2010. február 3. szerda

febr. 3
0:12
Haladás: Szasa Todics lehet a szombathelyiek új kapusa (She)
A Haladás kapusa lehet a szerb Szasa Todics. A 35 esztendős kapus próbajátékon szerepel a szombathelyieknél. Erről a szombathelyihaladas.hu számolt be.
febr. 3
0:16
Portugál Kupa: óriási verést kapott a Sporting a Porto otthonában (She)
Bejutott a Portugál Kupa elődöntőjébe az FC Porto, miután hazai pályán megsemmisítő, 5–2-es vereséget mért a Sportingra.
febr. 3
0:30
Videó: klasszikus mesterhármas hat perc alatt az FA-kupában (She)
Mint már beszámoltunk róla, Danny Butterfield  mesterhármasával a Crystal Palace 3–1-re verte meg a Wolverhamptont az FA-kupa 4. fordulójában. Butterfield a 62. és a 68. perc között érte el a góljait, fejjel, jobb és bal lábbal is eredményes volt. A jobbhátvéd Butterfield ráadásul csak kényszerűségből került a támadósorba - megérte!
febr. 3
1:06
Tenisz: Acasuso könnyedén nyert, a 7. kiemelt Greul búcsúzott (She)
Végtenül sima, 6:1, 6:1-es győzelmet aratott a 6. helyen kiemelt, 2006-os győztes argentin Acasuso a hazai Podlipnik-Castillo ellen a Movistar Openen. Kiesett a 7. kiemelt német Greul, akit a brazil Souza vert ki döntő szett rövidítésben.
febr. 3
1:24
Tenisz: az 1. kiemelt Monfils és a 2. kiemelt Ferrer is simán nyert (She)
Könnyedén jutott be a második fordulóba a johannesburgi SA Tennis Openen az első kiemelt francia Monfils és a második helyen rangsorolt spanyol Ferrer: előbbi lesöpörte a pályáról Hrbatyt, utóbbi pedig szintén szlovák ellenfelet, Becket vert meg.
febr. 3
2:18
Massa csúcsformában (Blikk)
Valencia ‒ Az egész világ aggódott fél esztendővel ezelőtt Felipe Massa (28) életéért, a Ferrari autóversenyzője azonban a valenciai teszteken bebizonyította, hogy bomba formában van.
febr. 3
2:22
Birkózó baj-társak (Blikk)
Budapest — Egymást támogatja a bajban Bácsi Péter (26) és Lőrincz Tamás (23) – szó szerint.
febr. 3
6:33
Bunyórajongók figyelem! A K-1 sztárjai Budapesten (Behaviour)
A küzdősportok egyik legnépszerűbbike, a K-1 számos jeles képviselőjének részvételével rendezik meg szombat 18 órától a hagyományos gálát a Papp László Budapest Sportarénában, ahol a fő attrakció a ColliZion K-1 MAX európai döntő és a magyar-olasz válogatott összecsapás lesz.
febr. 3
6:51
Csarnokot is elneveztek a magyar pingpong élő legendájáról - Interjú Ormai Lászlóval (Behaviour)
Nevetve meséli, a születésnapján mindig fellobogózzák az egész országot, hisz éppen március 15-én látta meg a napvilágot. Élete egyik legszebb ajándékának tartja, hogy szeretett klubja csarnokát róla nevezték el. Rossz tendencia szerinte a honosítás, de mivel ez a trend ma a világban, így kénytelen elfogadni. Úgy véli, dolgozni kell az eredményekért, nem pedig a pénz hiánya miatt siránkozni. Ő…
febr. 3
7:06
NBA: a Cavs James és O'Neal vezetésével verte meg a Grizzliest (She)
Az NBA 98. játéknapján a Cleveland Cavaliers LeBron James és Shaquille O'Neal vezérletével 105–89-re megverte az egy nappal korábban a Los Angeles Lakerst legyőző Memphis Grizzliest, és ezzel sorozatban kilencedik találkozóját nyerte meg.
febr. 3
7:24
NHL: győzött a Capitals, és megdöntötte a klubrekordot (She)
Az NHL 118. játéknapján a Washington Capitals 4–1-re legyőzte a gyengélkedő Boston Bruinst, és ezzel sorozatban a 11. mérkőzését nyerte meg, amellyel új rekordot állított fel a franchise történetében.
febr. 3
7:42
MU: az eltiltott Ferdinand kockáztat, újabb fellebbezésre készül (She)
Rio Ferdinand újabb fellebbezésre készül, mert szeretné, ha a Hull elleni kiállítása miatt eredetileg kiszabott hárommeccses eltiltását kellene csak letöltenie.
