2010. február 3. szerda

febr. 3
0:42
Orvosi szemmel: a sokarcú limfóma (HáziPatika.com)
Kevesen gondolunk rosszindulatú megbetegedésre, amikor láz, izzadás, megnagyobbodott nyirokcsomók jelentkeznek szervezetünkben. E mögött a sokszor elbagatellizált tünetek mögött sokféle betegség állhat, akár rosszindulatú...
febr. 3
0:45
Napi előrejelzés 12 jegy számára (ma.hu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
febr. 3
0:46
Hatásos lehet a mangó a vastagbél- és mellrák egyes eseteiben? (HáziPatika.com)
A mangó laboratóriumi állatkísérletekben hatásosnak bizonyult egyes vastagbél- és mellrákos sejtek ellen - derült ki a Texasi Mezőgazdasági Kutatóintézet által nemrég közzétett tanulmányból.
febr. 3
5:09
Hogyan készítsünk immunerősítő mákpudingot? (Édenkert)
A mák kész élettani kincsesbánya: teli van aminosavval, jóféle zsírsavval, foszforral, kalciummal, káliummal, magnéziummal és vassal. Erősíti az idegeket, csontritkulás ellen kiváló, a haj és a bőr is sokkal szebb lesz tőle, csökkenti a magas vérnyomást, normalizálja a koleszterin szintet, segíti a sebgyógyulást, növeli a szellemi teljesítőképességet, erősíti az immunrendszert...pudingként…
febr. 3
5:11
2 tavasszal virágzó cserje: boglárkacserje és japánbirs (Édenkert)
A kertünk akkor igazán pihentető, ha körültekintve bokrokat, fákat látunk, nem pedig a szomszéd garázsát, esetleg szerszámosát. A fákból és bokrokból zöld falat építhetünk a kis területünk köré, és ha virágzó cserjéket választunk akkor díszítenek is a hasznosságuk mellett. A Boglárkacserje, és a Japánbirs, amellett, hogy a legkorábban virágzó cserjék, szoliternek is nagyon szépek a kertünkben.
febr. 3
5:13
Ültessünk szarkalábat és gyűszűvirágot! (Édenkert)
Az évelőágyak tervezését már most megkezdhetjük, bár virágzásukra még legalább márciusig várnunk kell. Most viszont nyár elejei, termetes, vágott virágnak is alkalmas évelőket ajánlunk!
febr. 3
5:15
Tervezzünk virágágyást a kertünkbe nőszirmokkal! (Édenkert)
Több száz féle nőszirom él a Földön, néhány faj a hazai természetben is megtalálható. Nőknek a befogadást, férfiaknak az odaadást jelképezik.
febr. 3
7:00
Mennyibe került a nagy budapesti havazás? (Inforádió)
Lapinformáció szerint 150 millió forintba került a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt-nek a múlt hét végén leesett nagy mennyiségű hó.
febr. 3
7:15
Vinoterápia: a bor, mint gyógyszer (HarmoNet)
A különböző gyógyborok alkalmazása, illetve a borral történő gyógyítás neve a Vinoterápia. Mára már gyakorlatilag teljesen kiszorult mind az orvosi gyakorlatból, mind a fitoterápiából, annak ellenére, hogy a borok gyógyító hatásait számos, ma is helytálló, tudományos igényű megfigyelés és vizsgálat támasztja alá!
febr. 3
7:15
Napi Horoszkóp - 2010.02.03. (Ezoterikus.hu)
Mi a csillagjegyed? Rövid napi útmutatónk segíthet abban, mit érdemes vagy mit nem megtenni a mai napon! Olvass bele!
febr. 3
7:36
Már a férfiak is a mellüket plasztikáztatják (Inforádió)
A férfiakon végzett mellkisebbítő műtétek száma emelkedik a legnagyobb ütemben Nagy-Britanniában. A szakértők szerint a beavatkozások jó részét indokolatlanul végzik el, mert a probléma életmódváltással is orvosolható lenne.
febr. 3
7:51
A fémmentes fogpótlások előnyei (WebBeteg)
Akárcsak az orvostudomány többi ága, a fogászat is fénysebességgel fejlődik. Különösen nagy mérföldkő a fogpótlástanban, hogy megjelentek a fémmentes pótlások.
