2010. február 28. vasárnap

febr. 28
0:03
Primera División: a Barcelona izgalmas mérkőzésen győzte le a Málagát (She)
A Barcelona hazai pályán Pedro és Lionel Messi góljával 2–1-re legyőzte a Málagát a spanyol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában. A katalánok az első félidőben számtalan helyzetet kihagytak, a második félidőben azonban kicsikarták a győzelmet, és visszavették a Real Madridtól a tabella első helyét.
febr. 28
0:39
Portugália: Di María mesterhármasával ismét élen a Benfica (She)
A Benfica 4–0-ra legyőzte a kiesőjelölt Leixoest a portugál labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában. A lisszaboni együttesben az argentin Ángel Di María a második félidőben három gólt szerzett, fölényessé téve a sikert a félidei 1–0-s vezetés után. Győzelmével a Benfica visszavette az első helyet a bajnokság élén a Bragától.
febr. 28
1:15
Tenisz: Fish és Gulbis játssza a döntőt Delray Beachen (She)
Két nem kiemelt teniszező, az amerikai Mardy Fish és a lett Ernest Gulbis csaphat össze a Delray Beach-i férfi tenisztorna fináléjában, miután mindketten játszmában megnyerték elődöntőjüket.
febr. 28
3:03
FTC: győztes meccs zárt kapuk előtt (Blikk)
Szenvedett, de győzött a Fradi focicsapata az NB I 16. fordulójában
febr. 28
3:57
Aranyérmes testvér vigasztalta az elbukó húgát (Blikk)
A síelés mellett testvéri szeretetből is leckét adott Maria Riesch
febr. 28
6:39
Vancouver 2010: kétgólos hátrányból szerezték meg a bronzot a finnek (She)
Finnország az utolsó harmadban nyújtott nagyszerű teljesítményének köszönhetően megszerezte a bronzérmet a Vancouverben zajló téli olimpia férfi jégkorongtornáján Szlovákia ellen.
febr. 28
7:15
Tenisz: Venus Williams nyert a nőknél, Ferrer a férfiaknál Acapulcóban (She)
Az első helyen kiemelt amerikai Venus Williams nyerte meg az acapulcói WTA-torna döntőjét, miután három szettben legyőzte a szlovén Polona Hercogot. A férfiaknál David Ferrer is három játszmában nyerte meg a finálét honfitársa, a spanyol Juan Carlos Ferrero ellen.
febr. 28
7:33
NBA: Randolph elintézte volt csapatát, a New York Knickst (She)
Zach Randolph 31 ponttal és 25 lepattanóval segítette 120–109-es győzelemhez a Memphis Grizzliest korábbi csapata, a New York Knicks ellen az NBA alapszakaszának 119. játéknapján.
febr. 28
7:51
Vancouver 2010: amerikai rekord, kanadai csúcsbeállítás (She)
Az Egyesült Államok már biztosan megdönti az olimpiai rekordot éremhalmozásban a vancouveri téli ötkarikás játékokon, míg Kanada az aranyérmek tekintetében lehet csúcstartó.
febr. 28
9:03
Real Madrid: a duplázó Higuaín egyre közelebb az új szerződéshez (She)
Jorge Valdano, a Real Madrid általános igazgatója a „királyi gárda" Tenerife elleni győzelme (5–1) után elmondta, a duplázó Gonzalo Higuaín megérdemelne egy új szerződést.
febr. 28
9:39
Atlétika: japán győzelem született a Tokió Maratonon (She)
A szökőárriadó, a cunamival együttjáró zord, esős idő sem tántorította el a vállalkozó kedvűeket a Tokió Maratonitól, amelynek vasárnapi rajtjánál 35 ezren sorakoztak fel; ez csúcs a futóviadal történetében.
febr. 28
9:57
Tenisz: Karlovic legyőzte Fisht, Gulbisszal játszik a döntőben (She)
A második helyen kiemelt horvát Ivo Karlovic két játszmában megverte az amerikai Mardy Fisht, és bejutott a Delray Beachen zajló ATP-torna döntőjébe, ahol a lett Ernest Gulbisszal találkozik.
febr. 28
10:15
Labdarúgás: angol Ligakupa-döntő, Bayern-Hamburg - a mai program (She)
Az Aston Villa és a Manchester United ma játssza le az angol Ligakupa döntőjét, míg Németországban érdekesnek ígérkezik a Bayern München és a Hamburg összecsapása. Tekintse meg a mai programot!
