2010. február 27. szombat

febr. 27
0:06
Tavaly a U2 együttes keresett a legjobban a zeneiparban (Spa Trend Online)
A U2 együttes kereste a legtöbb pénzt 2009-ben a könnyűzenei ipar előadói közül a Billboard zenei portál szerint.
febr. 27
7:54
Újra a tőzsdén Oliver Stone-nal (Spa Trend Online)
"Kapzsinak lenni jó", provokál Oliver Stone (63) azzal a kesernyés-ravasz mosollyal, amit a Hollywoodban töltött 4O év gyűrt az ajka köré. S ennek talán valahol része az is, hogy 23 évvel ezelőtt sem a Tőzsdecápák forgatókönyvéért, sem a rendezéséért nem kapott Oscar-díjat, viszont Michael Douglas, akinek ő adta a szájába ezt a mondatot, igen.
febr. 27
9:51
Kalap és gitár kerülhet Cseh Tamás legendás albérletének falára - nézze meg! (Infostart)
Czér Péter és Vadász György alkotása nyerte meg az I. kerületi önkormányzat által kiírt Cseh Tamás-dalok ötletpályázatot. Nagy Gábor Tamás I. kerületi polgármester elmondta: a Cseh Tamás-Bereményi Géza szerzőpáros egykori Iskola utcai albérletének házfalát díszíti majd az emléktábla.
febr. 27
11:30
Emily Dickinson buja gondolatai (Spa Trend Online)
Szokatlan hangon szólal meg az Egyesült Államok egyik legnagyobb poétája, Emily Dickinson egy új amerikai regényben, amely a költőnő buja gondolatait tárja az olvasók elé.
febr. 27
12:24
Zenélő padok Varsóban a Chopin-bicentenáriumra (Spa Trend Online)
Varsóban zenélő padokat állítottak fel, amelyek gombnyomásra Chopin egy-egy művét kezdik játszani a zeneszerző születésének 200. évfordulója alkalmából.
febr. 27
15:06
Ludas Matyi, a szegény emberek hőse (Spa Trend Online)
Hatvan éve, 1950. február 27-én mutatták be az első teljes hosszában színes magyar filmet, a Ludas Matyit.
febr. 27
15:15
Hámori Gabriella: Sokkal sprődebb vagyok a romantikus karaktereknél (Infostart)
Hámori Gabriella, Sárközi-Nagy Ilona, Szávai Viktória és Gallusz Nikolett főszereplésével a héten mutatják be a mozik Sas Tamás filmrendező Szinglik éjszakája című romantikus vígjátékát. Az InfoRádió Hámori Gabriella színművészt kérdezte a filmben játszott szerepéről.
febr. 27
21:42
Még mindig tömegeket vonz a francia díva (Spa Trend Online)
Jean Dujardin, Dany Boob és Sophie Marceau vezeti a legjobban kereső francia színészek listáját - derült ki a Le Figaro című lap éves összesítéséből, amelyet a César-díjak átadása előtt közöltek.

Keresés