febr. 3
8:09
Szerdai HarmoNet horoszkóp 2010-02-03 (HarmoNet)
Ma jól működik az esztétikai érzékünk, - vehetünk magunknak ékszert, ruhát, vagy lakásunkba dísztárgyakat. Ha ajándékot vásárolnánk, akkor is ma érdemes vásárolnunk. Aktuálisak lehetnek még a társasági események, baráti találkozók. Ma ápoljuk igényesen a bőrünket, hiszen ez egészségünk szempontjából is fontos, valamint esztétikai értéket is képvisel. A legjobb, ha éjszakára gazdagabb krémeket…
febr. 3
8:11
Heti vagyonhoroszkóp 2010. február 3-tól 9-ig (HarmoNet)
Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
febr. 3
8:12
Szexizmussal vádolják az osztrák hadsereget (Inforádió)
Botrányt okozott az osztrák hadsereg toborzófilmje, amelyben egy tank után rohanó fiatal nőkkel reklámozzák a katonai szolgálatot.
febr. 3
8:12
A húgyúti kövesség kezelése (kamaszpanasz)
A húgyúti kőbetegség gyógykezelése a következő elemeket foglalja magába: Fájdalomcsillapítás (görcsoldás), szintén fájdalomcsillapítási céllal illetve a súlyos szövődmények megelőzése céljából végzett vizeletelterelés, spontán kőürülést elősegítő lépések, kőoldás, kőeltávolítás.
febr. 3
8:13
Magyarország napi Harmóniakártyája (2010-02-03) (HarmoNet)
Ma a lélek nyelvén gondolkozunk. Ha befelé figyelünk, eltűnnek a világ és a közöttünk lévő kontrasztok, felismerhetjük az egyenlőség elvét az élőlényekben, ami eltűnni látszik.
febr. 3
8:15
Pirospozsgás arc helyett fájó bőrpír? Ismerd fel időben! (HarmoNet)
A kipirosodott arc sokak számára a kicsattanó egészség jele. Van azonban olyan "piros arc" amire már inkább a vörös árnyalat illik. A pórusok kitágulnak, értágulatok jelennek meg az arcon, az orr megnagyobbodik és jellegzetesen vörössé válik. Ilyenkor nem is sejtjük néha, hogy ezek a tünetek a rosacea nevű gyógyíthatatlan bőrproblémára vezethetők vissza.
febr. 3
8:30
Újsághirdetésben keres polgármestert egy magyar falu (Inforádió)
Újsághirdetésben keres polgármestert Magyarország legújabb települése - írja a Kisalföld.
febr. 3
8:32
Meghalt egy magyar hódeszkás Svájcban (Inforádió)
Hógörgeteg zúdult egy magyar snowboardosra a hét végén Svájcban; a férfi a kórházban belehalt sérüléseibe - adta hírül egy svájci internetes oldal az sda svájci hírügynökségre hivatkozva.
febr. 3
8:45
A világ misztikus helyei VIII. - Gabonakörök (Ezoterikus.hu)
Valaki, vagy valami hatalmas kiterjedésű gabonaköröket varázsolt a világ különböző tájain. A legtöbbjük jelentős területet foglal el, és valamennyiről elmondható, hogy igen nagy precizitásra vall a kivitelezésük és tervezésük egyaránt.
febr. 3
8:48
Gyógyító gombák (orientpress)
A gomba szó hallatán nem feltétlenül rögtön az étkezésre is alkalmas fajtája jut az eszünkbe. Egyes gombafajok megbetegítenek nemcsak minket, hanem növényeinket is. Akadnak azonban köztük olyanok, amelyek kártékony rokonaikkal ellentétben éppen egészségünk védelmét szolgálják - persze csak szakértő kezekbe kerülve.
febr. 3
8:50
Az idősek egészségén spórolnak? (orientpress)
A magyar egészségügy legnagyobb titkai közé tartozik, hogy az orvos miként választ kezelést a súlyos és különösen az idős betegek számára. Ami az egyik oldalról gyógyítási szabadságnak látszik, az a másikról takarékosságnak - vagy épp hátrányos megkülönböztetésnek - derül ki a nol.hu összeállításából.
febr. 3
8:52
Anthrax fertőzés fenyegeti a heroinistákat (orientpress)
2009 decemberében több esetben derült fény anthrax fertőzésre Skóciában heroin-fogyasztók körében. 2010. január 25-ig összesen tizenhét esetet mutatták ki a lépfenét okozó baktérium jelenlétét. Egy további esetet Németországban azonosítottak. A tizennyolc fertőzöttből kilenc eset végződött halállal, a két országbeli esetek között összefüggést mindezidáig nem tártak fel.