febr. 28
10:33
DVTK: büntetőfeljelentést tesz a klub a Sadjót megütő szurkoló ellen (She)
A Soproni Ligában szereplő Diósgyőri VTK büntetőfeljelentést tesz a pénteki DVSC-TEVA elleni idegenbeli mérkőzés után Sadjo Hamant megütő szurkoló ellen – áll a klub hivatalos honlapján található közleményben.
febr. 28
10:35
Angol válogatott: Capello kijelentette, Terry soha többé nem lesz kapitány (She)
Fabio Capello, az angol válogatott szövetségi kapitánya The Timesnak elmondta, amíg ő irányítja a „háromoroszlánosokat", addig John Terry nem lesz csapatkapitány.
febr. 28
11:09
Vancouver 2010: Huszár Erika lesz a zászlóvivő a záróünnepségen (She)
Kétórásra tervezik a vancouveri téli olimpia záróünnepélyét, amelyen a magyar zászlót a csapatból legjobban szereplő versenyző, Huszár Erika viszi majd. A rövid pályás gyorskorcsolyázó a négy évvel ezelőtti ötkarikás játékok negyedik helye után mostani, szintén 1500 méteren kiharcolt hatodik helyezésével ismét pontot szerzett, és az ötödikként végző váltónak is tagja volt.
febr. 28
11:09
Vancouver záróünnepség - Huszár Erika lesz a zászlóvivő (Behaviour)
A rövidpályás gyorskorcsolyázó hatodik helyezésével ismét pontot szerzett, és az ötödikként végzett váltónak is tagja volt.
febr. 28
11:27
Huszár Erika viszi a magyar zászlót a záróünnepségen (Infostart)
Kétórásra tervezik a vancouveri téli olimpia záróünnepélyét, amelyen a magyar zászlót a csapatból legjobban szerepelt versenyző, Huszár Erika viszi majd. A rövidpályás gyorskorcsolyázó a négy évvel ezelőtti ötkarikás játékok negyedik helye után mostani, szintén 1500 méteren kiharcolt hatodik helyezésével ismét pontot szerzett, és az ötödikként végzett váltónak is tagja volt.
febr. 28
11:27
Csoportgyőztes a Veszprém (Blikk)
VESZPRÉM – Megoldotta kötelező házi feladatát a Bajnokok Ligájában az MKB Veszprém kézilabdacsapata. Mocsai Lajos (55) vezetőedző együttesének a német Löwen elleni diadal után még le kellett győznie a szlovén Velenjét, hogy a hátralévő mérkőzések eredményétől függetlenül megnyerje a B csoportot.
febr. 28
11:45
Befejezték a magyarok szereplésüket a téli olimpián (Infostart)
Nem lesz magyar érdekeltség vasárnap, a vancouveri téli olimpia utolsó versenynapján, amikor is két számban hirdetnek végeredményt.
febr. 28
11:45
Profi ökölvívás: Bedák ellen védheti meg címét a kiütéssel nyerő Vazquez (She)
A hétvége legfontosabb mérkőzésén Wilfredo Vazquez Jr begyüjtötte a WBO kispehelysúlyú világbajnoki címét, miután a 4. menetben kiütötte Marvin Sonsonát.
febr. 28
12:03
Elefántcsontpart: Halilhodzic politikai okot lát elküldése mögött (She)
Politikai okot gyanít elküldésének hátterében Vahid Halilhodzic, az elefántcsontparti labdarúgó-válogatott immár csak volt szövetségi kapitánya.
febr. 28
12:21
Bp. Honvéd: néhány nap pihenő vár a Kaposváron megsérülő Némethre (She)
A Soproni Ligában szereplő Budapest Honvéd kapusának, Németh Gábornak nem súlyos a sérülése, mindössze néhány napot kell kihagynia – olvasható a klub hivatalos honlapján.
febr. 28
12:23
Diósgyőri VTK: felkészülési mérkőzés kedden a Tomor-Lak ellen (She)
A Diósgyőri VTK kedden felkészülési mérkőzést játszik a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei I. osztályban szereplő Tomor-Lakkal – tudatta a dvtk.eu.
febr. 28
12:39
Osasuna: Camacho először teheti a kezdőbe Vadócz Krisztiánt (She)
José Antonio Camacho, az Osasuna vezetőedzője elmondta, pihentetni fogja a mai, Sporting Gijón elleni bajnokin középső középpályását, Patxi Punalt, és a helyén Vadócz Krisztiánnak vagy Rúpernek ad lehetőséget.
febr. 28
13:33
A stadionok állapota még rosszabb, mint a futballé (Infostart)
Amilyen a magyar futball állapota, olyan a stadionjaié. A mondatot nem szemtelenkedésnek, hanem szomorú tényközlésnek szánom. A hétvégén kezdődött tavaszi idényben az élvonalban szereplő 16 csapat pályájából egyetlen egy sem felel meg maradéktalanul az UEFA biztonsági előírásainak.
