2010. február 13. szombat

febr. 13
0:15
Betiltották a sörözést és a dohányzást közterülteken (WebBeteg)
A dohányzást, valamint az alacsony alkoholtartalmú italok fogyasztását jelentősen korlátozó törvénymódosítás lépett hatályba csütörtökön Ukrajnában
febr. 13
0:21
Mielőtt a gipsz felkerül - mit kell tudni a törésekről? (HáziPatika.com)
A törések, rándulások, ficamok a leggyakoribb sportbalesetek közé tartoznak, de bizony a háztartásokban, balesetekben sem ritkák. Egy részük könnyen és viszonylag egyszerűen ellátható, míg másik részük komoly odafigyelést igényel.
febr. 13
0:21
Napi Horoszkóp - 2010.02.13. (Ezoterikus.hu)
Mi a csillagjegyed? Rövid napi útmutatónk segíthet abban, mit érdemes vagy mit nem megtenni a mai napon! Olvass bele!
febr. 13
0:25
A 4 legostobább szerelmes sms! Inkább ne! (Ezoterikus.hu)
Miközben lelket olvasztóan szép dolgokra bukkantam a neten, rátaláltam néhány elképesztően ostoba sms-re is. Ezek elküldését semmiképpen nem javaslom!
febr. 13
0:29
5 bohém társasjáték Valentin Napra! (Ezoterikus.hu)
Valentin napi házibulit szervezel, de nem tudod, mivel tedd különlegessé? Mi segítünk. Íme néhány könnyen kivitelezhető ám mégis mókás játék, pároknak.
febr. 13
0:48
Napi előrejelzés 12 jegy számára (ma.hu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
febr. 13
3:24
Ételek, melyeket jobb kerülni terhesség idején (WebBeteg)
Gyermekvárás idején gyakran hallhatjuk a régi mondást, miszerint kettő helyett kell ennünk. Mindez többek között azt is jelenti, hogy kerülnünk kell mindazokat az ételeket, melyek veszélyeztethetik akár az anya, akár a baba egészségét.
febr. 13
5:21
A kerti verbéna (Verbena Hybrida) (Édenkert)
A kerti verbéna (Verbena Hybrida) elég messziről került hozzánk: Peru és Brazília területén őshonos. Színei, változatos, illatos virágai az egyik legkedveltebb balkon-növénnyünkké tették. Gondozása egyszerű, de azért leírtuk, mire figyeljünk oda, ha azt szeretnénk, hogy kertünk, teraszunk dísze maradjon.
febr. 13
5:23
Mézgás éger volt az év fája 2009-ben (Édenkert)
Azért választották a mézgás égert, mert a vizes élőhelyei erősen veszélyeztetettek, a fajnak egyre több új kór- és károkozója van.
febr. 13
5:25
Hogyan kell metszeni a leandert? És mit tegyünk, ha elfagyott? Vagy ha beteg? (Édenkert)
A téli fagyok elmúltával a leander átültethető és ki is állítható a szabadba. Ha túl nagyra nőtt, akkor érdemes valamelyest visszametszeni.
febr. 13
5:27
Valentin napi finomság: aszalt paradicsomos kenyértekercs (Édenkert)
Mit kezdhetünk pár darab napon szárított mézédes paradicsommal, kevéske liszttel és jófajta olívaolajjal? Kaldeneker György most jól megmutatja!
febr. 13
5:29
Szerelmi torta: Kókuszos répakuglóf (Édenkert)
Bizony, Kaldeneker a répával nem viccel, ez itt most komoly: jött, főzött ezerrel és hátrahagyta a világ egyik legkülönlegesebb kuglófját.
febr. 13
5:30
A leggyakoribb hüvelyfertőzések (WebBeteg)
A hüvelyben előforduló baktériumok összetételét és mennyiségét számos tényező határozza meg, illetve egyensúlyát könnyen felboríthatja, például a szervezet hormonális állapota, a táplálkozás, bizonyos gyógyszerek alkalmazása, egyes mosakodószerek túl gyakori alkalmazása.
