy mi, nők, olyasmit várunk a házasságtól, ami illúzió?…
febr. 25
9:42
Márciustól nehezebb autót venni (NLC)
Márciustól 1-től tovább szigorodik az autók hitelezése. Nem lehet önrész nélkül hitelre autót vásárolni és maximum hét évig fizethető a törlesztés.
febr. 25
9:44
Kezdeményezhet egy nő, vagy az a pasi dolga? - Soma Mamagésa válaszol (NLC)
Azt hittem, ez is egyéjszakás kaland volt, de késő este jött egy kedves SMS. Magam is meglepődtem, mennyire megörültem neki. Aztán eltelt pár hét, de azóta sem történt semmi... Szerinted kezdeményezhetek?
febr. 25
10:36
A személyre szabott szépség szigete (NLC)
A Lancôme hívei eddig is tudtak a márka szépségszigetéről, de a nagy megújulás még nekik is tartogat újdonságot.
febr. 25
10:38
Színésznők a kamera mögött: Drew Barrymore és a Hajrá Bliss! (NLC)
Drew Barrymore már ötéves kora óta dolgozik a filmszakmában, mégis csak most jutott el addig, hogy maga is megpróbálkozzon a rendezéssel. A Hajrá Bliss! kiváló apropót jelentett a színésznőből rendezővé avanzsáló kolleginák nem túl népes táborának bemutatására.
febr. 25
10:40
Pénzt a tévének, pénzt a tévétől (NLC)
Tévéshop bármikor, betelefonálós játék soha: ez a rövid policym a „hívjon most!” műsorokkal kapcsolatban. Ja, és sosem hívom fel őket.
febr. 25
11:48
90 méteres zuhanást élt túl a spániel (NLC)
Brit vízimentők mentettek ki egy spánielt, amelyik egy szinte függőleges sziklafalból zuhant a tengerbe, majd partra mászva a sziklafal tövében húzta meg magát.
febr. 25
13:00
Böjtölj velünk! Póréhagymás torta (NLC)
Ez a szemet gyönyörködtető torta is nyugodtan kerülhet a böjti ételek közé, hiszen nincs benne hús.
febr. 25
14:12
Tippek, hogy ne hízz tovább! (NLC)
A diétát követően fizikai aktivitással tudod megtartani új súlyodat, különösen, ha tartod magad a növényi alapú étrendhez.
febr. 25
14:14
Kirúgták a világsztárt (NLC)
Jennifer Lopezzel nem hosszabbított szerződést a kiadója.
febr. 25
17:48
Megkorbácsolt lányok - A pornó-rendező és a jogász véleménye (NLC)
Két héttel ezelőtt megjelent, „Kegyelmezz, Nagyuram!” című riportunkra, amelyben az újpesti szado-mazo filmforgatásról számoltunk be, élénk érdeklődéssel reagáltak az olvasók. Az összevert nők esete megosztotta a közvéleményt. Ezúttal a felmerülő kérdéseknek eredtünk nyomába...
febr. 25
19:00
Kíváncsi vagy a jövőre? Próbáld ki most! (NLC)
A 100 Csoda interaktív kiállításon a helyed, ha kíváncsi vagy, milyen a fűthető ruha, a zöld sör, vagy a toll, ami fejleszti az íráskészségedet is!
febr. 25
20:12
Megerőszakoltak? Lehet, hogy te is hibás vagy! (NLC)
Egy friss brit kutatás eredményei szerint sokan vélik úgy, hogy bizonyos körülmények fennállása esetén a nemi erőszak áldozatai legalább annyira felelősek a bűncselekményért, mint az elkövetők. A kutatás szerint ráadásul a nők azok, akik nagyobb arányban hajlanak arra, hogy az áldozatot is hibáztassák...
febr. 25
21:42
Lady Gaga a legjobban és a legrosszabbul öltöző híresség (NLC)
Kétes értékű "kettős sikert" ért el Lady Gaga egy brit zenei magazin londoni díjátadóján: az excentrikus énekesnő egyszerre nyerte el a legjobb és a legrosszabb viselet kategóriájának díját szerda este.

Keresés