febr. 3
7:44
Atlétika: Bolt rajthoz áll a Gyémánt Liga New York-i állomásán (She)
A Gyémánt Liga (Diamond League) New York-i állomásán biztosan rajthoz áll Usain Bolt, a 100 és a 200 méteres síkfutás olimpiai és világbajnoka, illetve világcsúcstartója.
febr. 3
8:33
Futóverseny New York felett (Metropol)
A világ egyik legkülönlegesebb versenyét rendezik 1978 óta az Empire State Buildingben. A tét: ki ér fel elsőként a 86. emeleti tetőteraszra.
febr. 3
8:36
Nyírlugos: Dzsudzsák Balázs édesapja lett a kisváros csapatának edzője (She)
A kisváros leghíresebb szülötte, Dzsudzsák Balázs édesapja, Dzsudzsák András felel a jövőben a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei II. osztályban szereplő Nyírlugos együttesének szakmai munkájáért.
febr. 3
8:38
Videoton: „A szlovákokhoz képest a mi játékosaink szimpatikus úrifiúk” - Mezey (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, a törökországi edzőtáborozás előtti utolsó felkészülési mérkőzésén a Videoton labdarúgócsapata hazai pályán 1–0-ra kikapott a szlovák FC Nitrától. Dr. Mezey György vezetőedző a klub honlapjának nyilatkozva elmondta, a szlovákokhoz képest az ő játékosai „szimpatikus úrifiúknak" tűntek.
febr. 3
8:54
Haladás: Halmosi minden pályán töltött percért meg fog küzdeni (She)
Halmosi Péter már útban van Szombathely felé, közben pedig nyilatkozott régi-új klubja honlapjának. Elmondta, nem gondolja, hogy bérelt helye lenne a kezdőcsapatban, és a pályán töltött mindegyik percért meg fog küzdeni.
febr. 3
9:12
Ökölvívás: veszélybe került Erdei Zsolt WBA világbajnoki mérkőzése? (She)
Veszélybe került Erdei Zsolt – az Universum által 2010-re beígért – WBA világbajnoki mérkőzése, mivel a hétvégén nyerő kazah Bejbut Sumenov edzője úgy nyilatkozott, nem terveznek meccset a magyar bunyós ellen.
febr. 3
9:30
Tenisz, Fed-kupa: közepes erősségű csoportba került a magyar válogatott (She)
Közepes erősségű csoportba került a magyar Fed-kupa-válogatott.
febr. 3
9:32
Női kézilabda: osztrák válogatott játékos készül Kiskunhalason (She)
Kiskunhalason edz az osztrák női kézilabda-válogatott irányító-átlövője, a decemberi kínai világbajnokságot (korábban pedig a Hypo NÖ csapatát) is megjárt Marina Budecevic.
febr. 3
10:06
Bari: Koman Vladimir szerint jó vétel volt Gosztonyi András (She)
Koman Vladimir, a Bari középpályása sajtótájékoztatót tartott, amelyen elmondta, csapata jól járt Gosztonyi András megszerzésével.
febr. 3
10:21
Beismerte a doppingolást az olimpiai bajnok (Infostart)
Az olimpiai és négyszeres világbajnok finn sífutó, Mika Myllylä elismerte, hogy pályafutása során az eritropoetin (EPO) nevű vérdoppinggal élt.
febr. 3
10:24
U17-es válogatott: megvan a keret az írek ellen, a horvátokkal is játszunk (She)
Mint beszámoltunk róla, az U17-es magyar labdarúgó-válogatott a jövő héten két előkészületi mérkőzést játszik Írországban, a házigazdák korosztályos együttesével. A Tuboly Frigyes által irányított csapat a március 25-30. között Svájcban megrendezésre kerülő Eb-selejtezőkre készül – ahol a hazai válogatott mellett Németország és Szerbia lesznek az ellenfelek.
febr. 3
10:26
Dél-Korea: visszatér a válogatottba az olaszok réme, An Dzsung Hvan (She)
Hosszú kihagyás után kerülhet vissza a dél-koreai labdarúgó-válogatottba az olasz csapatot a 2002-es világbajnokságon a tornáról „kifejelő" An Dzsung Hvan.
febr. 3
10:28
Vancouver 2010: nem indulhat az olimpián a legjobb orosz síugró (She)
Megsérült az orosz válogatott lillehammeri edzőtáborában, így nem indulhat el a vancouveri téli olimpián Dmitrij Vasziljev.
febr. 3
10:42
Olaszország: két csatár helye már biztos a címvédő vb-keretében (She)
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Alberto Gilardino és a sérüléssel küszködő Vincenzo Iaquinta helye biztos az olasz labdarúgó-válogatott vb-keretében, Marcello Lippi szövetségi kapitány pedig öt vagy hat támadót visz magával.
