2010. február 10. szerda

febr. 10
6:57
USA: felnőtt egy etnikailag elfogadóbb generáció? (NLC)
Egy nemrég közzétett amerikai kutatás szerint az ország lakossága generációról generációra egyre liberálisabb értékrendet képvisel a faji és etnikai különbségek vonatkozásában. A mai fiatal felnőttek döntő többsége az eltérő etnikai háttérrel rendelkezők közötti párkapcsolatot, és a vegyes házasságokat is támogatja.
febr. 10
7:51
6 elképesztő építészeti remekmű, amitől leesik az állad (NLC)
Vannak épületek, amelyek nem csupán a bennük található értékek miatt vonzzák látogatók ezreit, hanem sokkal inkább meghökkentő, ámulatba ejtő külsejük miatt. Íme néhány, amit már a puszta látványért is érdemes felkeresned.
febr. 10
8:27
Jókedvet, bőséget ígér idén a számmisztika! (NLC)
A tavalyi válságos év után idén végre fellélegezhetünk - legalábbis ezt ígéri a számmisztika. A 2010-es év ugyanis a 3-as szám hatása alatt áll, amelynek a jelentése bőség és születés - magyarázza Schilling Péter spirituális életvezetési tanácsadó, aki elkészítette a 2010-es évre vonatkozó számmisztikai elemzését a mithozneked2010.hu weboldalon.
febr. 10
9:03
Máté Krisztina: Végre én megyek a gyerekekért az oviba! (NLC)
Nem először találkoztam Máté Krisztinával, ezért csöppet sem lepődtem azon, hogy a beszélgetésünk folyamán nem a híradóból ismert komoly tekintet, hanem egy magabiztos és okos, mégis mosolygó, kíváncsi szempár szegeződött rám. Krisztinával meg is beszéltük, igaz, hogy határozottsága sok kellemetlen helyzettől megvédte, de hogy ő egy kemény nő lenne, az bizony csak legenda.
febr. 10
9:05
Szerelembe csomagolva - Nyomtass egyedi csokipapírt Valentin-napra: 5 szuper sablon (NLC)
Szeretnéd valami igazán eredeti ajándékkal meglepni kedvesed Valentin-nap alkalmából? Öltöztesd szerelmes ruhába kedvenc csokiját! Íme 5 tuti letölthető sablon.
febr. 10
9:39
Zséda Demjén ellen száll harcba! (NLC)
Ma este kiderül, kik a legjobbak itthon!
febr. 10
11:27
5+5 programtipp Valentin-napra (NLC)
Otthon begubózni, netán kimozdulni? Ha a pároddal még nem tudjátok, mit kezdjetek magatokkal február 14-én, van néhány ötletünk számotokra.
febr. 10
12:03
D. Tóth Kriszta: Gorillázás Pizzaországban (NLC)
Havat akartál, óvodás? Hát megkaptad. Sokáig bizonygattad hitetlenkedő kis barátaidnak, hogy létezik hely, ahol téged, sőt még a mamádat is ellepi a vastag hótakaró. Szereztél bizonyítékot, lefényképeztelek benne. Sílécet csatoltál, bukósisakot húztál, és jól érezted magad egy egész hétig – ahogy te hívod – Pizzaországban.
febr. 10
12:39
Lenyűgöző és biztos hatás - rózsa a szépség jegyében (NLC)
Szeretjük a látványát, szívesen viseljük az illatát, és a hatóanyagait bőrápolókba zárjuk. Mi a rózsa titka?
febr. 10
13:51
Különleges gombócok farsangra (NLC)
A sült túrógombóc a fánk és gombóc keveréke - igazi farsangi desszert. Az almás gombóc pedig igen hasonlóan készül, azonban egy kicsit könnyebb a gyümölcs miatt.
febr. 10
14:45
A mentalista visszatért! (NLC)
Erről fognak szólni a következő hetek nézettségi harcai: jönnek a régi kedvencek, és újra pozíciót fognak.
febr. 10
14:47
Hadat üzen a gyermekkori elhízásnak az amerikai first lady (NLC)
Elindította a gyerekkövérség elleni kampányát Michelle Obama, az amerikai first lady kedden; főleg az egészséges táplálkozás elveire és a sok testmozgás fontosságára akarja felhívni a szülők és a gyerekek figyelmét.
febr. 10
16:16
Melengető italok (NLC)
Nemcsak a karácsonyi vásárokban, de később is, és nemcsak kint, a hideg utcán, vagy kirándulás közben, de a meleg szobában is jólesik, ha kezünket egy forró bögrén melengethetjük. És nem mindegy, mi van a bögrében...
febr. 10
16:18
Kibékült a sztárpár! (NLC)
Leonardo újra boldog.
febr. 10
17:45
Mentsük meg Dave-et! (NLC)
Internetes kampány indult annak az ausztrál brókernek a megmentéséért, aki nemrég élő adásban nézegette egy szupermodell félmeztelen képeit - miközben a kollégája a kamatokról nyilatkozott az egyik tévétársaságnak.
febr. 10
18:39
10 erotikus film, amely feltüzeli a vágyat (NLC)
Összeválogattunk neked tíz filmet, amelyek ugyan nem tartoznak az erotikus szexfilmek közé, viszont mindegyikben igen fontos szerepet kap az erotika és a szenvedély, így a szexuális túlfűtöttség szinte észrevétlenül ragad majd át rád és a párodra.
febr. 10
18:41
3 szuper tévéműsor természetkedvelőknek (NLC)
Téged is lenyűgöz a természet sokszínűsége? Akkor ez a három film pont neked szól.
febr. 10
20:45
Hihetetlen! Csőrprotézist készített a fogorvos (NLC)
Egy alaszkai fogorvos az ideiglenes koronák alapanyagából és fogászati kötőanyagból készített csőrprotézist egy fehérfejű réti sasnak.
febr. 10
21:39
Nagy bukás használt autókkal (NLC)
A magas fogyasztásra még megoldás lehet LPG-vel járni, de az erős és öreg használt autók iránti eleve csekély keresletet megtizedelheti a vagyonadó. Például erre 170 lóerős, 15 éves Ford Mondeónk: éves adóterhe majd 70 000 forint.
febr. 10
22:51
Százmilliós családi tornádó a Brabustól (NLC)
Tavaly, a Genfi Autószalonon mutatta be a Brabus a duplaturbós ML 63-at, most a GL is megkapta a 650 lóerős motort.

Keresés