2010. február 20. szombat

febr. 20
9:03
Előrelépés a Kurt Cobain-filmben (est.hu)
A Cobain életét feldolgozó mozifilm elkészítése az utóbbi hónapokban nem sokat haladt előre, de egy új forgatókönyvíróval - és egyben rendezővel - hamarosan elkezdődhet az érdemi munka.
febr. 20
9:05
Foo Fighters: a Queen is játszik a dobos lemezén (est.hu)
Taylor Hawkins, a Foo Fighters dobosa hamarosan előáll második saját albumával, amelyen több nagy nevű kolléga is szerepel majd, így a Queen két tagja, Roger Taylor és Brian May is.
febr. 20
9:06
Újabb közönségsiker a láthatáron (NLCafé)
Új premierre készülnek a Madách Színházban.
febr. 20
9:39
Visszatér Roger Moore (est.hu)
Egy John Ford-romantikus dráma, A nyugodt férfi remake-jében tér vissza a nagyvászonra Roger Moore, aki nyolc éve nem szerepelt nagyjátékfilmben. A színész a 2002-es Hajó a vége című komédia óta eddig csak szinkronmunkákat vállalt.
febr. 20
10:00
4 trendi összeállítás - ahogy a külföldi divatblogokon láttuk (NLCafé)
Az utcaidivat-blogok egyik nagy előnye, hogy olyan embereket láthatunk, akik bátran vállalják az egyéniségüket, a maguk képére formálják, alakítják át a trendeket. A sztárok és a modellek helyett merítsünk ötleteket most tőlük.
febr. 20
10:33
Bigelow-é lesz az Oscar? (est.hu)
Vetélytársai és kollégái Kathryn Bigelow-t tippelik a legjobb rendezőnek az idei Oscar-versenyen. Mind volt férje és legnagyobb vetélytársa, James Cameron, mind egy további konkurencia, Quentin Tarantino szerint ő kapja majd a díjat.
febr. 20
10:54
A legjobb programok hétvégére (NLCafé)
Ínyencek, zenekedvelők, állatbarátok és dizájnőrültek nem panaszkodhatnak a hétvégi programkínálatra. Íme egy kis kedvcsináló.
febr. 20
10:56
A brit kutyák a legkövérebbek (NLCafé)
Túlsúlytól szenved szinte minden harmadik kutya az Egyesült Királyságban, mivel a gazdáik figyelmetlensége miatt túl sokat esznek és keveset mozognak az állatok.
febr. 20
11:30
Top 5 látnivaló Szentpéterváron (NLCafé)
Szentpétervár, a romantikus, csatornákkal szabdalt cári város nem véletlenül kapta az „Észak Velencéje” elnevezést. Számos építészeti csodáján kívül rengeteg egyéb szórakozási lehetőséget tartogat az idelátogatónak.
febr. 20
12:06
Böjtölj velünk! Tojásos galuska kelbimbóval (NLCafé)
Böjt idején sem kell lemondanunk a finom ízekről! Például a jól bevált tojásos galuskát is meg lehet egy picit bolondítani.
febr. 20
13:18
Ingyenes jogi tanácsadás országszerte (NLCafé)
A Jogpont Hálózat már egy éve ingyenes jogi tanácsot nyújt bárkinek munkajogi, cégjogi vagy társadalombiztosítási kérdésekben.
febr. 20
14:12
Mínusz 2 kiló azonnal - vega diétával (NLCafé)
A karácsonyi trakta végeztével úgy érzed, hogy rajtad már csak egy tisztítókúra segíthet? Mondj hát búcsút a zsíros húsoknak, és célod érdekében használd fel a zöldségekben található fehérjéket. Így nemcsak az egészségeddel és az anyagcseréddel teszel jót, hanem két hét múlva már be is szerezheted az egy mérettel kisebb ruhákat.
febr. 20
15:06
Malek Andrea előre megmondta, mi lesz a vége... (NLCafé)
Malek Andrea énekesnő hisz az ezotériában, a feng shuiban, átlagon felüliek a megérzései, és a sors még boszorkányos képességekkel is megáldotta…
febr. 20
18:24
Errors: Come Down With Me (est.hu)
A glasgow-i Errors véletlenül sem küld hibaüzenetet, mert hibátlan. Egyszerű, mégis agyasan összetett, perfekt módon strukturált post-electro ez, amit itthon elkövethetne akár a Žagar is.
febr. 20
19:54
Elhunyt az olasz kávékirály (NLCafé)
Hetvennyolc éves korában elhunyt Emilio Lavazza olasz kávékirály, a világméretűvé szélesedett Lavazza családi vállalkozás feje.
febr. 20
21:06
Minden gyanú felett (est.hu)
Bevallom töredelmesen, a politikai krimi műfajtól egyenesen herótom van. Elég, ha az ember kimegy a konyhába, hogy feltöltse a sörös kriglit, és mire visszaér, már egy tetves szót sem ért az egész történetből. (Lásd: JFK, Pelikán ügyirat )
febr. 20
21:08
Egy szoknya, egy nadrág (est.hu)
Ugye tetszenek emlékezni az ominózus South Park epizódra, melyben George Lucas és Steven Spielberg brutálisan megerőszakolják Indiana Jonest? Jóllehet, kevésbé látványos formában, de a 30-as, 40-es évek szalonvígjátékaival is hasonló dolog történt.
febr. 20
21:42
Háromnapos leves tányéronként húszezerért (NLCafé)
Húszezer forintnyi jenért árul egy japán vendéglős egyetlen tányér levest, amely három napon át készül.

Keresés