2010. február 2. kedd

febr. 2
0:12
Anglia: Capello egymaga dönt a botrányhős Terry kapitányi címéről (She)
Fabio Capello szövetségi kapitány egymaga dönti el, hogy a botrányhősként emlegetett John Terry megtarthatja-e a csapatkapitányi karszalagot az angol labdarúgó-válogatottban.
febr. 2
0:30
Tenisz: máris kiesett a chilei torna nyolcadik kiemeltje (She)
A Santiagóban zajló férfi tenisztorna első fordulójában kiesett a nyolcadik helyen kiemelt olasz Potito Starace, miután két szoros szettben kikapott az ausztrál Peter Luczaktól.
febr. 2
0:48
Championship: másodszor váltott edzőt a sereghajtó (She)
Újra edzőt váltott az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályának utolsó helyén álló Peterborough.
febr. 2
1:06
Peterborough: a Ferguson fiát követő trénert is gyorsan menesztették (She)
Újra edzőt váltott az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályának utolsó helyén álló Peterborough.
febr. 2
1:10
Premier League: a Wigan Doneckből vett kölcsön bolíviai támadót (She)
A Wigan bolíviai válogatott támadóval erősítette meg keretét az átigazolási időszak utolsó pillanataiban.
febr. 2
1:14
Porto: ghánai U20-as világbajnokkal erősített az együttes (She)
David Addy, az U20-as világbajnokságon győztes ghánai labdarúgó-válogatott tagjával erősített az FC Porto.
febr. 2
1:42
Fulham: Geráék válogatott hátvédet igazoltak, német tini jött a Pooltól (She)
Az AS Romától kölcsönbe érkező Stefano Okaka Chuka után további két játékost szerződtetett Gera Zoltán csapata, a Fulham az átigazolási időszak hajrájában.
febr. 2
6:54
A horvátok a kézilabdázás magyarjai? (Behaviour)
Felületes véleményalkotó könnyen mondhatja, hogy a horvátok a kézilabdázás magyarjai, hiszen a vasárnap esti férfi Eb-döntő egyik nagy tanulsága az: nem csak mi vagyunk képesek arra, hogy egymás után két világverseny fináléját is elbukjuk, hanem mással is megesik ilyesmi. Most épp a horvátokkal, hiszen a tavalyi vb-döntő után vasárnap az Eb-fináléban maradtak alul.
febr. 2
7:06
Formula–1: Briatore nem hisz Schumacherben és a hajfestékben (She)
A volt Renault-főnök Flavio Briatore nem hisz a hétszeres Formula–1-es világbajnok Michael Schumacher idei sikeres visszatérésében.
febr. 2
7:08
NHL: Crosby triplájával győzött a Penguins a Sabres ellen (She)
Bár a Buffalo Sabres kétgólos előnybe került a Penguins elleni találkozón Pittsburghben, a hazaiak Sidney Crosby mesterhármasának is köszönhetően fordították, és végül 5–4-re győztek az NHL 117. játéknapján.
febr. 2
7:10
NBA: Bryant 44 pontja és rekordja sem volt elég a Lakers sikeréhez (She)
Hiába szerzett Kobe Bryant 44 pontot, és lett a Lakers történetének legeredményesebb játékosa, a Los Angeles mégsem tudta megverni a Grizzliest Memphisben: 95–93-ra kikapott az NBA 97. játéknapján.
febr. 2
7:24
Bayern München: profi szerződést kapott a német U20-as válogatott (She)
Tizenkilenc évesen aláírta élete első profi szerződését a Bayern Münchennél Mehmet Ekici.
febr. 2
7:42
Liverpool: Gulácsi hibátlanul védett, elődöntőbe jutottak Bogdánék ellen (She)
Gulácsi Péter remek védéseinek is köszönhetően jutott be a Lancashire Senior-kupa elődöntőjébe a Liverpool tartalékcsapata.