febr. 28
13:33
Férfi vízilabda: a Fradi és az UTE is kikapott az Interligában (She)
A férfi vízilabdázók Interliga-küzdelmeinek két szombati mérkőzésén a Ferencváros és az Újpest is kikapott idegenben Kassán, illetve Nagyváradon.
febr. 28
13:35
Tenisz: a felhőszakadás után Djokovics megnyerte a dubai torna döntőjét (She)
A második helyen kiemelt szerb Novak Djokovics megnyerte a dubai ATP-torna döntőjét az orosz Mihail Juzsnij ellen. A találkozót tegnap este félbe kellett szakítani a felhőszakadás miatt, és bár a mai folytatásban Djokovics a második szettet elbukta, a döntő játszmában nyert.
febr. 28
13:51
Tenisz: Klejbanova simán legyőzte Gyementyjevát a malajziai döntőben (She)
A negyedik helyen kiemelt orosz Alisza Klejbanova magabiztosan, két szettben megverte honfitársát, Jelena Gyementyjevát a malajziai WTA-torna döntőjében.
febr. 28
14:27
Formula-1: edzéskörülmények között eddig Hamilton a leggyorsabb (She)
A Formula–1-es barcelonai teszt utolsó napján edzéskörülmények között – kevés üzemanyaggal – köröznek a versenyzők, az ebédszünetig a 2008-as világbajnok brit Lewis Hamilton érte el a leggyorsabb időt, épp akkori fő riválisa, a brazil Felipe Massa előtt.
febr. 28
14:29
Vb 2010: Domenech szerint hiba lenne utódját a vb előtt kinevezni (She)
A francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Raymond Domenech úgy véli, kedvezőtlen hatással lehet csapata világbajnoki szereplésére, ha utódját már a dél-afrikai esemény előtt kinevezik.
febr. 28
14:45
Serie B: villámgyors góllal nyert a magyarjait nélkülöző Reggina (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályának 27. fordulójában a Reggina Franco Brienza első percben szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a Frosinonét. Kovácsik Ádám a Reggina kispadján foglalt helyet, míg Preklet Csabát a keretbe sem nevezték.
febr. 28
15:03
Eredivisie: Suárez vezetésével négy góllal verte meg az Ajax az Utrechtet (She)
A holland labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 25. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén az Ajax hazai pályán 4–0-ra legyőzte a hetedik helyen álló Utrechtet. Az amszterdamiak sikerének egyik fő letéteményese ismét Luis Suárez volt, aki kétszer is betalált. Az uruguayi támadó duplájával már 26 gólnál tart, mögötte a Twentében játszó Bryan Ruiz található a második helyen a góllövőlistán – 16…
febr. 28
15:05
Arsenal: két helyen is eltört a fiatal játékos lába (She)
Két helyen is eltört Aaron Ramseynek, az Arsenal labdarúgójának a jobb lába – jelentette be vasárnap a klub, hozzátéve, hogy a 19 éves középpályás felépülésének időtartama egyelőre megjósolhatatlan.
febr. 28
15:39
Női kézilabda: hétméteresekkel nyert a Békéscsaba az MK bronzmeccsén (She)
A női kézilabda Duna Takarék Magyar Kupa négyes döntőjének vasárnap délutáni bronzmérkőzésén a Mátéfi Eszter irányította békéscsabai csapat hétméterespárbaj után két góllal, 27–27-es rendes játékidő után 4–2-re diadalmaskodott a Hódmezővásárhely felett.
febr. 28
15:57
Chile: a földrengés miatt lemondta szerdai meccseit a futballválogatott (She)
A szombati földrengés miatt szerdára tervezett mindkét felkészülési mérkőzését lemondta a chilei labdarúgó-válogatott.
febr. 28
15:59
Skócia: Edu hosszabbításbeli gólja győzelmet ért a Rangersnek (She)
A skót labdarúgó-bajnokság rangadóján a hazai pályán játszó Rangers a csereként beálló Maurice Edu hosszabbításban szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a második Celticet.
febr. 28
16:01
Primera División: nem fizetett az Espanyol Rieráért, pontlevonást kaphat (She)
Pontlevonás várhat a spanyol élvonalbeli Espanyol labdarúgócsapatára, mert a barcelonaiak nem fizették még ki Albert Riera teljes vételárát a francia Bordeaux együttesének.
febr. 28
16:15
Premier League: a Tottenham ellen megszakadt az Everton jó sorozata (She)
Hiába győzte le egymás után a Manchester Unitedet és a Chelsea-t is az Everton, a Premier League 28. fordulójában 2–1-re kikapott a Tottenham vendégeként.