febr. 13
5:45
34 virág - 34 titkos üzenet! Vigyázz mivel leped meg kedvesed! (Ezoterikus.hu)
Rengeteg legenda és hiedelem kapcsolódik a Valentin naphoz. Az igazságot ugyan nem tudhatjuk, de egy biztos: ilyenkor a szerelmesek ellepik az ajándékboltokat...
febr. 13
7:51
Mikor született? Igy hódítsd meg! (Ezoterikus.hu)
Jellemzően az azonos jelcsoportba tartozó asztrológiai jegyek szülöttei között alakulhat ki a legnagyobb valószínűséggel kölcsönös vonzalom és jó kommunikáció.
febr. 13
7:53
Szerencseszámaid kínai jegyed szerint - a Tigris évére (Ezoterikus.hu)
Minden kínai újév beköszöntekor változnak aktuális szerencseszámaink. Itt most megtudod, hogy a jók mellett melyek a kerülendők... Használd őket bátran!
febr. 13
7:55
Szerelmes vasárnap a város tetején (Ezoterikus.hu)
Romantika, összebújás, a poharak koccintása utáni elmaradhatatlan csilingelés, hófödte táj, Budapest teteje, Normafa.
febr. 13
7:57
4 pezsgős finomság - Valentin napra (Ezoterikus.hu)
A szerelem szőlőből préselt nedűje ételekhez, italokhoz sokféleképpen használható. Ajánlunk néhány könnyed, vágykeltő finomságot a szerelmesek napjára!
febr. 13
8:09
Szombati HarmoNet horoszkóp 2010-02-13 (HarmoNet)
Ma a társasági események, közös szórakozások napja van, amelyet barátainkkal osztunk meg. Kedvünkre lehet egy érdekes kiállítás is, de a mozinak is örülünk. Különösen a művészfilmek hoznak lázba. Ha ma este táncolni megyünk, akkor kényelmes cipőben tegyük ezt. Nagyon szexi a magas sarok, ám a bokánk ma sérülékenyebb. Könnyen adódnak balesetek, ezért szükséges a fokozott óvatosság. A ruhánk is…
febr. 13
8:11
Heti Style-Art-Party horoszkóp 2010. február 13-tól 19-ig (HarmoNet)
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
febr. 13
8:39
Kóros szexuális vágyak: a fetisizmus (WebBeteg)
A fetisizmus mint szexuális zavar csaknem kizárólag férfiaknál jelentkezik. A hajtincs, vagy régebbi tárgyak iránti ragaszkodás kiválthat szexuális izgalmat, azonban ezen tárgyakhoz, vagy emberi tesztrészekhez való makacs ragaszkodás már kórosan károsak is lehetnek.
febr. 13
9:06
Mikor érdemes terapeutához fordulni? (kamaszpanasz)
Erik néhány évvel ezelőtt terápiára járt, amikor szülei válófélben voltak. Habár már nem jár, úgy érzi, az a két hónap, amit a kezeléssel töltött, segített neki átvészelni a nehéz időket, amíg szülei rendezték nézeteltéréseiket.
febr. 13
9:12
Szerelmi bánat gyötri? Egyen középkori észt marcipánt (ma.hu)
Középkori recept alapján készülő marcipánnal gyógyítják az összetört szíveket az észt főváros egyik ősrégi, 1442-ben alapított patikájában, amely évszázadokon át egy magyar származású orvos család kezében volt.
febr. 13
9:12
A skorpió közel jár a felhőtlen boldogsághoz (Borsa)
Napi horoszkóp, szombat
febr. 13
9:33
Strapabíró szobanövények, melyek nem fognak ki rajtad (Édenkert)
Sokaknak meggyűlik a baja a szobanövények ápolásával. Bemutatjuk a legkönnyebben tartható, hálás és egyben mutatós fajokat.