febr. 2
8:00
Labdarúgás: már 200 ezer jegy elkelt a 2011-es női világbajnokságra (She)
Másfél évvel a nyitómérkőzés előtt már 200 ezer jegy elkelt a 2011-es női labdarúgó-világbajnokságra, amelynek Németország ad otthont.
febr. 2
8:24
Ivanisevic lesz Cilic edzője (Behaviour)
Az egykori wimbledoni bajnok segíti a felkészülésben az ifjú horvát tehetséget
febr. 2
8:36
Franciaország: a másodosztályú Angers-hez került kölcsönbe Keserü (She)
A francia labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Angers-hez került fél évre kölcsönbe Claudiu Keserü, a román U21-es válogatott korábbi csapatkapitánya.
febr. 2
8:51
Briatore nem hisz Schumacherben (Metropol)
A volt Renault-főnök Flavio Briatore nem hisz a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher idei sikeres visszatérésében.
febr. 2
9:12
Bajnokok Ligája: Mutura és Chivura is számít a klubja tavasszal (She)
Bár egyes hírek hétfőn még arról szóltak, hogy a Fiorentina nem nevezi a Bajnokok Ligája tavaszi szakaszára Adrian Mutut, a román csatár neve mégis ott szerepel a többi labdarúgóé között.
febr. 2
9:30
Újpest: a Brann edzője akarta, de nem volt pénz Korcsmár Zsoltra (She)
A Brann sportigazgatója, Roald Bruun-Hanssen elmondta, a norvég együttes vezetőedzője szerette volna átigazolni az Újpest védőjét, Korcsmár Zsoltot, ám a klubnak nem volt pénze a futballistára.
febr. 2
9:48
Brazília: Robinho nem bánná, ha hosszú ideig maradhatna a Santosnál (She)
Bár a Manchester City labdarúgócsapata csak fél évre adta kölcsön Robinhót a Santosnak, a 26 éves brazil csatár ennél hosszabb távra tervez nevelőegyesületénél.
febr. 2
9:50
NBA: határozatlan időre kidőlt a New Orleans Hornets sztárja (She)
Térdsérülése miatt határozatlan időre kidőlt a sorból Chris Paul, a New Orleans Hornets All Star-irányítója: a 24 éves NBA-kosarasra műtét vár.
febr. 2
10:06
DVSC: elindult a csapat Törökországba, ahol öt meccset játszik (She)
Elindult törökországi edzőtáborába a DVSC-TEVA labdarúgócsapata – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A dvsc.hu tájékoztatása szerint öt felkészülési mérkőzés vár a Lokira.
febr. 2
10:42
Arsenal: Fabregas eldöntötte, hogy a Barcelonába igazol a nyáron? (She)
A katalán Mundo Deportivo napilap értesülései szerint Cesc Fabregas, az Arsenal spanyol labdarúgója úgy döntött, hogy a nyáron elhagyja az angol csapatot, és a Barcelonába igazol.
febr. 2
10:44
Vancouver 2010: a New Jersey Devils védője nem játszhat (She)
Nem léphet pályára az amerikai válogatottban Paul Martin, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő New Jersey Devils védője a jövő pénteken kezdődő vancouveri téli olimpián.
febr. 2
10:46
Debrecen: Oláh Lórántnak nem volt célja a visszatérés Kaposvárra (She)
Mint beszámoltunk róla, Oláh Lóránt a Kaposvárnál folytatja a pályafutását, miután a Debrecen eladta a Rákóczinak. A korábbi csapatához visszatérő játékos a DVSC honlapjának elmondta, nem tervezte az átigazolást, de meghálálja a bizalmat.
febr. 2
11:00
Premier League: mélypontra került az angol átigazolási piac (She)
Negatív csúcsot döntöttek az angol labdarúgó Premier League csapatai azzal, hogy összesen csupán 30 millió fontot (9.3 milliárd forint) költöttek játékosok vásárlására a téli átigazolási időszakban.
