2010. február 18. csütörtök

febr. 18
1:09
Tenisz: a selejtezős svéd kiejtette a hetedik kiemelt amerikait Memphisben (She)
A Memphisben zajló 220 ezer dollár összdíjazású kemény pályás WTA-tornán nem jutott be a negyeddöntőbe a hetedik helyen kiemelt amerikai Vania King, akit a második fordulóban a selejtezőből főtáblára kerülő svéd Sofia Arvidsson győzött le három játszmában, szetthátrányból fordítva.
febr. 18
1:27
Tenisz: Gulbis küzdelmes mérkőzésen búcsúztatta Stepáneket Memphisben (She)
A Memphisben zajló 1.1 millió dollár összdíjazású kemény pályás ATP-tornán a lett Ernests Gulbis nagy küzdelemben, két szoros játszmában nyert a második fordulóban a 3. helyen kiemelt cseh Radek Stepánek ellen.
febr. 18
1:31
Golf: hűtlenségi botránya óta először készül nyilatkozni Tiger Woods (She)
Tavaly novemberi hűtlenségi botránya óta először készül nyilatkozni a sajtónak Tiger Woods amerikai golfozó, a világ leggazdagabb sportolója.
febr. 18
2:30
Lothar Matthäusnak elhúzták a nótáját (Blikk)
BUDAPEST – Futballszakértők mulattak kedd este a Magyar Tudományos Akadémián. Arne Gobert ügyvéd fogadásán Berki Krisztián (29), az FTC Labdarúgó Zrt. elnök-vezérigazgatója, Koltai Róbert (66) színművész, filmrendező és Lothar Matthäus (48) világbajnok futballista, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya a jókedvű mulatozás mellett mi másról is beszélhetett, mint a fociról.
febr. 18
2:48
Szexis versenyzők a téli olimpián (Blikk)
VANCOUVER – A téli olimpián nem csak az eredményeik miatt kerülnek középpontba a sportolók.
febr. 18
2:57
Vancouver 2010: Knoch Viktornak nem sikerült a javítás 1000 méteren (She)
A torinói olimpián ötödik helyet szerző rövid pályás gyorskorcsolyázó, Knoch Viktor a szombati 1500 méteres búcsúja után 1000 méteren sem tudott javítani, miután selejtezőfutamában csak harmadik lett, így búcsúzott a további küzdelmektől.
febr. 18
3:51
Vancouver 2010: győzelemmel kezdett a címvédő jégkorongban (She)
A címvédő svéd férfi jégkorong-válogatott is megkezdte szereplését a téli olimpián. Első ellenfele Németország volt, amely meglepően nagy ellenállást tanúsított, így szoros meccsen csak 2–0-ra nyertek a háromkoronások.
febr. 18
6:33
Vancouver 2010: két amerikai érem és címvédés a férfi hódeszkásoknál (She)
A férfi hódeszkásoknál félcsőben a címvédő amerikai Shaun White nagy fölénnyel győzött. A második helyen a finn Peetu Piiroinen végzett, míg a bronzérem a szintén amerikai Scott Lagoé lett.
febr. 18
6:51
Vancouver 2010: női jégkorongban Svájc legyőzte Szlovákiát (She)
A női jégkorongtornán az A-csoport 3. fordulójában az utolsó, tét nélküli meccsen Svájc 5–2-re győzött Szlovákia ellen. Az már korábban eldőlt, hogy ebből a négyesből Kanada és Svédország jut az elődöntőbe.
febr. 18
7:00
Nem irreális egy 2020-as olimpiai rendezés (Behaviour)
A Nemzeti Sporttanács (NST) jelenlegi állapotában nem támogatja a 2020-as olimpiára való jelentkezéssel kapcsolatos törvényjavaslatot, amelyet a BOM, a budapesti olimpia előmozdítására alakult társadalmi szervezet készített.
febr. 18
7:02
Maradona Messiéket teszteli (Behaviour)
Diego Maradona szövetségi kapitány a németek elleni, március 3-i barátságos mérkőzésen tesztelheti legközelebb, hogy hol tart a felkészülésben csapata, a nyári, dél-afrikai világbajnokságra készülő argentin labdarúgó-válogatott.
