2010. február 6. szombat

febr. 6
0:57
Napi előrejelzés 12 jegy számára (ma.hu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
febr. 6
1:03
Az a bizonyos mellkasi szorítás (HáziPatika.com)
A fejlett világban, így hazánkban is a vezető halálok a szív- és érrendszeri betegség. A drámaian fiatal életkorban bekövetkező, családokat szociálisan is lehetetlen helyzetbe hozó tragédiák sürgősségi ellátása kulcsfontosságú...
febr. 6
5:27
Hat szabály betartásával elkerülhető a rák (WebBeteg)
Hat egyszerű szabály betartásával - dohányzásmentes élettel, kevesebb alkohollal, több mozgással, egészséges táplálkozással, óvatos napozással és szintén óvatos szexuális élettel - elkerülhetőek lennének a daganatos betegségek - véli Simon Tamás, a Magyar Rákellenes Liga elnöke.
febr. 6
7:33
Napi Horoszkóp - 2010.02.06. (Ezoterikus.hu)
Mai napi horoszkópunk könnyed útmutató ahhoz, hogy mit, hogyan érdemes lépni, ha sikert akarunk elérni. Van, akinek kevésbé jó nap a mai, aggodalomra nincs ok.
febr. 6
8:06
Szombati HarmoNet horoszkóp 2010-02-06 (HarmoNet)
Ma szókimondó hangulatban leszünk, s ez a családi életünket is meghatározhatja. Könnyebben bonyolódunk vitákba, jobb, ha tudatosan figyelünk a konfliktusok elkerülésére. Mutassuk ki alkalmazkodóképességünket! Ma szenvedélyesen éljük meg a szerelmet, rendkívüli módon ragaszkodunk kedvesünkhöz. Állandó kapcsolatunkban szeretnénk megélni a szex mélységeit, de ehhez biztosítanunk kell a zavartalanul…
febr. 6
8:08
Heti Style-Art-Party horoszkóp 2010. február 6-tól 12-ig (HarmoNet)
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
febr. 6
8:09
Feng Shui iránymutató - február (Ezoterikus.hu)
Megrögzött Feng Shui hívőknek - Repülő Csillag orvoslások 2010. február 4. és 2010. március 5. között
febr. 6
8:27
Milyen a házasságod? Olyan a vérnyomásod! (Ezoterikus.hu)
A boldog házasság jót tesz a a vérnyomásnak. A stresszes párkapcsolat rosszabb hatású, mintha egyedül lennénk, derült ki a kutatók számára egy felmérés során.
febr. 6
8:36
H1N1 - A gyerekek között nőtt a halálesetek száma (WebBeteg)
A H1N1-okozta gyermekhalálozási arányok növekedése figyelhető meg az elmúlt év végén, a felnőttek körében viszont nem tapasztalható emelkedés - közölték dán kutatók.
febr. 6
8:42
Az asztmásokra különösen veszélyes a légszennyezettség (Inforádió)
A kaliforniai San Joaquin völgy légszennyezettség szempontjából az Egyesült Államok egyik leginkább érintett területe. A helyi lakosok körében különösen magas az asztmás tünetek és a rohamok következtében sürgősségi ellátást igénylő esetek előfordulásának gyakorisága.
febr. 6
8:45
4 szenvedélyes koktél - Valentin napra (Ezoterikus.hu)
Ki ne szeretné elcsábítani kedvesét a szerelem napján? Receptjeinket persze máskor is alkalmazhatod, de ezen a napon feltétlenül teszteld ezeket párodon!
febr. 6
8:48
Valentin napi ajándékok - bármennyi ideje is jártok (kamaszpanasz)
Valentin napon igazi kihívás megfelelő ajándékot venni a barátodnak. Az, hogy mit veszel neki, jellemzi, hogy hogyan is látod őt vagy a kapcsolatotokat ráadásul valami jelentőségteljes, kreatív ajándékot kell venned, és azt is figyelembe kell venned, hogy mióta jártok együtt.
febr. 6
9:00
Éttermi kalória-tájékoztatás tudatos szülőknek (ma.hu)
Egy felmérés szerint ha a szülők a gyorséttermek étlapjáról megtudhatják, hogy mennyi kalóriát tartalmaznak a kicsik kedvenc ételei, jobban megfontolják, hogy mi kerül a gyerekek tányérjára, mint ha csupán a vonzó ételneveket olvassák.