febr. 3
8:54
Érdemes hosszabb időn át használni a nikotintapaszt (WebBeteg)
Azok a dohányosok, akik az ajánlott kettő helyett hat hónapig használtak nikotintapaszt a leszokáshoz, nagyobb eséllyel hagyták el szenvedélyüket - közölték hétfőn amerikai kutatók.
febr. 3
9:03
Téli csodafegyver - Óvja a szemedet és megelőzi a rákot (NLCafé)
A béta-karotin az A-vitamin legfontosabb forrása, és szinte minden sárga és piros növényben megtalálható. Télen legkönnyebben a sárgarépával, a sütőtökkel, kelkáposztával vagy éppen tojássárgájával tudjuk bevinni a szervezetbe és ezzel számos betegséget megelőzhetünk.
febr. 3
9:03
Milyen a szerelmi profilod? Ha Bika vagy... (Ezoterikus.hu)
Hogyan viselkedsz, ha szerelmes vagy? Milyen a randi-stílusod? Hogy hódítasz? Miként nyilvánulnak meg pozitív és negatív tulajdonságaid, ha párkapcsolatról van szó? Most kiderül!
febr. 3
9:06
A napozás jót tesz a férfiasságnak (Inforádió)
A férfiak vérében a tesztoszteronszint emelkedik a napsugaraktól - állítják osztrák kutatók.
febr. 3
9:06
'A rák ellen, az emberért, a holnapért!' (orientpress)
A Kék Golyó 20. válaszadó klub összefogásban a 'A rák ellen, az emberért, a holnapért!' Társadalmi Alapítvánnyal nyílt napot szervez a rákellenes világnap alkalmából. 2010. február 4-én ingyenes szaktanácsadással és élőadásokkal várják az érdeklődőket a Kék Golyó 20. válaszadó klubban.
febr. 3
9:08
A gyerekek többsége hisz a földönkívüliekben (Inforádió)
Az amerikai Tweintieth Century Fox filmgyárbirodalom felmérésből kiderül, hogy a gyerekek nagyon is hisznek abban, hogy léteznek földönkívüliek, a bolygókat viszont csak kevesen tudják felsorolni.
febr. 3
9:21
Újabb influenza: ezt most csak a szokásos? (HarmoNet)
Több mint 14. 000 beteg jelentkezett be orvosi ellátásra influenzás tünetekkel az elmúlt héten. Ennek csak egy részét okozza a H1N1 vírus, mert mostantól, a minden évben jelenlévő szezonális influenzajárvány megjelenésével, a hagyományos influenza vírus is okoz megbetegedéseket.
febr. 3
9:21
Napi horoszkóp: te lehetsz ma a lúzer (Borsa)
Napi horoszkóp: te lehetsz ma a lúzer
febr. 3
9:21
Beszélgess az orchideáiddal! (Édenkert)
Kell egy kis áztatás, egy kis tea, aztán a száradó orchidea is kidob fél tucat virágot. MSN-interjú egy növénybarát állatorvossal.
febr. 3
9:24
Összefügg a méhen belüli fertőzés és az asztma (ma.hu)
Amerikai kutatók kapcsolatot mutattak ki az anya terhesség alatti fertőzése és a gyerek asztmája között, mely a leggyakoribb gyermekkori krónikus betegség.
febr. 3
9:39
Angyalasztrológia Februárra! Mit üzennek? (Ezoterikus.hu)
Angyalsorozatunkban az angyalok előrejelzését közvetítjük számotokra. Megtudhatod, mely angyalok segítségét kérd születésnapod szerint!
febr. 3
9:42
Itt a tél, a madáretetés ideje (Édenkert)
Télen nem csak a növényeinket, de a madarakat sem szabad elfelejteni. Tavaszig, amíg nem találnak élelmet, gondoskodunk kell róluk!
febr. 3
9:51
Túlsúllyal nehezebb teherbe esni? - A szakértő válaszol (kamaszpanasz)
"Befolyásolja -e a túlsúlyom azt hogy teherbe essek? Mert ezt már sokan mondták nekem hogy le kellene fogynom! Egész életemben fogyókúrázom, de semmi eredménye. Nagyon el vagyok keseredve, le szeretnék fogyni a jobb külső és teherbeesés érdekében. 165 cm magas vagyok és 85 kg..."