febr. 18
7:04
Ajax-Juventus az Európa-ligában (Behaviour)
Bár kedden lejátszottak már egy mérkőzést, az igazán izgalmas összecsapások ma este következnek a labdarúgó Európa-liga harminckettes mezőnyében. A tizenöt találkozó közül is kiemelkedik a Juventus amszterdami látogatása.
febr. 18
7:06
Wayne Rooney, a pusztító (Behaviour)
Fantasztikus meccsekkel folytatódott a labdarúgó Bajnokok Ligája 2009/2010-es idénye: a Manchester United Milánóban tudott nyerni, miközben a Real Madrid ezúttal is vereséget szenvedett Lyonban.
febr. 18
7:18
A nézők 22-50 dollárt sem sajnálnak (Behaviour)
A nézőkön semmi nem múlik, hiszen eddig szinte minden eseményen, így a speciális, belvárosi eredményhirdetéseken is telt ház volt.
febr. 18
7:36
BL - a Porto és a Bayern is egygólos előnyt szerzett (Behaviour)
A Bayern München és a Porto hazai pályán egyaránt egygólos előnyt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
febr. 18
7:45
Tenisz: Nalbandian sérülten is nyert, Roddick legyőzte Blake-et (She)
David Nalbandian tavaly májusi csípőműtétét követően kilenc hónapos kihagyás után tért vissza a Buenos Aires-i ATP-teniszversenyen – amelyet 2008-ban megnyert –, és már a második fordulón is túljutott, ám lehet, hogy mégsem játszik több meccset.
febr. 18
7:54
A Sporttanács nincs az olimpiai törvényjavaslat mellett (Behaviour)
A Nemzeti Sporttanács (NST) jelenlegi állapotában nem támogatja a 2020-as olimpiára való jelentkezéssel kapcsolatos törvényjavaslatot, amelyet a budapesti olimpia előmozdítására alakult társadalmi szervezet (BOM) készített. A BOM-ot vezető Szalay-Berzeviczy Attila szégyenletesnek minősítette az NST állásfoglalását.
febr. 18
8:21
A címvédések napja Vancouverben (Infostart)
Kiesett Knoch Viktor a férfi rövidpályás gyorskorcsolyázók 1000 méteres selejtezőiben a vancouveri téli olimpia legutóbbi játéknapján. Hét számból négyben a címvédők diadalmaskodtak.
febr. 18
8:21
Vancover 2010: Jágr vezetésével nyertek a csehek Szlovákia ellen (She)
A férfi jégkorongtorna 1. fordulójában a B-csoport rangadóján Csehország a gólt és gólpasszt is jegyző Jaromír Jágr vezetésével 3–1-re nyert Szlovákia ellen.
febr. 18
8:30
Botránya óta először nyilatkozik Tiger Woods (Behaviour)
Tavaly novemberi hűtlenségi botránya óta először készül nyilatkozni a sajtónak Tiger Woods amerikai golfozó, a világ leggazdagabb sportolója.
febr. 18
9:42
Vancouver - Jégkorong: fölényes kanadai győzelem (Behaviour)
A házigazda kanadaiak nagy fölénnyel győzték le a svéd együttest a vancouveri téli olimpia női jégkorongtornájának A csoportjában a szerdai versenynapon.
febr. 18
10:18
Vancouver - gyorskorcsolya: kiesett Knoch Viktor 1000 méteren (Behaviour)
Saját futamában a harmadik helyen végzett, s ezzel nem jutott be a szombati negyeddöntőbe Knoch Viktor a férfi rövidpályás gyorskorcsolyázók 1000 méteres számában a vancouveri téli olimpia szerdai versenynapján.
febr. 18
10:27
Válogatott: Győrben három helyen lehet jegyet venni a magyar-oroszra (She)
A magyar labdarúgó-válogatott március 3-i, oroszok elleni felkészülési mérkőzésére a rendező Győr városában három helyszínen lehet jegyeket vásárolni.
febr. 18
10:29
Blog: szervezettség a helyszíneken - beszámoló Vancouverből (She)
Újabb érdekes írással jelentkezett blogjában a Vancouverben élő Répási Zsuzsa, aki ezúttal az olimpiai versenyhelyszínek szervezésével kapcsolatban osztja meg az élményeit.