febr. 13
9:35
Hogyan befolyásolja testsúlyunkat a genetikánk? (Édenkert)
A testsúly és a genetika kapcsolata már több kutatócsoport kíváncsiságát is felkeltette. Alábbi cikkünkben az étvágyfokozó hormonokkal és az elhízás genetikai hátterével foglalkozunk. Kit hibáztassunk a fölös kilókért?
febr. 13
9:37
Kreatív vágott virág ötletek! (Édenkert)
Új korszakba léptünk: egyre nagyobb figyelem fordul a környezet felé. Ez a tendencia jól tükröződik a zöld szín otthonokban való megjelenésében.
febr. 13
9:39
Miért nem működik a szexcsapda? (Édenkert)
Gondoltam, hogy szexcsapdák sűrű kihelyezésével nem lehet megoldani az almamoly elleni védekezést, mégis megpróbáltam. Sajnos valóban nem megy. Miért?
febr. 13
9:42
Létezik-e férfi-klimax? (WebBeteg)
Az 50-es évei végén járó férfiak egyre gyakrabban ébredhetnek arra, hogy már nem olyan energikusak, mint régen, és már a szex sem érdekli őket annyira. Egyre többször fordulhat elő, hogy nincs kedvük semmihez, sőt, a barátaik szerint is ingerlékenyebbek.
febr. 13
10:16
Éhbérért dolgoztatnak a menő brit márkák (Borsa)
A menő brit márkák termékeit készítő Srí Lanka-i munkások épphogy nem halnak éhen, miközben a cégek hatalmas profitot termelnek. Tudják, de nem változtatnak.
febr. 13
10:45
A csokoládéfogyasztás csökkentheti a stroke kockázatát (WebBeteg)
A csokoládéban lévő kakaó sok flavoidot tartalmaz, amely a kutatók szerint gátolja a véralvadékok kialakulását.
febr. 13
11:18
A sör gazdag szilíciumforrás, segít megelőzni a csontritkulást (ma.hu)
Egy új tanulmány szerint a sör gazdag szilíciumforrás, miáltal képes javítani a csontok denzitását, azaz sűrűségét.
febr. 13
11:27
Magyarország napi Harmóniakártyája (2010-02-13) (HarmoNet)
Tudattalanunk mélyéből most a kreativitás féktelen ereje képes megnyilvánulni. Jegyezd fel ötleteid, karriered talán éppen ezen a szabadnapon fejlődik. A szerelemben szintén találó lehetsz, ötleteid a kanapén is megvalósíthatod...
febr. 13
11:54
H1N1: az USA-ban 12 ezren haltak meg (HVG)
Az Egyesült Államokban vélhetően mintegy 12 ezren haltak meg új influenzában, az áldozatok között 1800 volt a gyerek - közölte pénteken a szövetségi betegségmegelőzési központ (CDC).
febr. 13
12:12
Franciaország nem tekinti többé elmezavarnak a transzszexualitást (HVG)
Franciaországban nem tekintik többé mentális betegségnek a transzszexualitást; egy új rendelet a világon elsőként törölte a pszichiátriai betegségtípusok listájáról azt a tudatállapotot, amely miatt valaki szabadulni akar a születés szerinti nemétől, és férfiból nővé, vagy nőből férfivá szeretne válni.
febr. 13
12:21
Megvan a szerelem képlete! (NLCafé)
Az örök szerelemre áhítozó romantikusok Valentin-nap előtt kiszámolhatják, melyik életkorban a legjobb szerelembe esni.
febr. 13
12:24
Testet melengető ételek (kamaszpanasz)
Hideg időben a szervezet több energiát igényel, ezt érezhetjük az étvágyunk növekedésén, illetve a megkívánt ételek fajtáján is. Ám a zsíros húsok és édességek helyett érdemes megpróbálkozni a melegítő hatású élelmiszerekkel.
