2010. február 6. szombat

febr. 6
0:57
Ingyenes vetítésekkel indul a csepeli mozi (est.hu)
Február 11-től újra lesz mozija a budapesti XXI. kerületnek, ugyanis a Csepel Plazában megnyílik a Csepel Cinema. Az ünnepséget követően Török Ferenc és Orosz Dénes rendezőkkel lehet beszélgetni, majd minden filmet ingyen megtekinteni.
febr. 6
1:01
Négy új albummal jelentkezik a Bëlga (est.hu)
A tavasz és a nyár a Bëlgáról szól idén, az együttes négy új stúdióalbummal is jelentkezik, márciustól júniusig minden hónapban kijön egy-egy lemez. A formáció tagjai honlapjukon bővebb információt is adtak a kiadványokról.
febr. 6
1:33
Folytatódik a Négy tesó (est.hu)
Tisztes sikert aratott 2005-ben a Négy tesó című bosszúdráma (45 millió dollárba került, az összbevétel pedig több mint 92 millió lett), ezért folytatása készül Öt tesó címmel, melyben az első film négyesfogata ötfőssé bővül.
febr. 6
7:51
Nullkalóriás édességek Valentin-napra - fülbe, nyakba, karra (NLCafé)
Olyan jó lenne, ha a Valentin-napi bonbont és szív alakú csokit kiválthatnánk nullkalóriás édességekkel! Ezen felbuzdulva sütire és finomságokra emlékeztető ékszereket halmoztunk egy kupacba.
febr. 6
8:09
Terry Black túllőtt a célon!? (NLCafé)
Némedi Mari a Cool Live-ban reagált Terry Black azon nyilatkozatára, amelyet az Őszintén Szily Nórával című műsorban tett.
febr. 6
9:03
Újabb pár adoptál gyermeket! (NLCafé)
Katie Price és legújabb pasija, Alex Reid Haitiról fogadnak örökbe egy árvát.
febr. 6
10:33
A legtutibb afrodiziákumok - vágykeltő praktikák (NLCafé)
Ősi ösztöntől vezérelve mi, nők csiholni, izzítani akarjuk a férfiak nemi vágyát, és erre minden lehetőséget megragadunk - akár a hálószobában, akár a konyhában. Éppen ezért nemcsak főzünk a pasiknak, hanem gyakran „meg is főzzük” őket.
febr. 6
10:35
4 csodatevő trükk feszültség ellen (NLCafé)
Eleged van mindenből? Túl nagy a nyomás? Próbáld ki ezt a négy trükköt, és egy-két nap múlva más színben fogod látni a világot.
febr. 6
11:09
Szexlexikon - korhatár nélkül! (NLCafé)
Vannak dolgok, amelyek idővel csak jobbak lesznek. Keveset hallunk róla, de a kutatók szerint az évek múlásával a szex egyre jobb lesz, és az idő múlásától egyáltalán nem kell félnünk.
febr. 6
12:21
Forradalmi áttörés a herpesz kezelésében (NLCafé)
Egy gyökeresen új módszernek köszönhetően a herpesz mostantól hatékonyan és láthatatlanul kezelhető: egy ultra-vékony és átlátszó tapasz felhelyezésével, amely kezeli és elrejti a herpeszt, és ezzel egyidőben csökkenti a fertőződés kockázatát.
febr. 6
14:45
Retteg Lagerfeldtől a magyar szupermodell (NLCafé)
Mihalik Enikő a mai napig retteg a Chanel-ház irányítójától.
febr. 6
15:57
Ismét lehet korcsolyázni a Bécsi Városháza előtt (NLCafé)
Január 21-én nyitotta meg kapuit a Bécsi Városháza előtti korcsolyapálya, a Wiener Eistraum. A Bécsi Jégálom nagyobb területtel és új honlappal ünnepli 15. születésnapját.
febr. 6
16:33
Őrült szerelésben jelent meg az énekesnő (NLCafé)
Kelis ízléstelen öltözetben jelent meg egy díjátadó gálán.
febr. 6
17:09
Tavaszi pezsgés Bécsben - 4 szuper programtipp (NLCafé)
Ismét összegyűjtöttük az osztrák főváros tavaszi kulturális kínálatának legjavát. Bőven találunk indokot egy kis hétvégi kiruccanásra: kiváló kiállítások, zenei és képzőművészeti programok várják a látogatókat.
febr. 6
17:42
Florence Rawlings: A Fool In Love (est.hu)
A Dramatico kiadó vezetőjét már tizenhárom éves korában meggyőző Florence Rawlings tanulmányainak befejeztével egyből leszerződött Mike Batt Katie Melua-t is sikerhez segítő cégéhez.
febr. 6
17:44
Johnny Depp filmet készít Keith Richardsról (est.hu)
A hollywoodi színész megerősítette, hogy hamarosan elkészíti dokumentumfilmjét, amely a Rolling Stones gitárosának életét dolgozza fel.
febr. 6
18:03
Mit csináljunk februárban? A legjobb programok (NLCafé)
Februárban is remek programok várnak rád, kár lenne otthon maradni. Egy káprázatos kiállítás, egy fergeteges show az Arénában, fesztiválok sora vár rád. Összegyűjtöttük nektek a hónap legjeit!
febr. 6
18:57
Nyolc nyugdíjazandó párkapcsolati szabály (NLCafé)
Ki mondta, hogy be kell tartani a szabályokat, ha randira kerül sor? Akadnak helyzetek, amelyekben a saját módszerednél nem létezik jobb.
febr. 6
20:27
Vagyonbevallások: mivel járnak a képviselők? (NLCafé)
Fideszes körökben sok a Seat Alhambra: Kövér László és Kósa Lajos is ilyet vett. Kóka János megszokta az A8-ast, minisztersége után is ragaszkodik hozzá. De vajon kié a Trabant?

Keresés