febr. 3
10:44
Liverpool: bajban a tulajdonosok, lehet, hogy el kell adniuk a klubot (She)
A Liverpoolnak júliusig 100 millió fonttal kell csökkentenie 237 millió fontra rúgó tartozását a Royal Bank of Scotland felé a klub és a bank korábbi megállapodása értelmében. Az együttes ügyvezetője, Christian Purslow szerint az is elképzelhető, hogy az amerikai tulajdonosoknak el kell adniuk a csapatot.
febr. 3
10:45
Beismerte, hogy doppingolt (Behaviour)
Mika Myllyla vallomása újabb bizonyíték arra, hogy a finn sífutók már 15 évvel ezelőtt serkentőszereket használtak
febr. 3
10:46
Argentína: Roberto Ayala visszatért hazájába, a Racing játékosa lesz (She)
Nemrég számoltunk be arról, hogy a spanyol Real Zaragoza labdarúgócsapatának vezetősége közös megegyezéssel szerződést bontott az argentin Roberto Ayalával. Az argentin válogatott korábbi csapatkapitánya azóta már új csapatot is talált magának: a hírek szerint visszatér hazájába, és a Racing Club játékosa lesz.
febr. 3
11:00
Vancouver 2010: Bode Miller öt számban indul a téli játékokon (She)
Az amerikai sícsapat edzője, Sasha Rearick keddi nyilatkozatában elmondta, Bode Miller úgy tervezi, az alpesi sí mindegyik (összesen öt) számában elindul. Miller február 13-án lesiklással kezd, majd kombinációban, szuperóriás-műlesiklásban (szuper G), óriás-műlesiklásban és műlesiklásban (szlalom) is versenybe száll.
febr. 3
11:02
Ferencváros: Doherty elhagyta az edzőtábort, Eldingék is utaznak (She)
Tommy Doherty elhagyta a máltai edzőtáborban szereplő Ferencváros csapatát, ugyanis Nagy-Britanniában el kell intéznie a szükséges papírokat, és elő kell készítenie a budapesti költözést. Doherty a szakmai stáb engedélyével utazott haza, és így van ezzel Anthony Elding és Sam Stockley is, akik szintén hazautaznak Máltáról – számolt be róla a 100%Fradi.
febr. 3
11:04
Új-Zéland: eladja bordélyházát a londoni olimpiára készülő cselgáncsozó (She)
Eladja a birtokában levő bordélyházat Logan Campbell, Új-Zéland egyik legjobb cselgáncsozója. A sportoló azért nyitotta meg az aucklandi „zártkörű, úriemberek számára nyitott klubot", hogy finanszírozza felkészülését a 2012-es londoni olimpiára.
febr. 3
11:06
Tenisz: tizenhat évvel visszavonulása után ismét pályán Ivan Lendl (She)
Tizenhat évvel visszavonulása után ismét mérkőzést játszik Ivan Lendl, minden idők egyik legjobb teniszezője.
febr. 3
11:39
Ivan Lendl visszatér (Behaviour)
Tizenhat évvel visszavonulása után ismét pályára lép Ivan Lendl, minden idők egyik legnagyobb teniszezője.
febr. 3
11:51
Feljebb léptek a magyarok a FIFA-ranglistán (Infostart)
A magyar válogatott két hellyel előrébb lépett legutóbbi, decemberi pozíciójához képest, és így az 52. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, szerdán kiadott világranglistáján.
febr. 3
11:51
FIFA-világranglista: továbbra is a spanyolok az élen, Magyarország 52. (She)
Továbbra sincs változás a FIFA világranglistájának élcsoportjában: az Európa-bajnok spanyolok állnak az élen, megelőzve Brazíliát és Hollandiát. Egyiptom Afrika-kupa győzelmével jócskán előrelépett, és a 10 helyen áll.
febr. 3
12:09
Juventus: nyáron megszereznék Mexést a Romától - sajtóértesülés (She)
Az olasz Tuttosport értesülései szerint az AS Roma francia védője, Philippe Mexés jelentheti a megoldást a Juventus védőgondjaira, ezért a nyáron egyik elsődleges célpontja lehet a torinói csapatnak.
febr. 3
12:11
Videó: bombagólok és magabiztos Porto-siker a Sporting ellen (She)
Mint már beszámoltunk róla, bejutott a Portugál Kupa elődöntőjébe az FC Porto, miután hazai pályán 5–2-es vereséget mért a Sportingra. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!
febr. 3
12:27
Brazília: apasági vizsgálatnak kénytelen alávetni magát Ronaldo (She)
Az egyik Sao Pauló-i bíróság döntése nyomán mielőbbi apasági vizsgálatnak kénytelen alávetni magát Ronaldo, a brazilok kétszeres világbajnok labdarúgója.