febr. 18
10:36
Vancouver - szánkó: a Linger testvérpár nyert a ketteseknél (Behaviour)
A címvédő osztrák Andreas Linger, Wolfgang Linger testvérpár nyerte a szánkósok kettes versenyszámát a vancouveri téli olimpián, magyar idő szerint csütörtök hajnalban.
febr. 18
10:45
ZTE: Több külföldi edző sír, hogy nálunk milyen hosszú a szünet - Csank (She)
Magyarországon február 20-án bajnoki labdarúgó-mérkőzést rendezni utópisztikus álom – idézi Csank Jánost a Zalaegerszeg honlapja, a ztefc.hu.
febr. 18
11:03
Európa-liga: nézze meg a csütörtöki programot! (She)
Kedden és szerdán két-két Bajnokok Ligája-mérkőzést rendeztek az európai labdarúgó-kupaporondon, csütörtökön pedig az Európa-ligáé a főszerep: a második számú sorozatban tizenöt mérkőzésre kerül sor.
febr. 18
11:12
Történelmet írt a szánkós és a sílövő arany (Behaviour)
Németország a keddi programban abszolvált két újabb aranyérmével nem csak a vancouveri eredménysor élére ugrott, hanem sporttörténelmi tettet végrehajtva az eddigi 21 téli olimpia összesített éremtáblázatán is átvette a vezetést.
febr. 18
11:14
Rangadót nyert a Dallas az NBA szerdai napján (Behaviour)
A Dallas Mavericks a 28 pontos Dirk Nowitzki vezérletével tíz ponttal legyőzte a vendég Phoenix Sunst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) szerdai játéknapjának rangadóján.
febr. 18
11:21
Vancouver 2010: Knoch Viktor szerint kilökte őt a német versenyző (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, Knoch Viktor a férfi rövid pályás gyorskorcsolyázók 1000 méteres számában nem jutott tovább a selejtezőfutamából, miután csak a harmadik helyen végzett. A magyar versenyző úgy véli, a második pozícióból szabálytalanul szorította őt ki a német Tyson Heung.
febr. 18
11:39
Formula-1: világbajnok pilótával egyezett meg a Stefan GP (She)
Bár még nem kapott rajtengedélyt, de a motorsport-total.com honlap információi szerint készen áll a 2010–es Formula–1-es szezonra a szerb Stefan GP, amely egy világbajnok pilótát is visszahozna a száguldó cirkuszba.
febr. 18
11:41
Vancouver 2010: agyrázkódással került kórházba az ausztrál bobos (She)
Agyrázkódás gyanújával kórházba szállították Duncan Harvey ausztrál bobost, aki a kettesek szerdai edzésén bukott a vancouveri olimpián.
febr. 18
11:57
Bayern: Van Buyten megsérült a Fiorentina ellen, a hétvégén pihen (She)
A Fiorentina elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben vádlisérülést szenvedett Daniel Van Buyten, a Bayern München labdarúgócsapatának belga válogatott védője.
febr. 18
12:15
Kézilabda: Görbiczet megműtötték, négy-hat hét kihagyás vár rá (She)
Dr. Balogh Péter csütörtök reggel Tatán sikeres műtétet hajtott végre Görbicz Anita térdén. A Győri Audi ETO KC klasszis kézilabdázója a szerdai, Békéscsaba elleni bajnokin szenvedett porcsérülést. A válogatott irányítóra előreláthatólag négy-hat hét kihagyás vár.
febr. 18
12:17
Póker: korlátozásokat vezettek be a tengerentúli pókerpiacon (She)
A Visa és a MasterCard úgy döntött, nem engedélyezi a tengerentúli játékosoknak, hogy be- és kifizetéseiket bankkártyáikkal rendezzék.
febr. 18
12:24
Berecz elégedett olimpiai helyezésével (Behaviour)
A helyezésével elégedett volt Berecz Anna, aki a 35. helyen végzett a vancouveri olimpia szerdai lesikló számában.
febr. 18
12:33
Hogyan áll a nyomozás a fogadási botrányban? (Infostart)
Továbbra is tart a nyomozás a tavaly kirobbant fogadási botránnyal kapcsolatban. Sajtóértesülések szerint a közeljövőben már gyanúsítottja is lehet az ügynek, jelenleg a tanúk kihallgatása folyik.