febr. 2
11:24
Carlsen nyerte a patinás sakktornát, Lékó a nyolcadik (Behaviour)
A hollandiai Wijk aan Zee-ben a 19 esztendős norvég Magnus Carlsen elsőségével fejeződött be a Corus 2010 sakkszuperverseny. A hagyományos tornát immár 72. alkalommal rendezték meg. 2001-ig a Hoogovens Művek volt a főszponzor és a névadó, a privatizáció után a brit cég is támogatja a világklasszisok részvételével zajló viadalokat. A világranglista-vezető Carlsen 2008-ban az örmény Levon Aronjannal…
febr. 2
11:36
Tenisz: Babos Tímea győzelemmel kezdett a főtáblán Burnie-ben (She)
Két győzelemmel kezdte meg szereplését az ausztráliai Burnie-ben Babos Tímea, aki idei első felnőttversenyén egyesben a legjobb tizenhat, párosban pedig a legjobb nyolc között jár.
febr. 2
11:54
Úszás: Verrasztót, Cseht és Gyurtát is hívják az Európa-Amerika versenyre (She)
Verrasztó Evelynt, Cseh Lászlót és Gyurta Dánielt is meghívták az őszi Európa–Egyesült Államok  úszóviadalra a brit szervezők.
febr. 2
12:09
Kétezer doppingtesztet végeznek majd el Vancouverben (Metropol)
Előreláthatólag kétezer doppingtesztet végeznek majd el a jövő pénteken kezdődő vancouveri olimpiai játékokon, ez a téli ötkarikás események történetének legnagyobb ellenőrző-programja lesz.
febr. 2
12:30
AC Milan: Ronaldinho háromnapos bulival készült az Inter elleni derbire (She)
Az olasz Corriere della Sera napilap keddi beszámolója szerint Ronaldinho három napig tartó, 75 ezer euróba kerülő bulit tartott egy nem megnevezett milánói szállodában az AC Milan Inter elleni bajnoki rangadója előtt.
febr. 2
12:48
Fiorentina: Jörgensen lánya mindennap énekli a csapat indulóját (She)
Martin Jörgensen nehéz döntést hozott meg, amikor elfogadta az Aarhus labdarúgócsapatának hívását, és nevelőegyüttesébe igazolt.
febr. 2
13:06
Szlovénia ellen játszik pótselejtezőt a magyar kézilabda-válogatott (Infostart)
A magyar férfi kézilabda-válogatott Szlovénia legjobbjai ellen vív világbajnoki pótselejtezőt júniusban - derült ki a vasárnapi bécsi sorsoláson.
febr. 2
13:06
Vancouver 2010: tíz nap múlva megérkezik a fáklya (She)
A hátralévő közel 1000 km-es út megtételét követően az olimpiai fáklya magyar idő szerint jövő szombat hajnalban érkezik meg a XXI. téli játékok megnyitójának helyszínére, a vancouveri BC Place Stadionba.
febr. 2
13:08
Tenisz: a Roland Garros címvédője mégsem hagyja cserben a hazáját (She)
Szvetlana Kuznyecova meggondolta magát, és ott lesz az orosz női teniszválogatottban Szerbia ellen a Fed-kupa első fordulójában a hétvégén.
febr. 2
13:10
Profi ökölvívás: kihívóm a legjobb amerikai nehézsúlyú - Vladimir Klicsko (She)
Hosszabb szünet után március 20-án védheti meg ismét IBF- és WBO-világbajnoki címét az ukrán Vladimir Klicsko, mégpedig hivatalos kihívója, az amerikai Eddie Chambers ellenében.
febr. 2
13:21
Új szabályok a Forma-1-ben (Metropol)
Változik többek között a pontszámítási rendszer, módosulnak a gumikkal kapcsolatos előírások, valamint 2011-től betiltják a tavaly vitatott kettős diffúzorokat.
febr. 2
13:24
Bari: Koman távozna Olaszországból, ha alapember lesz, ha nem (She)
Koman Vladimir, a Bari magyar középpályása a hétvégén megszerezte első gólját a Serie A-ban, de a magyar U21-es labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a nyáron mindenképpen távozna Olaszországból – derül ki a vasnepe.hu-nak adott interjújából.