febr. 13
13:30
A tüdőgyulladás tünetei és kezelése (kamaszpanasz)
A tüdőgyulladás akár halált is okozhat, így nem tanácsos otthoni gyógykezeléssel kísérletezni, ha betegnek érzed magad, minél előbb fordulj orvoshoz!
febr. 13
14:54
A zöldségek, citrusfélék a béta-karotin csökkentik a gyermekkori ekcéma kockázatát (ma.hu)
Már több tanulmány is vizsgálta már a terhesség alatti E-vitamin és cinkbevitel összefüggését a megszületett gyermekek asztma-hajlamával.
febr. 13
15:03
Vicces ajándék Valentin napra - 10 perc alatt, ingyen! (HarmoNet)
Ha a kedves Valentin napra csak egy kis nyugalmat kér, engedjünk a humor csábításának - adjuk meg neki. Menő ajándék, ingyen, gyorsan, otthon.
febr. 13
15:09
Egy örökre feldolgozhatatlan haláleset (kamaszpanasz)
Ez egy nagyon szomorú történet. Igaz, hogy nem emberről van szó, hanem állatról: egy szegény, gyámoltalan kismacskáról. Úgy hívták,hogy Nudli. Nagyon aranyos kiscica volt. Az egyik nap nagyon beteg lett, megfázott...
febr. 13
15:12
Alkohol-bírás: hogyan igyál, hogy ne legyen baj? (Édenkert)
Sokat iszik a magyar: annyi szesz fogy, hogy átlagosan is több jut egy főre a napi ajánlott dózisnál. Mit tegyünk, hogy ne ártson meg?
febr. 13
16:17
3 fitt-mítosz: rombold le őket! (NLCafé)
Számos félreértés és rossz értelemben vett közhely állhat az utadba, ha elhatározod, hogy sportolni fogsz. Romboljuk le együtt az akadályokat!
febr. 13
17:03
Hólapátolás: hogyan védje a hátát és a szívét? (WebBeteg)
Mivel az ország jelentős részét még mindig hó borítja, és további havazás is várható, sokakat érint a kérdés, hogyan lapátoljunk havat helyesen? Talán nem is tudta, de minden évben rengeteg váll-és hátsérülést okoz a helytelen hólapátolás.
febr. 13
17:21
Cikiznek az intim méretem miatt, tényleg túl kicsi? (kamaszpanasz)
14 éves srác vagyok. A péniszem nyugalmi állapotban 5-6 cm, merev állapotban 13-13,5 cm. Egy lány ezt megtudta, és ezzel cikiz, emiatt önbizalomhiányban szenvedek. Kérem nyugtasson meg, hogy még nőni fog a péniszem.
febr. 13
17:36
Egyetlen presszókávé is árthat a szívnek (Inforádió)
Egyetlen csésze presszókávé is káros hatással lehet a szív működésére - állapította meg olasz kutatók egy új vizsgálata.
febr. 13
18:45
Melegedjünk ízekkel! (ma.hu)
Hideg időben a szervezet több energiát igényel, ezt érezhetjük az étvágyunk növekedésén, illetve a megkívánt ételek fajtáján is.
febr. 13
19:09
Már egyetlen kávé is bajt okozhat (WebBeteg)
Egyetlen csésze presszókávé is káros hatással lehet a szív működésére - állapította meg olasz kutatók egy új vizsgálata.
febr. 13
19:18
Hogyan fuss télen? (kamaszpanasz)
Tudtad, hogy a hideg időben való futás elűzi a téli depressziót, energiával tölt fel, illetve garantálja, hogy jó formában kezdd a fürdőruha szezont? Íme a legfontosabb szabályok, melyeket betartva élvezni fogod a futást!
febr. 13
19:21
"Újrahuzagolja" a diákok agyát az internet? (Inforádió)
A brit diákok képtelenek a tankönyvek olvasására összpontosítani, mivel az internet "újrahuzagolja" az agyukat - állítják szakemberek.

Keresés