2010. február 28. vasárnap

febr. 28
8:15
Suri Cruise döntött (NLCafé)
Nem akar színésznő lenni Tom Cruise kislánya.
febr. 28
9:27
Összekaptak egy ruhán a színésznők! (NLCafé)
Már most feszültséget okoz az Oscar-gála!
febr. 28
9:45
Böjtölj velünk! Rizottó erdei gombával (NLCafé)
Böjt idején sem kell lemondanunk a finom ízekről! A megszokott rizottót például elkészíthetjük gombával is, vargányával igazán különleges lesz az íze.
febr. 28
10:33
Toro Y Moi: Causers Of This (est.hu)
A popban az a jó, hogy egy személyben lehetsz bárki. A produkcióját a Toro Y Moi nick alatt futtató Chazwick Bundickben például legalább három allél gyűri egymást. Az eredő pedig tavaszváró chillwave.
febr. 28
10:35
Dr. Rubberfunk: Hot Stone (est.hu)
Nem tegnap találták ki, hogy a zsigeri funkot érdemes megmeríteni a hiphoppal, soullal és jazzel töltött medencében. Dr. Rubberfunk a receptet saját ötleteivel kiegészítve készül a nyárra, hiszen a Hot Stone nem vacakol az átmeneti tavasszal: a lassan érkező hőhullámokra ácsizva vizionál forró aszfaltot és édes izzadtságot a kegyetlen jelen hideg jegébe.
febr. 28
10:39
Segítség! Egyáltalán nem tanul a gyerek - Dr. Ranschburg válaszol (NLCafé)
Nem tanul a fiam, matematikából kettes is lett félévkor – legszívesebben csak számítógépes játékokkal játszana. Mit tegyek, hogyan vegyem rá, hogy tanuljon?
febr. 28
10:41
Exkluzív pólókollekció Haitiért (NLCafé)
A német New Yorker divatcég exkluzív pólókollekciót dob piacra a jó ügy érdekében.
febr. 28
11:33
Ötletes megoldások tárolóhelyekre (NLCafé)
Te is mindig helyszűkében vagy? Nem is gondolnád, mi minden szolgálhat remek tárolóhelyként otthonodban. Íme néhány inspiráló ötlet!
febr. 28
13:03
Az illóolajok veszélyesek is lehetnek (NLCafé)
A növényekből kivont illóolajok rendkívül tömények. Nem megfelelő használatukkal többet árthatunk, mint gondolnánk. Összeszedtünk néhány dolgot, amelyre érdemes figyelni aromaterápiánál.
febr. 28
13:05
Megduplázódott a cukorbeteg kismamák száma (NLCafé)
Több mint kétszer annyi nőnél alakul ki cukorbetegség a terhesség ideje alatt, mint ahogy azt korábban gondolták az orvosok - derült ki egy új nemzetközi tanulmányból.
febr. 28
15:09
5+1 gyönyörű estélyi a BAFTA-díjátadóról (NLCafé)
A hétvégén kiosztották a Brit Filmakadémia legnagyobb elismerését, a BATFA-díjakat. A vörös szőnyegen összességében brit sztároké, a brit tervezőké és a fekete színé volt a főszerep néhány üdítő kivételtől eltekintve.
febr. 28
16:21
Julia Roberts kampányarc lesz (NLCafé)
A 42 éves színésznőt az egyik legnagyobb kozmetikai cég kereste meg egy ajánlattal.
febr. 28
17:51
Melyik a leglustább ország? (NLCafé)
Hiába nyernek az Egyesült Államok sportolói minden országnál több érmet a vancouveri téli olimpián, a több száz milliós lakosú országban akkor is többen vannak a tévé előtt nasizók, mint a sportemberek. Egy közepesen tudományos összesítés szerint egy képzeletbeli olimpián az amerikaiak nyernék a világ leglustább nemzete címet.
febr. 28
19:03
Anglia kedvence nem kér a divattanácsokból (NLCafé)
Carey Mulligan nem fogadja meg a Vogue főszerkesztőjének divattanácsát.

Keresés