febr. 28
16:15
Kisteleki lemondott, Nemes irányítja az MLSZ-t (Behaviour)
Kisteleki István azonnali hatállyal lemondott a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöki posztjáról. A sportvezető az MLSZ rendkívüli közgyűlésén erősítette meg hivatalosan a tavaly december 22-én, sajtótájékoztatón tett bejelentését.
febr. 28
16:33
Eredivisie: Dzsudzsák Balázs és Fehér Csaba is gólt szerzett (She)
A holland labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 25. fordulójában Dzsudzsák Balázs együttese, a listavezető PSV 5–1-re legyőzte az utolsó helyen szerénykedő RKC Waalwijket, Fehér Csaba klubja, az NAC Breda 2–2-t ért el a Sparta Rotterdam otthonában, míg Babos Gábor csapata, az NEC a második helyezett Twente vendégeként szenvedett 2–1-es vereséget, „köszönhetően” a 85. percben betaláló Bryan Ruiznak.…
febr. 28
16:51
Portsmouth: 8 millió fonttal több az adósság, mint azt korábban közölték (She)
A pénteken maga ellen csődeljárást kérő Portsmouth adóssága a korábban megállapított 70 millió font helyett 78 millióra rúg – jelentette be a Premier League-ben szereplő klub képviselője.
febr. 28
17:09
Vívó-vk: férfi kardcsapatunk a harmadik helyen végzett Plovdivban (She)
A magyar válogatott vasárnap bronzérmet szerzett a férfi kardozók plovdivi csapatvilágkupa-versenyén.
febr. 28
17:11
Női kézilabda: Zovko tíznapos szabadságra ment a szezon közben (She)
A Podravka Koprivnica női kézilabdacsapatának vezetőedzője, a horvát válogatott élén is álló Zdravko Zovko a szezon közben váratlanul tíznapos szabadságra távozott: a Vecernji list horvát lap szerint a szakember Kanadába utazott, hogy meglátogassa Vancouverben élő rokonait.
febr. 28
17:27
Serie A: megbotlott a Roma, nyert az Inter és a Milan (She)
Az olasz labdarúgó-élvonal első két helyezettje, az Internazionale és az AC Milan is győzni tudott a Serie A 26. fordulójának vasárnap délutáni meccsein, megbotlott viszont a Nápolyban kétgólos előnyt elpocsékoló AS Roma. A nap teljesítménye a Bologna brazil támadójáé, Adaíltoné, aki három gólt szerezve vezette győzelemre csapatát Genovában.
febr. 28
17:29
Brazília: Fabiano megsérült, Grafite és Carlos Eduardo is a keretben (She)
Dunga, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Sevilla megsérült csatára, Luís Fabiano helyett behívta a keretbe a Wolfsburgból Grafitét, valamint a Hoffenheimből Carlos Eduardót.
febr. 28
17:31
Formula-1: a délután is Lewis Hamiltoné volt a barcelonai teszten (She)
Délután folytatódott, majd véget is ért a Formula-1-es teszt Barcelonában: az első helyen az angol Lewis Hamilton végzett, aki már a délelőtt folyamán, kevés üzemanyaggal, versenykörülmények között megfutotta az 1:20.472-perces köridejét. A délelőtt pihenő, de délután már beszálló Mark Webber mindössze 24 ezredmásodperccel szorult a második helyre.
febr. 28
17:45
Dzsudzsák Balázs és Fehér Csaba is gólt szerzett Hollandiában (Infostart)
Dzsudzsák Balázs és Fehér Csaba is növelte találatainak számát a holland labdarúgó-bajnokságban: előbbi a Waalwijk, utóbbi pedig a Sparta Rotterdam kapuját vette be.
febr. 28
17:45
Formula-1: Webber megszorította Hamiltont, de megelőzni nem tudta (She)
Délután folytatódott, majd véget is ért a Formula–1-es teszt Barcelonában: az első helyen az angol Lewis Hamilton végzett, aki már a délelőtt folyamán, kevés üzemanyaggal, versenykörülmények között megfutotta az 1:20.472-perces köridejét. A délelőtt pihenő, de délután már beszálló Mark Webber mindössze 24 ezredmásodperccel szorult a második helyre.
febr. 28
17:45
Női kézilabda MK - Sorozatban hatodszor győztes a Győr (Behaviour)
Sorozatban hatodszor nyerte meg a női kézilabda Magyar Kupát a Győri Audi ETO KC, miután vasárnap könnyedén legyőzte az FTC RightPhone csapatát a győri négyesdöntőben.

Keresés