2010. február 27. szombat

febr. 27
8:15
Hernádi Juditék disznólkodtak! (NLCafé)
Nem csupán a stúdióban kedvelik egymást a Heti Hetes sztárjai.
febr. 27
8:33
2 csokis finomság sütés nélkül (NLCafé)
Ha váratlanul vendégek jelentkeznek be, akkor sem kell pánikba esnünk, ezek a finomságok maximum 30 perc alatt elkészülnek – épp mire megérkeznek látogatóink.
febr. 27
9:24
Vetítés és beszélgetés Kemény István emlékére (est.hu)
A két éve elhunyt szociológus, Kemény István tiszteletére rendeznek emlékestet a budapesti DocuArtban, melynek során vetítéseken és beszélgetésen is részt vehetünk. A programra március 1-jén, hétfőn este 7 órai kezdettel kerül sor.
febr. 27
9:27
Hétvégi kirándulástipp: hóvirágnéző az Alcsúti Arborétumban (NLCafé)
Szeretnél valami igazán lenyűgözőt látni? Csípd nyakon a kedvesed, és töltsetek el pár kellemes órát az Alcsúti Arborétumban andalogva, ahol most kezd virágba borulni a pompázatos mediterrán hóvirágmező.
febr. 27
9:29
Szépek és okosak: 5 pasi, akiket az eszükért (is) szeretünk (NLCafé)
Pénz, menő autó, kockahas – a legtöbb férfi azt hiszi, ezekkel tudja lenyűgözni a nőket. Nagyot tévednek. Ami a legnagyobb benyomást gyakorolja ránk, az a humor, a szuverén fellépés és főleg a kemény munkával elért teljesítmény. Íme öt férfi, akikre még mi is csettintünk egyet.
febr. 27
10:00
Sztárokkal énekelteti el slágereit az INXS (est.hu)
Öt év szünet után készít új lemezt az ausztrál INXS. Az albumon korábbi slágerek újra rögzített verziói szerepelnek majd neves énekesek előadásában. Később teljesen új dalok készítésébe is belefog az együttes.
febr. 27
10:02
Mégsem lesz Wanted 2.? (est.hu)
Lefújják a producerek a Wanted második részét, mert Angelina Jolie távozott a projektből. A Jolie és James McAvoy főszereplésével készült 2008-as akciófilm folytatását 2011-re tervezték, sőt 2012-re már a 3. részt is bejelentették.
febr. 27
10:39
Nyolc ok, amiért a Szinglik éjszakája borzalmas mozi (NLCafé)
A romantikus vígjátékok hazai császára, Sas Tamás ismét visszatér a műfajhoz, és megmutatja, hogyan nem szabad kinéznie egy komédiának. Rendhagyó antiajánló.
febr. 27
10:41
A néma járvány a nők betegsége? (NLCafé)
A csontritkulást sokáig a menopauzán átesett nők betegségének gondolták, de mára egyértelműen bebizonyosodott, hogy a férfiakat is érinti ez a betegség.
febr. 27
11:51
Ferrari toll a Bugattinak (NLCafé)
A Ferrari da Varese jóvoltából közel hárommillió forintos töltőtollra költhetik a pénzüket azok, akik nem éreznek semmit a válságból.
febr. 27
11:53
Elsöprő női győzelem - az anyósgyilkos autó (NLCafé)
A Fiat összedobott 16 Cargót, beleültetett néhány újságírót, partnert és leversenyeztette őket Sümegre. A férfiak meglepetésére elsöprő női győzelem született!
febr. 27
11:55
A szőkét imádták, a barnát marokkóinak hitték (NLCafé)
Miss Universe Hungary és Miss World Hungary elvitték a világbéke üzenetét Bamakóba, visszajöttek és mesélnek. Mi pedig hamarosan kipróbáljuk a madárlátta Touareget!
febr. 27
11:57
Takarékos autón dolgoznak a magyarok (NLCafé)
Négy magyar csapat készül, hogy részt vegyen Európa egyik legnagyobb energiahatékonysági versenyén, ahol 217 másik alakulat is indul. A cél minél kevesebb energiával, minél messzebbre jutni.
febr. 27
12:45
Téli olimpia divatimádóknak - A 10 legemlékezetesebb kosztüm (NLCafé)
A vancouveri téli játékokon a jégtánc és a műkorcsolya igazi csemege a divatbolondoknak is. Összegyűjtöttük a legemlékezetesebb kosztümöket, amelyek mindenkit lázba hoztak.
febr. 27
13:21
Átok sújtja a híres családot: bűnhődnek a gonoszságokért? (NLCafé)
A híres Kennedy család tagjainak életét a balvégzet kíséri, melyről egyesek úgy gondolták, hogy átok, míg mások azt mondják, nehéz karma.
febr. 27
14:15
Szerelmet hoz-e neked a tavasz? (NLCafé)
Jön a tavasz. Az élet, az élni akarás, az életkedv, a szerelem mind-mind feltámad. Ennek előfutára a február 28-i telihold. Ez azért különösen nagy jelentőségű, mert a Nap a Jupiterrel együtt állva felnagyítja a telihold hatását.
febr. 27
15:45
Böjtölj velünk! Sült padlizsán csípős-savanyú öntettel (NLCafé)
A padlizsán egzotikus, csípős-savanyú öntettel meglocsolva egyszerűen isteni.
febr. 27
16:39
Olcsóbb kötelező biztosítás jövőre? (NLCafé)
Reggel még drágább kötelezőről írtunk, most itt egy újabb elemzés, amely árcsökkenést jósol. Nehéz okosnak lenni. Az autósok viszont idén összességében 20 milliárd forintnyi pénzt megspórolnak.
febr. 27
16:41
Shakira a legszebb fejőstehén! (NLCafé)
A Shakira névű hároméves fejőstehén lett a győztes a Legjobbak szemléjén (Miss Schau der Besten) a németországi Verdenben a hét végén.
febr. 27
16:51
A Genesis megérti, hogy kosarat kapott Peter Gabrieltől (est.hu)
A Genesis tagjai nem neheztelnek Peter Gabrielre, amiért az énekes nem vállalta a szereplést egykori zenekarával a Rock'n'Roll Hírességek Csarnokába való beavatáson.
febr. 27
16:53
Mégis Várpalotán lesz a Pannonia Fesztivál (est.hu)
Az eredeti terveknek megfelelően megtartják május 21-23. között Várpalotán, a Cseri parkerdőben a Pannónia Fesztivált.
febr. 27
17:15
Kevesebbet fogyaszt az új Suzuki (NLCafé)
Még az idei évben bemutatja a Suzuki a Swift utódját! A következő szériából is lesz különösen takarékos dízel, de a megfizethetőbb benzinesek fogyasztását is csökkenti a gyár, és azt is megtudtuk, mit jelent igaziból a Shinkanzen.
febr. 27
18:09
Találkozz élőben Terézanyuval! (NLCafé)
A következő Irodalmi Centrifugán Bódis Kriszta kérdezi Rácz Zsuzsát Nesze neked, Terézanyu! című könyvéről. A beszélgetésben aktívan részt vesz, és felolvas: Létay Dóra.
febr. 27
19:03
Magától parkol majd az új ötös BMW (NLCafé)
Régóta tervezi a BMW is, hogy parkoló automatával látja el modelljeit, eddig azonban ez elmaradt. Ha minden igaz a 2011-ben várható új ötös BMW-ben már benne lesz a parkolósegéd is.

Keresés