2010. február 13. szombat

febr. 13
6:27
Hol marad Polanski?! - Exkluzív interjú Pierce Brosnannal (Spa Trend Online)
Ma este a berlini filmfesztiválon a svájci villájában házi őrizetben lévő Roman Polanski nélkül tartják meg az Oscar-dijas rendező Ghost Writer (Szellemiró) c. thrillerjének világpremierjét. Az aktuálpolitikai áthallásokban bővelkedő film, mely Robert Harris Ghost c. regénye alapján készült, egy Tony Blairre kísértetiesen emlékeztető volt brit miniszterelnökről (Pierce Brosnan) és…
febr. 13
6:29
Ramsay télen-nyáron (Spa Trend Online)
Az egyes évszakokat tárgyaló fejezetek azon alapanyagok leírásával kezdődnek, amelyek Gordon szerint a legjellemzőbbek az adott szezonra.
febr. 13
6:31
A Kasser-Mochary gyűjtemény kincsei láthatóak a Magyar Nemzeti Galériában (Spa Trend Online)
A magyar származású Kasser-Mochary család eddig csupán egyetlen alkalommal bemutatott gyűjteménye látható május 2-ig, Földi paradicsom - Modern mesterművek címmel a Magyar Nemzeti Galériában. A kiállításon 102 műtárgyat csodálhatunk meg 53 művésztől, akik között ott van, Rodin, Marino Marini, Giacometti, Henry Moore, Monet, Degas, Renoir, Chagall, Modigliani, Matisse és Lipchitz.
febr. 13
6:45
Kiosztották a Lábán-Rudolf díjakat (Spa Trend Online)
Duda Éva és Kovács Gerzson Péter koreográfusok vehették át tegnap a magyar kortárs tánc legszínvonalasabb alkotásainak és alkotóinak elismerésére, népszerűsítésére alapított Lábán Rudolf-díjat.
febr. 13
11:33
Milliós értékű Polaroid-képgyűjteményt árvereznek el (Spa Trend Online)
Dollármilliókat érő Polaroid-képgyűjteményt árverez el nyáron New Yorkban a Sotheby's aukciósház, az alkotások tetemes része a fotóművészet legnagyobb alakjaitól származik.
febr. 13
12:27
Bezártak a Balaton jégpályái (Spa Trend Online)
A vizes, havas jég és a hófúvások miatt nem nyitottak ki szombaton Siófok, Balatonalmádi, Balatonfüred jégpályái, de a tervezett télűző és gasztronómiai programokat megtartják a Balatonnál - tájékoztatta Győrffy Árpád, a Balatoni Turisztikai Szolgálat szakértője az MTI-t.

Keresés