febr. 2
13:39
Budapesti K-1-es gála, boksszal vegyítve (Metropol)
A küzdősportok egyik legnépszerűbbike, a K-1 számos jeles képviselőjének részvételével rendezik meg szombat 18 órától a hagyományos gálát a Papp László Budapest Sportarénában, ahol a fő attrakció a ColliZion K-1 MAX európai döntő és a magyar-olasz válogatott összecsapás lesz.
febr. 2
13:42
Formula-1: továbbra is Massa a leggyorsabb Valenciában (She)
Folytatja remeklését Valenciában a Ferrari F10-esét kormányozó Felipe Massa: a második tesztnap ebédszünete előtt a brazil pilóta autózta a leggyorsabb kört, az ideje majdnem egy másodperccel jobb a hétfői legjobbjánál (1:12.574).
febr. 2
14:00
Póker: a finn profi Federer győzelmével egy vagyont nyert (She)
Ilari „Ziigmund" Sahamies fogadott a svájci teniszcsillag melbourne-i GS-győzelmére, és annak sikerével majdnem 300 ezer dollárt kasszírozott.
febr. 2
14:02
Vízilabda: a Honvéd és a Szolnok pólósai Martfűn játszanak Haitiért (She)
A haiti földrengés károsultjainak megsegítésére jótékony célú vízilabda-gálamérkőzést rendeznek február 8-án a martfűi Termálhotel SPA uszodájában a Domino-Honvéd és a Szolnoki Főiskola-Közgép csapatának részvételével – tudatta kedden az MTI-vel a létesítmény tulajdonosa.
febr. 2
14:18
Női kézilabda Magyar Kupa: külön ágra került a Békéscsaba és a Győr (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség versenybizottsága kedden megtartotta a női Magyar Kupa elődöntőjének sorsolását – adta hírül az MKSZ hivatalos honlapja.
febr. 2
14:20
Manchester United: Ferguson nem sajnálja, hogy Beckham nem az övé (She)
Sir Alex Ferguson egy pillanatra sem bánta meg, hogy 2003-ban áldását adta David Beckham távozására – derült ki a klub magazinjának adott interjújából –, de tart a sztár visszatérését kísérő médiafelhajtástól.
febr. 2
14:33
Dzsudzsák január legjobbja a szurkolók szerint (Metropol)
Egy holland lap, az Omroep Brabant szavazásán a szurkolók Dzsudzsák Balázst, a PSV Eindhoven magyar légiósát választották a holland bajnokság legjobb labdarúgójának januárban.
febr. 2
14:36
Újpest: Kovács Zoltán sajnálja, hogy elengedték Korcsmárt a Brannhoz (She)
Kovács Zoltán, az Újpest sportigazgatója a klub hivatalos honlapjának elmondta, sajnálja, hogy elengedték Korcsmár Zsoltot a Brann edzőtáborába, mivel a bergeni együttesnél már korábban is tisztában voltak azzal, hogy a magyar klub mennyiért adná el a védőt.
febr. 2
14:38
Vb 2010: Del Bosque szerint Guti előtt nyitva áll az ajtó (She)
A spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Vicente del Bosque nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a nyári vb-n részt vevő csapatának tagja legyen Guti is.
febr. 2
14:54
Felkészülés: nem bírt egymással Japán és Venezuela futballválogatottja (She)
Felkészülési mérkőzésen 0–0-s döntetlent játszott egymással a japán és a venezuelai labdarúgó-válogatott.
febr. 2
14:56
Milan: ügynöke szerint Mancini számára ideális Leonardo rendszere (She)
Mancini ügynöke, Roberto Calenda szerint Leonardo rendszere ideális a brazil labdarúgó számára.
febr. 2
15:12
Hollandia: Dzsudzsák volt január legjobbja a szurkolók szerint (She)
Egy holland lap, az eindhoveni régióban megjelenő Omroep Brabant szavazásán a szurkolók Dzsudzsák Balázst, a PSV magyar légiósát választották a holland bajnokság legjobb labdarúgójának januárban.

Keresés