febr. 3
12:29
Póker: több mint egymillió dollár a tv történetének legnagyobb kasszája - videó (She)
A Million Dollar Cash Game adásában Phil Ivey és Tom Dwan 1 108 500 dolláros kasszát hozott össze, ez a televíziós pókerközvetítések legnagyobb nyereménye.
febr. 3
12:33
Apasági vizsgálat vár Ronaldora (Behaviour)
Egy Sao Pauló-i bíróság döntése nyomán mielőbbi apasági vizsgálatnak kénytelen alávetni magát Ronaldo, a brazilok kétszeres világbajnok labdarúgója.
febr. 3
12:45
Egyiptom: hosszabbított a sikeredző, kijuttatná a Fáraókat a 2014-es vb-re (She)
Egyiptomi sajtóértesülések szerint szerződést hosszabbított a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Hasszan Sehata.
febr. 3
12:47
NFL: Indianapolisban két órával később kezdődik a tanítás hétfőn (She)
Már készülnek a hétvégi Super Bowlra az Egyesült Államokban, amivel kapcsolatban érdekes hír látott napvilágot a mai nap folyamán. Indianapolisban ugyanis engedélyezték, hogy az iskolákban hétfőn két órával később kezdődjön a tanítás, így a gyerekeket szállító buszok sofőrjeinek is több idejük marad, hogy beérjenek a munkahelyükre.
febr. 3
13:03
Vívás: három magyar a kiemeltek között a hétvégi Grand Prix-n (She)
Ahogy az elmúlt években mindig, úgy az e hétvégi Gerevich-Kovács-Kárpáti Grand Prix-re is eljönnek Budapestre a férfi kardvívás legjobbjai: a nevezések alapján a világranglista első 32 helyezettje közül 29 pástra lép a Tornacsarnokban és a Nemzeti Sportcsarnokban.
febr. 3
13:05
Videó: kapu helyett taccsra lőtt - sportszerű jelenet Iránban (She)
Sportszerű jelenet zajlott le az iráni labdarúgó-bajnokság első osztályában a Moghavemat–Steel Azin mérkőzésen. A hazaiak támadója, Amin Motevaselzadeh gyakorlatilag az üres kaput vehette célba, ugyanis az ellenfél kapusa, Majid Gholami lent maradt egy ütközés után. A perzsa csatár azonban lendületben is sportszerű maradt, nem kapura lőtt, hanem az oldalvonalon túlra. A fair play szellemében…
febr. 3
13:21
Kendó Eb: megvan a magyar válogatott kerete a hazai tornára (She)
Kihirdették a magyar kendó-válogatott keretét az áprilisi Európa-bajnokságra. A debreceni Főnix Csarnokban megrendezendő kontinensviadalon a felnőtteknél hét férfi és hét nő kapott helyet a válogatottban, míg a junior korosztályban öt férfi került a keretbe. A nemzeti csapatok edzői (a férfiaknál: Erdélyi Gábor, a nőknél: Sipos Aranka) a magyar egyéni bajnokságon mutatott vívások alapján döntöttek…
febr. 3
13:23
Jégkorong: beteg gyerekeket látogattak az Acélbikák (She)
Régi ígéretet teljesített a Dab.Docler jégkorongcsapata: a játékosok személyesen vitték el a december eleji macidobálás-akció eredményeként összegyűlt ajándékokat a Szent Pantaleon kórház kis betegeinek.
febr. 3
13:39
Hamburg: kérdéses Van Nistelrooy játéka a szombati, Köln elleni bajnokin (She)
Egyelőre kérdéses, hogy pályára lép-e a Hamburg szombati, Köln elleni bajnokiján a kikötővárosiak holland csatára, Ruud van Nistelrooy. A Real Madridtól ingyen érkezett támadó kedden kezdte el az edzéseket új csapatánál, de egyelőre nincsen száz százalékos állapotban.
febr. 3
13:41
Real Madrid: Higuaín és Diarra már együtt edzhet a csapattal (She)
Már együtt edzhetett a Real Madrid labdarúgócsapatával a sérülése után egyre jobb erőnléti állapotba kerülő Gonzalo Higuaín és Mahamadou Diarra. Mindketten játszhatnak a szombati, Espanyol elleni mérkőzésen.
febr. 3
13:57
Real Madrid: Higuaín és M. Diarra már együtt edzhet a csapattal (She)
Már együtt edzhetett a Real Madrid labdarúgócsapatával a sérülése után egyre jobb erőnléti állapotba kerülő Gonzalo Higuaín és Mahamadou Diarra. Mindketten játszhatnak szombaton az Espanyol elleni mérkőzésen.

Keresés