2010. február 13. szombat

febr. 13
0:15
Betiltották a sörözést és a dohányzást közterülteken (WebBeteg)
A dohányzást, valamint az alacsony alkoholtartalmú italok fogyasztását jelentősen korlátozó törvénymódosítás lépett hatályba csütörtökön Ukrajnában
febr. 13
0:21
Mielőtt a gipsz felkerül - mit kell tudni a törésekről? (HáziPatika)
A törések, rándulások, ficamok a leggyakoribb sportbalesetek közé tartoznak, de bizony a háztartásokban, balesetekben sem ritkák. Egy részük könnyen és viszonylag egyszerűen ellátható, míg másik részük komoly odafigyelést igényel.
febr. 13
3:24
Ételek, melyeket jobb kerülni terhesség idején (WebBeteg)
Gyermekvárás idején gyakran hallhatjuk a régi mondást, miszerint kettő helyett kell ennünk. Mindez többek között azt is jelenti, hogy kerülnünk kell mindazokat az ételeket, melyek veszélyeztethetik akár az anya, akár a baba egészségét.
febr. 13
5:30
A leggyakoribb hüvelyfertőzések (WebBeteg)
A hüvelyben előforduló baktériumok összetételét és mennyiségét számos tényező határozza meg, illetve egyensúlyát könnyen felboríthatja, például a szervezet hormonális állapota, a táplálkozás, bizonyos gyógyszerek alkalmazása, egyes mosakodószerek túl gyakori alkalmazása.
febr. 13
8:39
Kóros szexuális vágyak: a fetisizmus (WebBeteg)
A fetisizmus mint szexuális zavar csaknem kizárólag férfiaknál jelentkezik. A hajtincs, vagy régebbi tárgyak iránti ragaszkodás kiválthat szexuális izgalmat, azonban ezen tárgyakhoz, vagy emberi tesztrészekhez való makacs ragaszkodás már kórosan károsak is lehetnek.
febr. 13
9:42
Létezik-e férfi-klimax? (WebBeteg)
Az 50-es évei végén járó férfiak egyre gyakrabban ébredhetnek arra, hogy már nem olyan energikusak, mint régen, és már a szex sem érdekli őket annyira. Egyre többször fordulhat elő, hogy nincs kedvük semmihez, sőt, a barátaik szerint is ingerlékenyebbek.
febr. 13
10:45
A csokoládéfogyasztás csökkentheti a stroke kockázatát (WebBeteg)
A csokoládéban lévő kakaó sok flavoidot tartalmaz, amely a kutatók szerint gátolja a véralvadékok kialakulását.
febr. 13
12:21
Megvan a szerelem képlete! (NLC)
Az örök szerelemre áhítozó romantikusok Valentin-nap előtt kiszámolhatják, melyik életkorban a legjobb szerelembe esni.
febr. 13
16:17
3 fitt-mítosz: rombold le őket! (NLC)
Számos félreértés és rossz értelemben vett közhely állhat az utadba, ha elhatározod, hogy sportolni fogsz. Romboljuk le együtt az akadályokat!
febr. 13
17:03
Hólapátolás: hogyan védje a hátát és a szívét? (WebBeteg)
Mivel az ország jelentős részét még mindig hó borítja, és további havazás is várható, sokakat érint a kérdés, hogyan lapátoljunk havat helyesen? Talán nem is tudta, de minden évben rengeteg váll-és hátsérülést okoz a helytelen hólapátolás.
febr. 13
17:36
Egyetlen presszókávé is árthat a szívnek (Infostart)
Egyetlen csésze presszókávé is káros hatással lehet a szív működésére - állapította meg olasz kutatók egy új vizsgálata.
febr. 13
19:09
Már egyetlen kávé is bajt okozhat (WebBeteg)
Egyetlen csésze presszókávé is káros hatással lehet a szív működésére - állapította meg olasz kutatók egy új vizsgálata.
febr. 13
19:21
"Újrahuzagolja" a diákok agyát az internet? (Infostart)
A brit diákok képtelenek a tankönyvek olvasására összpontosítani, mivel az internet "újrahuzagolja" az agyukat - állítják szakemberek.
febr. 13
20:33
Bálint-nap egy hétcsillagos luxushotelben (Infostart)
A szerelem ugyan megfizethetetlen, de egy álomüdülés az Egyesült Arab Emírségek egyik mesés palotaszállójában nem. Potom egymillió dollárt kell leszurkolnia annak, aki Bálint-nap alkalmából a hétcsillagos Emirates Palace luxusszállodában szeretne eltölteni egy hetet párjával Abu-Dzabiban.
febr. 13
21:09
Az ötöslottó 6. heti nyerőszámai (Infostart)
Az ötöslottó 6. heti nyerőszámai
febr. 13
21:15
H1N1 - Magyarországon haltak meg legtöbben a múlt héten (WebBeteg)
Európában Magyarországon halt meg a legtöbb beteg - heten - H1N1 fertőzés miatt a múlt héten - a többi között ez derül ki az Európai Betegségmegelőzési és Járványügyi Központ (ECDC) legfrissebb heti jelentéséből.

Keresés