2010. február 27. szombat

febr. 27
10:51
A bokor mögött látta Pistike micsodáját az oviban (168 Óra Online)
Egyszer csak a gyerek azzal jön haza, hogy látta Pistike micsodáját az oviban. Kis kérdezősködés után elmeséli, hogy páran bementek az egyik bokor mögé és megnézték, kinek mije van a bugyiban.
febr. 27
13:36
Nem bízunk a rendőreinkben (168 Óra Online)
Bár többnyire biztonságban érzik magukat, és kevés tapasztalatuk van a bűnözéssel kapcsolatban, mégis sokan hezitálnának rendőrt hívni, ha bűncselekmény áldozataivá válnának - derül ki egy, az Egyesült Arab Emirátusok lakói körében készített felmérésből.
febr. 27
14:42
Génmódosított növények: egyáltalán nem sikertörténet (168 Óra Online)
A biotechnológiai ipar által pénzelt éves adatok közzétételének napján a Föld Barátai nemzetközi szervezet által készített új tanulmány feltárja, hogy az arra vonatkozó állítások, hogy a génmódosított növényekkel leküzdhető az éghajlatváltozás, túlzóak és megalapozatlanok.
febr. 27
18:48
Egy egyszerű tesztből is kiderülhet, nemzőképes-e a férfi (Infostart)
Hamarosan férfiaknak készült termékenységi tesztet hoznak forgalomba. A vizsgálat lehetővé teszi az ondósejtek számának ellenőrzését; a tesztet jelenleg vizsgálja az Egyesült Államok gyógyszerügyi hatósága. A teszt csak iránymutatást adhat, probléma esetén feltétlenül szakorvoshoz kell fordulni - hangsúlyozta a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikája Andrológiai Centrumának főorvosa.
febr. 27
19:42
A csont és bőr anorexiások csontja zsírral van tele (Infostart)
A súlyosan alultáplált, legtöbbször fiatal nők testében is sok a zsír, a csontjaikban. Az egyik legkorszerűbb diagnosztikus módszerrel végzett vizsgálat meglepő eredményeit a Journal of Bone and Mineral Research februári száma közölte.
febr. 27
20:36
Nő a cukorbetegség kialakulásának a kockázata a terhes nőknél (Infostart)
Több mint kétszer annyi nőnél alakul ki cukorbetegség a terhesség ideje alatt, mint ahogy azt korábban gondolták az orvosok - derült ki egy új nemzetközi tanulmányból.

Keresés