febr. 6
9:06
Napi horoszkóp: most nem veszíthetsz semmit (Borsa)
Napi horoszkóp: most nem veszíthetsz semmit
febr. 6
9:18
Három kijelölt pályán lehet korcsolyázni hét végén a Velencei-tónál (Inforádió)
Az agárdi Pop strandon, a gárdonyi Sport Beachen és a velencei Ifi strandon lehet sportolni, korcsolyázni a Velencei-tónál a hét végén. A Balaton jege viszont az enyhülő időjárás miatt sok helyen puhává, kásássá vált, ezért módosulhatnak a hétvégi programok.
febr. 6
9:27
Jégcsapretek, a fagyos csemege (Édenkert)
Ázsia egyik legfontosabb zöldségnövénye a hazai fogyasztókat is meghódította: nem csak rendkívüli tápanyaggazdagsága, de megnyerő íze és gusztusos megjelenése is vonzóvá teszi.
febr. 6
9:39
H1N1 - Tizenkilencre csökken az oltópontok száma (WebBeteg)
Tizenkilencre csökken az országosan elérhető oltópontok száma. A H1N1 elleni védőoltás továbbra is 3 ezer forintért érhető el mindenki számára, aki nem jogosult a térítésmentes oltóanyagra.
febr. 6
10:09
Az olaszoknál nem ciki az otthon maradt pasi (Borsa)
Egyre több olyan férfi van, aki arra sem veszi a fáradságot, hogy elköltözzön otthonról. Az olaszoknál minden második férfi anyukával él.
febr. 6
10:30
Házkutatás volt egy meddőségi klinikán (HVG)
A Magyar Nemzet ismertetése szerint házkutatást tartott a rendőrség egy meddőségi magánklinikán; tiltott petesejt-kereskedelem gyanúja miatt folyik büntetőeljárás, mert felvetődött, hogy az intézmény páciensei anyagi ellenszolgáltatásért adományoztak női ivarsejteket.
febr. 6
10:42
Nem látták el a combnyaktöréses beteget (WebBeteg)
Egy balesetet szenvedett 30 éves nő combnyaktörését a volumenkorlát miatt nem látták el egy budapesti kórházban.
febr. 6
11:06
A végsőket rúgja a H1N1-járvány Amerikában (ma.hu)
Befejeződni látszik a H1N1-járvány az Egyesült Államokban, ahol immár negyedik hete egyetlen szövetségi államból sem érkeznek hírek tömeges megbetegedésekről.
febr. 6
11:06
Megint óriási havazás egész hétvégén (Inforádió)
Piros riasztás van érvényben az ország nyugati és déli részén. A délnyugati országrészben már havazik, a fővárosban és környékén pedig 10-15 centiméternyi friss hó várható.
febr. 6
11:45
Az immunerősítés lehetőségei gyermekkorban (WebBeteg)
Az immunerősítés lehetőségei különösen a téli időszakban gondolkodtatják el a szülőket: hogyan is lehetne az egyik betegségből a másikba eső gyermeküket jobb egészségi állapotba hozni?
febr. 6
12:16
Tönkölypelyva párna illatos levendulával (Édenkert)
Kényelmes ágy, kispárna, takaró: egy mozgalmas nap végén sokszor nincs is más kívánságunk. Elképzelhető mindez tönkölyből?
febr. 6
12:54
C-vitamin a narancsból is (orientpress)
A narancs talán az egyik legnépszerűbb és legfinomabb téli C-vitamin forrásunk. A C-vitamin nemcsak a vírusok és baktériumok kiváló ellenfele, de erősiti az immunrendszert és antioxidáns hatása közömbösíti a szabadgyököket is.A C-vitamint Szent-Györgyi Albert magyar biokémikus vonta ki mellékveséből 1928-ban. Ezért a felfedezéséért Nobel-díjat is kapott. Nem is csoda, hogy a C-vitamin a házipatika…
febr. 6
13:12
Stresszcsökkentő ételek (kamaszpanasz)
A stresszellenes diéta fontos eszköze a nyugodt életnek. A túl sok nyomás egyszerűen kedvölő lehet, és sokkal egészségtelenebb is. Persze sok módja van a stressz elkerülésének, leküzdésének, de jó stratégia lehet a stresszölő ételek fogyasztása.
