2010. február 6. szombat

febr. 6
7:51
Nullkalóriás édességek Valentin-napra - fülbe, nyakba, karra (NLC)
Olyan jó lenne, ha a Valentin-napi bonbont és szív alakú csokit kiválthatnánk nullkalóriás édességekkel! Ezen felbuzdulva sütire és finomságokra emlékeztető ékszereket halmoztunk egy kupacba.
febr. 6
8:09
Terry Black túllőtt a célon!? (NLC)
Némedi Mari a Cool Live-ban reagált Terry Black azon nyilatkozatára, amelyet az Őszintén Szily Nórával című műsorban tett.
febr. 6
9:03
Újabb pár adoptál gyermeket! (NLC)
Katie Price és legújabb pasija, Alex Reid Haitiról fogadnak örökbe egy árvát.
febr. 6
10:33
A legtutibb afrodiziákumok - vágykeltő praktikák (NLC)
Ősi ösztöntől vezérelve mi, nők csiholni, izzítani akarjuk a férfiak nemi vágyát, és erre minden lehetőséget megragadunk - akár a hálószobában, akár a konyhában. Éppen ezért nemcsak főzünk a pasiknak, hanem gyakran „meg is főzzük” őket.
febr. 6
10:35
4 csodatevő trükk feszültség ellen (NLC)
Eleged van mindenből? Túl nagy a nyomás? Próbáld ki ezt a négy trükköt, és egy-két nap múlva más színben fogod látni a világot.
febr. 6
11:09
Szexlexikon - korhatár nélkül! (NLC)
Vannak dolgok, amelyek idővel csak jobbak lesznek. Keveset hallunk róla, de a kutatók szerint az évek múlásával a szex egyre jobb lesz, és az idő múlásától egyáltalán nem kell félnünk.
febr. 6
12:21
Forradalmi áttörés a herpesz kezelésében (NLC)
Egy gyökeresen új módszernek köszönhetően a herpesz mostantól hatékonyan és láthatatlanul kezelhető: egy ultra-vékony és átlátszó tapasz felhelyezésével, amely kezeli és elrejti a herpeszt, és ezzel egyidőben csökkenti a fertőződés kockázatát.
febr. 6
14:45
Retteg Lagerfeldtől a magyar szupermodell (NLC)
Mihalik Enikő a mai napig retteg a Chanel-ház irányítójától.
febr. 6
15:57
Ismét lehet korcsolyázni a Bécsi Városháza előtt (NLC)
Január 21-én nyitotta meg kapuit a Bécsi Városháza előtti korcsolyapálya, a Wiener Eistraum. A Bécsi Jégálom nagyobb területtel és új honlappal ünnepli 15. születésnapját.
febr. 6
16:33
Őrült szerelésben jelent meg az énekesnő (NLC)
Kelis ízléstelen öltözetben jelent meg egy díjátadó gálán.
febr. 6
17:09
Tavaszi pezsgés Bécsben - 4 szuper programtipp (NLC)
Ismét összegyűjtöttük az osztrák főváros tavaszi kulturális kínálatának legjavát. Bőven találunk indokot egy kis hétvégi kiruccanásra: kiváló kiállítások, zenei és képzőművészeti programok várják a látogatókat.
febr. 6
18:03
Mit csináljunk februárban? A legjobb programok (NLC)
Februárban is remek programok várnak rád, kár lenne otthon maradni. Egy káprázatos kiállítás, egy fergeteges show az Arénában, fesztiválok sora vár rád. Összegyűjtöttük nektek a hónap legjeit!
febr. 6
18:57
Nyolc nyugdíjazandó párkapcsolati szabály (NLC)
Ki mondta, hogy be kell tartani a szabályokat, ha randira kerül sor? Akadnak helyzetek, amelyekben a saját módszerednél nem létezik jobb.
febr. 6
20:27
Vagyonbevallások: mivel járnak a képviselők? (NLC)
Fideszes körökben sok a Seat Alhambra: Kövér László és Kósa Lajos is ilyet vett. Kóka János megszokta az A8-ast, minisztersége után is ragaszkodik hozzá. De vajon kié a Trabant?

Keresés