2010. február 28. vasárnap

febr. 28
1:27
César-díj: tarolt A próféta (HVG)
A francia Oscar-díjnak számító César-díj idei nagy győztese Jacques Audillard rendező A próféta című börtöndrámája, amely kilenc szobrot nyert el a szombat este Párizsban rendezett gálán.
febr. 28
1:36
Voksán Virág megmutatta, mivel hódít az ágyban (Zene.hu)
A női-DJ kicsit sem volt szégyenlős és megmutatta a szexi cuccait. [Dátum: 2010.02.28. 06:32]
febr. 28
1:42
Színházak csatái (szinhaz.hu)
Magyarország legnépszerűbb internetes stratégiai kvízjátékát, a Honfoglalót most élőben játsszák, gépek nélkül, nézők előtt; színházigazgatók, színészek és dramaturgok közreműködésével. Az elő- és középdönőknek a Trafó ad otthont, a műsorvezető-játékmester Scherer Péter lesz.
febr. 28
5:12
Zene.hu retro 6. - már 1978-ban milliók hallgatták ezt a magyar dalt (Zene.hu)
Új sorozatunkban a múlt nagy slágereit keressük elő és mutatjuk meg. Kalandozzatok velünk az időben és ismerjétek meg, milyenek voltak az igazi nagy slágerek egykor. [Dátum: 2013.01.23. 18:35]
febr. 28
8:03
Zoób Kati tervezi a Magyar Pavilon formaruháit (orientpress)
Zoób Kati tervezi a Sanghaji Világkiállítás Magyar Pavilonjának hivatalos formaruháit. A napokban írták alá a tervezésre szerződést, az első mintadarabok bemutatására márciusban kerül sor. Hazánk nemzetközileg ismert divattervezőjét, akit 2009-ben a Magyar Kultúra Követének választottak, már jól ismerik kínai szakmai körökben. Nem véletlen, hogy a tavalyi év után idén ismét meghívást kapott a…
febr. 28
8:48
A Juventus Reggel legyőzte a Balázst és Bochkort! (Népszava)
A napokban nyilvánosságra hozott adatok szerint, a Juventus Reggel a leghallgatottabb rádióműsor Budapesten, Miskolcon és Békéscsabán. A fővárosban és a békési megyeszékhelyen pedig a leghallgatottabb rádió is.
febr. 28
9:15
A próféta meghódította (a) Césart (Inforádió)
Párizsban Jacques Audillard rendező A próféta című börtöndrámája kapta a legtöbb, 9 elismerést az idei César-gálán. A francia Oscar-díjnak számító kitüntetéseket immár 35. alkalommal osztották ki. A 13 jelölés után A prófétát találta a legjobb filmnek és a legjobb rendezésnek a francia Filmakadémia.
febr. 28
9:33
A Próféta tarolt a francia Oscar-on (ma.hu)
A francia Oscar-díjnak számító César-díj idei nagy győztese Jacques Audiard rendező A próféta című börtöndrámája, amely kilenc szobrot nyert el a szombat este Párizsban rendezett gálán.
febr. 28
10:12
57819 km, Palolem (tinylittlebigthing)
Goa állam kicsi. Annyira kicsi, hogy alig lehet felfedezni a térképen, hogy az egy külön állam, nemcsak egy város. Érdekes módon a kicsi államok, tartományok, országok is megoldják, hogy nagynak látsszanak. Például Máltára is igaz ez, ami tényleg csak akkora, hogy egyik tengerpartról átköpök a másikra. Szóval legyen bármekkora is, az utazás az egyik végéből a másikba egy nap kell, hogy legyen.…
febr. 28
13:24
Több mint egymillió néző látta Magyarországon az Avatart (HVG)
Az Avatar hazai nézőszáma a hét végén elérte az egymilliót.
febr. 28
14:36
Több mint egymillió néző látta Magyarországon az Avatart (Inforádió)
Az Avatar hazai nézőszáma a hét végén elérte az egymilliót.
febr. 28
14:54
Gigor Attila a Nemzeti Színházban rendez (HVG)
Gigor Attila filmrendező készít felolvasószínházi előadást Garaczi László Szépet fogtok álmodni! (megcsalás-verziók) című színművéből; a Nemzeti Színház Tízparancsolat-sorozatának kezdő darabja március 5-én látható a Gobbi Hilda Színpadon.
febr. 28
17:12
Atomháború esetén egy könyvbe vethetjük bizalmunkat (Napvilág)
Kétszer is láthatjuk Drew Barrymore-t a 2010 február 25-i héten a moziban, hiszen rendezői bemutatkozásában is vállal egy aprócska szerepet, a Mindenki megvan című filmben pedig Robert De Niro lányát alakítja, ezeken kívül pedig érkezik egy látványos utópia Denzel Washington főszereplésével, egy Erdélyben játszódó kőkemény dráma, Sas Tamás pedig újabb vígjátékkal örvendezteti meg a nézőket.
febr. 28
18:48
Fővárosi Ítélőtábla: Nincs vezető tisztségviselője az MTV-nek (ma.hu)
A Magyar Televíziónak jelenleg nincsen vezető tisztségviselője - állapította meg a Fővárosi Ítélőtábla az MTV ügyében hozott, vasárnap az MTI birtokába került ítéletében.
febr. 28
18:57
Jó hangulatban emlékeztek az eltávozott színészekre - fotókkal (Zene.hu)
Idén hatodik alkalommal rendezték meg a Magyar-orosz színészlabdarúgó-tornát és segélykoncertet, amelynek bevételét a 'Színész Árvák' Alapítvány javára ajánlották fel a résztvevők. [Dátum: 2010.02.28. 18:49]
febr. 28
19:18
Az AC/DC hozzájuk képest őskövület (Napvilág)
Biztos elegük van már az Airbourne tagjainak abból, hogy folyton az AC/DC-hez hasonlítják őket. De mit lehet csinálni egy olyan zenekarral, akik szintén ausztrálok, ráadásul ezt is egy testvérpár alapította, a zenéjük meg #8230; hát valahonnan ismerős lehet, maradjunk ennyiben. De hogy mennyire korrektül csinálják azt, amit csinálnak, arról mi is megbizonyosodhatunk március 6-án.

Keresés