febr. 3
9:57
Keresd a Rúzsos Kocsit! (Ezoterikus.hu)
Az AVON 2010 februárjában a különleges Színmegújító megahatású ajakrúzs bevezetése és a Valentin-nap alkalmából izgalmas meglepetéssel készül a budapesti autósoknak és járókelőknek.
febr. 3
9:57
A könnyű borok segítenek megelőzni a daganatokat (WebBeteg)
Évek óta több tudományos vizsgálat igazolta, hogy a rendszeres, de csupán főétkezésekhez fogyasztott, egy-egy pohár bor csökkenti a szívinfarktus kockázatát.
febr. 3
10:00
Árokba borult egy kamion, forgalomkorlátozás Jászberény határában (Inforádió)
Árokba borult egy kamion szerda reggel a 32-es számú főúton, Jászberény határában. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt lezárják - közölte az MTI-vel a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
febr. 3
10:03
Shakira megmenti a gazdaságot: shoppingol (Borsa)
Shakira régebben lelkifurdalást érzett shoppingolás közben, ma már azonban éppen ellenkezőleg: úgy érzi, ezzel teszi a legjobbat a gazdaságnak.
febr. 3
10:03
Hogyan neveljünk bambuszt a kertben? (Édenkert)
A bambuszok a föld legszebb és leghasznosabb növényeihez tartoznak. Kertünket a fény, mozgás és tér békés szentélyévé alakítják, megérintve lelkünket és szellemünket.
febr. 3
10:15
Nem hiszünk az UFO-kban és a szellemekben! (Ezoterikus.hu)
Leginkább a született gyógyító képességek létezésében, legkevésbé a földönkívüliekben és a szellemekben hiszünk -#8211; derül ki az Image Factory és a Tárki 12. Társadalmi Klíma Riportjából.
febr. 3
10:18
Elindult a Nagy Zsírégetés (orientpress)
Gigászi méretű mozgalom kezdte el működését. A Zsírégető Klub iránt ugyanis három hónap alatt több mint 160 ezren érdeklődtek, és 15 ezren regisztráltak, hogy egy közösséget alkotva 2010. február 1-jén elinduljanak a sikeres fogyás útján.
febr. 3
10:33
Zöld anyuka, zöld család - hogyan? (HarmoNet)
Ha már ezen az oldalon jár, és ezt a cikket kezdi olvasni, biztos vagyok benne, hogy a környezettudatos kifejezés nincs távol öntől. Nem kell a kályhától kezdenem, miért kell így élnünk, így viselkednünk, példamutatást adni családunknak, környezetünknek, így nevelni gyermekeinket.
febr. 3
10:36
Kétkilométeres sípálya Kékesen (Inforádió)
Szombattól teljes hosszában, mintegy 2 kilométeres szakaszon megnyílik az ország leghosszabb sípályája Kékestetőn.
febr. 3
10:36
Ételallergia gyermekkorban (orientpress)
Az ételallergia egyre elterjedtebb betegség, a kezelési módokról azonban nem megfelelően tájékozottak az emberek. Egy amerikai online közvélemény-kutatás szerint a válaszolók fele úgy hiszi, léteznek olyan gyógyszerek, amelyek megelőzik az ételekkel szembeni túlérzékenység kialakulását.
febr. 3
10:51
Bolygók és növények titkos kapcsolata (Ezoterikus.hu)
Meglepő lehet, de legnagyobb planétáink szoros kapcsolatot tartanak fenn a földön élő növényekkel - természetesen nem a szimpla biológiai folyamatokról van szó...
febr. 3
11:00
H1N1 - Tíz diák lett beteg az oltás ellenére (WebBeteg)
Tíz diák a H1N1 elleni oltás ellenére fertőződött meg Gamáson, ahol az iskola 116 diákja közül 59-en betegedtek meg két héttel ezelőtt - mondta el a Független Hírügynökségnek Szűcs Mária, az ÁNTSZ dél-dunántúli járványügyi főosztályvezetője.
febr. 3
11:09
Mi a SORSszámod? Ezt NE csináld februárban! (Ezoterikus.hu)
Nélkülözhetetlen információkhoz juthatsz sorsszámod segítségével! Nagyon fontos, hogy tudd, mi az, amit egyáltalán nem szabad csinálnod februárban!

Keresés