2010. február 7. vasárnap

febr. 7
0:54
Bruce Sprinsgteent nem érdeklik a szerzői jogok (est.hu)
Az amerikai szerzői jogvédő egyesület (ASCAP) Bruce Springsteen belegyezése nélkül indított pert a zenész nevében egy New York-i bár ellen. A Főnök azonban nem érzi úgy, hogy megsértették szerzői jogait.
febr. 7
7:15
Jakupcsekék háza elúszott a lovin! (NLCafé)
Jakupcsek Gabriella a műsorának forgatásán elárulta, hogy a családban komoly hagyományai voltak a szerencsejátéknak.
febr. 7
8:09
A világ leghíresebb álmai (NLCafé)
Az álmok misztikuma végigkísérte az emberiség történetét, talán nincs olyan kultúra, amelyben ne találnánk példát álombéli jövendölésekre vagy beteljesült jósálmokra. A múlt homályába vesző legendákon túl azonban modern korunkból is találunk olyan eseteket, ahol tudósok, művészek vagy politikusok igencsak különös, csodaszámba menő álmait ismerhetjük meg.
febr. 7
9:21
Furcsa tüneteket okoz a pajzsmirigy betegsége - Vedd észre a jelzéseket! (NLCafé)
A pajzsmirigyünkre leginkább csak akkor gondolunk, ha valamilyen probléma van vele, holott az életmódunkkal, a jódfogyasztási szokásainkkal már korábban is befolyásolhatjuk a működését. Ezt elmulasztva a genetikailag is meghatározott betegségek különös tüneteket okozhatnak.
febr. 7
9:23
Bódító és bájos - jácintkompozíciók Valentin-napra hangolva (NLCafé)
A megkapó illatú növény nemcsak remek lakásdekoráció, de ajándéknak is kitűnő. Szerezz be néhány példányt, és készíts egyedi virágkompozíciókat!
febr. 7
11:09
A legforróbb sztárszerelmek (NLCafé)
Összejönnek, szakítanak, veszekednek, megcsalnak. A bulvárvilág hangos a sztárszerelmektől, de leginkább csak a botrányok idején. Összeállításunkban az évek óta tartó boldog sztárszerelmekből mutatunk be néhányat.
febr. 7
12:39
Te is egyedül neveled a gyereked? (NLCafé)
Ha ti is az egyszülős családok közé tartoztok, pontosan tudod, hogy egyedül minden nehezebb, de korántsem lehetetlen. Először is szembe kell nézni a ténnyel: amit eddig ketten csináltatok, azt eztán többnyire egyedül kell megoldanod. Minden negyedik magyar család hasonló cipőben jár.
febr. 7
14:09
Kifordított gasztrokritika (NLCafé)
Étteremkritikák százai árasztották el a gasztromédiát az elmúlt években az interneten és a nyomtatott sajtóban egyaránt. Könnyű ilyet írni és „fogyasztani”, ezért hamar közkedvelt műfaj lett.
febr. 7
15:21
Csábító csokoládés desszert: Csokoládés charlotte (NLCafé)
Egy bölcs ember mondása szerint tízből kilenc ember szereti a csokoládét, a tizedik pedig hazudik. Bár ezt a mutatós édességet fogyókúrázóknak nem ajánljuk, a téli hónapok megédesítésére feltétlenül alkalmas.
febr. 7
16:33
Hormonzavar okozza az alkoholizmust? (NLCafé)
Az alkoholizmus drága és veszélyes szenvedély, nemcsak a fogyasztóknak, de a társadalomnak is: az Egyesült Államokban többszáz milliárd dollárba kerül az alkohol okozta betegségek kezelése, és minden harmadik közlekedési baleset italozás következménye. A Scripps Kutatóintézet vizsgálata szerint az alkoholfogyasztás szenvedélyének hormonális oka van: eredményeiket a Biological Psychiatry most…
febr. 7
19:15
Gyógymód a férfak terméketlenségére? - Megfejtették a hímivarsejtek titkát (NLCafé)
Amerikai kutatók megfejtették, mi indítja el az ondósejteket, hogy célba vegyék a petesejtet. A felfedezést a Cell című tudományos szakfolyóirat pénteki száma címlapján közölte

Keresés