2010. február 13. szombat

febr. 13
8:45
Nem csak szavakkal segít a színésznő! (NLC)
Papadimitriu Athina számára fontos a jótékonykodás.
febr. 13
8:47
Kiderült, miért akarja minden pasi Angelinát (NLC)
Valentin napján különösen aktuális a kérdés, vajon ki talál párt magának. Miért szinglik a szinglik, és mások miért képesek pillanatok alatt új szerelmet találni? Pszichológus szakértőnk szerint minden azon múlik, hogy mennyi flörtjelzést bocsátunk ki magunkból.
febr. 13
9:03
Céline Dion magasra teszi a mércét (NLC)
Folytatódik a nagy sikerű Las Vegas-i koncertshow!
febr. 13
10:16
A legtrendibb báli kiegészítők az idei szezonra (NLC)
Egy csodálatos, alkatunkhoz és egyéniségünkhöz illő báli ruha még nem minden. A tökéletes megjelenéshez a ruhához illő cipő, táska és ékszer is dukál. Öt színes csokorba rendeztük a legszebbeket.
febr. 13
11:27
Mit vehetünk egy pasinak? 8 tuti ajándéktipp (NLC)
A párunk Valentin-napi megajándékozása nem kis kihívás, főleg, ha az illető férfiból van. Különösen veszélyesek a nem túl romantikus típusok. A Nők Lapja Cafe még nekik is megpróbált megfelelő ajándékot találni.
febr. 13
11:29
Segítség! Meg lehet még menteni a lányunkat? - Dr. Ranschburg válaszol (NLC)
A „kislányunk” drogozik, szexuális életet él, hazudozik, pénzzel visszaél, rossz társaságba jár, minden félév, valamint év végén megbukik legalább két tantárgyból. Gyors segítségre van szükségünk!
febr. 13
13:51
Lépj be a csodák világába! (NLC)
Van egy rendezvény Magyarországon, amelynek rajongói vannak. Időpontját már jó előre beírják az emberek a naptárukba. Ez az esemény nem más, mint az UTAZÁS kiállítás, a régió egyik legnagyobb idegenforgalmi vására, amelyre idén március 5-7. között látogathasz el és amelynek helyszíne a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont. De nem csak ez a csoda vár ott rád...
febr. 13
13:53
Gyógyír az összetört szívekre - Receptje féltve őrzött kincs! (NLC)
Középkori recept alapján készülő marcipánnal gyógyítják az összetört szíveket az észt főváros egyik ősrégi, 1442-ben alapított patikájában, amely évszázadokon át egy magyar származású orvos család kezében volt.
febr. 13
14:45
Kezdődik a Nagyböjt: 2 különleges, húsmentes tésztaétel (NLC)
Hamvazószerdával, idén február 17-én elkezdődik a Nagyböjt időszaka, ami a mindenkinek remek alkalom lehet arra, hogy egy kicsit megtisztítsa a szervezetét, például húsmentes – de ennek ellenére, vagy épp ezért finom – fogásokkal.
febr. 13
17:09
Egy nő leghaszontalanabb szerzeménye a férje? (NLC)
Bárkivel előfordul, hogy pillanatnyi kísértésnek engedve valamilyen teljesen felesleges dolgot vásárol, ám egy oroszországi felmérés szerint a férjek is a leghaszontalanabb "szerzemények" listájára kerültek.
febr. 13
18:03
Együtt Valentin napoztak az Igazából apa sztárjai (NLC)
Az Igazából apa szereplői tegnap együtt ünnepelték a Valentin napot. A héten mozikba került Valentin nap c. film és maga az ünnep volt a közös mozizás apropója.
febr. 13
21:03
Már nem titok az új Kia (NLC)
Kiadta kompakt szabadidő-autójáról az első gyári képeket a Kia. A Sportage új generációja a Sorentóra hasonlít, Hyundai testvérére viszont egyáltalán nem.
febr. 13
23:09
23. Fordját fogyasztja a leghűségesebb női sofőr (NLC)
1929-ben vette első Fordját, 81 évvel később a huszonharmadiknál tart. Ír hölgy, márkahűség, Ford. De hogy jön a képbe Eddie Murphy?

Keresés