2010. február 23. kedd

febr. 23
7:36
Mikor növök ki a zűrös pasikból? (NLC)
Szögezzük le az elején: mindenki hibázik, és olykor rosszul választ. Na de sorozatosan belelépni ugyanabba a gödörbe már-már felér egy kiadós önkínzással.
febr. 23
8:30
A szimbólumok mágikus ereje (NLC)
Jelképek sokasága vesz minket körül nap mint nap. Mint ahogy a világegyetemben minden, a szimbólumok is erőt, rezgést képviselnek. Energiájukkal képesek hatni ránk, és üzeneteiket akkor is befogadjuk, ha nem ismerjük a jelentésüket. Azonban megismerve őket, teremtőerejüket tudatosan is kiaknázhatjuk.
febr. 23
9:06
20 éves a Micsoda nő! 13 dolog, amit eddig nem tudtál róla (NLC)
Julia Roberts mosolya a Valentin-napban is ugyanolyan, mint régen, így nehéz elhinni, hogy már 20 év telt el az egyik legsikeresebb romantikus vígjáték bemutatása óta. Az évforduló alkalmából összeszedtünk 13 izgalmas tényt, amit még nem tudhattál a filmről.
febr. 23
9:42
Washington is felvette a harcot a nejlonszatyrok ellen (NLC)
Az amerikai fővárosban idén január 1-től rendelet írja elő, hogy az élelmiszerboltokban fizetni kell a nejlonszatyorért. A jogszabály megosztja a közvéleményt.
febr. 23
10:54
Anya lettem! - Moziba mentem, majd jövök... (NLC)
Néha ki kell lépnem az unalomig ismételt rutinból és a szűkre szabott napirendből. Ilyenkor a gyereket az apjára hagyom, én meg csinosan felöltözöm, és moziba megyek.
febr. 23
13:54
Böjtölj velünk! Fenyőmagos-diós szélesmetélt (NLC)
Böjt idején sem kell lemondanunk a finom ízekről! Sőt, ez a húsmentes étel pillanatok ellenére elkészül.
febr. 23
13:56
Te is el tudod készíteni: Friss forró gőzgombóc (NLC)
Nem kell az első ausztriai hüttéig utaznunk, ha friss gőzgombócra vágyunk, otthon is könnyen elkészíthető! Magában olvasztott vajjal is finom, de forró vaníliasodóval az igazi.
febr. 23
14:48
Csajos kocsival menőzik Zac Efron (NLC)
A tinilányok lassan elfeledett kedvence, Zac Efron egy igazi csajos kocsival nyomul. Bár azt azért eddig is láthattuk, hogy Zac nem az a szőrös-mackós típus, de ennél azért macsósabb autót is választhatott volna.
febr. 23
16:00
Mi igaz a Pálmalevél-titkok legendájából? (NLC)
Nagy szenzációt keltett a közelmúltban Oszter Tamás auraszakértő, aki jó néhány interjúban mondta el, hogyan bukkant rá Indiában saját ősi pálmalevelére. A bejelentést viharos reakciók követték: sokan kétségbe vonták az állítás hitelességét. A legalaposabban Kövesi Péter természetgyógyász vizsgálta meg a kérdést, és gyűjtötte össze az ellenérveket.
febr. 23
16:19
Szakértők: nem kell kötelező téli gumi (NLC)
A kötelezővé tételét nem javasolja, de ajánlja a téli gumi használatát az állampolgári jogok országgyűlési biztosa.
febr. 23
20:12
Szexklub a múzeumban (NLC)
Szexklub költözött egy bécsi múzeumba, az osztrák főváros egyik jellegzetességének számító Szecesszió Házába.
febr. 23
21:06
Melegek igen, homoszexuálisok nem? (NLC)
Egy friss közvélemény-kutatás szerint a helyi lakosság többsége támogatná, hogy a melegek és leszbikusok szexuális orientációjukat nyíltan vállalva szolgálhassanak az Egyesült Államok katonai alakulatainak kötelékeiben. Igaz, a homoszexuális katonák szolgálatát valahogy kevésbé szívlelik.

Keresés