febr. 18
12:33
Videó: látványos és pimasz sarkazós gól a portugál élvonalból (She)
Látványos góllal duplázta meg csapata előnyét Przemyslaw Kazmierczak, aki a Leiria–Setubal portugál bajnokin (3-3) juttatta fantasztikus mozdulattal a labdát az ellenfél kapujába. A kapus aláfutott a beadásnak, így a lengyel középpályás a mögé érkező labdát sarokkal továbbíthatta a hálóba. Nézze meg a párját ritkító gólt videón!
febr. 18
12:51
Kórházban egy ausztrál bobos (Infostart)
Agyrázkódás gyanújával kórházba szállították Duncan Harvey ausztrál bobost, aki a kettesek szerdai edzésén bukott a vancouveri olimpián.
febr. 18
13:09
Vancouver 2010: a német szánkósnak beletört a foga az éremharapásba (She)
Az eredményhirdetésről egyenesen a fogorvoshoz mehetett David Möller német szánkós, aki vasárnap ezüstérmes lett férfi egyesben a vancouveri téli olimpián.
febr. 18
13:11
Anglia: a doneckieket kidobták a patinás londoni Harrodsból (She)
Kidobták az ukrán Sahtar Doneck labdarúgócsapatát a londoni Harrods luxusáruházból, mert túl sokan voltak és az öltözetük sem felelt meg a hely szellemének.
febr. 18
13:18
Újabb baleset a pályán: kórházban egy ausztrál bobos (Behaviour)
Agyrázkódás gyanújával kórházba szállították Duncan Harvey ausztrál bobost, aki a kettesek szerdai edzésén bukott a vancouveri olimpián.
febr. 18
13:20
A bukások miatt átalakítják a lesiklópályát (Behaviour)
A szerdai bukások miatt biztonságosabbá teszik a női lesiklópályát a vancouveri téli olimpia alpesi számainak is otthont adó Whistlerben.
febr. 18
13:27
Női kézilabda: Ana Lekics a nyáron hazatérhet Szerbiába (She)
A regionális ligában szereplő szerb női kézilabdacsapatnál, a Zajecsarnál nagy terveket szőnek. Miután anyagilag az egyik legstabilabb egyesületnek számítanak a környéken, azt is megengedhetik maguknak, hogy a nyáron szerződtessék Ana Lekicset. Egy-két éven belül pedig a többi, egyelőre légiósként szereplő szerb válogatottat is, akikkel reálisan pályáznának a Bajnokok Ligája megnyerésére.
febr. 18
13:36
Beletört a foga az éremharapásba (Metropol)
Az eredményhirdetésről egyenesen a fogorvoshoz mehetett David Möller német szánkós, aki vasárnap ezüstérmes lett férfi egyesben a vancouveri téli olimpián.
febr. 18
13:38
Kidobták az ukrán focicsapatot a Harrodsból (Metropol)
Kidobták az ukrán Sahtar Donyeck labdarúgócsapatát a londoni Harrods luxusáruházból, mert túl sokan voltak és öltözetük sem felelt meg a hely szellemének.
febr. 18
13:54
Görbiczre a sikeres műtét után 4-6 hét pihenő vár (Behaviour)
Sikeres műtéten esett át Görbicz Anita, a magyar női kézilabda-válogatott és a Győr irányítója, akire előreláthatóan 4-6 hét pihenő vár.
febr. 18
13:56
A főszervező megvédi a téli olimpiát (Behaviour)
John Furlong, a vancouveri játékok főszervezője megvédi az olimpiát a bírálóktól.
febr. 18
14:48
Dzsudzsák vs Van Nistelrooy (Metropol)
Az Európa Liga elérkezett az egyenes kieséses szakaszba, a STORY TV4 pedig továbbra is a legfontosabb mérkőzéseket közvetíti, ezúttal a Hamburger SV – PSV Eindhoven összecsapást.
febr. 18
14:48
Az Újpest két pert nyert az MLSZ ellen (Behaviour)
A Sport Állandó Választott Bíróság két ügyben is az Újpestnek adott igazat a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) szemben.

Keresés