febr. 6
13:30
Cigányozó ötévesek (HarmoNet)
A Kicsiknél, gyermekkorban még nem beszélhetünk rasszizmusról. Ugyanakkor a tágabb környezet hatására egy ötéves már tudja, hogy cigánynak lenni rossz dolog! Körülbelül 5 éves korra (a negyedik és ötödik életév közt valamikor) alakul ki a gyerekekben annak képessége, hogy a másság fogalmát megérti, s arról ítéletet, véleményt alkot. Ez a vélemény általában a szociális, környezeti hatásoktól…
febr. 6
13:33
Mutass példát a fogorvosnál is! (NLCafé)
Egy új amerikai kutatás szerint azok a szülők, akik gondot fordítanak fogaik épségére, gyerekeiket is gyakrabban viszik fogorvoshoz.
febr. 6
13:51
Már 15 ezer H1N1 áldozat (WebBeteg)
Az ENSZ szakosított szervezetének tájékoztatása szerint legtöbben - csaknem 7300 ember - Mexikóban és Észak-Amerikában vesztették életüket.
febr. 6
15:03
Hogyan ültessük a tavaszi hagymás virágokat? (Édenkert)
Ha valaki az első tavaszi napon megkívánja a tulipánt, nárciszt, jácintot a kertjébe, akkor elkésett: ősszel kell ültetni őket. Tavasszal csak gyönyörködhetünk.
febr. 6
15:54
A rák igenis megelőzhető! (ma.hu)
"Elkerülhető lenne a rákos megbetegedések 40 százaléka, ha az emberek abbahagynák a dohányzást, nem ennének olyan sokat, korlátoznák az alkoholfogyasztásukat, és mozognának rendszeresen." - állítják a szakértők.
febr. 6
15:57
Meghalt Frenkl Róbert (WebBeteg)
Frenkl Róbert a magyar sportorvoslás egyik legelismertebb képviselője, a közvélemény leggyakrabban a doppinggal kapcsolatos megnyilatkozásaival találkozhatott.
febr. 6
17:03
Milyen tanácsot adnál magadnak a jövőből? (kamaszpanasz)
Bármennyire is gondosan hozod a döntéseidet most, rengeteg olyan dolgot fogsz megtenni, amelyet felnőttként meg fogsz bánni. Egyszerűen ezt nem tudod kikerülni.
febr. 6
18:00
Hormonzavar okozza az alkoholizmust? (HVG)
Az alkoholizmus drága és veszélyes szenvedély, nemcsak a fogyasztóknak, de a társadalomnak is: az Egyesült Államokban többszáz milliárd dollárba kerül az alkohol okozta betegségek kezelése, és minden harmadik közlekedési baleset italozás következménye. A Scripps Kutatóintézet vizsgálata szerint az alkoholfogyasztás szenvedélyének hormonális oka van: eredményeiket a Biological Psychiatry most…
febr. 6
18:00
Fájdalommentes lézerkezeléssel a zsírsejtek ellen - de nem az elhízottaknak! (Inforádió)
Tudósok olyan lézert fejlesztettek ki, amely azonnal elpusztítja a zsírsejteket. Orvosok azonban arra hívták fel a figyelmet, hogy a csodamódszer túlsúlyos embereknél nem alkalmazható.
febr. 6
19:30
Tovább repülhetnek az ittasan vezető pilóták (Inforádió)
Bevonták a jogosítványát hét pilótának ittas vezetés miatt, de repülőgépet továbbra is vezethetnek.
febr. 6
20:21
Másnapossági mítoszok 1. (kamaszpanasz)
Cikkünkből megtudhatod, hogy vajon valóban csak a nagyivók lesznek-e másnaposak, és hogy a valóban a bor-e a legjobb választás, ha el szeretnéd kerülni a másnaposságot. Most lerántjuk a leplet a mítoszokról, olvass csak tovább!
febr. 6
20:23
Élt 18 évet - tragédia, amit nehéz feldolgozni (kamaszpanasz)
Mikor elolvastam, nem hittem a szememnek, azt hittem valami ízléstelen vicc... Sajnos, nem így történt...
febr. 6
20:42
Az ötöslottó 5. heti nyerőszámai (Inforádió)
Az ötöslottó 5. heti nyerőszámai a következőek
febr. 6
23:18
Ha szerepel az étlapon kalóriatáblázat, kevesebb az elhízott gyerek (WebBeteg)
A koszorúér-betegség kockázati tényezői közül sikerült lényegesen csökkenteni a dohányzás gyakoriságát, de ezt a kedvező hatást ellensúlyozza az elhízás, amely lassan és visszafordíthatatlanul minden korosztályban növekszik.

Keresés